alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Δήλωση Ισινμπάγεβα: "χωρίς εμένα δεν έχει την ίδια αξία το χρυσό".
Μεγάλη αθλήτρια, μικρός άνθρωπος...
να ξερασει τη ντοπα που ηπιε
Ένα mail να την στείλουμε, απλώς να υπενθυμίσουμε το βάθρο του Λονδίνου 2012:
Jennifer STUCZYNSKI USA 4.75
Yarisley SILVA CUB 4.75
Yelena ISINBAEVA RUS 4.70
ε, οχι και κακη εξωτερικη εμφανιση..ειναι τρελο μωρο η κατερινα με υπεροχο ποπουδακι!Ή Στεφανιδη μπορούσε ακόμη και 4,90 όπως φάνηκε και από την προσπάθεια της στο 4,70 αν θυμάμαι καλά το οποίο πέρασε με μεγάλη άνεση . Στην τελευταία της προσπάθεια ήταν πάρα πολύ αγχωμενη. Συνεβη πάλι αυτό που είχα γράψει
στην προηγούμενη αναρτηση μου. Οι Έλληνες δεν μπορούν να διαχειριστούν το άγχος του ενώ έχουν τις δυνατότητες για μεγάλες διακρίσεις. Πρέπει να το δουλέψουν αυτό αν θέλουν επιτυχίες σε μεγάλους αγώνες.
Το πόσο άγχος είχε ή Στεφανιδη φάνηκε από τις δηλώσεις τους. Μίλαγε ασταμάτητα και με μπερδεμένα λογια σαν να ήθελε να βγάλει όλα τα πιεσμενα συναισθήματα της και το άγχος της.
Πρέπει να έχει και κάποια εσωτερικά θεματακια λόγω της μάλλον κακής εξωτερικής εμφάνισης.
Είναι όμως Χρυσή Ολυμπιονίκης και την ευχαριστουμε που μας έκανε περήφανους για 6η φορά στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλιας.
Οι αντρες που πηραν μεταλλια στα 800 γυναικων?
Τι εχετε να πειτε?
τραβεστι?
"Αυτός ο αφρικανός" ήταν και στο βάθρο του Λονδίνου!
]
τραβεστι?
Η Σεμένια ανήκει σε μία κατηγορία κάπου «ανάμεσα» στα δύο φύλα. Δεν γεννήθηκαν ούτε άντρες ούτε γυναίκες, δεν αναπτύσσουν χαρακτηριστικά από κανένα φύλο αλλά συγχρόνως συνδυάζουν τα προσόντα και των δύο.
Σύμφωνα με πρώην προπονητή της αφρικης είναι είναι ερμαφρόδιτη.