mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
...Μάστα...ζητώ ταπεινά συγγνώμη...Μήπως είσαι κάπως έτσι τότε?
με απογοητευεις που ποσταρεις θηλυκο ανευ στηθους....απο σενα ειχα υψηλοτερες απαιτησεις...
...Μάστα...ζητώ ταπεινά συγγνώμη...Μήπως είσαι κάπως έτσι τότε?
με απογοητευεις που ποσταρεις θηλυκο ανευ στηθους....απο σενα ειχα υψηλοτερες απαιτησεις...
...Έμαθες να αποφεύγεις τις απαντήσεις εκεί στο Cambridge, ε? Εκεί σου κόλησαν και οι λεσβιακές τάσεις? Ή προϋπήρχαν?
γμτ τοσα χρονια στην αγγλια ουτε ενα ντογκινγκ δεν πετυχα....σνιφ...
Τρίχες.
Κατσαρές.
Μπες στο adultwork.
Μπορείς να βρεις πολύ εύκολα τι παίζει. Και που.
Εισιτήριο με τη Easy και είσαι εκεί.
Wherever is a will there is a way.
PS. Anatol......... ξέρεις εσύ...... Πες μας τίποτε και για την Μέρκελ...............
καλα δεν θα ξενιτευτω για ενα ντογκινγκ...παμε μεχρι του Στρεφη και μαζευονται ντογκζ γυρω τριγυρω μιλιουνια...εχω αλλες προτιμησεις σε αλλες ευρωπαικες χωρες
Εεεεεεεε, χχχμμμμμ.
Δεν πιστεύω ότι στου Στρέφη γίνεται ακριβώς ντόγκινγκ.
Κάτι ματάκηδες κυκλοφοράνε μόνον.
Τώρα το ντογκινγκ είναι αμιγώς αγγλική εφεύρευση. Κάτι σαν το ίνγκλισ πάντινγκ.
Δεν νομίζω ότι θα το βρεις σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα ή στο US.
ΠΣ. Άκυρον. Παίζει και στο Μπουα ντε Μπουλόν.
για να το ολοκληρωσω δε με ενδιαφερει το ντογκινγκ....με ενδιαφερει να το δω σε μια τσοντα...να το κανω δεν το εχω ως προτεραιοτητα προτιμω αλλου τυπου κοσμικες συνευρεσεις...τωρα αμα πενηνταρισω και ειμαι με καποιον τοσα χρονια που εχουμε βαρεθει τα χνωτα μας και εχουμε δοκιμασει ολα τα υπολοιπα και μας εχει μεινει μονο το ντογκινγκ ε θα βρω μερικους γκρανι λαβερζ και θα το κανω τι να σου πω
υπαρχουν τοσα βιτσια ακομα να γευτουμε που το ντογκινγκ θα το αφηνα μαλλον προς το τελος
υγ. δεν εντυπωσιαζομαι που ειναι αμιγως αγγλικη εφευρεση
Εεεεεεεεεεε, πες το και έχω σκοτωθεί να ψάχνω στο adultwork σε ποιό πάρκο πχ. του Bristol παίζει. Ελπίζω όχι εκεί στα docks γιατί από το κρύο θα μαραίνεται το καβλί μας.
Σε τσόντα τώρα: Αν είναι αναπαράσταση δεν έχει νόημα, αν είναι τύπου ντοκιμαντέρ.... Δεν ξέρω, μπορεί και να υπάρχει.
Δεν με ενδιαφέρει και δεν το έχω ψάξει αν υπάρχει κάτι τέτοιο.
ΠΣ. Τώρα που το σκέφτομαι και στην Ολλανδία πρέπει να γίνεται. Αυτό με τα πάρκα.
..εγω θελω να ειμαι στους γαμιαδες ομως....κοριτσακια με στραπ-ον δεχεστε?
Α ρε ανατολίτη...και συ καταβάθος μουνόδουλος είσαι....
μεταπτυχιακο..
Xέσε μας ρε μάστορα.Βρήκες κι εσύ χώρα μέ κουλτούρα γιά να μορφωθείς.Τουλάχιστον έμαθες νά σκέφτεσαι ....μέ τόν κώλο όπως όλοι οι Εγγλέζοι πού σέβονται τόν εαυτό τους;
Xέσε μας ρε μάστορα.Βρήκες κι εσύ χώρα μέ κουλτούρα γιά να μορφωθείς.Τουλάχιστον έμαθες νά σκέφτεσαι ....μέ τόν κώλο όπως όλοι οι Εγγλέζοι πού σέβονται τόν εαυτό τους;