troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Καλησπερα παιδια.ΕΙμαι 16μιση χρονων και θα ηθελα να ρωτησω κατι.Πολλοι συμαθητες λενε : Πωπω τραβηξα μια μαλακια σημερα και τον ξεπετσωσα,αλλοι Εκει που γαμουσα μου ξεπετσωθηκε κλπ.Εμενα το πετσακι ειναι ακομα "ενωμενο" ας πουμε .Ποναει πολυ οταν συμβαινει αυτο?Μετα μενει χωρις πετσακι?Και για να σας προλαβω εχω διαβασει το αλλο τοπικ με θεμα Πετσακι all about that η κατι τετοιο.
εμένα στην ηλικία σου οταν μου σηκωνότανε δεν εβγαινε καθόλου έξω το κεφάλι. Δες μια τσόντα να καταλάβεις πως πρέπει να είναι ενα νορμάλ (εγω ετσι το καταλαβα). Στην δικια μου περρίπτωση δεν ήταν και τοσο βαρια η φίμωση οποτε με σαπουνι και ζεστο νεροι το κατεβαζα ολο και περισσότερο κάθε μέρα ωσπου στο τέλος βγηκε ολό το κεφάλι (προσοχη γιατι καμια φορά δεν μπαινει πάλι μέσα). Οι γιατροι παπαριες μου έλεγαν για επεμβαση περσι που πήγα για άλλο λόγο με τραυματισε ένας . Για αυτο και σε ενα αλλο thread προτεινα αρχικά επίσκεψη σε πουτάνα (ή μασατζίδικο) για μια πρώτη "επαγγελματική" γνώμη και μετά αν χρειαστεί γιατρός για "σφαξιμο".