Νέα

Yπάρχουν κάποια γενικά γυναικεία πρότυπα εμφάνισης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BiteMeIaMfresH
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
η κανελη ειναι λεσβεια δεν θα με κοιταγε ποτε!

OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αν κουράζεσαι στο φόρουμ...που να βρεθούμε και σε κάνα  :knockinb:  ?   :2funny: :2funny: :2funny:

δεν μπορουμε να βρεθουμε σε τπτις τετοιο
γιατι ειμαι μπαζο κ θα τρομαξεις κ θα τρεχεις να γλυτωσεις...

λουκριτια οταν λεω αντικειμενικα κριτηρια.. εννοω φυσικα την επιλογη της πλειοψηφιας σε καποια ελαχιστα στανταρ τα οποια υπαρχουν αναλογως της εποχης που ζουμε πχ στην αναγεννηση ηταν αλλιως τα δεδομενα..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
γατε με κουραζεις *P
ασε που με γουσταρετε οσο κ να χτυπιεσαι εσυ αχαχαχαχ

θανουλη δεν μιλησα για το προσωπικο γουστο, ειπα κ αυτο υπαρχει

αλλα ρε παιδια πχ βλεπετε στο δρομο 2 γυναικες
η μια ειναι με το σωμα της σκλεναρικοβας κ η αλλη με το σωμα της λιανας κανελλη

πειτε μου στους 10 ανδρες ποσοι θα γουσταραν την μια κ ποσοι την αλλη....
και οι 10 την κανελη! επειδη εχει προσωπικοτητα!
τωρα ξερεις τι ρωρας!
βλεπεις στο δρομο τον Brnad pit και διπλα περπαταει ο κυρ μητσος που χει το περιπτερο στις 10 ποσες θα γουσταρατε τον κυρ μητσο και ποσες τον Μπραντ?
πλακα μας κανεις?
ολλες τον κυρ μητσο φυσικα επειδη ειναι ο αντρας ο σωστος ο βαρβατιλας και φερνει το ψωμι τιμια σπιτι και ειναι τιμιος!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μοντελο με κωλαρα δηλαδη δεν παιζει....??  :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny:

Όταν λέω ΚΩΛΑΡΑ το λέω με την πραγματική έννοια της λέξης ρε, όπως έχει αναλυθεί στο σχετικό θρεντ. Τα μοντέλα έχουν υπέροχα/καταπληκτικά/θεσπέσια κωλαράκια, δεν έχω δει μοντέλο με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΩΛΑΡΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οκ παιδες!!το πιασα!!!το γουστο των πολλων... ε ναι..το γουστο των πολλων ειναι τα μοντελα κ οι μονδελοι...δε χρειαζεται παραπανω αναλυση νομιζω... :sunglasses:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
^^^^^^^^^^^^^

Ναι ρε. ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. Μην απαντάτε με βάση πώς θέλετε την γκόμενά σας. Μην απαντάτε καν με βάση το σε ποια θα την πέφτατε. Απαντήστε απλώς στο για ποια θα σας έτρεχαν τα σάλια αν τη βλέπατε στο δρόμο.  :boobies: :boobies: :boobies:

OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οκ παιδες!!το πιασα!!!το γουστο των πολλων... ε ναι..το γουστο των πολλων ειναι τα μοντελα κ οι μονδελοι...δε χρειαζεται παραπανω αναλυση νομιζω... :sunglasses:
εδω ξερεις να το πιασεις
στο κοσμο τον καημενο τον ανθρωπο που εβαλε το θεμα τι τον παιδευεις?? Ε????

χαχαχα

θανο.. που ξερεις εσυ οτι το σωμα σκλεναρικοβα δεν εχει προσωπικοτητα δλδ κ εχει το σωμα κανελλη??? κ μιλησα για εμφανιση σκετο. το ξεκαθαρισα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Απαντήστε απλώς στο για ποια θα σας έτρεχαν τα σάλια αν τη βλέπατε στο δρόμο.  :boobies: :boobies: :boobies:
Αυτό σου κάνει? :boobies:

th_59077_sandrabullock_122_216lo.jpg

;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εδω ξερεις να το πιασεις
στο κοσμο τον καημενο τον ανθρωπο που εβαλε το θεμα τι τον παιδευεις?? Ε????

χαχαχα

θανο.. που ξερεις εσυ οτι το σωμα σκλεναρικοβα δεν εχει προσωπικοτητα δλδ κ εχει το σωμα κανελλη??? κ μιλησα για εμφανιση σκετο. το ξεκαθαρισα.
και του αλφαμειλ και του μιχα αν δεις τις αποψεις τους γενικα στα θεματα θα καταλαβεις γτ θελω να του πατησω τη μουρη με τακουνια!!! :tickedoff:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
θεωρειτε οτι υπαρχουν κ καποια στανταρ εμφανισης για να γουσταρετε μια κοπελα?
αντικειμενικα ελαχιστα κριτηρια δλδ... (τα ειναι καλος ανθρωπος εξυπνη κ αλλα δεν τα λαμβανουμε υποψην εν προκειμενω)

το εχω απορια γιατι οκευ το παραδεχομαι διαβασα το ιδιο θεμα στο κοσμο :P κ τα κοριτσια εκνευριστηκαν τα μαλα... δεν καταλαβα γιατι
εγω νομιζω οτιυπαρχουν αντικειμενικα κριτηρια κ μετα υπαρχει κ το περσοναλ τεηστ βεβαια

λοιπον πειτε κ μην μ αρχισετε αυτα στο κοσμο
θελω να δω πως σκεφτεστε... :rolleyes: :P :P :P
Χμμ, πολύ ωραία ερώτηση . Εγώ έχω αρχίσει να συμφωνώ με την άποψη ενός φίλου μου, ο οποίος λέει ότι τα πάντα συγχωρούνται σε μια γυναίκα ΕΚΤΟΣ από το πάχος! Παιδιά, άσχημη γυναίκα πλέον είναι η χοντρή γυναίκα.

OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτο το ακουω απο πολλους
με εκνευριζει ας πουμε που δε μετραει το προσωπο τοσο οσο το σωμα διοτι το παχος αλλαζει το προσωπο οχι
αλλα το δεχομαι γιατι δεν θελω να με δουλευουν στα μουτρα μου οτι οχιιι το παχος δνε παιζει ρολο... φαε παιδι μου κ μη σε νοιαζει.. κ μετα να τ ην βρισκουν με τις κολλγκερλ με τα τελεια σωματα... :rolleyes:

κ αλλη απορια.. αν δεν υπαρχουν καποια στανταρ τοτε γιατι ψαχνετε ωραιες γκομενες στα σιτυτουρ πχ κ οχι αυτες που απλα κανουν καλο σεξ?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πωωω, εμένα ναιιι, γιατί έχει περίπου ΚΩΛΑΡΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

Αλλά δεν νομίζω πως είναι ο τύπος γυναίκας που όποιος την έβλεπε στο δρόμο θα του έτρεχαν τα σάλια...  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Επίτηδες την έβαλα για να σου αποδείξω ότι το πράγμα είναι εντελώς αντικειμενικό. Άλλος με τη γλώσσα έξω, θα σου έλεγε τη Ζιζέλ.

To each his own, καταλαβαίνεις? :cool2:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
κ αλλη απορια.. αν δεν υπαρχουν καποια στανταρ τοτε γιατι ψαχνετε ωραιες γκομενες στα σιτυτουρ πχ κ οχι αυτες που απλα κανουν καλο σεξ?
bite,

γράφεις κανα paper για την ανδρική ψυχοσύνθεση, μήπως? Πότε πρέπει να το στείλεις? Αύριο? :cheesy:

Απάντηση - γιατί ο συνδυασμός σκοτώνει. Όμορφη που να κάνει καλό σεξ. :rockon:

Εσύ δηλ δεν ψάχνεις έναν ωραίο άντρα που να το πάει καλά το γράμμα? Το ένα από τα δύο μόνο θα σου ήταν αρκετό?

E?

OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα εγω παραδεχομαι οτι υπαρχουν στανταρ εμφανισης
εσεις το παιζετε πως οχι χαχα

κ οι 2 γκομενες που εβαλες ειναι τουλαχιστον ομορφες κ λεπτες κ με ενα καλο υψος
δεν μοιαζουν μεταξυ τους αλλα εχουν αυτα τα κοινα στανταρ

οχι δεν εχω να παραδωσω πεηπερ απλα βαριεμαι κ θετω ερωτηματα χαχαχα

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θεωρειτε οτι υπαρχουν κ καποια στανταρ εμφανισης για να γουσταρετε μια κοπελα?
αντικειμενικα ελαχιστα κριτηρια δλδ...

εγω δεν μπορω τις χοντρες .
χοντρη = οταν η κοιλια φτανει στο υψος του στηθους , οταν κρεμονται οι τρικεφαλοι σαν ζελε , οταν ο κωλος εχει την περιφερεια της αφρικης  ... got it ?

απο κει και περα το πρωτο μου βλεμμα το κερδιζουν οι λεπτεπιλεπτες/ντελικατες ξανθομαλλουσες .

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ να τοποθετηθώ επί του θέματος ή όχι;;

(και κάποιος να φτιάξει τον τίτλο παρακαλώ..... ρε bite βάζε ελληνικά σημεία στήξης :grin: )

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
μα εγω παραδεχομαι οτι υπαρχουν στανταρ εμφανισης
εσεις το παιζετε πως οχι χαχα

κ οι 2 γκομενες που εβαλες ειναι τουλαχιστον ομορφες κ λεπτες κ με ενα καλο υψος
δεν μοιαζουν μεταξυ τους αλλα εχουν αυτα τα κοινα στανταρ

οχι δεν εχω να παραδωσω πεηπερ απλα βαριεμαι κ θετω ερωτηματα χαχαχα
Φυσικά και υπάρχουν minimum standards - ακριβώς όπως υπάρχουν και για τους άντρες. Πλάκα κάνουμε τώρα?

Ο καθένας με την κάβλα του όμως - στο ξαναείπα. Άλλος πάλι τρελαίνεται με την πεθερά του - πάρε να ΄χεις... :rockon:

:boobies: :cum: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom