loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ωραιο στηθος και βλεμμα γελαδισιο;!Άλλος θα σου πει το στήθος - δεν υπάρχει αυτό που λέτε.
Ωραιο στηθος και βλεμμα γελαδισιο;!Άλλος θα σου πει το στήθος - δεν υπάρχει αυτό που λέτε.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΛΟΣ
Βλέμμα Λωρήν Μπακόλ και στήθος αθλήτριας στίβου?Ωραιο στηθος και βλεμμα γελαδισιο;!
Μονο πες μου τι ωρα να σε ξυπνησω...Βλέμμα Λωρήν Μπακόλ και στήθος αθλήτριας στίβου?
bite μου το περι ορεξεως κολοκυθοπιτα στανταρ θα το ξερεις......θα το χεις ακουστα!
στην ομορφια δεν υπαρχει η λεξη αντικειμενικοτητα. απλα! ναι η Σκλεναρικοβα αντικειμενικα ειναι ομορφη αλλα η κοπελια μου μπορει για τους υπολοιπους να μην ειναι....αλλα υπαρχει και αλλη μια εκφραση που λεει παρ τα ματια μου και δεστην!
στα ματια μου μπορει να ναι θεα! ο τελειος χαρακτηρας! να εχουμε απιστευτη χημεια κλπ κλπ!
τωρα για μενα μια γυναικα πρεπει να ειναι θυληκο να προσεχει την εμφανιση απο το ντυσιμο τα νυχια της το μουστακι της μεχρι και τα κιλα της! τωρα η ομορφια ειναι κατι υποκειμενικο!καποιοι την εχουν αλλοι οχι αλλα κερδιζουν αλου!
το θεμα δεν ειναι μονο να τα χεις τα προσοντα αλλα να ξερεις και πως να τα εκμεταλευτεις!
1) Να είναι γυναίκα - θηλυκό
…
5) Να έχει "αρχίδια" (πολλές γυναίκες έχουν!)
Δε σου άρεσε η απάντηση, ε? Καλά...Μονο πες μου τι ωρα να σε ξυπνησω...
μπορουμε να εχω δυο πλευρες και να τις βγαζουμε οπου πρεπει...Φάσκεις
και
Αντιφάσκεις
Δε σου άρεσε η απάντηση, ε? Καλά...
Φάσκεις
και
Αντιφάσκεις
γατε με κουραζεις *P
ασε που με γουσταρετε οσο κ να χτυπιεσαι εσυ αχαχαχαχ
θανουλη δεν μιλησα για το προσωπικο γουστο, ειπα κ αυτο υπαρχει
αλλα ρε παιδια πχ βλεπετε στο δρομο 2 γυναικες
η μια ειναι με το σωμα της σκλεναρικοβας κ η αλλη με το σωμα της λιανας κανελλη
πειτε μου στους 10 ανδρες ποσοι θα γουσταραν την μια κ ποσοι την αλλη....
Δηλαδη στον δρομο αν δεις ενα μοντελακι και διπλα να περπαταει και μια χοντρη 100 κιλα υπαρχει περιπτωση να σου καβλωσει με την χοντρελο ε? (και δεν μιλαω για τους φετιχιστες χοντων!)
αυτο σας λεω..το οτι οι 7 στους 10 θα θελουν την μονδελα γ μενα ειναι απλα το μεσο ορο..γατε με κουραζεις *P
θανουλη δεν μιλησα για το προσωπικο γουστο, ειπα κ αυτο υπαρχει
αλλα ρε παιδια πχ βλεπετε στο δρομο 2 γυναικες
η μια ειναι με το σωμα της σκλεναρικοβας κ η αλλη με το σωμα της λιανας κανελλη
πειτε μου στους 10 ανδρες ποσοι θα γουσταραν την μια κ ποσοι την αλλη....
Δηλαδη στον δρομο αν δεις ενα μοντελακι και διπλα να περπαταει και μια χοντρη 100 κιλα υπαρχει περιπτωση να σου καβλωσει με την χοντρελο ε? (και δεν μιλαω για τους φετιχιστες χοντων!)
Αν κουράζεσαι στο φόρουμ...που να βρεθούμε και σε κάνα ?γατε με κουραζεις *P
αυτο σας λεω..το οτι οι 7 στους 10 θα θελουν την μονδελα γ μενα ειναι απλα το μεσο ορο..
δεν ειναι αντικειμενικο κριτηριο...
(εμένα δε θα μου άρεσε καμία, διότι δεν είμαι φαν των χοντρών αλλά από την άλλη το μοντέλο δεν θα έχει ΚΩΛΑΡΑ )