Νέα

Υπάρχουν μέρη στην ελλάδα για dogging?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
..παπαριες πετας εσυ για εφε,καραμπαζο,που νομιζεις οτι ολοι θα μεινουν μ ανοιχτο το στομα επειδη ειπες την λεξη..cambridge.μπαγλαμας ειναι αυτος που σε μεγαλωσε.

τα παπαρια σου ειναι αποθημενο ε?θαθελες να φορας κ εσυ ενα ζευγος?κακομοιρα..

οταν δεν εχουμε να απαντησουμε κατι επι του θεματος ειναι ευκολο να βριζουμε ε? :grin:
μπορω να βρισω χειροτερα απο νταλικιερη αν αυτο ειναι που επιζητας :)
αλλα βαριεμαι απιστευτα να το κανω....
τα λεμε ;)
οταν βρεις καποιο επιχειρημα σφυρα :)

υ.γ.δεν ξερεις ποσο αδιαφορη με αφηνει το αν θα μεινουν ανοιχτοι καποιοι με τη λεξη cambridge...δεν ψαχνω για δουλεια ουτε για γκομενο το κεφι μου κανω και χαβαλε...ελπιζω οτι ειμαι στο μπου και οχι στο skywalker...
ασε που ειμαι 1000% σιγουρη οτι αυτοι που θα μεινουν με το ανοιχτο στομα ακουγοντας Cambridge ή Oxford ή MIT ειναι ρηχα κομπλεξικα ανθρωπακια που επειδη περασανε δυο ωρες transit στο Heathrow νομιζουν οτι πιασανε τον παπα απο τα αρχιδια :)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παιδια δεν αφηνουμε τα μιση να πιασουμε το γαμησι ? :think:

θα βρουμε κανα μερος για ντογκινγκ , τι θα γινει ?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
γτ το λενε ντογκιν? :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και γω  αυτο απορια το ειχα .. μαλλον καθοτι οι συνουσιαζομενοι αναπαρηστουν τους σκυλους

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και  τι τα πει ατο ?  :think:

:huh:

Strange Cargo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οταν δεν εχουμε να απαντησουμε κατι επι του θεματος ειναι ευκολο να βριζουμε ε? :grin:
μπορω να βρισω χειροτερα απο νταλικιερη αν αυτο ειναι που επιζητας :)
αλλα βαριεμαι απιστευτα να το κανω....
τα λεμε ;)
οταν βρεις καποιο επιχειρημα σφυρα :)

υ.γ.δεν ξερεις ποσο αδιαφορη με αφηνει το αν θα μεινουν ανοιχτοι καποιοι με τη λεξη cambridge...δεν ψαχνω για δουλεια ουτε για γκομενο το κεφι μου κανω και χαβαλε...ελπιζω οτι ειμαι στο μπου και οχι στο skywalker...
ασε που ειμαι 1000% σιγουρη οτι αυτοι που θα μεινουν με το ανοιχτο στομα ακουγοντας Cambridge ή Oxford ή MIT ειναι ρηχα κομπλεξικα ανθρωπακια που επειδη περασανε δυο ωρες transit στο Heathrow νομιζουν οτι πιασανε τον παπα απο τα αρχιδια :)

χαχα,εχεις πλακα..χανεις την ψυχραιμια σου κ μπερδευεσαι.τους χαρακτηρισμους(μπαγλαμα) εσυ τους αρχισες-(ντροπη,με σπουδες στο cambridge)-,κ οταν σου επιστρεφονται ζοριζεσαι?κ με χρεωνεις κ απο πανω?καλη εισαι εσυ..

τα περι τρανζιτ στ αεροδρομια,τ αφηνω ασχολιαστο,υποθετω δεν αναφερεσαι σε μενα..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχα,εχεις πλακα..χανεις την ψυχραιμια σου κ μπερδευεσαι.τους χαρακτηρισμους(μπαγλαμα) εσυ τους αρχισες-(ντροπη,με σπουδες στο cambridge)-,κ οταν σου επιστρεφονται ζοριζεσαι?κ με χρεωνεις κ απο πανω?καλη εισαι εσυ..

τα περι τρανζιτ στ αεροδρομια,τ αφηνω ασχολιαστο,υποθετω δεν αναφερεσαι σε μενα..

Μου κανανε μια ερωτηση και απαντησα :)
το δικο σου το ζορι δεν το καταλαβαινω...
δεν μας εχεις απαντησει ακομα στο κατα ποσον ειναι "ιδιωτικα" τα κολλεγια που παρεθεσες :2funny:

και  τι τα πει ατο ?  :think:

:huh:

παω  το σκυλο βολτα στο παρκο??
παω τη γκομενα βολτα στο παρκο?? :P

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παω  το σκυλο βολτα στο παρκο??
παω τη γκομενα βολτα στο παρκο?? :P
Ε νταξυ , κοντα επεσα
απλος εγω μιλουσα για αδεσποτα  :tooth:

εσυ εχεις κανεναν να σε φερει ?
αν οχι να στειλω τον gl...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε νταξυ , κοντα επεσα
απλος εγω μιλουσα για αδεσποτα  :tooth:

εσυ εχεις κανεναν να σε φερει ?
αν οχι να στειλω τον gl...

με τον τζελ εχουμε ρομαντικη σχεση δεν εχουμε εισελθει σε σαρκικες παρεκλισεις ακομα :P

υ.γ. αν ειναι να με φερει με αλυσιδιτσα αλλαζει το θεμα :2funny:
που χαθηκε εκεινη η τυπισσα τωρα που το θιξαμε το ζητημα?? :grin: η Ριτα...

Επισκέπτης
ATHINA22 υπαρχει ο Ανθρωπος σου.... www.gangbang.gr]www.gangbang.gr[/url]

Αν πας να κλείσεις κανά domain με γεωγραφικό προσδιορισμό ή πάρεις κανά καλό domain μπορεί να έρθει η ΕΕΤΤ και να σου το πάρει με το έτσι θέλω.Αυτό τους άφησαν να το πάρουν,εδώ δεν παραβιάζουν τους κανονισμούς για τα χρηστά ήθη που η ΕΕΤΤ έχει θεσπίσει...Αθάνατη Ελλάς....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
The Sunday Herald wrote in 2003, "The term dogging originated in the early 1970s to describe men who spied on couples having sex outdoors – these men would 'dog' the couples' every move and watch them."[10] An alternative etymology posits dog-walking as the origin of the term; audience members, and indeed participants, could use the ordinary exercise of their pets as cover for their sexual assignations.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εχει στον καβο στην κερκυρα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
The Sunday Herald wrote in 2003, "The term dogging originated in the early 1970s to describe men who spied on couples having sex outdoors – these men would 'dog' the couples' every move and watch them."[10] An alternative etymology posits dog-walking as the origin of the term; audience members, and indeed participants, could use the ordinary exercise of their pets as cover for their sexual assignations.
Ανατριχιασα!!!!!!!! :o :grin:

Επισκέπτης

Παναγιά Χρυσοκουνίστρα!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom