Νέα

Ζαχόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
926
Πόντοι
96
  Ξεκινάω λίγο ασχετα!!! Επειδη καποιες ρωσικες φυλακες ειναι εντελως απομονωμενες στις αποδρασεις παιρνουν και καποιον μαζι τους ο οποιος θα παιξει το ρόλο του ΦΑΓΗΤΟΥ σε καποια φάση!!!

Επειδη τα ταμεια εχουν στερεψει οι κομπινες απολύπτονται ευκολα οποτα μεσα στην κομπίνα βαζουν και καποιον  τον οποιον θα κατηγορήσουν οταν σκασει η πιπα!!!

Ετσι την πάτησε και η διευρυντρια καποιας πολεοδομιας στα Μεσογεια και αυτοκτονησε και τωρα ο Ζαχόπουλος που προσπάθησε να αυτοκτονήσει!!!!

Υπάρχει μια παροιμία που λέει "το ψαρι βρωμαει από το κεφαλι" αλλα δεν ξέρω αν ισχύει!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
  Ξεκινάω λίγο ασχετα!!! Επειδη καποιες ρωσικες φυλακες ειναι εντελως απομονωμενες στις αποδρασεις παιρνουν και καποιον μαζι τους ο οποιος θα παιξει το ρόλο του ΦΑΓΗΤΟΥ σε καποια φάση!!!

Επειδη τα ταμεια εχουν στερεψει οι κομπινες απολύπτονται ευκολα οποτα μεσα στην κομπίνα βαζουν και καποιον  τον οποιον θα κατηγορήσουν οταν σκασει η πιπα!!!

Ετσι την πάτησε και η διευρυντρια καποιας πολεοδομιας στα Μεσογεια και αυτοκτονησε και τωρα ο Ζαχόπουλος που προσπάθησε να αυτοκτονήσει!!!!

Υπάρχει μια παροιμία που λέει "το ψαρι βρωμαει από το κεφαλι" αλλα δεν ξέρω αν ισχύει!!!
Μια χαρά το ξεκίνησες...αλλά δεν ξέρω αν το ΦΑΓΗΤΟ είναι ο Ζαχόπουλος ή η κυρά Εύη!!!
:think:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μια χαρά το ξεκίνησες...αλλά δεν ξέρω αν το ΦΑΓΗΤΟ είναι ο Ζαχόπουλος ή η κυρά Εύη!!!
:think:
Γίνομαι πολύ μαλάκας τέτοιες ώρες, κι οχι τίποτα άλλο την έχω και εγώ την μπάκα μου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: , αλλά δεν έχεις ακούσει το 

[move]Σφάξτε το χοντρό να φάμε χοιρινό [/move]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτή την φράση «Κοίτα τι κορμάρα στηρίζει τον Καραμανλή!»  θεωρείται ότι την είπε ο Ζαχόπουλος...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
926
Πόντοι
96
 Εγω ΔΕΝ εχω καταλαβει γιατι μας τα εχουν ΠΡΗΞΕΙ με την ηλικια της δεσποινίδας (ειναι λιγο μικροτερη μου). Ασε που πια γίνεται κουραστικο σε καθε σκανδαλο οικονομικο το γυρνανε σε σεξ και μπουρδελοκαταστασεις!!!!

Η Μπουρμπουλια ειχε ενα φλερτ με τον δικηγόρο ενος πελατη που αθωωσε!
 Ο καλουσης μαθαμε οτι μετραγε με την μεζουρα τις Ρωσιδες τι αλλο εκανε ΔΕΝ μαθαμε!

Η αλλη τηε πολεοδομίας και καλα αυτοκτηνησε επεδη ειχε ενα παρανομο δεσμό!!! Σιγα τα αυγα ρε!!! Αμα αυτοκτονουσαν απο ενοχες ολοι οι κερατουκληδες δεν θα περναγαμε κατω απο μπαλκονια μηπως πεσει κανεις απάνω μας!!!

Ο αλλος σκοτωσε το γκομενο της συζήγου της!!! Ωπα ρε εδω 20χρονα παιδια που βραζει το αιμα τους βλέπουν τον ΚΟΛΛΗΤΟ τους με την γκομενα τους και δεν ανοιγει μύτη!!!

