Η ταπεινη μου γνωμη:
α) Με ΙΧ γυναικα,το καλυτερο που θα κανεις κανεις ειναι να μη σκεφτει ΠΟΤΕ αυτο που κανει μαζι της εκεινη τη στιγμη ,ως τεχνικη λεπτομερεια(χρονος κλπ).Αν το κανει αυτο ,χαθηκαν τα παντα
Παραδειγμα: Ειχα γκομενα ελληνιδα μουναρα,2 χρονια,βαρεθηκα,την εδιωχνα,με παρακαλαγε,ενα εξαμηνο η φαση αυτη,του διωξιματος,στο τελος βρεθηκαμε ενα βραδυ μαζι για δουλεια,και της λεω,παμε λιγο στο σπιτι,θελω να κανω λιγο ερωτα μαζι σου,εφερνε αντιρρησεις,ειχε γνωρισει και καποιον αλλο,αλλα η καψουρα της υπήρχε.
Ε, δε θα το πιστεψετε,εκανα μαζιτης,ελευθερα πια απο καθε σκεψη ενα απο τα καλυτερα γαμισια της ζωης μου,αφου φωναζαμε και οι δυο και αυτη ουρλιαζε,και το συνειδητοποιησα μετα το τι ειχε γινει,οσο ειμασταν μαζι δεν ειχε γινει κατι σαν αυτο,αυτο λοιπον εννοω...
Β) Με ΔΧ γυναικα,παλι τα ιδια θα συνιστουσα,με τη διαφορα οτι απο την πλευρα της ιεροδουλης υπαρχει ΠΑΝΤΑ το αβανταζ της οτι αυτη σε παει οπου και σε οτι και οσο θελει,αν θελει ανασταινει νεκρους,ειναι πεπειραμενη,ξερει τα παντα για τον αντρα και το ματι της με το που θα μπει στο δωματιο σου εχει παρει ακτινογραφια,γιαυτο και οι πιο πονηρες πουτανες(αυτες πρεπει να λεγονται ετσι,γνωμη μου,οι αλλες ναι,παντα θα τις λεω ιεροδουλες η εκδιδομενες κοπελες) παντα οταν δεν γουσταρουν σε κανουν να πιστεψεις οτι εφταιγες εσυ,μη μασατε,ξερουν τα παντα και αμα θελουν μπορουν να μας κανουν ΦΕΡΡΑΡΙ...
Τo the happy few...
ΥΓ Καλα ρε σεις,ουτε ενας δε θα γραψει στο θρεντ που ανοιξα για μητρομανεις γυναικες?