anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.235
- Πόντοι
- 506
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, καλό.
Να δω τον Δεν Γαμεί να πλακώνεται με τον εργολήπτη δημοσίων έργων και τίποτε άλλο.
...Μάλλον εσύ ΔΕΝ...ΕΕΕ??
Να δω τον Δεν Γαμεί να πλακώνεται με τον εργολήπτη δημοσίων έργων και τίποτε άλλο.
Το τι μπορει να μαθει κανεις στην Αγγλια ή καποια αλλη χωρα κανοντας μεταπτυχιακο ειναι υποκειμενικο...αυτο με τους κωλους θα ηθελα να μου επεξηγησει λιγο....
...Δε χρειάζεται να είσαι τόσο μετριόφρων εδώ μέσα...ο τύπος νόμιζε ότι είσαι άντρας κι ότι εκεί στο UK έγινες αδελφή...
α οκ δεν το πιασα εξ αρχης ομολογω...το σχολιο περι αδελφοποιησης το πιασα αλλα δεν καταλαβα οτι με περασε για αντρα...
δεν ειμαι μετριοφρων....απλα δεν περιμενω απο ολους να εχουν την νοητικη δυνατοτητα επεξεργασιας ωστε να καταλαβουν ή να εκτιμησουν το τι μπορει να σημαινει ενα μεταπτυχιακο (Γενικως) ή ενα μεταπτυχιακο σε μια ξενη χωρα...
οχι τοσο για τη μορφωση την ιδια οσο για ολα τα υπολοιπα...αλλωστε το τελευταιο που συμβαινει σε ενα μεταπτυχιακο ή σε σπουδες στο εξωτερικο ειναι η μορφωση αυτουσια...
Τί λές βρέ μαλακιστήρι; Aνοιξες ένα ολόκληρο κεφάλαιο γιά νά αποκαλέσεις τήν Ελλάδα ψωροκώσταινα καί νά μάς μιλήσεις γιά τίς "σπουδές" σου στό "αυτοκρατορικό" Καίμπριτζ.
Γιά εσένα καί τά λοιπά ομόσταυλα πουστράκια δέν υπάρχει μέλλον.
αρα πας και με κανα ομορφο κοριτσι αν κατσει; ετσι;πουστρακι δεν ειμαι αν και παω κατεξοχην με αντρες
αρα πας και με κανα ομορφο κοριτσι αν κατσει; ετσι;
Θα σου κανω περιγραφη στο "Ερωτικες Ιστοριες"
Μηπως προτιμας να μιλησουμε για τις αυτοκρατορικες σπουδες μου?
...Κοπέλα είναι ρε παπάρα....Το Cambridge είναι το top Πανεπιστήμιο παγκοσμίως...
..που'σαι,αγαπουλη..το Cambridge ειναι πολη,κ εχει ΠΟΛΛΑ πανεπιστημια,ορισμενα εκ των οποιων ειναι Γ.Τ.Π..
Δυο εχει το Cambridge δεν γνωριζω να εχει ΠΟΛΛΑ ποσο μαλλον να ειναι γτπ
2 δημοσια εννωεις..γιατι στα ιδιοτικα στανταρ μονο απ εξω περασες (no offence).κ ειμαι κ σιγουρος οτι εμενες στο wmca.
YMCA μηπως εννοεις? οχι δεν εμενα εκει
και ναι μιλαω για δημοσια...
δε θα μπω στο τριπακι να σχολιασω να υπερασπιστω ή να κατηγορισω τα πανεπιστημια της Αγγλιας και του Κεημπριτζ....ειλικρινα το βρισκω χαζο...
δεν αντιλλμβανομαι τον ορο "δημοσια" και ιδιωτικα...no offence...
επισης μπορεις να μελετησεις και το Uk universities ranking ή ακομα καλυτερα το world universities ranking Και να τα ξαναπουμε
Εχμ....αυτα που γραφεις ειναι Colleges...Και μαλιστα ειναι Colleges του πανεπιστημιου του Cambridge τα περισσοτερα...
..ασε μανδαμ,αστο καλυτερα,σε κανα αγαπουλη που στεκεται "εκθαμβος" με τους..πανεπιστιμιακους σου τιτλους οι ντεμεκ "εξυπναδες"..
αγορι μου εχεις ιδεα για τι μιλας ή απλα πετας δυο παπαριες για εφε?
μας λες δηλαδη οτι το Jesus το Queen's , το Homerton, το Darwin (!!!!), Magdalene College και καμποσα αλλα που παραθετεις ειναι ιδιωτικα πανεπιστημια του Κεημπριτζ???
ποσο μπαγλαμας μπορει να εισαι? απλα πες μου ποσο
ασε τους αγαπουληδες στην ησυχια τους....δεν εχω αναγκη κανεναν αγαπουλη να με βγαλει απο τη θεση που βρισκομαι... για αντικειμενα τα οποια γνωριζω εχω τα παπαρια να λογαριαζομαι μονη μου καπις?