Ετσι και τωρα βαλανε μια γκόμενα μέσα να δέσει το γλυκό!!! Μαλλόν μας δουλευουνε!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
καλα που το λες μονος σου γιατι αν στο πει κανενας αλλος θα αντικειται στους κανονες
Όταν κάνουμε παραθέσεις είτε χρησιμοποιούμε ολόκληρο το κείμενο είτε ένα κομμάτι που θα έχει νόημα.
Αν μας βολεύει η τμηματική χρήση του ποστ ενός άλλου χρήστη για να ξεκινήσουμε τζερτζελέ είμεθα για κλάμματα.
Αϊντε στο καλό τώρα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Όταν κάνουμε παραθέσεις είτε χρησιμοποιούμε ολόκληρο το κείμενο είτε ένα κομμάτι που θα έχει νόημα.
Αν μας βολεύει η τμηματική χρήση του ποστ ενός άλλου χρήστη για να ξεκινήσουμε τζερτζελέ είμεθα για κλάμματα.
Αϊντε στο καλό τώρα
μυαλοπωλη, στο καλο να στελνεις τους ομοιους σου. πλακα εκανα πριν εννοωντας οτι η προσβολη "διώκεται" ενω η αυτοπροσβολη οχι. και παντα ειμαι υπερ του αυτοσαρκασμου ο οποιος υποδηλωνει οτι υπαρχει επιπεδο

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μυαλοπώλης?
Μπαααααααααααααααααααααααααααααααααααα, δεν νομίζω.
Την δικιά μου μαλακία δεν παλεύω θα ασχολούμαι και με άλλους? Άσε ρε φίλε.
Ξεκαθάρισε τι θες να γράψεις γιατί χαρτοπαιζω και δεν μπορώ να ασχολούμαι και πολύ.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Μυαλοπώλης?
Μπαααααααααααααααααααααααααααααααααααα, δεν νομίζω.
Την δικιά μου μαλακία δεν παλεύω θα ασχολούμαι και με άλλους? Άσε ρε φίλε.
Ξεκαθάρισε τι θες να γράψεις γιατί χαρτοπαιζω και δεν μπορώ να ασχολούμαι και πολύ.
το ειπες και μονος σου. Μην ασχολεισαι!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πολύ, πολύ, μα πάρα πολύ ευχαρίστως. Δεν αξίζει κιόλας.

Ξαναρίξε μια ματιά στην απάντηση 50 αυτού του θρέντ. Την πρώτη πρόταση.
Γειά σου, για την ώρα

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παντως δεν πιστευω να γινει τιποτα με το θεμα Ζαχοπουλου,οπως  εγινε μεχρι στιγμης με ολα τα λαμογια του Καραμανλη.Θα "ξεχαστει" και αυτο με τον καιρό....Ειναι πολλα τα λφτα Αρη",και οπως εχω ξαναπει,δεν συμφερει κανεναν απο το τρεχων "συστημα" ο Χ εμπλεκομενος να αρχίσει να μιλάει ή καποιος "ασχετος" εισαγγελεας,κτλπ να ανακαλυψει το θεμα,διτι μετά θα πάει αλλυσιδα το κακό,η οποια θα ξεκιναει απο κάτω,και θα φτανει μεχρι..Κωστάκη !!! (εχει και δυο παιδά να μεγαλώσει..) :think:

Το αιδιαστικό ομως της υποθεσης ΝΔ,ειναι οτι περιμενανε 20 χρόνια να ερθουν στην εξουσια,οχι για να σωσουν την χώρα και να λυσουν τα θεματα,αλλα για να "φανε" σε εξοργιστικά απιστευτο βαθμό και ρυθμό !!!!!!!!
Και λεμε μετα για "χλιδάνεργους",ζωνιανα,και μαλακιες : αφου ρε παιδια το "μοντέλο" που το ιδιο τα κράτος δινει με τον τροπο του στον πολιτη να ακολουθησει,ειναι : Λαμογια,απατεωνες,κλεφτες,καλοπερασακηδες εις βαροςτου αλλου,ευκολο χρημα,επωνυμοι,σκονες,απατη,ρουφιανιά,κλοπη,γραψαρχιδισμός,στρατος τελος,κτλπ-κτλπ-κτλπ.
Ποτε θα ξυπνησουμε...?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γιατί έγινε τίποτα με τις τηλεφωνικές υποκλοπές?Έγινε τίποτα με τον διοικητή του Ίκα?
Στο Ελλάντα βρισκόμαστε...όλα ξεχνιούνται! :idiot:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Παντως δεν πιστευω να γινει τιποτα με το θεμα Ζαχοπουλου,οπως  εγινε μεχρι στιγμης με ολα τα λαμογια του Καραμανλη.Θα "ξεχαστει" και αυτο με τον καιρό....Ειναι πολλα τα λφτα Αρη",και οπως εχω ξαναπει,δεν συμφερει κανεναν απο το τρεχων "συστημα" ο Χ εμπλεκομενος να αρχίσει να μιλάει ή καποιος "ασχετος" εισαγγελεας,κτλπ να ανακαλυψει το θεμα,διτι μετά θα πάει αλλυσιδα το κακό,η οποια θα ξεκιναει απο κάτω,και θα φτανει μεχρι..Κωστάκη !!! (εχει και δυο παιδά να μεγαλώσει..) :think:

Το αιδιαστικό ομως της υποθεσης ΝΔ,ειναι οτι περιμενανε 20 χρόνια να ερθουν στην εξουσια,οχι για να σωσουν την χώρα και να λυσουν τα θεματα,αλλα για να "φανε" σε εξοργιστικά απιστευτο βαθμό και ρυθμό !!!!!!!!
Και λεμε μετα για "χλιδάνεργους",ζωνιανα,και μαλακιες : αφου ρε παιδια το "μοντέλο" που το ιδιο τα κράτος δινει με τον τροπο του στον πολιτη να ακολουθησει,ειναι : Λαμογια,απατεωνες,κλεφτες,καλοπερασακηδες εις βαροςτου αλλου,ευκολο χρημα,επωνυμοι,σκονες,απατη,ρουφιανιά,κλοπη,γραψαρχιδισμός,στρατος τελος,κτλπ-κτλπ-κτλπ.
Ποτε θα ξυπνησουμε...?
+999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Επισκέπτης
Παντως δεν πιστευω να γινει τιποτα με το θεμα Ζαχοπουλου,οπως  εγινε μεχρι στιγμης με ολα τα λαμογια του Καραμανλη.Θα "ξεχαστει" και αυτο με τον καιρό....Ειναι πολλα τα λφτα Αρη",και οπως εχω ξαναπει,δεν συμφερει κανεναν απο το τρεχων "συστημα" ο Χ εμπλεκομενος να αρχίσει να μιλάει ή καποιος "ασχετος" εισαγγελεας,κτλπ να ανακαλυψει το θεμα,διτι μετά θα πάει αλλυσιδα το κακό,η οποια θα ξεκιναει απο κάτω,και θα φτανει μεχρι..Κωστάκη !!! (εχει και δυο παιδά να μεγαλώσει..) :think:

Ποτε θα ξυπνησουμε...?

Πεστααα χρυσοστομε!Ζουμε σε τετια ελεινη μπουρδελοχωρα και την ψαχνουμε.Γαμω την ωρα και την στιγμη που περασα στις πανελληνιες αντι να πηγαινα εξωτερικο :'(

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
το''συμβαν''ειναι πολυ σοβαρο και αγγιζει απευθειας
το μαξιμου,σε οικονομικα θεματα...
η ερωτικη παραμετρος φημολογειται οτι δεν εχει να κανει
μονο με τη συμπεριφορα της κυριας στο υπουργειο
οπου ''ελυνε και εδενε'',αλλα οτι ''γαμουσε και εδερνε''στη κυριολεξια τον ''καλο της''...
ιδωμεν....(υπαρχει και video σε αρκετους δημοσιογραφους
)

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Ναι αλλα και αυτη η κακομοιρα τι ζητησε σε ανταλλαγμα που καθοτανε στον Βουδα επι 4 χρονια?
Μια παραταση της συμβασης της στο δημοσιο που εληγε στις 31.12.07?
Ο Βουδας αρνηθηκε.
Γιατι?
Μαλλον θα ηθελε να πιστευει οτι τον γουσταρε για την κορμαρα του
και οτι δεν του καθοτανε για να κρατησει την δουλεια της.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom