Νέα

Yπάρχουν κάποια γενικά γυναικεία πρότυπα εμφάνισης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BiteMeIaMfresH
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ο Τζιμάκος και το τέρας

Γόρδιος δεσμός το σουτιέν σου φακλάνα μου
σ' αγάπησα γιατί έμοιαζες στη μάνα μου
Πώς να το λύσω να ξεχυθούν οι αδένες σου
να πασαλείψω τα σάλια και τις βλέννες σου

Βγάζω βολτίτσα το αστρικό μου σώμα
πάνω απ' της πόλης το τουμπανιασμένο πτώμα
Τσίμπα με, αγάπη μου, να δω αν ονειρεύομαι
άραγε υπάρχω, αφού κλάνω κι αφού ρεύομαι

Ένοχο πάθος ροκανίζει την ψυχή μου
μ' αυτό το τέρας θα περάσω τη ζωή μου
Σ' αυτό το σώμα που 'χω μπει δεν είμαι μόνος μου
είναι και δεύτερη μαμά, ο αστυνόμος μου

Είσαι χοντρή, πνιγμένη μες στο λίπος
ένα απαίσιο και αιμοβόρο κήτος
Σαν Ιωνάς θα ζω στα σωθικά σου
μέχρι να μάθω ζωή τα μυστικά σου

:rockon: :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Νομίζεις....

Η Monica Bellucci που είναι καραγυναίκα - καραθηλυκό ξέρεις τι "αρχίδια" έχει;

H Sophia Lauren που ήταν καραγυναίκα - καραθηλυκό ξέρεις τι "αρχίδια" είχε;

Η Έλλη Λαμπέτη ξέρεις τι "αρχίδια" είχε;

Και εκατομμύρια άλλες!

Όχι δεν ξέρω, όπως δεν ξέρεις ούτε εσύ φίλε παλιέ.
Γνωρίζεις μόνο το δημόσιο πρόσωπο που έχουνε, διότι η καλλιέργεια αυτού του προσώπου και του μύθου είναι η δουλειά τους.

Το πώς είναι στη προσωπική τους ζωή δεν το ξέρουμε.
Και ούτε που μας νοιάζει να πω την αλήθεια. Είμαι σίγουρος ότι τίποτα το ιδιαίτερο δεν έχουν.

Τώρα όσον αφορά τη θηλυκότητα τους στον υπερθετικό («καραγυναίκα, καραθήλυκο»), πραγματικά δεν μου προκύπτει. Ούτε κοντά δε φτάνουν.
Όποιος αναγνωρίζει τέτοιες υπερβολικές δυνάμεις σε αυτές τις κυρίες και συναδέλφους τους, το κάνει επειδή ο νους του, η ψυχοσύνθεσή του, τα ένστικτά του έχουν υποκύψει στον αφέντη που λέγεται προβολή-επιβολή, διαφήμιση-πλύση εγκεφάλου.

Δεν θέλω να το θεωρήσεις έπαρση, αλλά έχω πάει με πολύ πιο όμορφες, πιο θηλυκές και πιο ουσιώδης γυναίκες από αυτές που προανέφερες. Και είμαι σίγουρος ότι και εσύ το ίδιο, είμαι βέβαιος ότι έχεις περισσότερη επιτυχία στο φλερτ από εμένα, έχεις τρόπο και φαίνεται.

Πλανόμαστε δυστυχώς μέσα στου μύθους.
Τα τελευταία χρόνια «το σύστημα» προσπαθεί να βάλει μέσα στο μυαλό του άντρα ότι πρέπει να του αρέσουν οι γυναίκες «με αρχίδια».
Και τι σημαίνει «με αρχίδια» ; Κανείς δε ξέρει. Αόριστα και νεφελώδη πράγματα.
Και από πού και ως που να έχουν αρχίδια οι γυναίκες ; Τους λείπει κάτι ; Μήπως δεν τις έκανε καλά η φύση και θέλουμε να τις αλλάξουμε ; Τις θέλουμε σαν και εμάς ; Επιθετικές ; Νευρικές ; Τσαούσες ; Ότι άλλη μαλακία μας επιβάλει η τεστοστερόνη των αρχιδιών μας τη θέλουμε και για τη γυναίκα ;

Όχι! Εμείς τίποτα δεν θέλουμε.
Σε εμάς αρέσουν οι γυναίκες έτσι όπως τις έφτιαξε η φύση. Το «σύστημα» θέλει να μας επιβάλει να μας αρέσουν αλλιώς οι γυναίκες. Διότι σκοπός του συστήματος είναι η γυναίκα να γίνει παραγωγικό ρομπότ, σαν τους άνδρες. Να δουλεύει, να παράγει και τίποτα άλλο. Η θηλυκότητα τους ενοχλεί, επιβραδύνει την «πρόοδο».
Παντού βλέπεις τέτοια παραδείγματα υπερβολής. Στα περισσότερα έργα πλέον η γυναίκα είναι πολεμίστρια, με όπλα, δυνατή και ανελέητη, πιο σκληρή από τους άνδρες. Αυτό θέλουν να επιβάλουν. Για να την ισοπεδώσουν τελείως, να την κάνουν δούλο-εργάτη, όπως εμάς.
Μου έρχεται τώρα στο μυαλό ας πούμε η γυναίκα του Λεωνίδα στο 300 που είδαμε πρόσφατα. Τίποτα από αυτά που έδειξε το έργο σε σχέση με τη γυναίκα του Λεωνίδα δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα.
Πιστεύεις ότι γύρισε το κεφάλι για να πάρει τη συγκατάθεσή της πριν ρίξει τον Πέρση στη τρύπα ; Πιστεύεις ότι τη βίασε ο αντίπαλος και μετά τον εκδικήθηκε ηρωικά σκοτώνοντας τον στη γερουσία ; ή μήπως πιστεύεις ότι ήταν στην αρχική συνάντηση με το Πέρση πρεσβευτή και απάντησε πρώτη σαν τσούπρα.
Είναι όλα ψέματα. Τίποτα από αυτά δεν έγινε ούτε υπήρχε περίπτωση να γίνει.
Θέλουν να μας επιβάλλουν τη γυναίκα να μας αρέσει αλλιώς. Για να την ισοπεδώσουν.

Και για να μην κατηγορηθώ ότι είμαι τελείως of topic θέλω να πω ότι δεν είναι καθόλου υποκειμενικό το τι μας αρέσει σε μια γυναίκα.
Δεν είναι κάτι που το αποφασίζουμε εμείς, Μας το έχει επιβάλει η φύση.
Και αυτά που λέμε εδώ μέσα είναι όλα παπαριές, αβεβαιότητες, υποκειμενικότητες, και αποτέλεσμα των αναρίθμητων συμπλεγμάτων μας.

Τα τελευταία χρόνια οι επιστήμονες έχουν ρίξει πολύ φως στο τι είναι αυτό που κάνει τα δύο φύλλα να έλκονται.

Πολύ επιγραμματικά, από ότι θυμάμαι, τα σημαντικότερα σημεία της γυναίκας που έλκουν τον άντρα είναι καταρχήν το πρόσωπο. Εκεί παίρνεις μία συνολικότερη αντίληψη της συνολικής της ομορφιάς. Και η ομορφιά είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει, διότι όμορφο σημαίνει αναλογικό, το δεξί μέρος με το αριστερό, και τα διάφορα σημεία μεταξύ τους. Όμορφη γυναίκα λοιπόν σημαίνει ότι αναπτύχθηκε σε υγειές ορμονικό περιβάλλον, με καλές συνθήκες, καλή διατροφή και καλά γονίδια.
Άρα καλή περίπτωση για αναπαραγωγή.
Δεύτερο πιο σημαντικό είναι το στήθος. Από τότε που αποκτήσαμε την όρθια στάση (Homo Erectus) το στήθος είναι το πρώτο που βλέπουμε μετά το πρόσωπο. Το σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας της γυναίκας. Η λεκάνη και ο κώλος ήταν στη πρώτη θέση όσο περπατήσαμε στα τέσσερα, σιγά-σιγά πήραν τη δεύτερη θέση δίνοντας τα σκήπτρα στο στήθος.

Ένα σωρό άλλα σημάδια έλκουν το άντρα και είναι όλα αντικειμενικά, όχι υποκειμενικά. Ακόμα και ο τόνος της φωνής της, το πόσο διαθέσιμη ή υποτακτική δείχνει με το στυλ της και τη συμπεριφορά της, και άλλα πολλά.

Και όσων αφορά τα υπερτιμημένα μάτια και βλέμματα.
Τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής. Και στην ερωτική έλξη η ψυχή είναι το λιγότερο σημαντικό.
Άρα μη γελιέστε, τα μάτια είναι αυτό που μετράει λιγότερο στις επιλογές μας, είναι το πιο ασήμαντο, και ας νομίζουμε το αντίθετο.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αυτό είπα κι εγώ πιο πάνω για το στήθος και η άλλη κοιτάζει την οθόνη λες και είδε κανα ούφο. :rolleyes:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σε μελέτη που έγινε επί του θέματος βρήκαν ότι μας είναι αρεστοί αυτοι που έχουν τα πιο κοινά χαρακτηριστικά.

αν σκεφτείται ότι κάποιες γυναίκες σύμβολα του σεξ στις αρχές του περασμένου αιώνα τώρα δεν τις "κοιτάνε" πια θα το καταλάβεται εύκολα.
αν μεγαλώσεις σε περιβάλλον με χοντρές τριχωτές και μονόφθαλμες γυναίκες τότε πιο αρεστή θα σου είναι αυτή με τα πιο κοινά χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος που είσαι.
για παράδειγμα οι μαυρούκες. οι μαύρες που μας αρέσουν είναι αυτές που είτε έχουν τον 1 γονιό λευκό, είτε θα είναι  ΠΑΡΑ πολύ όμορφες σε σχέση με τις υπόλοιπες μαυρούκες. και αυτό γίνεται γιατί δεν έχουμε συνηθίσει στις πλατιές μεγάλες μύτες, στα μεγάλα χέρια, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να διαφέρουμε.

από την άλλη αν συναναστρέφεσαι με ένα "είδος" γυναίκας τότε θα αρχίσουν να σου αρέσουν χαρ/κά κυρίως από αυτό το είδος.
αυτά είναι ζητήματα τα οποία  δεν έχουν συγκεκριμένες απαντήσεις και αν κατά τη γνώμη μου θες να δεις ποια χαρ/κά σου αρέσουν περισσότερο , καλύτερα θα είναι να ψάξεις μέσα σου και όχι να ξεψαχνίζεις την άλλη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι να πω ;αν ειμαι χοντρη;!αμα σου πω οχι θα με πιστεψεις;!αν σου πω ναι;! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αν μου πεις ναι θα σε πιστέψω διότι οι στιγμές αυτοσαρκασμού είναι πραγματικές.

αν μου πεις όχι θα το ψάξω. θα δω σε ποια θρεντ μπαίνεις, τι γράφεις, θα προσπαθήσω να δω τι κόμπλεξ σου ξεφεύγουν στο γράψιμο σου και θα βγάλω συμπέρασμα.

ή (το οποίο το κάνω ασυνέσθητα) θα προσπαθήσω να σε φέρω στη γνωστή *κρίση ειλικρίνειας* όπου ότι πεις θα είναι και αλήθεια.

τώρα πώς όλα αυτά θα βγουν αληθινά; έλα ντε. αν προσπαθείς να το κρύψεις από εδώ και μπρος τότε ίσως είναι η ώρα να ξεφυλλίσω τα παλιότερα ποστ σου μπας και υπάρχει εκεί κανένα στοιχείο.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Θα μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία ρε μπαγάσα? :think:

Ρε μπας κι είσαι ερωτευμένος? :boobies:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Θέλω οσο το δυνατον να έχει ψηλά πόδια....αυτό το χαρακτηριστικό δεν το διαπραγματεύομαι  :rockon: :rockon: :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εγώ πιστεύω δεν υπάρχουν. Όλες οι γυναίκες είναι μοναδικές.
Και μην ακούτε κάτι αλητάμπουρες που λένε συνέχεια για βυζιά... 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν μου πεις ναι θα σε πιστέψω διότι οι στιγμές αυτοσαρκασμού είναι πραγματικές.

αν μου πεις όχι θα το ψάξω. θα δω σε ποια θρεντ μπαίνεις, τι γράφεις, θα προσπαθήσω να δω τι κόμπλεξ σου ξεφεύγουν στο γράψιμο σου και θα βγάλω συμπέρασμα.

ή (το οποίο το κάνω ασυνέσθητα) θα προσπαθήσω να σε φέρω στη γνωστή *κρίση ειλικρίνειας* όπου ότι πεις θα είναι και αλήθεια.

τώρα πώς όλα αυτά θα βγουν αληθινά; έλα ντε. αν προσπαθείς να το κρύψεις από εδώ και μπρος τότε ίσως είναι η ώρα να ξεφυλλίσω τα παλιότερα ποστ σου μπας και υπάρχει εκεί κανένα στοιχείο.

ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μενω αφωνη...
αληθεια γτ θα μπεις σε τοσο κοπο;!
παντως γ να σε βγαλω απο τον κοπο να σου πω οτι πανω κατω εχω πει πως ειμαι...καπου..δε θυμαμαι...στις ελλλεινιδες νομιζω..
κομπλεξ εχω μερικα...
εμ..τι αλλο..;!
δε ξερω... :grin: :grin: :grin:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Λουκ,

κάπως έτσι είσαι? Να σου στείλω PM?  :2funny:

Paixnidiaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ έχουμε σοβαροτερα προβληματα να λυσουμε απο τα εξωτερικα.Εκει θα κολησουμε΄;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

συγκεκριμένα αυτό ήταν απλά ένας αλγόριθμος που θα μπορούσε κανείς να ακολουθήσει σε μια γενική περίπτωση.

από την άλλη η τελευταία φόλα που έφαγα, την χόνεψα μετά από 1 χρόνο και κάτι μήνες.... στην κυριολεξία, αλλά ποτέ δεν λέω όχι  :sunglasses:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αλγόριθμος? :S OK - πάω να κάνω καφέ κι επανέρχομαι. :cheesy:

Λουκ, ποιος τη χάρη σου... Μέχρι και ρουτίνες φτιάχνουν για πάρτυ σου..... :rockon: :rockon: :rockon:

Fuckin' hey......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom