You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζάνα, η βασίλισσα της πίπας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 274
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostas_mes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
μια ξαθιά η Μαρία ψιλομεγάλη ,που μου χάρισε το πιο αξέχαστο τσιμπούκι ξερετε ρε παιιδιά αν παίζει πιά ή που έχει πάει
Φίλε μου και μένα η Μαρία μου έχει μείνει αξέχαστη. Ήταν η πρώτη που πήρα σε εκείνο το σπίτι. Πήγαινα για Ζάνα αλλά βρήκα Μαρία και το καταυχαριστήθηκα. Στο τέλος, όταν ήρθε η ώρα να τελειώσω (εννοείται πως δεν τον έβαλα μέσα στο στόμα της-πυροβολούσα από απόσταση) κάλυψε τα μάτια της με τα χέρια και με άφησε να πυροβολήσω..!!
Στο τέλος, όταν ήρθε η ώρα να τελειώσω (εννοείται πως δεν τον έβαλα μέσα στο στόμα της-πυροβολούσα από απόσταση) κάλυψε τα μάτια της με τα χέρια και με άφησε να πυροβολήσω..!!
Αυτό είναι που λέναι " Πουτ γιορ χαντς απ μπικοζ αϊ γουιλ σουτ"
george1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε μαγκεσ εχτεσ μετα απο μια τσαρκα στην ρεμουνδου βγηκε μια ξανθια λιγο παχουλι η τσατσα ειπε για σπεσιαλ γλειψιμο και κατι τετοια.αυτοι εινε η ζανα η απλοσ το ιδιο ονομα.........
Επισκέπτης
και σημερα εκει ηταν,, το σκεφτηκα να περασω... αλλα τελικα το ενστικτο της αυτοσυντηρησης υπερνικησε την περιεργεια και δεν ξαναπερασα!!!!Συμπολεμιστές η Ζάνα είναι συνήθως πρωινή βάρδια στην Αλκαμένους (τελευταία φορά την είχα πετύχει εκεί πριν 2-3 εβδομάδες ... δεν έχω νεώτερη πληροφόρηση).... πάντως το τσιμπούκι της είναι φοβερό.
the fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά χτες το βράδυ πήγα 15/03 και ήταν μια ξανθούλα λίγο μεγάλη. Δεν μπήκα γιατί δεν πολυψήθηκα και δεν ήξερα αν κάνει το γνωστό πρόγραμμα.Ξέρετε τίποτα. Για την Ζάνα μου είπε ότι είναι μόνο πρωί.
Επισκέπτης
λογικα θα ειδες την μινα... ειχε τρελες βυζαρες????
the fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν η Μίνα. Ειχε βυζάρες όντως. Είναι καλή στο δωμάτιο?΄Ιδιο πρόγραμμα?
Επισκέπτης
ιδιο προγραμμα.. στο δωματιο φιλικη και φιλοτιμη!!!
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Κατι κυκλοφορει στην περιοχη οτι η ζανα ( την οποια δεν πηγαινα ουτε με σφαιρες ) εχει παρει καποια παρασημα και γιαυτο εχει χαθει .
Βασικα ας προσεχε .
Επαληθευση εδω
θελω να ρωτησω τους συναγωνιστες, που εχουν παει στη ζαννα της αλκαμενους τωρα τελευταια, αν τους εχει τυχει κανενα προβλημα...ειχα παει στη συγκεκριμενη κυρια πριν απο 5 μερες...τα γνωστα πιπα ακαποτη...και σημερα το πρωι εμφανιστηκε καποιο εκκριμα...στη χειροτερη περιπτωση βλεννοροια...εχει κανεις παρατηρησει κατι? το ωραιο ειναι οτι πριν 3 μερες ημουνα με ενα μωρο...και εδω πιπα ακαποτη...και εχω μπερδευτει...δεν ξερω ποια απο τις 2 μου δωσε το παρασημο...αν εχει κανεις κατι πειτε το..
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 24
- Like
- 147
- Πόντοι
- 291
Λογικά με τη Ζάννα και την κάθε Ζάννα, λίγο δύσκολο να κολλήσει κάποιος κάτι. Ο λόγος είναι ότι έχουν αυστηρότατους ελέγχους και ιατρική παρακολούθηση για όσες εργάζονται σε σπίτια. Ασφαλώς και η προσοχή είναι το πρωτεύον, αλλά μη μας πίάνει και πανικός. Πρόσοχή και ψυχραιμία πάντως. Και φυσικά ΠΑΝΤΟΤΕ προφύλαξη, ανεξάρτητα από τους ιατρικούς ελέγχους
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ρε φίλε,στο μουνί τις κοιτάνε και κάνουν και εξαιτάσεις αίματος...όταν η άλλη καταπίνει....7 κιλά σπέρμα την ημέρα....όλα δεν μπορεί να είναι καλά.....εγώ πάντως και σαν παρουσία δεν μου αρέσει αλλά και με αυτά που κάνει δεν θα πήγαινα ποτέ μαζί της....Λογικά με τη Ζάννα και την κάθε Ζάννα, λίγο δύσκολο να κολλήσει κάποιος κάτι. Ο λόγος είναι ότι έχουν αυστηρότατους ελέγχους και ιατρική παρακολούθηση για όσες εργάζονται σε σπίτια. Ασφαλώς και η προσοχή είναι το πρωτεύον, αλλά μη μας πίάνει και πανικός. Πρόσοχή και ψυχραιμία πάντως. Και φυσικά ΠΑΝΤΟΤΕ προφύλαξη, ανεξάρτητα από τους ιατρικούς ελέγχους
Επισκέπτης
ζανα????παναγια μου!σα φαλαινα ειναι!!!!μακριαααα!!!!εγω τουλαχιστον δε θα εμπενα!αλλα μια σιμβουλη για ολουσ τουσ μεγαλουσ καυλιαριδες..... ακουστε τιν καυλα σας και κανεναν αλλον!!!