athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
επαρατη Δεξια και εδω εχει απλωσει τα πλοκαμια τηςΣαμποτάζ!
επαρατη Δεξια και εδω εχει απλωσει τα πλοκαμια τηςΣαμποτάζ!
οκ μπαίνω στην ομάδα και μόνο από το όνομα αν με δέχεστεΤο μυρμιδονες είναι αγκαζε από άλλον. Έτσι του έβαλα αυτό.
να συγχωνευθούν και οι κλώνοι του, αλλιώς δεν υπάρχει προκοπήΤο συγχώνευσα με όλα τα άλλα για τον ίδιο. Δε θα ανοίγουμε τώρα 12312 topic για τον @jean-Claud ... όλα εδώ για την περίπτωσή του.
Πρέπει να υπάρχει κάποιο διακριτικό στην υπογραφή, ίσως τα αρχικά, "Μέλος JCS" αλλιώς δεν έχει νόημα το squad.οκ μπαίνω στην ομάδα και μόνο από το όνομα αν με δέχεστε
Την αίτηση σας θα την εξετασει το τιμώμενο μέλος του νήματος. Σας ευχόμαστε καλή τύχη.οκ μπαίνω στην ομάδα και μόνο από το όνομα αν με δέχεστε
Θαρρω ειναι ο πρωτος και ο τρισμεγιστοςΝομίζω ότι σήμερα ο εκλεκτός Jean-Claud έσπασε κάποιο ρεκόρ στο Μπου, καθώς ανοίχτηκαν 3 νήματα για αυτόν, ίσως οι admins γνωρίζουν κάποια παρόμοια περίπτωση ή μιλάμε για καθαρό ρεκόρ του Jean-Claud?
Θαρρω ειναι ο πρωτος και ο τρισμεγιστος
ο Ερικ ηταν ο ταιγκερουλης...Ο Ζαν Κλάουντ είναι ο γατούλης, σωστά? Ή ο Eric ήταν ο γατούλης;
Μεγάλες στιγμές...ο Ερικ ηταν ο ταιγκερουλης...
μορφη τυπος...γαμωμανες,ποστ απο τουιτερ,αυγη...τριπτυχο...Μεγάλες στιγμές...
Χαχα θυμάμαι μέχρι και ο Jean-Claud είχε παραδώσει τα όπλα και του έλεγε "δεν μπορώ να σε υποστηρίξω"μορφη τυπος...γαμωμανες,ποστ απο τουιτερ,αυγη...τριπτυχο...
Κύριε νηματοθέτη, νομίζω πως είναι μια καλή ευκαιρία να μετονομαστεί το νήμα απόΤην αίτηση σας θα την εξετασει το τιμώμενο μέλος του νήματος. Σας ευχόμαστε καλή τύχη.
Ο ερικ και πιθανότατα και ο τονυχχχΟ Ζαν Κλάουντ είναι ο γατούλης, σωστά? Ή ο Eric ήταν ο γατούλης;
Τις πηγάδες σήμα κατατεθέν ξέχασες ρε μάστορα.μορφη τυπος...γαμωμανες,ποστ απο τουιτερ,αυγη...τριπτυχο...
Μετά την συγχώνευση, το νήμα δεν είναι στα δικά μου χέρια. Ο τίτλος μου ανήκει μόνο.Κύριε νηματοθέτη, νομίζω πως είναι μια καλή ευκαιρία να μετονομαστεί το νήμα από
"Zean Claud squad (Οι Κατάφρακτοι)"
Σε
"Zean Claud squad (Η μεγάλη απόφραξη)" .
εχεις δικιο ζητω ταπεινα συγνωμηΤις πηγάδες σήμα κατατεθέν ξέχασες ρε μάστορα.