Νέα

Υπάρχουν καπότες που επιβραδύνουν το χύσιμο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ρε φιλε με ολα αυτα(περναω πολλη ωρα σε προκαρτικα)θελω δυο ωρες να χυσω οταν λεμε ποση ωρα κανεις να χυσεις και λεμε 5/10/20λεπτα εννοθμε 5/10/20 λεπτα το ποθτσο μεσα και να γαμας..
Γιατι λιγοι ειναι αυτοι που χυνουν πανω στην πιπα χωρις να τον ακουμπησουν εκεινος ο χρονος  δλδ δεν μετραει  :think:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ την πρώτη φορά κανένα 5λεπτο. Μετά αυξάνεται η διάρκεια εκθετικά
ειχα μια γκομενα 42αρα απο σαν ντομενικο(καταλαβενεται γιατη μουνι μιλαμε)και μου ελεγε στην ηλικια σου το πρωτο ειναι σαν του κοκορα 3λεπτα αλλα μην σε νοιαζει εγω ειμαι εδω, στο στομα  αμεσος η καριολα και σε 2λεπτα ημουνα παλι ντουρος :rockon: :rockon: :rockon:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Ετσι πρέπει. Η γκόμενα να ασχολείται μαζί σου και να σε φτιάχνει.

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.binbin.net/photos/performa/dur/durex-performa-condoms.jpg[/img[/URL]]

δεν τα χω δοκιμασει

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Η ταπεινη  μου γνωμη:
α) Με ΙΧ γυναικα,το καλυτερο που θα κανεις κανεις ειναι να μη  σκεφτει ΠΟΤΕ  αυτο που κανει μαζι της εκεινη  τη  στιγμη ,ως τεχνικη λεπτομερεια(χρονος κλπ).Αν το κανει  αυτο ,χαθηκαν τα παντα
Παραδειγμα: Ειχα γκομενα ελληνιδα μουναρα,2 χρονια,βαρεθηκα,την εδιωχνα,με παρακαλαγε,ενα εξαμηνο η φαση αυτη,του διωξιματος,στο τελος βρεθηκαμε  ενα βραδυ μαζι για δουλεια,και της λεω,παμε λιγο στο  σπιτι,θελω να κανω λιγο ερωτα  μαζι σου,εφερνε  αντιρρησεις,ειχε γνωρισει και  καποιον αλλο,αλλα η καψουρα της  υπήρχε.
Ε, δε θα το πιστεψετε,εκανα μαζιτης,ελευθερα πια  απο καθε  σκεψη ενα απο τα καλυτερα γαμισια της ζωης μου,αφου φωναζαμε και οι  δυο και αυτη ουρλιαζε,και το  συνειδητοποιησα μετα  το  τι  ειχε γινει,οσο ειμασταν μαζι δεν ειχε  γινει  κατι  σαν αυτο,αυτο λοιπον εννοω...
Β)  Με ΔΧ γυναικα,παλι τα ιδια θα συνιστουσα,με τη διαφορα οτι απο  την πλευρα της ιεροδουλης υπαρχει ΠΑΝΤΑ το αβανταζ της οτι αυτη σε παει  οπου και σε οτι  και οσο θελει,αν θελει ανασταινει νεκρους,ειναι πεπειραμενη,ξερει τα  παντα για τον αντρα και το ματι της με το  που  θα  μπει  στο  δωματιο σου  εχει παρει  ακτινογραφια,γιαυτο και  οι  πιο  πονηρες πουτανες(αυτες  πρεπει να λεγονται  ετσι,γνωμη μου,οι αλλες ναι,παντα θα τις λεω ιεροδουλες  η εκδιδομενες κοπελες) παντα οταν δεν γουσταρουν σε κανουν να πιστεψεις οτι  εφταιγες  εσυ,μη μασατε,ξερουν τα παντα και  αμα θελουν μπορουν να  μας κανουν ΦΕΡΡΑΡΙ...
Τo the happy  few...
ΥΓ Καλα ρε  σεις,ουτε  ενας δε θα  γραψει στο θρεντ  που  ανοιξα για μητρομανεις γυναικες?

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γαμησε τα ρε φιλε...εγω εχω παρατηρησει οτι αμα γαμησω τελειως ελευθερα,θα χυσω κι εγω σε χρονο dt, γι αυτο και προσπαθω να κραταω εναν πιο ηρεμο ρυθμο,αλλα αυτο με καταπιεζει και ψιλοχαλαρωνει κι ο πουτσος μου-δηλ δεν ειναι 100% καβλωμενος μετα απο λιγο...
Θα εδινα και την ψυχη μου στο διαολο για να μπορουσα να γαμαω γρηγορα-οπως ακριβως γουσταρω την ωρα που ειμαι καργα καβλωμενος-για οση ωρα θελω,και να χυνω μετα απο κανα τεταρτο
(υγ παντα μιλαμε για επαφες με πουτανες,καθως γκομενα δεν ειχα ως τωρα)
ποσο χρονων εισαι ρε φιλε?ολα παντως ειναι στην υχολογια μην το σκεφτεσαι καν οταν γαμας η οταν πας να γαμησεις ,τισ περισσοτερες φορες οι αντρες που γαμανε μια ελλεεινιδα και τυχαινει να χυσουν γρηγορα και τους τι λεει η ελλεεινιδα σε στυλακι οπος 'κιολας τελειωσες' και πολλα αλλα και μετα μπαινει στο μυαλο σου και οταν πας να γαμησεις μια αλλη γκομενα το σκεφτεσαι συνεχεια .... και τελειωνεις γρηγορα .για αυτο χαλαρςσε και μην σκεφτεσαι τιποτα και αν παλι εκσπερματωνεις γρηγορα υπαρχουν και οι υχολογοι και θυχιατροι και οι διαφορες μεθοδοι οπος μαστερ τζονσον κατι τετοιο πσαξτο

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
τισ περισσοτερες φορες οι αντρες που γαμανε μια ελλεεινιδα και τυχαινει να χυσουν γρηγορα και τους τι λεει η ελλεεινιδα σε στυλακι οπος 'κιολας τελειωσες' και πολλα αλλα και μετα μπαινει στο μυαλο σου και οταν πας να γαμησεις μια αλλη γκομενα το σκεφτεσαι συνεχεια

Δηλαδη και σ'αυτο, παντα οι σκατοκαργιολες οι Ελληνιδες φταινε; Μια Ιταλιδα η' Γαλλιδα π.χ. δεν παιζει να εκανε κατι αναλογο; Θα το αντιμετοπιζαν διαφορετικα και με στοργη; Για να μην αναφερθω στις πολυαγαπημενες σας Ρωσσιδες.

Για ολα φταινε οι Ελληνιδες. Η πιθανοτητα να μην την παλευετε εσεις απο μονοι σας, δεν σας εχει περασει απο το μυαλουδακι ε;

Mα ποσο κομπλεξικοι εισαστε τελικα μερικοι εδω μεσα; Ποσο;

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο καλυτερος τροπος ειναι να πας με μια πατσαβουρα, οχι μονο θα αργησεις να χυσεις αλλα θα αργησει και να σου σηκωθει :2funny:

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη και σ'αυτο, παντα οι σκατοκαργιολες οι Ελληνιδες φταινε; Μια Ιταλιδα η' Γαλλιδα π.χ. δεν παιζει να εκανε κατι αναλογο; Θα το αντιμετοπιζαν διαφορετικα και με στοργη; Για να μην αναφερθω στις πολυαγαπημενες σας Ρωσσιδες.

Για ολα φταινε οι Ελληνιδες. Η πιθανοτητα να μην την παλευετε εσεις απο μονοι σας, δεν σας εχει περασει απο το μυαλουδακι ε;

Mα ποσο κομπλεξικοι εισαστε τελικα μερικοι εδω μεσα; Ποσο;
ρε βλαχακο μια συμβουλη εδωσα στο παιδι .δεν ειπα οτι φταινε οι ελληνιδες δεν εχει σημασια αν ειναι ελληνιδα η γαλλιδα η...... αλλα η ψυχολογια του.εσενα ποιος σε μιλησε και πεταγεσαι οπος η πουτσα μεσα απο το βρακι, αν εχεις να δςσεις καμια συμβουλη ευπροσδεκτη αν οχι τον πουλο.

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχουν ανθρωποι που με το βαζουν χυνουν και δεν ειναι για γελοια το θεμα, και δεν χρειαζεται να τους περιγελουμε κανοντας τους να αισθανονται μειονεκτηκα , εγω μια συμβουλη εδςσα γιατι το προβλημα αυτο ειναι κατα μεγαλη πιθανοτητα ψυχολογικο και για να το αντιμετωπισουν χρειαζονται ψυχοθεραπεια η καποιες επιτυχες μεθοδους που υπαρχουν η ......

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ο καλυτερος τροπος ειναι να πας με μια πατσαβουρα, οχι μονο θα αργησεις να χυσεις αλλα θα αργησει και να σου σηκωθει :2funny:

Εγώ πάλι έχω βιώσει το αντίθετο. Με τις ωραίες καθυστερώ!! Αλλά είπαμε ότι πάνω απ'όλα ο χρόνος που κάνεις για να

τελειώσεις είναι συνάρτηση ψυχολογίας. Άμα είσαι αγχωμένος και έχεις διάφορες σκοτούρες στο κεφάλι σου, άστα να πάνε..

Επίσης άμα χτυπίσεις και καμιά μπυρίτσα πιο πριν βοηθάει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρε βλαχακο μια συμβουλη εδωσα στο παιδι .δεν ειπα οτι φταινε οι ελληνιδες δεν εχει σημασια αν ειναι ελληνιδα η γαλλιδα η...... αλλα η ψυχολογια του.εσενα ποιος σε μιλησε και πεταγεσαι οπος η πουτσα μεσα απο το βρακι, αν εχεις να δςσεις καμια συμβουλη ευπροσδεκτη αν οχι τον πουλο.
Διαβαζεις αυτα που γραφεις; Κι αποκαλεις εμενα βλαχακο;

www.med.auth.gr/depts/sexhealth/gr/premature_ejaculation_gr.htm]http://www.med.auth.gr/depts/sexhealth/gr/premature_ejaculation_gr.htm[/url]

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
για τη σελιδα που εβαλες τι να πω ωραιος αλλα μην κατακρινειςαν θες να δωσεις καμια συμβολη ενταξει

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
να συμπληρωσω σε αυτα που λεει οτι μπορεις να την αντιμετωπισεις και με ψυχαναλυση σε εναν καλο γιτρο οχι σε κανενα απατεωνα

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι ακριβως το αντιθετο ισχυει :uglystupid:
A δηλαδη με μια πατσαβουρα σου σηκωνεται πιο ευκολα και χυνεις στα γρηγορα, γιατι σε ελκυει παρα πολυ ε? :2funny:

Και αλλη μια λυση για το φιλο μας ειναι η εξης: Οταν εισαι ετοιμος να χυσεις προωρα ως συνηθως, βαλτο αμεσως στο στομα της συντροφου και χυσε εκει μεσα. Θα αρχισει να βηχει σαν φυματικη, οποτε η προωρη εκσπερματωση σου θα ειναι το τελευταιο που θα την απασχολησει ;) :grin:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Χμμμ...μαλακεια! Μου φαινεται πρεπει να εχεις τρελη αυτοθυσια για θυσιασεις τη δικη σου απολαυση για χαρη της γκομενας. Γιατι αν ειναι να εχεις μειωμενη αισθηση προκειμενου να γαμας μιση ωρα την γκομενα,προφανως γινεσαι θυσια για παρτη της.
Το καλυτερο μου φαινεται ειναι να γαμας αργα σαν σαλιγκαρι,να αλλαζεις συνεχεια στασεις,να μετρας προβατακια,και γενικα να το πηγαινεις πολυ χαλαρα το θεμα/ ή απλα να χυνεις σε 2 λεπτα και μετα να ξαναγαμας και να ξαναχυνεις και μετα να ξαναγαμας....κλπ κλπ κλπ.Αλλα αυτο απαιτει μεγαλη συμμετοχη απο τη γκομενα στα ενδιαμεσα-για να στον ξανακανει ντουρο και να ξαναρχισεις

θα γινω λιγο αδιακριτος; κατα μεσο ορο,ποση ωρα σας παιρνει να χυσετε??

Εγώ κάνω γύρω στα 20-25 λεπτά.Να μαι ειλικρινής θα θελα να μπορώ να τελειώσω λίγο νωρίτερα.Αλλά τι να κάνω.Συνήθως εγώ ρε παιδιά έχω πρόβλημα όταν πάω πρώτη φορά με καποια και αν και από στύση είμαι μια χαρά δεν μπορώ να τελειώσω.Συνήθως τα καταφέρνω μετά από 2-3 φορές.Πραγματικά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom