Νέα

Υπάρχουν καπότες που επιβραδύνουν το χύσιμο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
Εχετε ακουσει καθολου αν υπαρχουν καποτες επικαλυμμενες με μια ουσια επιβραδυντικη για τον αντρα?
Κι αν ναι,ειναι επικινδυνο αυτο για την υγεια τη δικια μας και του πουτσου μας?

(Στις τσοντες γνωριζω πως σιγουρα παιρνουν κατι για να αργουν να χυσουν,αλλα νομιζω πως ειναι κατι σαν χαπακι,ή γενικα ουσια απο το στομα,κι οχι πανω στον πουτσο/αν κανω λαθος διορθωστε με)

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475

η ξυλοκαινη δεν ειναι αναισθητικο?
ρωταω γιατι αμα ειναι να μην εχεις καλη αισθηση κατα το πηδημα δεν αξιζει τον κοπο...
(εσυ το εχεις δοκιμασει?)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μια φορα δοκιμασα και μου εσφηγγε τον πουτσο
ναι μεν αλλα...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μια φορα δοκιμασα και μου εσφηγγε τον πουτσο
ναι μεν αλλα...
duo κάποιες μπλε;
έπαθα το ίδιο και δεν ξαναπήρα.

η ξυλοκαινη δεν ειναι αναισθητικο?
ρωταω γιατι αμα ειναι να μην εχεις καλη αισθηση κατα το πηδημα δεν αξιζει τον κοπο...
(εσυ το εχεις δοκιμασει?)
ελαφρύ αναισθητικό, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει ότι το χρησιμοποιούν σε τσόντες.

το έχω χρησιμοποιήσει στο διάφραγμα της μύτης μου όταν είχα κάνει εγχείρηση για σπασμένο/στραβό διάφραγμα.(μικρή τοπική προεγχειριτική νάρκωση)
η αίσθηση ήταν ότι απλά έχεις ένα μικρό μούδιασμα και ότι δεν είναι τόσο έντονα τα ερεθίσμα που παίρνεις από το σημείο που έριξες ξυλοκαΐνη.οπότε νιώθεις αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, αν δεν ένιωθες δεν θα τελείωνες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
duo κάποιες μπλε;
έπαθα το ίδιο και δεν ξαναπήρα.
νομιζω αλλα ειναι και παλια
θυμαμαι ηθελα να κανω εντυπωση καπου και να γαμαω μεχρι τους επομενους ολυμπιακους
και εγραφαν επανω ''κατα της γρηγορης εκσπερματωσης''

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475

Χμμμ...μαλακεια! Μου φαινεται πρεπει να εχεις τρελη αυτοθυσια για θυσιασεις τη δικη σου απολαυση για χαρη της γκομενας. Γιατι αν ειναι να εχεις μειωμενη αισθηση προκειμενου να γαμας μιση ωρα την γκομενα,προφανως γινεσαι θυσια για παρτη της.
Το καλυτερο μου φαινεται ειναι να γαμας αργα σαν σαλιγκαρι,να αλλαζεις συνεχεια στασεις,να μετρας προβατακια,και γενικα να το πηγαινεις πολυ χαλαρα το θεμα/ ή απλα να χυνεις σε 2 λεπτα και μετα να ξαναγαμας και να ξαναχυνεις και μετα να ξαναγαμας....κλπ κλπ κλπ.Αλλα αυτο απαιτει μεγαλη συμμετοχη απο τη γκομενα στα ενδιαμεσα-για να στον ξανακανει ντουρο και να ξαναρχισεις

θα γινω λιγο αδιακριτος; κατα μεσο ορο,ποση ωρα σας παιρνει να χυσετε??

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
με τη γυναικα που ξερω και ξερει κανω την πρωτη κανα 20 λεπτο και μετα πιο πολυ
οταν θα κανω την αρπαχτη με καμοια βιζιτα κανω  λιγοτερο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μετά από ένα δύσκολο εξάμηνο στη σχολή, 4 βδομάδες απαιτητικής εξεταστικής περιόδου
και ελλειπή εξάσκηση  :jerking: στο σπίτι
μπορώ να πω σε χρόνο dt :2funny: στην κυριολεξία όμως...
ευτυχώς που υπάρχουν και τα "κορίτσια" και μας επαναφέρουν στην παλιά μας φόρμα

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475

Γαμησε τα ρε φιλε...εγω εχω παρατηρησει οτι αμα γαμησω τελειως ελευθερα,θα χυσω κι εγω σε χρονο dt, γι αυτο και προσπαθω να κραταω εναν πιο ηρεμο ρυθμο,αλλα αυτο με καταπιεζει και ψιλοχαλαρωνει κι ο πουτσος μου-δηλ δεν ειναι 100% καβλωμενος μετα απο λιγο...
Θα εδινα και την ψυχη μου στο διαολο για να μπορουσα να γαμαω γρηγορα-οπως ακριβως γουσταρω την ωρα που ειμαι καργα καβλωμενος-για οση ωρα θελω,και να χυνω μετα απο κανα τεταρτο
(υγ παντα μιλαμε για επαφες με πουτανες,καθως γκομενα δεν ειχα ως τωρα)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Γαμησε τα ρε φιλε...εγω εχω παρατηρησει οτι αμα γαμησω τελειως ελευθερα,θα χυσω κι εγω σε χρονο dt, γι αυτο και προσπαθω να κραταω εναν πιο ηρεμο ρυθμο,αλλα αυτο με καταπιεζει και ψιλοχαλαρωνει κι ο πουτσος μου-δηλ δεν ειναι 100% καβλωμενος μετα απο λιγο...
Θα εδινα και την ψυχη μου στο διαολο για να μπορουσα να γαμαω γρηγορα-οπως ακριβως γουσταρω την ωρα που ειμαι καργα καβλωμενος-για οση ωρα θελω,και να χυνω μετα απο κανα τεταρτο
(υγ παντα μιλαμε για επαφες με πουτανες,καθως γκομενα δεν ειχα ως τωρα)
φιλε να σου πω κατι. με τη γυναικα μου ξερω και πως θα την αναψω αλλα ξερει και αυτη το ιδιο
απλα επειδη θελω και το διαφορετικο κανω τις αλητειες μου που και που
εκει ειναι που δε κρατιεμαι κιολλας και χυνω στο μπαμ
βεβαια ειναι και πολλα πραματα που μπορει να σε επηρεασουν
πριν 2 χρονια που περασα μια σοβαρη φαση με τις δουλειες μου
δεν ηθελα να δω μουνι και οτι εκανα με τη κυρα το εκανα διαδικαστικα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φιλε να σου πω κατι. με τη γυναικα μου ξερω και πως θα την αναψω αλλα ξερει και αυτη το ιδιο
απλα επειδη θελω και το διαφορετικο κανω τις αλητειες μου που και που
εκει ειναι που δε κρατιεμαι κιολλας και χυνω στο μπαμ
βεβαια ειναι και πολλα πραματα που μπορει να σε επηρεασουν
πριν 2 χρονια που περασα μια σοβαρη φαση με τις δουλειες μου
δεν ηθελα να δω μουνι και οτι εκανα με τη κυρα το εκανα διαδικαστικα
καλά είχα φάει και εγώ πριν 2 χρόνια μια ήττα-χυλόπιτα και ούτε που μου σηκωνόταν :2funny:
θα έφταιγε η χρονια :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλά είχα φάει και εγώ πριν 2 χρόνια μια ήττα-χυλόπιτα και ούτε που μου σηκωνόταν :2funny:
θα έφταιγε η χρονια :2funny:
μπορει εμενα μου πεσαν πολλα μαζεμενα και ηταν το τελυταιο που σκεφτομουν

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αναλογος το ποσο με φτιαχνει η γκομενα,συνιθος το πρωτο κραταει 5-7 το δευτερο κανα 15-20 το τριτο τη ξεμουνιαζω :rockon: :rockon:να σημιοθει οτι το διαλημα ειναι 2λεπτο γαμαω για να το φχαριστιεμαι κυριος ΕΓΩ οποτε ουτε σφιγγομαι ουτε κρατιεμαι..αλλα επειδη ειμαι πολλη ο.κ τυπος :2funny: :2funny:μολις τελιοσω δεν κανω τσιγαρο τους κανω ενα ανεπαναλιπτο γλυφομουνι με τρελο δαχτυλιασμα και ολα ο.κ...και πιστεψτε με το εκτιμουν αφανταστα....

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μολις τελιοσω δεν κανω τσιγαρο τους κανω ενα ανεπαναλιπτο γλυφομουνι με τρελο δαχτυλιασμα και ολα ο.κ...και πιστεψτε με το εκτιμουν αφανταστα....

Χαρας το κουραγιο σου ρε dimitrisniva! Εγω μολις τελειωσω πεθαινω. Ειμαι ο κλασσικος που νυσταζει και θελει χαδια :cheesy: Τεσπα! Οσο για τις καποτες δε γνωριζω να πω αν ειναι βλαβερη η ουσια αλλα φανταζομαι πως δε θα ειναι! Οσο για την αισθηση...μονο αν τη μειωσεις θα αργησεις να χυσεις οποτε δοκιμασε και λιγο πιο χοντρο λαστιχο μπορει να κανει δουλεια.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Χαρας το κουραγιο σου ρε dimitrisniva! Εγω μολις τελειωσω πεθαινω. Ειμαι ο κλασσικος που νυσταζει και θελει χαδια :cheesy: Τεσπα! Οσο για τις καποτες δε γνωριζω να πω αν ειναι βλαβερη η ουσια αλλα φανταζομαι πως δε θα ειναι! Οσο για την αισθηση...μονο αν τη μειωσεις θα αργησεις να χυσεις οποτε δοκιμασε και λιγο πιο χοντρο λαστιχο μπορει να κανει δουλεια.
ναι ρε τυπε ετσι ειναι αλλα οταν την εχω 45 λεπτα να μου μουλιαζει τα αρχιδια μετα δεν μπορω να την αφησω ετσι..

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Ολα πρέπει να είναι θέμα ψυχολογίας.
Με την γυναίκα μου τελειώνω αμέσως (αγγαρεία). Να τελειώνουμε να κοιμηθούμε.

Με τις αλλες σαφώς κρατάω παραπάνω. Το χειρίζομαι αλλιώς το πράγμα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
θα γινω λιγο αδιακριτος; κατα μεσο ορο,ποση ωρα σας παιρνει να χυσετε??
Ειναι θεμα ηλικιας και το ποση εμπειρια εχει ο καθενας μας
εγω π.χ περνω ct η cg ξεκινω με γλυφομουνι μεχρι να χυση 1-2 φορες και ειμαι σε τετοια θεση που ουτε μπορη να τον πιαση ουτε καν να τον δη ποσος ειναι, μετα τον περνη  :pipa1: σαν τρελη μετα 69 ,και  :knockinb: σε ολες της στασεις, για ολα αυτα θελω 45 με 50 λεπτα να χυσω

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ειναι θεμα ηλικιας και το ποση εμπειρια εχει ο καθενας μας
εγω π.χ περνω ct η cg ξεκινω με γλυφομουνι μεχρι να χυση 1-2 φορες και ειμαι σε τετοια θεση που ουτε μπορη να τον πιαση ουτε καν να τον δη ποσος ειναι, μετα τον περνη  :pipa1: σαν τρελη μετα 69 ,και  :knockinb: σε ολες της στασεις, για ολα αυτα θελω 45 με 50 λεπτα να χυσω
ρε φιλε με ολα αυτα(περναω πολλη ωρα σε προκαρτικα)θελω δυο ωρες να χυσω οταν λεμε ποση ωρα κανεις να χυσεις και λεμε 5/10/20λεπτα εννοθμε 5/10/20 λεπτα το ποθτσο μεσα και να γαμας..

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
ρε φιλε με ολα αυτα(περναω πολλη ωρα σε προκαρτικα)θελω δυο ωρες να χυσω οταν λεμε ποση ωρα κανεις να χυσεις και λεμε 5/10/20λεπτα εννοθμε 5/10/20 λεπτα το ποθτσο μεσα και να γαμας..

Εγώ την πρώτη φορά κανένα 5λεπτο. Μετά αυξάνεται η διάρκεια εκθετικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom