Επισκέπτης
λακη μπανανα!!!!!!!!!!!! θα παρεις το 2009!!!!!!!Στη ΣΔΟΕ , το 2004 πήρε 99,5%.
Ζώο ...
λακη μπανανα!!!!!!!!!!!! θα παρεις το 2009!!!!!!!Στη ΣΔΟΕ , το 2004 πήρε 99,5%.
Ζώο ...
λακη μπανανα!!!!!!!!!!!! θα παρεις το 2009!!!!!!!
Παρ'ότι βαριέμαι να σου απαντήσω θα λάβεις απάντηση στον ίδιο τόνο βλακόμουτρο : Διαλύθηκε η Δεξιά? Ποιός είσαι εσύ που το λες αυτό ? Και έπειτα πώς ξέρεις τί στο πούτσο διαβάζω εγώ?Η μόρφωσή σου και η δυνατότητα κατανόησης της ελληνικής , αντικατοπτρίζει το επίπεδο των δασκάλων που σε μόρφωσαν , τα αγράμματα/αξύριστα/ακούρευτα καθήκια πυο κατέλαβαν τα σχολεία από το 1974 και μετά , για να μετρατρέψουν τη νοελαία σε ... θαυμστές του Τσέ και άλλων ερυθρών αγκληματιών.
Αν ήξερες τι διαβάζεις , θα έβλεπες ότι στο θέμα δεν ανέφερα τίποτε από αυτά που γράφεις εσύ.
Στην Ελλάδα σαφώς δεν υπάρχει κέντρο , ούτε και δεξιά.
Οι Παπανδρέου διέλυσαν το κέντρο από τη δεκαετία του '60 και οι Καραμανλήδες τη Δεξιά από τη δεκαετία του '50.
Αλλά σε κάτι σαν εσένα που η ενημέρωσή τους περιορίζεται στο ΒΗΜΑ και την Ελευθεροτυπία , τι να πει κανείς ...
ρουφα τα φλοκια σου τωραΣτη ΣΔΟΕ , το 2004 πήρε 99,5%.
Ζώο ...
ρουφα τα φλοκια σου τωρα
μιλαμε για μεγαλη πικρα ρε λακη!!!!τοσο πονο που θα φυγει αυτος ο υπεροχος πρωθυπουργος!!!!!ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι να τον στηριζεις οταν ο ιδιος ο ξαδερφος του τον κραζει!!!!!!Σε ποιά κλαδική είσαι εσύ πρασινο-ρουφιάνος;
ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΟΤΕ ??????
Που ;
Ή δεν είσαι από αυτούς που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ επειδή τους ... βόλεψε , αλλά το ψηφίζουν λόγω ... βλακείας ?
Διαλύθηκε η Δεξιά? Ποιός είσαι εσύ που το λες αυτό ? Και έπειτα πώς ξέρεις τί στο πούτσο διαβάζω εγώ?
Η ΝΔ ποτέ δεν βόλεψε κόσμο,για αυτό σαν κόμμα είναι έτη φωτός πίσω από το ΠΑΣΟΚ.
για τη δε λες για την πυροσβεστικη 2000 κοσμο τα τελευταια 3 χρονια με τη μορφη της συνεντευξης και μπηκαν ολα τα γαλαζια παιδια!!!!!!!!Δεν έχω διαβάσει τις απαντήσεις των άλλων,αλλά θα σου απαντήσω.
Θα πέσει φωτιά και θα σας κάψει όσους λέτε ότι δεν βόλεψε η ΝΔ.Στον Προαστιακό,μετά τα Βερελόπαιδα,μπήκαν τα Λιαπόπεδα.Το ίδιο και στο μετρό.Από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ο ξάδερφος όταν έγινε υπουργός,ήταν να βολέψει παιδιά του.Ύστερα είχα την "αποκατάσταση" των αγροφυλάκων.Των επιτυχόντων ενός διαγωνισμού μαϊμού που έγινε λίγο πριν πέσει ο θίασος του Μητσοτάκη.Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.Μάλλον θα εννοείς δε βόλεψε κόσμο άλλης απόχρωσης,διότι στα 5 χρόνια βόλεψε πολλά μπλε παιδάκια.
για τη δε λες για την πυροσβεστικη 2000 κοσμο τα τελευταια 3 χρονια με τη μορφη της συνεντευξης και μπηκαν ολα τα γαλαζια παιδια!!!!!!!!
απα πα παγια τη δε λες για την πυροσβεστικη 2000 κοσμο τα τελευταια 3 χρονια με τη μορφη της συνεντευξης και μπηκαν ολα τα γαλαζια παιδια!!!!!!!!
Στη ΣΔΟΕ , το 2004 πήρε 99,5%.
Ζώο ...
για τη δε λες για την πυροσβεστικη 2000 κοσμο τα τελευταια 3 χρονια με τη μορφη της συνεντευξης και μπηκαν ολα τα γαλαζια παιδια!!!!!!!!
γιαυτο τον δυελυσε τον σδοε και ψαχνει για εσοδα το ζωοΣτη ΣΔΟΕ , το 2004 πήρε 99,5%.
παρε και αλλες εξαγγελιες. σεμνα και ταπεινα επανιδρυση του κρατους αναθεωρηση του συνταγματος παταξη της διαφθορας παταξη της ακριβειας μειωση εξοδων απο σπαταλες του δημοσιου. ας βρεθει ενας να μου πει τη εκανε σε αυτα τα 5 χρονια αν εκανε ενα απο αυτα που ειχε σημαια το 2004 και 2007 ενα!!!!Πριν τις εκλογές του 2004 έλεγε ότι θα έχει ολιγομελές κυβερνητικό σχήμα.Μόλις βγήκε,έκανε το Υπουργείο Τουρισμού να βολέψει τον Αβραμόπουλο
ε μην εισαι στενομυαλοςπαρε και αλλες εξαγγελιες. σεμνα και ταπεινα επανιδρυση του κρατους αναθεωρηση του συνταγματος παταξη της διαφθορας παταξη της ακριβειας μειωση εξοδων απο σπαταλες του δημοσιου. ας βρεθει ενας να μου πει τη εκανε σε αυτα τα 5 χρονια αν εκανε ενα απο αυτα που ειχε σημαια το 2004 και 2007 ενα!!!!