Νέα

Ζάνα, η βασίλισσα της πίπας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Κατι κυκλοφορει στην περιοχη οτι η ζανα ( την οποια δεν πηγαινα ουτε με σφαιρες ) εχει παρει καποια παρασημα και γιαυτο εχει χαθει .

Βασικα ας προσεχε .

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μια ξαθιά η Μαρία ψιλομεγάλη ,που μου χάρισε το πιο αξέχαστο τσιμπούκι ξερετε ρε παιιδιά αν παίζει πιά ή που έχει πάει

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κρέμα στην κρέπα!!! μπλιαχ

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
μια ξαθιά η Μαρία ψιλομεγάλη ,που μου χάρισε το πιο αξέχαστο τσιμπούκι ξερετε ρε παιιδιά αν παίζει πιά ή που έχει πάει

Φίλε μου και μένα η Μαρία μου έχει μείνει αξέχαστη. Ήταν η πρώτη που πήρα σε εκείνο το σπίτι. Πήγαινα για Ζάνα αλλά βρήκα Μαρία και το καταυχαριστήθηκα. Στο τέλος, όταν ήρθε η ώρα να τελειώσω (εννοείται πως δεν τον έβαλα μέσα στο στόμα της-πυροβολούσα από απόσταση) κάλυψε τα μάτια της με τα χέρια και με άφησε να πυροβολήσω..!!

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
στην αλκαμενους περασα το βραδυ στις 11 και ηταν η λολα,δεν πηρα ομως,την εχω παρει μια φορα ,κανει ακαποτο και χυσιμο στο στομα,της ειπα για κουλουρι αλλα δεν το δινει.

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκεσ εχτεσ μετα απο μια τσαρκα στην ρεμουνδου βγηκε μια ξανθια λιγο παχουλι η τσατσα ειπε για σπεσιαλ γλειψιμο και κατι τετοια.αυτοι εινε η ζανα η απλοσ το ιδιο ονομα.........

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Συμπολεμιστές η Ζάνα είναι συνήθως πρωινή βάρδια στην Αλκαμένους (τελευταία φορά την είχα πετύχει εκεί πριν 2-3 εβδομάδες ... δεν έχω νεώτερη πληροφόρηση)....  πάντως το τσιμπούκι της είναι φοβερό.

Επισκέπτης
Συμπολεμιστές η Ζάνα είναι συνήθως πρωινή βάρδια στην Αλκαμένους (τελευταία φορά την είχα πετύχει εκεί πριν 2-3 εβδομάδες ... δεν έχω νεώτερη πληροφόρηση)....  πάντως το τσιμπούκι της είναι φοβερό.
και σημερα εκει ηταν,, το σκεφτηκα να περασω... αλλα τελικα το ενστικτο της αυτοσυντηρησης υπερνικησε την περιεργεια και δεν ξαναπερασα!!!!

the fucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά χτες το βράδυ πήγα 15/03 και ήταν μια ξανθούλα λίγο μεγάλη. Δεν μπήκα γιατί δεν πολυψήθηκα και δεν ήξερα αν κάνει το γνωστό πρόγραμμα.Ξέρετε τίποτα. Για την Ζάνα μου είπε ότι είναι μόνο πρωί.

Επισκέπτης
λογικα θα ειδες την μινα... ειχε τρελες βυζαρες????

the fucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν  η Μίνα. Ειχε βυζάρες όντως. Είναι καλή στο δωμάτιο?΄Ιδιο πρόγραμμα?

Επισκέπτης
ιδιο προγραμμα.. στο δωματιο φιλικη και φιλοτιμη!!!

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Κατι κυκλοφορει στην περιοχη οτι η ζανα ( την οποια δεν πηγαινα ουτε με σφαιρες ) εχει παρει καποια παρασημα και γιαυτο εχει χαθει .

Βασικα ας προσεχε .

Επαληθευση εδω
θελω να ρωτησω τους συναγωνιστες,  που εχουν παει στη ζαννα της αλκαμενους τωρα τελευταια, αν τους εχει τυχει κανενα προβλημα...ειχα παει στη συγκεκριμενη κυρια πριν απο 5 μερες...τα γνωστα πιπα ακαποτη...και σημερα το πρωι εμφανιστηκε καποιο εκκριμα...στη χειροτερη περιπτωση βλεννοροια...εχει κανεις παρατηρησει κατι? το ωραιο ειναι οτι πριν 3 μερες ημουνα με ενα μωρο...και εδω πιπα ακαποτη...και εχω μπερδευτει...δεν ξερω ποια απο τις 2 μου δωσε το παρασημο...αν εχει κανεις κατι πειτε το..

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Λογικά με τη Ζάννα και την κάθε Ζάννα, λίγο δύσκολο να κολλήσει κάποιος κάτι. Ο λόγος είναι ότι έχουν αυστηρότατους ελέγχους και ιατρική παρακολούθηση για όσες εργάζονται σε σπίτια. Ασφαλώς και η προσοχή είναι το πρωτεύον, αλλά μη μας πίάνει και πανικός. Πρόσοχή και ψυχραιμία πάντως. Και φυσικά ΠΑΝΤΟΤΕ προφύλαξη, ανεξάρτητα από τους ιατρικούς ελέγχους

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Λογικά με τη Ζάννα και την κάθε Ζάννα, λίγο δύσκολο να κολλήσει κάποιος κάτι. Ο λόγος είναι ότι έχουν αυστηρότατους ελέγχους και ιατρική παρακολούθηση για όσες εργάζονται σε σπίτια. Ασφαλώς και η προσοχή είναι το πρωτεύον, αλλά μη μας πίάνει και πανικός. Πρόσοχή και ψυχραιμία πάντως. Και φυσικά ΠΑΝΤΟΤΕ προφύλαξη, ανεξάρτητα από τους ιατρικούς ελέγχους
Ρε φίλε,στο μουνί τις κοιτάνε και κάνουν και εξαιτάσεις αίματος...όταν η άλλη καταπίνει....7 κιλά σπέρμα την ημέρα....όλα δεν μπορεί να είναι καλά.....εγώ πάντως και σαν παρουσία δεν μου αρέσει αλλά και με αυτά που κάνει δεν θα πήγαινα ποτέ μαζί της....

ERET

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχει κανεις αντιμετοπισει προβλημα υγειας απο το συγκεκριμενο ρδελο

Επισκέπτης
ζανα????παναγια μου!σα φαλαινα ειναι!!!!μακριαααα!!!!εγω τουλαχιστον δε θα εμπενα!αλλα μια σιμβουλη για ολουσ τουσ μεγαλουσ καυλιαριδες.....  ακουστε τιν καυλα σας και κανεναν αλλον!!!

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις που δουλευει η Ζανα που ειναι και το πρωτο κλαρινο?Και τι ωρες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom