Νέα

Υπάρχουν μέρη στην ελλάδα για dogging?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
με απογοητευεις που ποσταρεις θηλυκο ανευ στηθους....απο σενα ειχα υψηλοτερες απαιτησεις... :P

...Έμαθες να αποφεύγεις τις απαντήσεις εκεί στο Cambridge, ε? Εκεί σου κόλησαν και οι λεσβιακές τάσεις? Ή προϋπήρχαν?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
...Έμαθες να αποφεύγεις τις απαντήσεις εκεί στο Cambridge, ε? Εκεί σου κόλησαν και οι λεσβιακές τάσεις? Ή προϋπήρχαν?

χαχαχαχαχα οταν μου μιλανε με γριφους απανταω αντιστοιχα :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
γμτ τοσα χρονια στην αγγλια ουτε ενα ντογκινγκ δεν πετυχα....σνιφ...

Τρίχες.

Κατσαρές.

Μπες στο adultwork.

Μπορείς να βρεις πολύ εύκολα τι παίζει. Και που.

Εισιτήριο με τη Easy και είσαι εκεί.

Wherever is a will there is a way.

PS. Anatol.........                    ξέρεις εσύ......  Πες μας τίποτε και για την Μέρκελ...............

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τρίχες.

Κατσαρές.

Μπες στο adultwork.

Μπορείς να βρεις πολύ εύκολα τι παίζει. Και που.

Εισιτήριο με τη Easy και είσαι εκεί.

Wherever is a will there is a way.

PS. Anatol.........                    ξέρεις εσύ......  Πες μας τίποτε και για την Μέρκελ...............

καλα δεν θα ξενιτευτω για ενα ντογκινγκ...παμε μεχρι του Στρεφη και μαζευονται ντογκζ γυρω τριγυρω μιλιουνια...εχω αλλες προτιμησεις :grin: σε αλλες ευρωπαικες χωρες :grin:

Επισκέπτης
Α ρε ανατολίτη...και συ καταβάθος μουνόδουλος είσαι.... :birdman:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
καλα δεν θα ξενιτευτω για ενα ντογκινγκ...παμε μεχρι του Στρεφη και μαζευονται ντογκζ γυρω τριγυρω μιλιουνια...εχω αλλες προτιμησεις :grin: σε αλλες ευρωπαικες χωρες :grin:

Εεεεεεεε, χχχμμμμμ.

Δεν πιστεύω ότι στου Στρέφη γίνεται ακριβώς ντόγκινγκ.

Κάτι ματάκηδες κυκλοφοράνε μόνον.

Τώρα το ντογκινγκ είναι αμιγώς αγγλική εφεύρευση. Κάτι σαν το ίνγκλισ πάντινγκ.

Δεν νομίζω ότι θα το βρεις σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα ή στο US.

ΠΣ. Άκυρον. Παίζει και στο Μπουα ντε Μπουλόν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εεεεεεεε, χχχμμμμμ.

Δεν πιστεύω ότι στου Στρέφη γίνεται ακριβώς ντόγκινγκ.

Κάτι ματάκηδες κυκλοφοράνε μόνον.

Τώρα το ντογκινγκ είναι αμιγώς αγγλική εφεύρευση. Κάτι σαν το ίνγκλισ πάντινγκ.

Δεν νομίζω ότι θα το βρεις σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα ή στο US.

ΠΣ. Άκυρον. Παίζει και στο Μπουα ντε Μπουλόν.

για να το ολοκληρωσω δε με ενδιαφερει το ντογκινγκ....με ενδιαφερει να το δω σε μια τσοντα...να το κανω δεν το εχω ως προτεραιοτητα προτιμω αλλου τυπου κοσμικες συνευρεσεις...τωρα αμα πενηνταρισω και ειμαι με καποιον τοσα χρονια που εχουμε βαρεθει τα χνωτα μας και εχουμε δοκιμασει ολα τα υπολοιπα και μας εχει μεινει μονο το ντογκινγκ ε θα βρω μερικους γκρανι λαβερζ και θα το κανω τι να σου πω :2funny:
υπαρχουν τοσα βιτσια ακομα να γευτουμε που το ντογκινγκ θα το αφηνα μαλλον προς το τελος :cheesy:

υγ. δεν εντυπωσιαζομαι που ειναι αμιγως αγγλικη εφευρεση :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
για να το ολοκληρωσω δε με ενδιαφερει το ντογκινγκ....με ενδιαφερει να το δω σε μια τσοντα...να το κανω δεν το εχω ως προτεραιοτητα προτιμω αλλου τυπου κοσμικες συνευρεσεις...τωρα αμα πενηνταρισω και ειμαι με καποιον τοσα χρονια που εχουμε βαρεθει τα χνωτα μας και εχουμε δοκιμασει ολα τα υπολοιπα και μας εχει μεινει μονο το ντογκινγκ ε θα βρω μερικους γκρανι λαβερζ και θα το κανω τι να σου πω :2funny:
υπαρχουν τοσα βιτσια ακομα να γευτουμε που το ντογκινγκ θα το αφηνα μαλλον προς το τελος :cheesy:

υγ. δεν εντυπωσιαζομαι που ειναι αμιγως αγγλικη εφευρεση :grin:

Εεεεεεεεεεε, πες το και έχω σκοτωθεί να ψάχνω στο adultwork σε ποιό πάρκο πχ. του Bristol παίζει. Ελπίζω όχι εκεί στα docks γιατί από το κρύο θα μαραίνεται το καβλί μας.

Σε τσόντα τώρα: Αν είναι αναπαράσταση δεν έχει νόημα, αν είναι τύπου ντοκιμαντέρ.... Δεν ξέρω, μπορεί και να υπάρχει.

Δεν με ενδιαφέρει και δεν το έχω ψάξει αν υπάρχει κάτι τέτοιο.

ΠΣ. Τώρα που το σκέφτομαι και στην Ολλανδία πρέπει να γίνεται. Αυτό με τα πάρκα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εεεεεεεεεεε, πες το και έχω σκοτωθεί να ψάχνω στο adultwork σε ποιό πάρκο πχ. του Bristol παίζει. Ελπίζω όχι εκεί στα docks γιατί από το κρύο θα μαραίνεται το καβλί μας.

Σε τσόντα τώρα: Αν είναι αναπαράσταση δεν έχει νόημα, αν είναι τύπου ντοκιμαντέρ.... Δεν ξέρω, μπορεί και να υπάρχει.

Δεν με ενδιαφέρει και δεν το έχω ψάξει αν υπάρχει κάτι τέτοιο.

ΠΣ. Τώρα που το σκέφτομαι και στην Ολλανδία πρέπει να γίνεται. Αυτό με τα πάρκα.

ναι μωρε φιλοσοφικη κουβεντα κανουμε τοση ωρα τι νομιζες....
αυτο που λες για το παρκο....θυμαμαι οτι υπαρχει σε καποια χωρα (παιζει να ειναι στην αγγλια) παρκο στο οποιο επιτρεπεται απο καποια ωρα και μετα να μπεις και να σεξουαλιστεις ελευθερως :grin:
ακουγεται intriguing οφειλω να πω :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
...ΜΗΝ ασχολείστε με dogging και ΜΑΛΑΚΙΕΣ ρε...Άλλη μια Εγγλέζικη παπαριά είναι...σε λίγο θα το κάνουν επαγγελματικά και στο τέλος θα σβήσει...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ήδη γυριζεται σε τσοντες :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Xέσε μας ρε μάστορα.Βρήκες κι εσύ χώρα μέ κουλτούρα γιά να μορφωθείς.Τουλάχιστον έμαθες νά σκέφτεσαι ....μέ τόν κώλο όπως όλοι οι Εγγλέζοι πού σέβονται τόν εαυτό τους;

παρντον?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Xέσε μας ρε μάστορα.Βρήκες κι εσύ χώρα μέ κουλτούρα γιά να μορφωθείς.Τουλάχιστον έμαθες νά σκέφτεσαι ....μέ τόν κώλο όπως όλοι οι Εγγλέζοι πού σέβονται τόν εαυτό τους;

...Κοπέλα είναι ρε παπάρα....Το Cambridge είναι το top Πανεπιστήμιο παγκοσμίως...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το τι μπορει να μαθει κανεις στην Αγγλια ή καποια αλλη χωρα κανοντας μεταπτυχιακο ειναι υποκειμενικο...αυτο με τους κωλους θα ηθελα να μου επεξηγησει λιγο....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, καλό.

Να δω τον Δεν Γαμεί να πλακώνεται με τον εργολήπτη δημοσίων έργων και τίποτε άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom