Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
είπα να μπω στο άρμυ και με έχει έξω από την πόρτα στο περίμενε δηλαδή τώρα?
Ποτε το ειπα αυτο ρε σινς?Χαχα θυμάμαι μέχρι και ο Jean-Claud είχε παραδώσει τα όπλα και του έλεγε "δεν μπορώ να σε υποστηρίξω"
Οχι τυπε ο αθηναιος καλα στα λεει.Ο Ζαν Κλάουντ είναι ο γατούλης, σωστά? Ή ο Eric ήταν ο γατούλης;
μαλακας πιαστηκε...μια χαρα γελαγαμε αλλα το ξεφτυλισε με τις γαμωμανες...οταν δεν εβριζε ειχε γελιο..και δεν εφυγε μονος του μπαναριστηκε και τις 2φορεςΟχι τυπε ο αθηναιος καλα στα λεει.
Ο ερικ εγραψε ιστορια εδω μεσα
χαχα νομίζω ο Pussy Wagon ήταν, έχεις δίκιοΠοτε το ειπα αυτο ρε σινς?
Ισα ισα που στο τελος του ελεγα να μεινει αλλα αποχωρησε οικιοθελως
Στο τελος αποχωρησε μονος.μαλακας πιαστηκε...μια χαρα γελαγαμε αλλα το ξεφτυλισε με τις γαμωμανες...οταν δεν εβριζε ειχε γελιο..και δεν εφυγε μονος του μπαναριστηκε και τις 2φορες
μονος του σπαζοταν ισα ισα μια χαρα του φερομασταν ρε..εγω με τα χιλια θελω να ξαναρθειΣτο τελος αποχωρησε μονος.
Του σπαγατε τα νευρα ρε αθηναιε.
Εγω δεν τσαντιζομουν ετσι αυτος τα παιρνε.
Γαμω τα παιδια παντως να ηταν εδω τωρα κιχ δεν θα κανατε στο πολιτικα
Στο τελος αποχωρησε μονος.
Τέλεια, αυτός ήταν κι ο σκοπός μου!!!Του σπαγατε τα νευρα ρε αθηναιε.
μονος του σπαζοταν ισα ισα μια χαρα του φερομασταν ρε..εγω με τα χιλια θελω να ξαναρθει
Τίποτα απο τα δυο ισα ισα που βριζει τον αδωνη στο τουιτερ και καλα κανειΤέλεια, αυτός ήταν κι ο σκοπός μου!!!
Έπαθε εγκεφαλικό? Στράβωσε η γνάθος?
τις μεγαλες μορφες του Μπου πρεπει να τις κραταμε κοντα μαςΓια εσάς, είμαι απόλυτα σίγουρος.
Ανέκαθεν λάτρης της αναμπουμπούλας.
Στηρίζω.εχεις δικιο ζητω ταπεινα συγνωμη
Πάντως πλάκα πλάκα αλλά υπήρχε μια οργάνωση "Κατάφρακτοι", που είχε ρίξει κάτι μπομπίδια σε τούρκικα φορτηγά πριν μπόλικα χρόνια. Άμα αποδειχθεί ότι ο Ζανκλώ είναι βομβιστής εθνικιστής κι εδώ μέσα το παίζει αριστερό μαχίμι.......
Εσυ αναμπουμπουλα ηθελες να δημιουργεις.μονος του σπαζοταν ισα ισα μια χαρα του φερομασταν ρε..εγω με τα χιλια θελω να ξαναρθει
Ε και να ήταν πόσο θα κρατιόταν; Μια εβδομάδα; Δυο;;Στο τελος αποχωρησε μονος.
η αληθεια ειναι οτι επεσε σε καταθλιψη ο καραμαναροςΕσυ αναμπουμπουλα ηθελες να δημιουργεις.
Θυμαμαι την καραμουναρα μολις εφυγε ο ερικ εξαφανιστηκε
Tι λε ρε παιδί μου, αλήθεια? Παίρνει πάνω από 0,60 εκεί, ε?Τίποτα απο τα δυο ισα ισα που βριζει τον αδωνη στο τουιτερ και καλα κανει