Πες μας λιγο ακομα για την Αμερικη που δεν εχεις πατησει ποτε για τους φορολογικους συντελεστες σε μισθωτους και ελευθερους.
Ουτε μια εβδομαδα δεν αντεχες Αμερικη με αυτα που λες.
Μια κουράδα εδώ , κάποτε στις 03.30 μου έλεγε ότι δεν έχω πάει ποτέ ΗΠΑ. Καμάρωνε ότι ζει στη ΝΥ.
Του ανέβασα φωτό εισιτήριο από το μετρό της ΝΥ. Στις 03.30 , ήταν και χειμώνας και έβρεχε.
Ο τύπος είχε minimum αξιοπρέπειας και διαγράφηκε, εξαφανίστηκε.
Άλλα σκουπίδια , σερβιτόροι , σώγαμπροι κτλ , για να δώσουν ρεσιτάλ γραφικότητας και να δείξουν ότι ουδεμία σχέση έχουν με σοβαρότητα,
έγραφαν ... ότι βγήκα και έψαχνα στα σκουπίδια (στην αττική, στις 03.30 με βροχή) και βρήκα ... εισιτήριο από το μετρό της ΝΥ.
Εγώ από βοθρολύμματα σαν εσένα, δεν ζητώ τίποτε.
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ , ΕΣΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6969 και απλά απάντησα στον ίδιο τόνο .
Αν νομίζεις ότι θα άνοιγα κουβέντα μαζί σου, έχεις καβαλημένο μεγάλο καλάμι .
Όλοι οι αργόμισθοι κρατικοδίατοι αφισσοκολλητές στο μεταξύ , παντελώς αγράμματοι και με πλήρη άγνοια ελληνικών
θέλετε να ονομάζετε ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΑ , την ρεαλιστική κριτική ΣΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ.
Τι ακριβώς μας λέτε ; Ότι πρέπει να τα επιδοκιμάζουμε ; Να μην τα κρίνουμε όπως τους αξίζει για να το παίζουμε large ;;;;
Γελοίες απόψεις και επιχειρήματα , όπως οι φορείς τους.
Ένα διαμέρισμα ,μεγαλούτσικο , σε όχι πάμφθηνη περιοχή, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΦΙΑ , ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΕΝΟΣ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ.
Αυτό είναι άθλιο . Το να το υπερασπίζεται κάποιος , είναι ύποπτο . Συνήθως το κάνει επειδή είναι κηφήνας του καθεστώτος.
Απίθανο να είναι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ.
Το να συγκρίνει με χώρες όπως ΗΠΑ, τον κάνει ακόμη πιο μαλάκα .
Ένα διαμέρισμα των 500.000$ στις ΗΠΑ , σε περιοχή στο πουθενά, πληρώνει μέγιστο , συνολικά στο δημόσιο κάπου 4000$ με 4500$.
Αυτά αντιστοιχούν όμως σε δικά μας και ΕΝΦΙΑ και δημοτικά τέλη και ερτ και όλα τα κερατιάτικα που πληρώνουμε σε δεη , δήμους , ευδαπ κτλ κτλ κτλ.
Είναι το σύνολο των βαρων του ακινήτου.
Με τις εκεί αμοιβές, είναι πολύ μικρότερο το βάρος .
Επίσης , δεν το κοιτάμε μονωμένα . Στις ΗΠΑ , τα πληρώνει κάποιος αυτα , για το σπίτι .
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ;;; Η ΒΕΝΖΙΝΗ ;;; Τα τέλη ;;; έχει .... τεκμήρια ;;;
τι να λέμε τώρα .....
Ευτυχώς .... η ignore list , έχει μεγάλες χωρητικότητες.