anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Η φρουρά δεν έχει δικαιοδοσία εκτος στρατοπέδου. Αν τους έπιαναν μέσα ναι. Έξω μόνο η αστυνομία.
Η φρουρά δεν έχει δικαιοδοσία εκτος στρατοπέδου. Αν τους έπιαναν μέσα ναι. Έξω μόνο η αστυνομία.
Ο κανονισμός μιλά για ακινητοποίηση ΕΝΤΟΣ ή ΕΚΤΟΣ στρατοπέδου; Ερωτηση κάνω, φαίνεται ότι όντως κατέχεις κάποια πράγματα, δεν το αμφισβητώ..ο τ/φ ασφαλείας είναι μέρος της φρουράς?το τζιπ επιφυλακής?ο κδ.snpl 35 τι επιβάλλει?και ξαναλέω..διάβασε τι έγραψα..δεν ανέφερα για σύλληψη αλλά για ακινητοποίηση τους από τη φρουρά και σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ.
Σορυ αλλά δεν καταλαβαίνω. ΕΝΤΟΣ ή ΕΚΤΟΣ, τι λέει ο κανονισμός; Αναφέρεις και τη συγκεκριμένη παράγραφο, λοιπόν εντός ή εκτός;Ναι.
..δε δίνουμε σημασία στα γραφόμενα δημοσιογράφων..τι φταίει ο ΓΕΣ..τι φταις εσύ αν είσαι μέλος της φρουράς και δεν έχουν φροντίσει να σου μάθουν μέχρι που οφείλεις να έχεις δικαιοδοσία..κι αν -σαν άνθρωπος- πιαστείς σβηστός,δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος που θα διασφαλίσει την ασφάλεια του στρατοπέδου??
Πίσω και σας φαγαμε! ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαυτος ειναι ο κανονισμος
απλος και σαφης
..ο επόπτης αφού ειδοποιήθηκε, έκρινε-για τροχαίο μιλάμε- πως δεν υπήρχε απειλή ασφαλείας από έξω και κάλεσε απ'ευθείας την αστυνομία..Όταν ήμουν στα Υ.Ε.Α. στην σχολή μηχανικού στο Λουτράκι προ 25ετίας έπεσε ένα αυτοκίνητο στην περίφραξη δίπλα στο φυλάκιο που βρισκόμουν επί της επαρχιακής οδού Λουτράκι - Κόρινθος ! Ειδοποιήσαμε τον επόπτη και εκείνος την τροχαία. Ο στρατός - σε καιρό ειρήνης φυσικά - δεν έχει καμιά δικαιοδοσία εκτός της περιμέτρου του στρατοπέδου παρά μόνον εκτός εάν υπάρχει απειλή ασφαλείας από έξω !
Ουάου. Οφείλω να ομολογήσω πως δεν το ήξερα. Νόμιζα, πως κάτι τέτοιο είναι υπέρβαση καθήκοντος αλλά όσο ζω μαθαίνω. Όσο για το σβηστός δε θίχθηκα. Εμείς την ώρα μας περνάμε ήσυχα και καλά στο σπιτάκι μας, Σάββατο ξημερώνει, όλα καλά για μας...και εκτός..δεν είπα πως είσαι σβηστός..
Και εσύ φίλε να΄σαι καλα..μάγκες ήμουν σαφής ως προς τη διαδικασία και τις λέξεις που χρησιμοποίησα..είναι κάτι που έχω ζήσει σαν υπ'ευθύνη αξιωματικός..να'στε καλά..
..υπέρβαση καθήκοντος είναι να τον συλλάβεις αφού τον έχεις ακινητοποιήσει,εκτός -αλλά περιμετρικά- του στρατοπέδου..Ουάου. Οφείλω να ομολογήσω πως δεν το ήξερα. Νόμιζα, πως κάτι τέτοιο είναι υπέρβαση καθήκοντος αλλά όσο ζω μαθαίνω. Όσο για το σβηστός δε θίχθηκα. Εμείς την ώρα μας περνάμε ήσυχα και καλά στο σπιτάκι μας, Σάββατο ξημερώνει, όλα καλά για μας.
Όμως, για τα φανταράκια και τους μονιμάδες, δεν έχει γιορτη και σχόλες όπως έγραψε ένας ΔΕΑ σ΄ενα ποιήμα χρόνια πριν.
..τα σέβη μου..Και εσύ φίλε να΄σαι καλα
παπαριά θέμα...
Εγώ το pronews το διαβάζω έχει καλά θεματάκια με έμφαση στα γεωπολιτικά και δεν είμαι στρατοκαυλος.ξεκολα ρε. ειναι στρατοκαυλοι εκει που κοιτας. και βασικα γραφουν μαλακιες για τα κλικ κλπ..