Νέα

Υποβολή αντιρρήσεων για κλήση τροχαίας σε διοικητή.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε δει προκοπη???

• Πήγα, τα είπαμε, έσκισα την κλήση, έφυγα χαμογελαστός.

Ψήφοι: 2 20,0%
  • Πήγα, τα είπαμε, έβαλα την κλήση στην τσέπη, έφυγα με διάθεση να σκοτώσω

Ψήφοι: 2 20,0%
  • Τσιμπάω την κλήση, την πλερώνω και δε βγάζω κιχ

Ψήφοι: 3 30,0%
  • Το ντουλαπάκι είναι γεμάτο κάτι ροζ χαρτάκια που δεν ξέρω τι ρόλο βαρά

Ψήφοι: 3 30,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Έχει δει κανείς προκοπή??

Μιλάμε για την πλέον "υποκειμενική" παράβαση, αυτή των επικίνδυνων ελιγμών. Κοινώς ότι του φανεί του Λολοστεφανή...

Μάλλον άδικα το ανοίγω το θεματάκι μιας και θα το διαπιστώσω και μόνος μου σε λίγο που θα πάω αλλά για να μοιραστούμε εμπειρίες...

Σας έχει τύχει ποτέ να φάτε κλήση της οποίας μοναδική απόδειξη να είναι η κρίση του μπα.. ε σόρρυ αστυνομικού (δε μιλάω για αλκοτέστ ή για ραντάρ που τα στοιχεία είναι "αδιάσειστα") και να πάτε να παραπονεθείτε στο διοικητή?? Αν ναι τι έγινε εν τέλει?

Άντε πείτε τώρα όσοι προλάβετε και μόλις γυρίσω (αν γυρίσω γιατί με τα νεύρα που έχω παίζει να με κρατήσουν εκεί) θα σας πω κι εγώ τι απέγινε.

Επισκέπτης
Ψυχραιμία μόνο, δεν λέει να κάνεις φασαρία και να βγάλεις την ημέρα σου παρέα με μπάτσους!!! ;)

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ψυχραιμία μόνο, δεν λέει να κάνεις φασαρία και να βγάλεις την ημέρα σου παρέα με μπάτσους!!! ;)

Μαλακίες να μην ακούσω μόνο και ειδικά ειρωνικά σχολιάκια σαν αυτά που έκανε ο εισπράκτορας που μου την έκοψε γιατί θα "γνωριστούμε" καλά όπως και με τον προαναφερθέντα εισπράκτορα....

Επισκέπτης
Το κορυφαίο έχει συμβεί σε ξαδέρφη μου όταν φοιτούσε στην Κρήτη:

Ητάν παράνομα παρκαρισμένη και γύρω της επίσης άλλα οχήματα,γυρίζει και βλέπει μόνο αυτή να έχει φάει κλίση!!! :cheesy:

Υ.Γ.Είχε πινακίδες μη Κρητικές.

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Το κορυφαίο έχει συμβεί σε ξαδέρφη μου όταν φοιτούσε στην Κρήτη:

Ητάν παράνομα παρκαρισμένη και γύρω της επίσης άλλα οχήματα,γυρίζει και βλέπει μόνο αυτή να έχει φάει κλίση!!! :cheesy:

Υ.Γ.Είχε πινακίδες μη Κρητικές.

Εγώ που φρέναρα απότομα για να μην πέσω επάνω στον παπάρα που μου πετάχτηκε μες στη μέση του δρόμου σε τυφλή στροφή (μπλόκο αλκοτέστ) και μου το χρέωσε επικίνδυνο ελιγμό (aka 700 γιέυρα, 1 μήνα δίπλωμα, 10 μέρες πινακίδες άδεια) πως σου φαίνεται????????

Επισκέπτης
Εγώ που φρέναρα απότομα για να μην πέσω επάνω στον παπάρα που μου πετάχτηκε μες στη μέση του δρόμου σε τυφλή στροφή (μπλόκο αλκοτέστ) και μου το χρέωσε επικίνδυνο ελιγμό (aka 700 γιέυρα, 1 μήνα δίπλωμα, 10 μέρες πινακίδες άδεια) πως σου φαίνεται????????
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πως σου φαίνεται????????

Εγώ έφαγα κλήση στις Σέρρες, γιατί είχα φιμέ προστατευτικά στις πινακίδες (Αθηναϊκές)!

Δεν βγάζεις άκρη με αυτούς....... Το είχε πει άλλωστε και ο επίτιμος....:"Εσείς είστε το κράτος"!

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Εγώ έφαγα κλήση στις Σέρρες, γιατί είχα φιμέ προστατευτικά στις πινακίδες (Αθηναϊκές)!

Δεν βγάζεις άκρη με αυτούς....... Το είχε πει άλλωστε και ο επίτιμος....:"Εσείς είστε το κράτος"!

Είμαι περίεργος πραγματικά για το τι θα ακούσω όταν θα πάω....... Α ρε πλεζ που είσαι τέτοιες ώρες..... :headbang: :headbang: :headbang:

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ειναι ακομα μια μορφη φορολογιας και εγω εχω παει να διαμαρτιρυθω αλλα ματαιως
οταν τουσ λεει ο προισταμενοσ κοφτε ενα μπλοκακι ο καθενας οι αστυνομια γινετε
δυστυχως εφορια...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Παρόλο που στη χώρα μας η οδηγητική συμπεριφορά είναι τελείως απαράδεκτη και εύχομαι οι κλίσεις για επικίνδυνο ελιγμό να πολλαπλασιαστούνε επί χίλια (ο αριθμός των κλίσεων, όχι το ποσό), και παρόλο που είναι ορθό να δίνεται η κλίση σύμφωνα με το «υποκειμενικό» κριτήριο του οργάνου της τροχαίας, το περιστατικό που περιγράφεις είναι τελείως κουφό.
Πιστεύω ότι αν είναι όντως έτσι όπως τα περιγράφεις ο διοικητής θα σε ακούσει.

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Παρόλο που στη χώρα μας η οδηγητική συμπεριφορά είναι τελείως απαράδεκτη και εύχομαι οι κλίσεις για επικίνδυνο ελιγμό να πολλαπλασιαστούνε επί χίλια (ο αριθμός των κλίσεων, όχι το ποσό), και παρόλο που είναι ορθό να δίνεται η κλίση σύμφωνα με το «υποκειμενικό» κριτήριο του οργάνου της τροχαίας, το περιστατικό που περιγράφεις είναι τελείως κουφό.
Πιστεύω ότι αν είναι όντως έτσι όπως τα περιγράφεις ο διοικητής θα σε ακούσει.

Αν αλλάξουν τα όργανα της τροχαίας, όχι σαν πρόσωπα αλλα σαν μενταλιτέ, τότε θα δεχόμουν κι εγώ αυτό που λες περί ελιγμών και υποκειμενικού κριτηρίου. Όταν όμως είσαι αυτός που είσαι σαν κράτος και τα όργανα σου είναι μαύρο χάλι τότε εμπιστεύομαι το υποκειμενικό κριτήριο του οργάνου όσο και την κρίση του ίδιου του παραβάτη όταν τουλάχιστον το ζήτημα είναι πραγματικά αστείο! Και για να μην μπλέξουμε με το ποιος έχει δίκιο, το όργανο ή ο πολίτης- εν δυνάμει παραβάτης, θα μπορούσε απλά να μειωθεί το όριο. Και για να μη τρελαθούμε κιόλας άλλο το κάνω πάντες στην εθνική οδό με 300 χλμ/ω κι άλλο το έγινε κάτι που ίσως ήταν, ίσως έμοιαζε, ίσως κανείς δεν ξέρει, με επικίνδυνο ελιγμό. Κόψε 80 ευρώ κλήση και εκεί το συζητάμε. Όχι ότι τότε θα ήταν όλα μέλι γάλα, αλλά τουλάχιστον ξέροντας πως ούτως ή άλλως άδικα θα τρέχω στα τμήματα, θα δεχόμουν να σκάσω το 80άρι ακόμα και αδικημένος και να μη χαραμίσω τον ύπνο μου και τη μισή μου μέρα.

Όσο για το δεύτερο, ναι όπως τα είπα έγιναν αλλά άντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Έχει δει κανείς προκοπή??

Μιλάμε για την πλέον "υποκειμενική" παράβαση, αυτή των επικίνδυνων ελιγμών. Κοινώς ότι του φανεί του Λολοστεφανή...

Μάλλον άδικα το ανοίγω το θεματάκι μιας και θα το διαπιστώσω και μόνος μου σε λίγο που θα πάω αλλά για να μοιραστούμε εμπειρίες...

Σας έχει τύχει ποτέ να φάτε κλήση της οποίας μοναδική απόδειξη να είναι η κρίση του μπα.. ε σόρρυ αστυνομικού (δε μιλάω για αλκοτέστ ή για ραντάρ που τα στοιχεία είναι "αδιάσειστα") και να πάτε να παραπονεθείτε στο διοικητή?? Αν ναι τι έγινε εν τέλει?

Άντε πείτε τώρα όσοι προλάβετε και μόλις γυρίσω (αν γυρίσω γιατί με τα νεύρα που έχω παίζει να με κρατήσουν εκεί) θα σας πω κι εγώ τι απέγινε.

εγω παντως πηγα στο αρμοδιο αστυνομικο τμημα,ειχα γραψει μια επιστολη προς τον αρμοδιο κυριο ταδε και του ζητουσα απλα να μην παρει τις πινακιδες και το διπλωμα λογω φυσης της δουλειας μου κ.τ.λ

αποτελεσμα?
ακομα περιμενω μετα απο 3 μηνες την απαντηση τους
παντως το διπλωμα δεν μου το εχουν παρει ακομα!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
μορφή άμεσης φορολόγησης που δεν εξάπτει τα ήθη

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.751
Πόντοι
216
πριν κανα μηνα στην πλατεια της γλυφαδας με σταματανε ζηταδες...απλο ελεγχο...κι επειδη ο ξαδερφος μου δεν ειχε ταυτοτητα μας πανε στο τμημα...δεν βρηκανε τιποτα..κανανε εξακριβωση...εψαξαν τ αμαξι...κ μ εγραψαν σωνει κ καλα 300 ευρω για τα φημε στις πινακιδες....βεβαια ημουνα τυχερος διοτι την εσβησα τοτε...ποσο κομπλεξικος πρεπει να σαι ωστε να πρεπει σωνει κ καλα να βρεις κατι να γραψεις τον αλλο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μαλακίες να μην ακούσω μόνο και ειδικά ειρωνικά σχολιάκια σαν αυτά που έκανε ο εισπράκτορας που μου την έκοψε γιατί θα "γνωριστούμε" καλά όπως και με τον προαναφερθέντα εισπράκτορα....

αν θελεις να κανεις το κομματι σου και να πεις και μια κουβεντα παραπανω τοτε να πλερωνεις.
Αν θελεις να γλυτωνεις κλησεις, να ξεκινας τη συζητηση λεγοντας "εχεις δικιο, ετρεχα, ερανα κτλ". 99% των περιπτωσεων δε θα στη κοψει. Τετοια θελουνε για να κανουν και αυτοι το κομματι τους, αποδεξου οτι εχεις το κατω χερι σε αυτες τις περιπτωσεις και χειρισου το οπως νομιζεις. Η μαγκια ειναι να μη πληρωσεις τη ζωγραφικη στο τελος, οχι να πεις τον μαλακα μαλακα.

....βεβαια ημουνα τυχερος διοτι την εσβησα τοτε...

καλα, σε καναδυο χρονια θα διαπιστωσεις αν οντως σβηστηκε

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.751
Πόντοι
216
300 έχει πάει τώρα? Το 2001 που με έγραψαν ήταν 10.500 δραχμές και κανένας πόντος στο point system.

300 ευρω παρακαλω...κ ενω εχω σκουρα φημε τζαμια δεν μ εγραψαν γι αυτα αλλα για τις πινακιδες...τι να πω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
300 ευρω παρακαλω...κ ενω εχω σκουρα φημε τζαμια δεν μ εγραψαν γι αυτα αλλα για τις πινακιδες...τι να πω...

καλά τα φιμέ στις πινακίδες γιατί τα θέλεις????

και ειδικά αφού ξέρεις ότι απαγορεύονται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom