Νέα

Υποψήφιοι ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΘΗΝΑΣ 2019 ! Θα γίνει χαμός ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μόνο θλίψη και αποστροφή προκαλεί η τελευταία ανάρτηση πως είναι δυνατόν να αποκαλείς κάποιον ηλίθιο που έχει τελειώσει Πολυτεχνείο που για να το τελειώσεις χρειάζεται κόπο προσπάθεια μόχθο και σίγουρα εξυπνάδα και ικανότητα.
Ας έχουμε αντιπαράθεση ουσιαστική με λόγο και επιχειρήματα όχι επί προσωπικού

και εγώ πολυτεχνείο έχω τελειώσει παίκτη μου... αφού πρώτα τελείωσα το μαθηματικό... και μετά πήρα και ένα μεταπτυχιακό...

αλλά δεν μειώνω καμμία σχολή και κανένα επιστημονικό τομέα...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Συγχαρητήρια για τις σπουδές σου.Μήπως δεν διάβασα καλά πιο πάνω όπου γράφεις ξεφτιλισμενο Πολυτεχνείο καλό είναι να είμαστε πιο συγκρατημένοι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συγχαρητήρια για τις σπουδές σου.Μήπως δεν διάβασα καλά πιο πάνω όπου γράφεις ξεφτιλισμενο Πολυτεχνείο καλό είναι να είμαστε πιο συγκρατημένοι

επειδή πέρασα από μέσα και ξέρω πως περνάς τις εξετάσεις μιλάω μετα λόγου γνώσεως... το 60% των μηχανικών δεν ξέρουν να πιάσουν κατσαβίδι

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
επειδή πέρασα από μέσα και ξέρω πως περνάς τις εξετάσεις μιλάω μετα λόγου γνώσεως... το 60% των μηχανικών δεν ξέρουν να πιάσουν κατσαβίδι
Κοίτα φίλε επειδή και εγώ τεχνικός είμαι έχοντας ξεκινήσει από χαμηλά με κατσαβίδι από τεχνικό λύκειο μετά ΤΕΙ μπορώ να σου πω ότι ο προορισμός του Μηχανικού πρωταρχικά δεν είναι για να πιάνει κατσαβίδι αλλά για να δημιουργεί φυσικά δεν είναι κακό να πιάνουν τα χέρια του αλλά η ουσία είναι να γεννάει το μυαλό του οπότε σέβομαι τον μηχανικό ως επιστήμονα πρώτα απ'ολα

adthess

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2019
Like
9
Πόντοι
0
Πρεπει να γινει ενα για τη Θεσσαλονικη, εκει γινεται χαμος

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.432
Πόντοι
3.936
Ο Μπακογιάννης τελείωσε το Κολλέγιο με Μ.Ο. περίπου 12 στα 20. Δεν σπούδασε κάτι σοβαρό.
Όσοι τον ξέρουν από το Κολλέγιο Αθηνών, θα σου πουν ότι ήταν μαθητής που μετά βίας πέρναγε τα μαθήματα, και έκανε χαβαλέ.
Όσο για τη δουλειά του περιφερειάρχη, είναι πολύ διαφορετική
με τη δουλειά του Δήμαρχου. Ο περιφερειάρχης έχει να κάνει με τους Δήμαρχους,
κυρίως, όχι τους δημότες.Τους Δήμαρχους τους χειρίζεται μέσω του κόμματος.
Τους πολίτες της Αθήνας πως θα χειριστεί; Με τα τηλεοπτικά χαμόγελα;
Η Αθήνα έχει τεράστια προβλήματα σαν πόλη. Αυτός ο πονηρός χάχας θα τα λύσει;
Για βάλε στο youtube Γκλέτσος Μπακογιάννης να δεις τι έχει αποκαλύψει ο Γκλέτσος για το Μητσοτακόπαιδο.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.432
Πόντοι
3.936

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν εχω παρακολουθησει τη μεταξυ τους κοντρα. Εχει περασει καποιος καιρος. Τον εστειλε τον Μπακογιαννη ο Γκλετσος φυλακη η ακομα; Ειδα οτι τον κατηγορει οτι εδωσε ο Μπακογιαννης 750 χιλιαδες ευρω για να φτιαξει κατι στο ορεινο χωριο του πατερα του. Και γι αυτο θα τον βαλει ο Γκλετσος φυλακη; Αν δε φροντισει τον τοπο του πατερα του, τι θα φροντισει; Η πρωτη φορα γινονται αυτα στην Ελλαδα; Χαζομαρες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κοίτα φίλε επειδή και εγώ τεχνικός είμαι έχοντας ξεκινήσει από χαμηλά με κατσαβίδι από τεχνικό λύκειο μετά ΤΕΙ μπορώ να σου πω ότι ο προορισμός του Μηχανικού πρωταρχικά δεν είναι για να πιάνει κατσαβίδι αλλά για να δημιουργεί φυσικά δεν είναι κακό να πιάνουν τα χέρια του αλλά η ουσία είναι να γεννάει το μυαλό του οπότε σέβομαι τον μηχανικό ως επιστήμονα πρώτα απ'ολα

τι να γεννήσει ένα μυαλό το οποίο δεν καταλαβαίνει πως μπορεί πρακτικά να γίνει αυτό που σχεδιάζει ???

πριν από μερικά χρόνια ζήτησα σε ένα παιδί στο γραφείο (απόφοιτο ΕΜΠ ηλεκτρολόγων σαν και μένα) να μετρήσει ένα τηλεφωνικό καλώδιο να δεί αν είναι κομμένο ή όχι με το πολύμετρο...

τον βλέπω παίρνει το πολύμετρο και γεφυρώνει και μου λέει "εντάξει είναι"

του λέω "ρε παπάρα το μηδένισες το πολύμετρο ?" και τελικά το καλώδιο ήταν κομμένο...

αυτός ο μηχανικός θα μου σχεδιάσει κάτι που πρακτικά είναι ανεφάρμοστο γιατί δεν έχει ιδέα από τεχνικές, εργαλεία κλπ κλπ κλπ... γιατί ένας που έχει ιδέα αν χρειαστεί θα σχειάσει και τα εργαλεία και τις τεχνικές...

αλλο παράδειγμα ... θέλαμε να φτιάξουμε μια βάση για έναν σέρβερ σε πολύ μικρό και περιορισμένο χώρο... ένας μηχανολόγος του ΕΜΠ μας κάνει ένα σχέδιο με κάτι ανοξείδωτες λάμες πάχους 3 μμ οι οποίες είχαν ανα 10 πόντους τρύπες για βίδες μήκους 2 χλστ... το πρόβλημα ? έχεις δεί εσύ ποτέ τρυπάνι το οποίο σε τρύπα 2 χλστμ να μην έχει μια ανοχή (την μύτη) τάξης 0.10 χλστμ ?

εεε έμενε 0.9 χλστμ στην λάμα που δεν ήταν επαρκές για το βάρος του σέρβερ...

και ο λαδάκης αυτό ακριβώς είναι... θεωρία στην θεωρία και ειδικός στο google search... να διαβάζει δεν ξέρει όμως και πολύ περισσότερο να καταλαβαίνει

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.432
Πόντοι
3.936
Ειδα οτι τον κατηγορει οτι εδωσε ο Μπακογιαννης 750 χιλιαδες ευρω για να φτιαξει κατι στο ορεινο χωριο του πατερα του. Και γι αυτο θα τον βαλει ο Γκλετσος φυλακη; Αν δε φροντισει τον τοπο του πατερα του, τι θα φροντισει; Η πρωτη φορα γινονται αυτα στην Ελλαδα; Χαζομαρες.
Και ως γνωστό ότι ο παπάς ευλογάει πρώτα τα γένια του.. γιατί να αποτελεί εξαίρεση άλλωστε.. ψιλοπράγματα δηλαδή  :S

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (5).jpg
    αρχείο λήψης (5).jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
τι να γεννήσει ένα μυαλό το οποίο δεν καταλαβαίνει πως μπορεί πρακτικά να γίνει αυτό που σχεδιάζει ???

πριν από μερικά χρόνια ζήτησα σε ένα παιδί στο γραφείο (απόφοιτο ΕΜΠ ηλεκτρολόγων σαν και μένα) να μετρήσει ένα τηλεφωνικό καλώδιο να δεί αν είναι κομμένο ή όχι με το πολύμετρο...

τον βλέπω παίρνει το πολύμετρο και γεφυρώνει και μου λέει "εντάξει είναι"

του λέω "ρε παπάρα το μηδένισες το πολύμετρο ?" και τελικά το καλώδιο ήταν κομμένο...

αυτός ο μηχανικός θα μου σχεδιάσει κάτι που πρακτικά είναι ανεφάρμοστο γιατί δεν έχει ιδέα από τεχνικές, εργαλεία κλπ κλπ κλπ... γιατί ένας που έχει ιδέα αν χρειαστεί θα σχειάσει και τα εργαλεία και τις τεχνικές...

αλλο παράδειγμα ... θέλαμε να φτιάξουμε μια βάση για έναν σέρβερ σε πολύ μικρό και περιορισμένο χώρο... ένας μηχανολόγος του ΕΜΠ μας κάνει ένα σχέδιο με κάτι ανοξείδωτες λάμες πάχους 3 μμ οι οποίες είχαν ανα 10 πόντους τρύπες για βίδες μήκους 2 χλστ... το πρόβλημα ? έχεις δεί εσύ ποτέ τρυπάνι το οποίο σε τρύπα 2 χλστμ να μην έχει μια ανοχή (την μύτη) τάξης 0.10 χλστμ ?

εεε έμενε 0.9 χλστμ στην λάμα που δεν ήταν επαρκές για το βάρος του σέρβερ...

και ο λαδάκης αυτό ακριβώς είναι... θεωρία στην θεωρία και ειδικός στο google search... να διαβάζει δεν ξέρει όμως και πολύ περισσότερο να καταλαβαίνει
Το ότι δεν μπορούν κάποιοι απόφοιτοι να αντιληφθούν το τεχνικό μέρος μιας κατασκευής έχει να κάνει με το γεγονός ότι ίσως δεν έχουν κάνει πρακτικές εφαρμογές είτε λόγω έλλειψης εμπειρίας όπως ανέφερες το παιδί που δεν ήξερε να βάλει τζιτζίκι στο πολύμετρο για να μετρήσει το καλώδιο έχω δει και γω αλλά μαργαριτάρια να μην μπορεί να μετρήσει πυκνωτη δεν σημαίνει αυτό πως δεν έχει τις γνώσεις ή πως είναι χαζός θα μάθει.
Έχω δει όμως και μαλακές πρακτικούς ξερολες να μην γνωρίζουν από σκληρότητα κοχλία και να καταστρέφουν βαση βαριάς κατασκευής ηλεκτροκινητήρα με κόστος χιλιάδων ευρώ επειδή δεν έπαιρναν βίδες που αναγράφουν το 8:8 κλπ εκεί ο σωστός μηχανικός με γνώσεις έδωσε λύση είναι πολλά φιλε.

Συγνώμη ομως πλαγιάζω και ξεφεύγουμε από το θέμα του νήματος.
Επανέρχομαι πιστεύω ότι ο Μπακογιάννης δεν είναι κατάλληλος για την Δημαρχία

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ότι δεν μπορούν κάποιοι απόφοιτοι να αντιληφθούν το τεχνικό μέρος μιας κατασκευής έχει να κάνει με το γεγονός ότι ίσως δεν έχουν κάνει πρακτικές εφαρμογές είτε λόγω έλλειψης εμπειρίας όπως ανέφερες το παιδί που δεν ήξερε να βάλει τζιτζίκι στο πολύμετρο για να μετρήσει το καλώδιο έχω δει και γω αλλά μαργαριτάρια να μην μπορεί να μετρήσει πυκνωτη δεν σημαίνει αυτό πως δεν έχει τις γνώσεις ή πως είναι χαζός θα μάθει.
Έχω δει όμως και μαλακές πρακτικούς ξερολες να μην γνωρίζουν από σκληρότητα κοχλία και να καταστρέφουν βαση βαριάς κατασκευής ηλεκτροκινητήρα με κόστος χιλιάδων ευρώ επειδή δεν έπαιρναν βίδες που αναγράφουν το 8:8 κλπ εκεί ο σωστός μηχανικός με γνώσεις έδωσε λύση είναι πολλά φιλε.

Συγνώμη ομως πλαγιάζω και ξεφεύγουμε από το θέμα του νήματος.
Επανέρχομαι πιστεύω ότι ο Μπακογιάννης δεν είναι κατάλληλος για την Δημαρχία

και είναι κατάλληλος ο Ηλιόπουλος ή ο Κασιδιάρης ???

τουλάχιστον ο Μπακογιάννης έχει κάνει και πέντε χρόνια δήμαρχος και πέντε χρόνια περιφερειάρχης ... οι λοιποί τι έχουν κάνει ακριβώς στην ζωή τους ?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μητσοτακικη οικογενειοκρατια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε εσυ εισαι ευχαριστημενος με τον τροπο που λειτουργει το ελληνικο δημοσιο γι αυτο δεν θελεις να δοθει η αποκομιδη των σκουπιδιων σε ιδιωτες;
να φτιαξει το δημοσιο τοτε τυπε.σε ολες τις καθαρες πολεις του κοσμου πουθενα δεν υπαρχουν ιδιωτες αλλα το αντιστοιχο δημοσιο.αρα γινεται :S :S :S

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
και είναι κατάλληλος ο Ηλιόπουλος ή ο Κασιδιάρης ???

τουλάχιστον ο Μπακογιάννης έχει κάνει και πέντε χρόνια δήμαρχος και πέντε χρόνια περιφερειάρχης ... οι λοιποί τι έχουν κάνει ακριβώς στην ζωή τους ?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
224
Πόντοι
21
Καθαρός και ουσιώδης λόγος.Δυστυχώς για να καθαρίσει αυτή η σε όλα τα επίπεδα βρωμοπόλη θέλει ακραίες λύσεις.

Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
224
Πόντοι
21
Φίλε μου το είδαμε το Μητσοτακέικο στο Δήμο της Αθήνας επί Ντόρας.Άστο , μηδέν εις το πηλίκο , παντελώς αδιάφορη.Κι αν δεν το γνωρίζεις , ο Μπακογιάννης κατεβάζει με την παράταξή του πολλές από τις πρώην στελεχάρες του δημάρχου Κακλαμάνη.Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!
Μόνο ένας σαν τον Κασιδιάρη μπορεί να φέρει δραστικές αλλαγές.Η Αθήνα έχει γίνει ένα έκτρωμα.Οι κάτοικοι του κέντρου το ζουν και το βιώνουν αυτό καθημερινά.  

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom