Νέα

Υπάρχουν μη-κρατικοδίαιτοι που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ψηφοφόρους ιδεολογίας,που το ψηφίζουν δηλαδή για λόγους ιδεολογίας,γιατί πιστεύουν σε κάτι που πρεσβεύει(αφού δεν πρεσβεύει τίποτα άλλωστε)

Είναι καθαρά Κόμμα Εξυπηρέτησης Πολιτών

Έχει καβατζωμένο σταθερά ένα 40% ψήφους διαρκείας,όπως λέμε εισιτήρια διαρκείας.Βρέξει χιονίσει θα το ψηφίσουν,αφού είναι σίγουροι ότι θα τους ανταμείψει το κόμμα.

Η ΝΔ ποτέ δεν βόλεψε κόσμο,για αυτό σαν κόμμα είναι έτη φωτός πίσω από το ΠΑΣΟΚ.

ΥΓ 1500 Ευρώ την μέρα ο Ακης σε βασιλική βίλα στο Λαγονήσι...τα  μάζευε σπυρί σπυρί από τη βουλευτική του αποζημίωση ο φουκαράς να κάνει διακοπές στα γεράματα
  ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Κοίτα να δεις που τα στρουμφάκια αντί να το βουλώσουνε και να ζητήσουνε συγγνώμη για την περίοδο διακυβέρνησης (που λέει ο λόγος) του Κωστάκη, βγάζουν και γλώσσα από πάνω.

Ε ρε κλάδεμα που χρειάζεται σε κάτι κλωνάρια εδώ πέρα. :jerking:   

Εσύ θα τους κλαδέψεις;.... :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ψηφοφόρους ιδεολογίας,που το ψηφίζουν δηλαδή για λόγους ιδεολογίας,γιατί πιστεύουν σε κάτι που πρεσβεύει(αφού δεν πρεσβεύει τίποτα άλλωστε)
ενω η νδ ε? ακομα θυμαμε τα τσιμπουκια στον χριστοδουλο που εκανε ο μπουχεσας

Επισκέπτης
Η ΝΔ ποτέ δεν βόλεψε κόσμο,για αυτό σαν κόμμα είναι έτη φωτός πίσω από το ΠΑΣΟΚ.

Αυτο ειναι το καλυτερο ανεκδοτο που ακουσα τελευταια, με εκανες και γελασα... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ρε τι γινεται...  :jerking:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ΥΓ 1500 Ευρώ την μέρα ο Ακης σε βασιλική βίλα στο Λαγονήσι...τα  μάζευε σπυρί σπυρί από τη βουλευτική του αποζημίωση ο φουκαράς να κάνει διακοπές στα γεράματα

Ναι το κολοπαιδι... εχει φαει πολλες μιζες..

ΚωλοΠασοκια του κερατα... :pipa3:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
λοιπον οποιος ανηκει σε κομμα και γραφει οτι ασχολειτε απο ιδεολογια ειναι απλα καραγκιοζης.Οσοι τρεχετε δεξια και αριστερα για κομματικες δουλειες ειτε ανηκετε στη νδουλα ειτε ανηκετε στα πασοκια ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ με τις πλατες του κομματος και του βουλευτη που βοηθησατε και σας χρωσταει το λέγομενο ΡΟΥΣΦΕΤΙ.ειστε η καταρα της χωρας η καλυτερα ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΣΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ με εσας.

να πανε στις καλπες μονο ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΡΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εσυ εχεις μεγαλο πονο δεν προλαβες να διοριστεις φαινεται!!!!!! κλαψτε τωρα ολοι μαζι !!!!!!!!!
λιγο το εχεις?
να εχουν διοριστει ολοι οι φιλοι σου και οι συνδαπιτες σου και εσυ να εισαι στην αποξω?
σε πιανει το παραπονο οπως και να το κανεις?λες "ρε πουστη μου τοσο μαλακας ειμαι που 500 χιλιαδες εβαλε και εγω δεν ειμαι μεσα?"

Επισκέπτης
λιγο το εχεις?
να εχουν διοριστει ολοι οι φιλοι σου και οι συνδαπιτες σου και εσυ να εισαι στην αποξω?
σε πιανει το παραπονο οπως και να το κανεις?λες "ρε πουστη μου τοσο μαλακας ειμαι που 500 χιλιαδες εβαλε και εγω δεν ειμαι μεσα?"

Αν ισχύουν αυτά που λες , τότε στις επόμενες εκλογές συνδικαλιστικών οργάνων δημοσίων υπαλλήλων , το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει ... κάτω από 80% και όχι 90% - 95% που παίρνει συνήθως.Σωστά;
Διαφορετικά είσαι άλλο ένας κρατικοδίαιτος πρασινορουφιάνος ...

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή σ'αυτό τον τόπο -σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό του θεματοθέτη-  υπάρχουν μόνο δεξιοί (ΝΔ και ΛΑΟΣ) και αριστεροί του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ. Καλό κι'αυτό  :grin:

Κέντρο άραγε δεν υφίσταται ?   :humpleg:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν ισχύουν αυτά που λες , τότε στις επόμενες εκλογές συνδικαλιστικών οργάνων δημοσίων υπαλλήλων , το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει ... κάτω από 80% και όχι 90% - 95% που παίρνει συνήθως.Σωστά;
για πες μου εσυ που εχει παρει το 95%

Επισκέπτης
εχετε μεγαλη πλακα τωρα που βουλιαζετε μας διασκεδαζετε αφανταστα συνεχιστε ετσι!!!!!!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δηλαδή σ'αυτό τον τόπο -σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό του θεματοθέτη-  υπάρχουν μόνο δεξιοί (ΝΔ και ΛΑΟΣ) και αριστεροί του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ. Καλό κι'αυτό  
Κέντρο άραγε δεν υφίσταται ?  

Η μόρφωσή σου και η δυνατότητα κατανόησης της ελληνικής , αντικατοπτρίζει το επίπεδο των δασκάλων που σε μόρφωσαν , τα αγράμματα/αξύριστα/ακούρευτα καθήκια πυο κατέλαβαν τα σχολεία από το 1974 και μετά , για να μετρατρέψουν τη νοελαία σε ... θαυμστές του Τσέ και άλλων ερυθρών αγκληματιών.

Αν ήξερες τι διαβάζεις , θα έβλεπες ότι στο θέμα δεν ανέφερα τίποτε από αυτά που γράφεις εσύ.

Στην Ελλάδα σαφώς δεν υπάρχει κέντρο , ούτε και δεξιά.
Οι Παπανδρέου διέλυσαν το κέντρο από τη δεκαετία του '60 και οι Καραμανλήδες τη Δεξιά από τη δεκαετία του '50.

Αλλά σε κάτι σαν εσένα που η ενημέρωσή τους περιορίζεται στο ΒΗΜΑ και την Ελευθεροτυπία , τι να πει κανείς ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom