Νέα

Ύψωσαν την τουρκική σημαία έξω από το Κέντρο Ανορθόδοξου πολέμου στην Ρεντίνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis_38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DIMA7373

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2016
Κριτικές
35
Like
1.910
Πόντοι
2.391
τι να τους κάνουν ρε τύπε; Σταματήσαν, κάναν την πλάκα τους, έφυγαν. Μέχρι να βγουν και να τους κυνηγήσουν, είχαν γίνει καπνός. Δεν νομίζω να κάθισαν να κάνουν και τσιγάρο

Αυτο που λες ειναι 3-5 λεπτα αυτοι που ηταν???

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
τι να τους κάνουν ρε τύπε; Σταματήσαν, κάναν την πλάκα τους, έφυγαν. Μέχρι να βγουν και να τους κυνηγήσουν, είχαν γίνει καπνός. Δεν νομίζω να κάθισαν να κάνουν και τσιγάρο

Ντάξει ρε μαν...δεν ξέρω πώς έγινε το σκηνικό...αλλά πλησιάζει ένα αυτοκινητο, σταματάει, βγαίνει κάποιος έξω φωτογραφίζεται και φεύγει...

Αυτό θέλει λίγο χρόνο...τι να σου πω...

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Να γινω ο παραξενος της παρεας και να ρωτησω για ποιο ποινικο αδικημα να ερθει η αστυνομια για να συλλαβει καποιον που ξεδιπλωνει μια (οποιαδηποτε) σημαια εξω απο ενα στρατοπεδο και φωτογραφιζεται με αυτην?

δικηγορος φιλαρακι;
ριχτε και σε αυτον φανταριααααα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Να γινω ο παραξενος της παρεας και να ρωτησω για ποιο ποινικο αδικημα να ερθει η αστυνομια για να συλλαβει καποιον που ξεδιπλωνει μια (οποιαδηποτε) σημαια εξω απο ενα στρατοπεδο και φωτογραφιζεται με αυτην?

το οποιαδηποτε μου αρεσε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
..μάγκες ήμουν σαφής ως προς τη διαδικασία και τις λέξεις που χρησιμοποίησα..είναι κάτι που έχω ζήσει σαν υπ'ευθύνη αξιωματικός..να'στε καλά..

ασε μας ρε λακη και εσυ

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Δλδ ρε μαγκες όποτε περναει τουριστας απο σκοπια ή εξω απο στρατοπεδο και βγαζει σελφι,να του ριχνουμε μια γεμιστηρα.Επισης η ειδηση φαινεται οτι ειναι φτιαχτη για τα κλικ.Απο τον τιτλο νομιζει κανεις οτι μπηκαν μεσα στο στρατοπεδο και την σηκωσαν στον ιστό.Όσο για τα υπολοιπα σχολια οτι επρεπε να βγει τζιπακι και φρουρα εξω απο στρατόπεδο και να αρχισει καταδιωξη,νταξει το ξερουμε οτι καποιοι ονειρευεστε την χουντα,αλλα μην ειστε τοσο προκλητικοί.

DIMA7373

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2016
Κριτικές
35
Like
1.910
Πόντοι
2.391
Δλδ ρε μαγκες όποτε περναει τουριστας απο σκοπια ή εξω απο στρατοπεδο και βγαζει σελφι,να του ριχνουμε μια γεμιστηρα.Επισης η ειδηση φαινεται οτι ειναι φτιαχτη για τα κλικ.Απο τον τιτλο νομιζει κανεις οτι μπηκαν μεσα στο στρατοπεδο και την σηκωσαν στον ιστό.Όσο για τα υπολοιπα σχολια οτι επρεπε να βγει τζιπακι και φρουρα εξω απο στρατόπεδο και να αρχισει καταδιωξη,νταξει το ξερουμε οτι καποιοι ονειρευεστε την χουντα,αλλα μην ειστε τοσο προκλητικοί.

Το να εισαι πατριωτης δεν παει να πει οτι εισαι χουντικος.ειναι προσβολη μπροστα σε ελληνικο στρατοπεδο να βγαζουν σελφι με τουρκικη σημαια.αν εχει γινει απλα ειναι ντροπη που δεν τους επιασαν.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
γιατι οι χουντικοι ηταν πατριωτες;

δεν πουλησαν την μιση κυπρο;

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
Εγώ το pronews το διαβάζω έχει καλά θεματάκια με έμφαση στα γεωπολιτικά και δεν είμαι στρατοκαυλος.
Αυτές τις μέρες παίζονται μεγάλα παιχνίδια από την Τουρκια στη Μέση Ανατολή. Στη Κορέα μπορεί να γίνει ...της Κορέας.
Ο Στρατός είναι στην τσίτα και άμα πέσει διαταγή για επιφυλακή τα στελέχη μπαίνουν μέσα και κόβονται οι έξοδοι.
Έγινε κι αυτό με τη σημαία, φαντάζομαι πως τα νεύρα τους θα είναι τσατάλια.
Πολλά respect και καλή υπομονή
Το πρώην defencenet είναι ένα κλικ πάνω από το Μακελειό, ίσως και στο ίδιο επίπεδο. Το μόνο που αξίζει είναι η ψυχαγωγία των σχολίων.
Κάποτε είχαν κάνει τεράστιο θέμα ότι τους είχαν κάνει τρομοκρατική επίθεση! Αναγκάστηκε η αστυνομία να βγάλει ανακοίνωσει και να το διαψεύσει.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αυτο που λες ειναι 3-5 λεπτα αυτοι που ηταν???

Ντάξει ρε μαν...δεν ξέρω πώς έγινε το σκηνικό...αλλά πλησιάζει ένα αυτοκινητο, σταματάει, βγαίνει κάποιος έξω φωτογραφίζεται και φεύγει...

Αυτό θέλει λίγο χρόνο...τι να σου πω...

εγώ μπορώ να σ' το κάνω σε 30-40 δευτερόλεπτα. Τώρα αν αυτοί κάθισαν ολόκληρο 5λεπτο, τότε οι από μέσα είναι σίγουρα για τον πούτσο

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
ΜΟΝΟ σε περίπτωση που μπουκάρει κάποιος έχει το δικαίωμα ο σκοπός να προβεί σε σύλληψη και ΜΟΝΟ με έγκριση του επόπτη στρδου αλλιώς τον παίρνει κι αυτόν η μπάλα... στρατός να'χαμε να λέγαμε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
επειδη τα λετε ετσι ωραια και δημοκρατικα και σεβεστε τα ανθρωπινα δικαιωματα

για να πατε εξω απο στρατοπεδο στην φιλη μας τουρκια και ανοιξτε ελληνικη σημαια να δουμε σε ποσα δεκατα του δευτερολεπτου θα κοιτατε τασ ραδικια αναποδα

οπως την επαθε και ο σολωμου στην κυπρο

αντε παλληκαρια μου να σας δω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
επειδη τα λετε ετσι ωραια και δημοκρατικα και σεβεστε τα ανθρωπινα δικαιωματα

για να πατε εξω απο στρατοπεδο στην φιλη μας τουρκια και ανοιξτε ελληνικη σημαια να δουμε σε ποσα δεκατα του δευτερολεπτου θα κοιτατε τασ ραδικια αναποδα

οπως την επαθε και ο σολωμου στην κυπρο

αντε παλληκαρια μου να σας δω
Ωραια προτυπα εχεις

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ωραια προτυπα εχεις

δεν εχω προτυπα μαστορα

γεγονοτα λεω εκτος αν ειναι ψεμματα

θελω ετσι μια φορα να απαντησεις ευθεως και οχι με αστειοατακουλες ετσι για να δειξεις εξυπναδα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
καλά ρε μεγάλε, απαντάς σοβαρά σε αυτόν τον τύπο; Δεν έχεις καταλάβει ότι είναι περιορισμένης ευθύνης;

Παιδιά, χωρίς πλάκα, όταν ήμουν σε ηλικία που άρχισε να μου πρωτοσηκώνεται (μέσα 10ετίας 80), αν έδειχνε τέτοια η TV θα τα θεωρούσαμε τσόντες. Εδώ τα περιοδικά της εποχής που θεωρούνταν τσόντες (Διάβασέ με, Καζανόβας κ.λπ.) δεν έδειχναν καν τη ρώγα από το βυζί (την κάλυπταν με αστεράκι). Επίσης σε περιγραφές σεξουαλικών πράξεων αντί των λέξεων ''γαμήσι'', ''πούτσος'', ''μουνί'', κ.λπ. χρησιμοποιούνταν οι λέξεις ''σεξ'', ''φαλλός'', ''αιδοίο'', κ.λπ. Κάποια βράδια που είχε ''τσόντες'' με την Ορνέλα Μούτι ή τη Σύλβια Κρίστελ το κάναμε βούκινο στην παρέα για να μην το χάσει κανένας και αφού βλέπαμε το έργο, βαράγαμε μαλακία για καμιά βδομάδα ενθυμούμενοι τις σκηνές. Σε λίγα χρόνια, σίγουρα και στα παιδικά βίντεο-κλιπ θα δείχνουν βυζιά στη φόρα.

ενω συ μαστορα  εισαι πληρους ευθυνης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
άμα το κάνεις αυτό σε κανένα τουρκικό στρατόπεδο θα σε μαζέψουν για κατάσκοπο και θα περιμένεις το εξπρές του μεσονυκτίου μετά να περάσει. Και μόνο που φωτογραφίζεις στρατιωτικό χώρο με σήμανση ότι απαγορεύεται είναι ποινικό αδίκημα. Οι σκοποί από μέσα οφείλουν να σε ακινητοποιήσουν και η αστυνομία που θα κληθεί να σε μαζέψει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom