Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Ποιός από τους δυο θεωρείς πως είναι ΠΙΟ βλαξ;
Ακραίες απόψεις πάντως εκφράζουν και οι 2.
Ποιός από τους δυο θεωρείς πως είναι ΠΙΟ βλαξ;
Το πολίτευμα λέει ότι μπορείς να διαλέξεις ότι γουστάρεις.Ναι τύπε, αυτο το πολιτευμα, που μπορεις να διαλεξεις ΝΔ ή Συριζα
Στον κομμουνισμο ή τον ναζισμο δεν νομιζω να ειχες αυτην την επιλογη
Εγω τύπε θα σου βαλω οσα διλημματα θελωΤο πολίτευμα λέει ότι μπορείς να διαλέξεις ότι γουστάρεις.
Και οι υπόλοιποι να το σέβονται. Όχι να παρουσιάζουν ηλίθια διλήμματα για να πάρουν λίγους ψήφους παραπάνω.
Το πολίτευμα λέει ότι μπορείς να διαλέξεις ότι γουστάρεις.
Και οι υπόλοιποι να το σέβονται. Όχι να παρουσιάζουν ηλίθια διλήμματα για να πάρουν λίγους ψήφους παραπάνω.
Ναι τύπε, αυτο το πολιτευμα, που μπορεις να διαλεξεις ΝΔ ή Συριζα
Στον κομμουνισμο ή τον ναζισμο δεν νομιζω να ειχες αυτην την επιλογη
Ευχαριστουμε εσας των "παραδοσιακών κομματων" για την προκλητικοτητα σας. Ελπιζω ο μεσος ψηφοφορος να την εκτιμησει
Ξερω οτι εσυ θα εκτιμουσες κατι τετοιο
Φυσικά και έχω την ελευθερία. Αλλά μίλησα για σεβασμό.Εγω τύπε θα σου βαλω οσα διλημματα θελω
Εσυ ομως εισαι ελευθερος να με αγνοησεις
Ευχαριστουμε εσας των "παραδοσιακών κομματων" για την προκλητικοτητα σας. Ελπιζω ο μεσος ψηφοφορος να την εκτιμησει
Ξερω οτι εσυ θα εκτιμουσες κατι τετοιο
Φυσικά και έχω την ελευθερία. Αλλά μίλησα για σεβασμό.
Σεβασμός δεν υπάρχει.
Υποτιμάτε το ίδιο το πολίτευμα για να παίρνετε λίγα κουκιά παραπάνω.
Αυτό που πετάς και ένα μουνι σε κάθε συζήτηση είναι τρομερό. Η μπάλα λείπει.
Δεν πας μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι φασιστόμουτρο;
γιατι μιλας ετσι ρε φιλε ? :S το εθνικο μετωπο δεν ειναι φασιστες ειναι η λυση να μπουν φυλακη οι κλεφτες του πασοκ, νδ και οι ψευτες του συριζα
πηγες κανα στουντιο τελευταια ? παιζει κανα καλο τεμαχιο να
Εσύ ρε Πόλντο τι υποστηρίζεις?
Μην μου πεις και εσύ κάποιο από τα 2 άκρα.
Εσύ ρε Πόλντο τι υποστηρίζεις?
Μην μου πεις και εσύ κάποιο από τα 2 άκρα.
φιλε παλαια ημουν με τη νδ. μετα εγινα λαος καρατζαφερης. μετα σκεφτικα να ψηφισω χρυση αυγη αλλα δε μου αρεσει η βια και ο χουλιγκανισμος. τωρα ειμαι εθνικο μετωπο, αλλα γουσταρω και βασιλευομενη δημοκρατια και χουντα παπαδοπουλο να ουμε
τι σε εκανε να εγκαταλειψεις την ΝΔ?
τρελε μου το ΑΚΡΑΙΟ ειναι να μενεις αμετοχος στον εποικισμο της χωρας σου
Μπορείς και καλύτερα.Από πότε θεωρείται ασέβεια να γράφεις τα πράγματα με το όνομά τους;