Makis99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 2.285
????Τουλάχιστον 2 που μου έρχονται στο μυαλό αν δεν τις ξεφτυλισεις ( τη μια ) και δειρεις (την άλλη ) ξενερώνουν οι ίδιες στη συνάντηση
????Τουλάχιστον 2 που μου έρχονται στο μυαλό αν δεν τις ξεφτυλισεις ( τη μια ) και δειρεις (την άλλη ) ξενερώνουν οι ίδιες στη συνάντηση
Ο εχων 2 τηλ να δωσει το ενα..Τουλάχιστον 2 που μου έρχονται στο μυαλό αν δεν τις ξεφτυλισεις ( τη μια ) και δειρεις (την άλλη ) ξενερώνουν οι ίδιες στη συνάντηση
Σύμφωνα με την καταχώρηση της, στην Αθήνα είναι.Αθήνα έρχεται αυτη?
Ξεκίνα εσύ λοιπόν αδερφέ!!!
Δώσε μας τα φώτα σου!!!
και γιατί δεν την αναφέρεις δημόσια;Ανακάλυψα καινούρια φουλ υποτακτική!!! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα να του δώσω επαφή!
Μπορώ να δώσω τηλ δημόσια; επιτρέπεται;και γιατί δεν την αναφέρεις δημόσια;
εάν έχει αγγελία, δώσε το λινκ της αγγελίαςΜπορώ να δώσω τηλ δημόσια; επιτρέπεται;
Ενα ινφο τυπε σε PM αν εχεις την καλοσυνη;Δεν γνωρίζω εάν έχει ή οχι...
Εγώ την βρήκα διότι απάντησε σε μια δίκη μου αγγελια από άλλο site
στείλε ρε μπροΕνα ινφο τυπε σε PM αν εχεις την καλοσυνη;
Γράψε το τι παρέχεις και τι κόστος για αρχή. Στη συνέχεια κάνε κάποια ποστ, ακόμα και του στυλ ευχαριστώ, ώστε να μπορείς να δέχεσαι και να στέλνεις μηνύματα . Αν βάλεις και τηλέφωνο, η αρχή έγινεΚαλημέρα. Πώς μπορώ να δηλώσω οτι είμαι cg και κάνω ραντεβού;
Καλημέρα και καλώς ήρθες αρχικά. Υποθέτω με μήνυμα στον @antisthenis ;Καλημέρα. Πώς μπορώ να δηλώσω οτι είμαι cg και κάνω ραντεβού;
Γράψε στο προφίλ σου στο Σχετικά κάποιο στοιχείο επικοινωνίας (πχ viber ή telegram).Καλημέρα. Πώς μπορώ να δηλώσω οτι είμαι cg και κάνω ραντεβού;
Καλημέρα. Πώς μπορώ να δηλώσω οτι είμαι cg και κάνω ραντεβού;
Τι ακριβός χάνεις άμα τον αριθμό σου το χρησιμοποιείς μόνο για αυτό το λόγοΈχουμε γεμίσει τρολ και απατεώνες τελευταία που μαζεύουν τηλέφωνα από αφελεις.