Νέα

Υπερπολυτελές θέρετρο 3 φορές το Μονακό, ετοιμάζεται στο Ελληνικό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
...και η κνε φροντίζει  το πάρκο και κάνει πάντα εκεί το φεστιβάλ της ...

να απαιτησει ο συντροφος κουτσουμπας να οργανώνεται και το νταραβερι της κνε στο νέο θερετρο τυπε  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.267
Πόντοι
5.506
εμείς τον αγώνα μας ενάντια στη τσιμεντοποίηση θα τον κάνουμε και είμαστε αρκετοί έχουμε πιάσει τις τσάπες και περιμένουμε
εσείς σκούζεται για την καθυστέρηση του έργου
κι μιλάτε γι ανάπτυξη (οι μισθοί των 400ε και αν) και διαμαρτύρεστε  

Γειά σου ρε Νικολιό με τις τσάπες σου. Βέβαια μόλις εμφανιστούν αυτά

1506.jpg

σε βλέπω να τρέχεις με την τσάπα στον κώλο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.267
Πόντοι
5.506
πηγαινε μια βολτα στον εθνικο κηπο να δροσιστείς!
Δεν χρειαζεται καν να φυτεψεις τιποτα εκει-τα κανε όλα ο οθωνας για σενα!
Οποτε μπορεις ελευθερα να παιξεις εκει, και να βρεις κι αλλους δεντρουληδες ν ανταλλάξετε γνωσεις κηπουρικης!

εάν σ ενοχλεί το τσιμεντο, παρε τις τσαπες σου κι αρχισε να γκρεμίζεις όλα αυτά τα παρανομα εκτρωματα που υπαρχουν κατά μηκος της παραλιακης, που τα χουν κανει βλαχοκλαμπακια!

αν οι ελληνες ενδιαφερόντουσαν εξ αρχης για 'δωρεαν παρκα' δεν θα χε γινει ετσι η αθηνα!

τωρα δεν χρειαζεται ν αλλαξεις τιποτα εσυ! Ονειρο θα γινει το ελληνικο, θα χουμε καπου ωραια να παμε να πινουμε τα ποτακια μας, να παιζουμε με ξενες, και να κανουμε χαβαλέ!

Ας ξεκινήσει με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΛΥΒΑ του που έτρεξε να τη νομιμοποιήσει με το νόμο Τρίτση.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
πηγαινε μια βολτα στον εθνικο κηπο να δροσιστείς!
Δεν χρειαζεται καν να φυτεψεις τιποτα εκει-τα κανε όλα ο οθωνας για σενα!
Οποτε μπορεις ελευθερα να παιξεις εκει, και να βρεις κι αλλους δεντρουληδες ν ανταλλάξετε γνωσεις κηπουρικης!

εάν σ ενοχλεί το τσιμεντο, παρε τις τσαπες σου κι αρχισε να γκρεμίζεις όλα αυτά τα παρανομα εκτρωματα που υπαρχουν κατά μηκος της παραλιακης, που τα χουν κανει βλαχοκλαμπακια!

αν οι ελληνες ενδιαφερόντουσαν εξ αρχης για 'δωρεαν παρκα' δεν θα χε γινει ετσι η αθηνα!

τωρα δεν χρειαζεται ν αλλαξεις τιποτα εσυ! Ονειρο θα γινει το ελληνικο, θα χουμε καπου ωραια να παμε να πινουμε τα ποτακια μας, να παιζουμε με ξενες, και να κανουμε χαβαλέ!

1ον το σπίτι μου απέχει 1000 μέτρα από το ζάππειο και από τον εθνικό κήπο
έχω πάει αρκετές φορές στον εθνικό κήπο για πικνικ και βόλτα
2ονότι θέλουμε πάρκο στο ελληνικό δεν σημαίνει ότι θέλουμε και τα κλαμπάκια έχουμε κάνει και αγώνες ενάντια στην ιδιωτικοποίη  των παραλιών από ιδιώτες που λυμαίνονται την παραλιακή
3ον εμείς τον αγώνα μας στο ελληνικό ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ όσο και να ενοχλεί κάποιους και τώρα μια χαρά μέρη υπάρχουν για να απολαμβάνουν οι αστοί τον καπιταλιστικό τους υποτιθέμενο παράδεισο ας αφήσουν το ελληνικό στην ησυχία του

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.267
Πόντοι
5.506
2ονότι θέλουμε πάρκο στο ελληνικό δεν σημαίνει ότι θέλουμε και τα κλαμπάκια έχουμε κάνει και αγώνες ενάντια στην ιδιωτικοποίη  των παραλιών από ιδιώτες που λυμαίνονται την παραλιακή
3ον εμείς τον αγώνα μας στο ελληνικό ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ όσο και να ενοχλεί κάποιους και τώρα μια χαρά μέρη υπάρχουν για να απολαμβάνουν οι αστοί τον καπιταλιστικό τους υποτιθέμενο παράδεισο ας αφήσουν το ελληνικό στην ησυχία του

Το Ελληνικό ΒΛΑΚΑ δεν είναι δικό σου.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Γειά σου ρε Νικολιό με τις τσάπες σου. Βέβαια μόλις εμφανιστούν αυτά

1506.jpg

σε βλέπω να τρέχεις με την τσάπα στον κώλο.

νομίζεις οι κομμουνιστές ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ούτε ξερονήσια ούτε φυλακές ούτε εξορίες φυσικά δεν θα λυγίσουν από ένα σκαπτικό μηχάνημα
ανθρώπινες αλυσίδες θα φτιάξουμε για να υπερασπιστούμε ο πάρκο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.267
Πόντοι
5.506
νομίζεις οι κομμουνιστές ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ούτε ξερονήσια ούτε φυλακές ούτε εξορίες φυσικά δεν θα λυγίσουν από ένα σκαπτικό μηχάνημα
ανθρώπινες αλυσίδες θα φτιάξουμε για να υπερασπιστούμε ο πάρκο

Ωραία πράγματα θα έχουμε, σπορ και θέαμα. Και μερικοί κομμουνιστές λιγότεροι, φροντίστε να είστε πολλοί.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216

στον καπιταλισμο ζεις, τυπε!
Και το PC που χρησιμοποιείς τωρα και γραφεις αυτά τα σκουπίδια, παροχη του καπιταλισμου είναι!
Εάν δεν γουστάρεις 'καπιταλισμο' τραβα βορεια κορεα κι αδειασε μας την γωνια!

εσενα σ αρεσει να κανεις πικνικ! Εμενα πχ μπορει να χεζω κατω από δενδρα ξερω γω!Δεν απαιτω να θυσιαστουν θεσεις εργασιας κι επενδύσεις στο κωλοχωρι μου για να χεζω δενδρα όμως!

Φασιστακι!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.267
Πόντοι
5.506
ούτε και δικό σου το ελληνικό ανήκει στο λαό και είναι δημόσιο αγαθό όχι περιουσία του λάτση

Έτσι. Και οι φορολογούμενοι πολίτες ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ψηφίζοντας μνημονιακές κυβερνήσεις οτι το Ελληνικό πρέπει να γίνει πηγή εσόδων για το κράτος και όχι ζούγκλα όπως είναι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Έτσι. Και οι φορολογούμενοι πολίτες ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ψηφίζοντας μνημονιακές κυβερνήσεις οτι το Ελληνικό πρέπει να γίνει πηγή εσόδων για το κράτος και όχι ζούγκλα όπως είναι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

το πόσο συμφωνεί ο λαός με τα μνημόνια το είδαμε στο δημοψήφισμα

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
στον καπιταλισμο ζεις, τυπε!
Και το PC που χρησιμοποιείς τωρα και γραφεις αυτά τα σκουπίδια, παροχη του καπιταλισμου είναι!
Εάν δεν γουστάρεις 'καπιταλισμο' τραβα βορεια κορεα κι αδειασε μας την γωνια!

εσενα σ αρεσει να κανεις πικνικ! Εμενα πχ μπορει να χεζω κατω από δενδρα ξερω γω!Δεν απαιτω να θυσιαστουν θεσεις εργασιας κι επενδύσεις στο κωλοχωρι μου για να χεζω δενδρα όμως!

Φασιστακι!

δυστηχώς στον καπιταλισμό ζω για αυτό αγωνίζομαι για την ανατροπή του
η βόρεια κορέα δεν έχει κομμουνισμό φυσικά φασισμό έχει
το ελληνικό είναι δημόσια περιουσία και δημόσια θέλω να παραμείνει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.267
Πόντοι
5.506
δυστηχώς στον καπιταλισμό ζω για αυτό αγωνίζομαι για την ανατροπή του
η βόρεια κορέα δεν έχει κομμουνισμό φυσικά φασισμό έχει
το ελληνικό είναι δημόσια περιουσία και δημόσια θέλω να παραμείνει

1. δεν υπάρχει διαφορά, ένα και το αυτό.

2. Είσαι ένας και είμαστε ΠΟΛΛΟΙ.

mix_pap1456

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
καλησπερα, εγω δεν μπορω να καταλαβω το 'οχι σε μισθούς πεινας' με το καθολου μισθούς. Δηλαδη η λογικη ειναι εξω βρεχει ... εγω θελω σπιτι να μπω .. μου δινουν τεντα..αλλα θα καθισω στη βροχη περιμενωντας να μου δωσουν σπιτι. Εκτος βεβαια αν η 'αγελαδα' που αρμεγουμε εχει ακομα πολυ λιπος ακομα...

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
το πόσο συμφωνεί ο λαός με τα μνημόνια το είδαμε στο δημοψήφισμα

ο λαος ψηφισε μνημονιακη ΑΡΙΣΤΕΡΗ κυβερνηση μετα. Θα ρθουν λοιπον τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ματ να σας σαπριακιασουν στο ξυλο και θα ησυχασουμε ολοι, θα διορισει καμια χιλιαδα τσιριζωνια ο τσιπρας σε καμια ΜΚΟ προστασιας του ξερωγω ροζουλι κορμορανου του Ελληνικου και θα ληξει το θεμα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Εσύ και οι όμοιοι σου , η "κοινωνία των πολιτών", απλά αγωνίζεσαι για να κάνετε ΚΑΙ το Ελληνικό όπως έγινε το Πάρκο Τρίτση ...

http://[URL unfurl="true"]www.naftemporiki.gr/fu/p/847226/940/940/0x0000000000c147c3/1/eikona-egkataleipsis-parousiazei-to-parko-tritsi.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.econews.gr/wp-content/uploads/2016/07/parko-tritsi-katastrofi-131296-696x385.jpg[/img[/URL]]

... το Πεδίο του Άρεως ...

[img]https://[URL unfurl="true"]www.ekirikas.com/wp-content/uploads/2016/03/pedion-areos1-760x505.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.athensvoice.gr/sites/default/files/styles/article_final_page/public/field/news/images/340803-709224.jpg[/img[/URL]]

... τα πανεπιστήμια ...

[img]http://4.bp.blogspot.com/-EbClJWnuiKg/UqJDY1B0jsI/AAAAAAAADto/4_rlBk6uv2k/s1600/panepisthmio_synuhmata+(2).jpg

http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/1/article_37131/upl54144e1a0e227.jpg[/img[/URL]]

... όπως και πολλοί ακόμα χώροι κινηματικής δυναμικής και αυτοδιαχείρισης ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.267
Πόντοι
5.506
καλησπερα, εγω δεν μπορω να καταλαβω το 'οχι σε μισθούς πεινας' με το καθολου μισθούς. Δηλαδη η λογικη ειναι εξω βρεχει ... εγω θελω σπιτι να μπω .. μου δινουν τεντα..αλλα θα καθισω στη βροχη περιμενωντας να μου δωσουν σπιτι. Εκτος βεβαια αν η 'αγελαδα' που αρμεγουμε εχει ακομα πολυ λιπος ακομα...

Αυτοί που φωνάζουν σήμερα φίλτατε είναι αυτοί που είχαν κάνει σλόγκαν κάποτε τα 900 Ευρώ μισθό και αργότερα τα 700. Ε, τώρα που φωνάζουν για τα 400 είναι ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΡΝΟΙ που δεν πιστεύουν οτι μπορεί να καταντήσουν να φωνάζουν και για τα 100 έτσι όπως το πάνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom