georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον η
Γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον η
ενω αυτα που γραφεις χρηζουν σοβαρης αντιμετωπισης
σε ένα θέμα ελαφρότητας όπου 100 άτομα συμφωνούν ότι σε ένα παιδικό βιντεοκλιπ πρωταγωνιστούν αξιοπρόσεχτα γκομενάκια, γράφω κι εγώ σχόλιο για να συμφωνήσω με όλους, βάζοντας επίτηδες και μια μικρή δοση υπερβολής. Κι εσύ το ξεθάβεις μετά από 10 χρόνια και το χρησιμοποιείς να αποδείξεις ότι είμαι κι εγώ ηλίθιος σαν εσένα; Και δεν έχεις αυτοκτονησει ακομα;;;
εσυ το ξεκινησες μαστορα
εγω δεν σε πειραξα μεχρι εκεινη την στιγμη
Τι σχεση εχει το ανοιγω σημαια ΕΞΩ απο στρατοπεδο,με το να πηδηξω συρματοπλεγμα,να περασω ουδετερη ζωνη,να μπουκαρω σε στρατιωτικη ζωνη και να ανεβω σε ιστό για να κατεβασω σημαία.Ολοι στεναχωρηθηκαμε γι' αυτα που ακολουθησαν,αλλα ηταν μαλακία.Οι κυπριοι ειχαν δυο νεκρους και οι απεναντι γελαγαν που τους δωσαμε τετοια ευκαρια.επειδη τα λετε ετσι ωραια και δημοκρατικα και σεβεστε τα ανθρωπινα δικαιωματα
για να πατε εξω απο στρατοπεδο στην φιλη μας τουρκια και ανοιξτε ελληνικη σημαια να δουμε σε ποσα δεκατα του δευτερολεπτου θα κοιτατε τασ ραδικια αναποδα
οπως την επαθε και ο σολωμου στην κυπρο
αντε παλληκαρια μου να σας δω
Αφου ειναι ποινικο αδικημα, μπορεις να μου πεις την διαταξη που το προβλεπει? Για να δουμε τι ακριβως προβλεπει. Και αν απαγορευει την φωτογραφιση ΜΕΣΑ στο στρατοπεδο ή ΕΚΤΟΣ αυτού. Εγω παντως μια χαρα ειδα στο Χαιδαρι που υπηρετουσα, να βγαζουν φωτογραφιες ΜΕΣΑ στο στρατοπεδο οι συγγενεις ολων των στρατιωτων στο επισκεπτηριο.άμα το κάνεις αυτό σε κανένα τουρκικό στρατόπεδο θα σε μαζέψουν για κατάσκοπο και θα περιμένεις το εξπρές του μεσονυκτίου μετά να περάσει. Και μόνο που φωτογραφίζεις στρατιωτικό χώρο με σήμανση ότι απαγορεύεται είναι ποινικό αδίκημα. Οι σκοποί από μέσα οφείλουν να σε ακινητοποιήσουν και η αστυνομία που θα κληθεί να σε μαζέψει
Α κακουργημα κιολας! Με 10 χρονια φυλακη. Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? Για να εχουμε αυτα τα αδικηματα, θα πρεπει να αποδειχθει οτι το υλικο προοριζεται για εκμεταλλευση απο ξενη δυναμη.Άρθρο 146 του Ποινικού Κώδικα σχετικά με παραβίαση μυστικών της Πολιτείας και με το Άρθρο 148, 149 για Κατασκοπεία
Γράφω να τους ακινητοποιήσουν από μέσα, δεν είπα να τους συλλάβουν οι σκοποί ούτε να βγούνε εκτός. Ο σκοπός οφείλει να κάνει αναγνώριση σε ότι κινείται προς το μέρος του, ειδικά όταν πρόκειται για πύλη υποτίθεται φυλάγει την είσοδο του στρατοπέδου. Από τη στιγμή που πλησιάζουν στην πύλη ο σκοπός μέσα από το στρατόπεδο οφείλει να ακολουθήσει τις οδηγίες της αναγνώρισης.
Α κακουργημα κιολας! Με 10 χρονια φυλακη. Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? Για να εχουμε αυτα τα αδικηματα, θα πρεπει να αποδειχθει οτι το υλικο προοριζεται για εκμεταλλευση απο ξενη δυναμη.
ποια αναγνωριση ρε μαστορα
3 και 20 ητανε νταλα μεσημερι
Και ποιος σου ειπε οτι εγω ειχα διαφορετικη αποψη για τα Ιμια? Απο τότε θεωρουσα ανοησια να αιματοκυλιστουμε για εναν βραχο. Ας του βαζανε ενα φουρνελο να γινει χαλικι.και στα ιμια μια σημαια σηκωσανε
τι μας ζαλισατε τα μεζεα
Αντιλαμβανεσαι βεβαια οτι η υποθεση Μποσταντζη ειναι πολυ διαφορετικη, ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι πρακτορας της Αγκυρας και φιδι στον κορφο μας. Αυτος συγκεντρωνε υλικο κρυφα και συστηματικα και το διεθετε σε ξενη δυναμη. Εδω μιλαμε για κατι βλαμμενους που ξεδιπλωνουν και σημαιες για να υποδηλωσουν και την παρουσια τους.
Τριζουν τα κοκκαλα του Σολωμου
Και ποιος σου ειπε οτι εγω ειχα διαφορετικη αποψη για τα Ιμια? Απο τότε θεωρουσα ανοησια να αιματοκυλιστουμε για εναν βραχο. Ας του βαζανε ενα φουρνελο να γινει χαλικι.