Νέα

Yπάρχουν κάποια γενικά γυναικεία πρότυπα εμφάνισης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BiteMeIaMfresH
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μενω αφωνη...
αληθεια γτ θα μπεις σε τοσο κοπο;!
παντως γ να σε βγαλω απο τον κοπο να σου πω οτι πανω κατω εχω πει πως ειμαι...καπου..δε θυμαμαι...στις ελλλεινιδες νομιζω..
κομπλεξ εχω μερικα...
εμ..τι αλλο..;!
δε ξερω... :grin: :grin: :grin:
το καλό για εμένα είναι ότι εσύ εντυπωσιάστηκες  :cool2:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αλγόριθμος? :S OK - πάω να κάνω καφέ κι επανέρχομαι. :cheesy:

Λουκ, ποιος τη χάρη σου... Μέχρι και ρουτίνες φτιάχνουν για πάρτυ σου..... :rockon: :rockon: :rockon:

Fuckin' hey......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
FSM, αναδρομικές συναρτήσεις, υπορουτίνες, παράλληλες διαδικασίες.
ότι ζητάει η ψυχή σου.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σειρά - δε βλέπω ν' απαντάει με καμιά καρδούλα. :rolleyes:

Σ' έχει γειώσει κανονικά. :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Για ότι θέλετε να ξέρετε σχετικά με την ερώτηση subscribe:

www.playboy.com/]Playboy[/url], www.penthouse.com/]Penthouse[/url] και κυρίως, τον ένα και απόλυτο οδηγό: www.fhm.com/]FHM UK[/url]

Cumulative γνώση από εκατομμύρια άντρες. Δεν μπορεί να έχουν άδικο!

Τα υπόλοιπα είναι απλά για να χαριεντίζονται τα www.mypleasure.com/vibrators/index.asp]cosmogirls[/url].

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σειρά - δε βλέπω ν' απαντάει με καμιά καρδούλα. :rolleyes:

Σ' έχει γειώσει κανονικά. :2funny: :2funny:
τότε λέω να πεταχτώ δίπλα στο
"Τι τρέχει πλέον με αυτές τις ελλεηνίδες"
να πω τον πόνο μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όχι δεν ξέρω, όπως δεν ξέρεις ούτε εσύ φίλε παλιέ.
Γνωρίζεις μόνο το δημόσιο πρόσωπο που έχουνε, διότι η καλλιέργεια αυτού του προσώπου και του μύθου είναι η δουλειά τους.

Το πώς είναι στη προσωπική τους ζωή δεν το ξέρουμε.
Και ούτε που μας νοιάζει να πω την αλήθεια. Είμαι σίγουρος ότι τίποτα το ιδιαίτερο δεν έχουν.

Τώρα όσον αφορά τη θηλυκότητα τους στον υπερθετικό («καραγυναίκα, καραθήλυκο»), πραγματικά δεν μου προκύπτει. Ούτε κοντά δε φτάνουν.
Όποιος αναγνωρίζει τέτοιες υπερβολικές δυνάμεις σε αυτές τις κυρίες και συναδέλφους τους, το κάνει επειδή ο νους του, η ψυχοσύνθεσή του, τα ένστικτά του έχουν υποκύψει στον αφέντη που λέγεται προβολή-επιβολή, διαφήμιση-πλύση εγκεφάλου.

Δεν θέλω να το θεωρήσεις έπαρση, αλλά έχω πάει με πολύ πιο όμορφες, πιο θηλυκές και πιο ουσιώδης γυναίκες από αυτές που προανέφερες. Και είμαι σίγουρος ότι και εσύ το ίδιο, είμαι βέβαιος ότι έχεις περισσότερη επιτυχία στο φλερτ από εμένα, έχεις τρόπο και φαίνεται.

Πλανόμαστε δυστυχώς μέσα στου μύθους.
Τα τελευταία χρόνια «το σύστημα» προσπαθεί να βάλει μέσα στο μυαλό του άντρα ότι πρέπει να του αρέσουν οι γυναίκες «με αρχίδια».
Και τι σημαίνει «με αρχίδια» ; Κανείς δε ξέρει. Αόριστα και νεφελώδη πράγματα.
Και από πού και ως που να έχουν αρχίδια οι γυναίκες ; Τους λείπει κάτι ; Μήπως δεν τις έκανε καλά η φύση και θέλουμε να τις αλλάξουμε ; Τις θέλουμε σαν και εμάς ; Επιθετικές ; Νευρικές ; Τσαούσες ; Ότι άλλη μαλακία μας επιβάλει η τεστοστερόνη των αρχιδιών μας τη θέλουμε και για τη γυναίκα ;

Όχι! Εμείς τίποτα δεν θέλουμε.
Σε εμάς αρέσουν οι γυναίκες έτσι όπως τις έφτιαξε η φύση. Το «σύστημα» θέλει να μας επιβάλει να μας αρέσουν αλλιώς οι γυναίκες. Διότι σκοπός του συστήματος είναι η γυναίκα να γίνει παραγωγικό ρομπότ, σαν τους άνδρες. Να δουλεύει, να παράγει και τίποτα άλλο. Η θηλυκότητα τους ενοχλεί, επιβραδύνει την «πρόοδο».
Παντού βλέπεις τέτοια παραδείγματα υπερβολής. Στα περισσότερα έργα πλέον η γυναίκα είναι πολεμίστρια, με όπλα, δυνατή και ανελέητη, πιο σκληρή από τους άνδρες. Αυτό θέλουν να επιβάλουν. Για να την ισοπεδώσουν τελείως, να την κάνουν δούλο-εργάτη, όπως εμάς.
Μου έρχεται τώρα στο μυαλό ας πούμε η γυναίκα του Λεωνίδα στο 300 που είδαμε πρόσφατα. Τίποτα από αυτά που έδειξε το έργο σε σχέση με τη γυναίκα του Λεωνίδα δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα.
Πιστεύεις ότι γύρισε το κεφάλι για να πάρει τη συγκατάθεσή της πριν ρίξει τον Πέρση στη τρύπα ; Πιστεύεις ότι τη βίασε ο αντίπαλος και μετά τον εκδικήθηκε ηρωικά σκοτώνοντας τον στη γερουσία ; ή μήπως πιστεύεις ότι ήταν στην αρχική συνάντηση με το Πέρση πρεσβευτή και απάντησε πρώτη σαν τσούπρα.
Είναι όλα ψέματα. Τίποτα από αυτά δεν έγινε ούτε υπήρχε περίπτωση να γίνει.
Θέλουν να μας επιβάλλουν τη γυναίκα να μας αρέσει αλλιώς. Για να την ισοπεδώσουν.

Και για να μην κατηγορηθώ ότι είμαι τελείως of topic θέλω να πω ότι δεν είναι καθόλου υποκειμενικό το τι μας αρέσει σε μια γυναίκα.
Δεν είναι κάτι που το αποφασίζουμε εμείς, Μας το έχει επιβάλει η φύση.
Και αυτά που λέμε εδώ μέσα είναι όλα παπαριές, αβεβαιότητες, υποκειμενικότητες, και αποτέλεσμα των αναρίθμητων συμπλεγμάτων μας.

Τα τελευταία χρόνια οι επιστήμονες έχουν ρίξει πολύ φως στο τι είναι αυτό που κάνει τα δύο φύλλα να έλκονται.

Πολύ επιγραμματικά, από ότι θυμάμαι, τα σημαντικότερα σημεία της γυναίκας που έλκουν τον άντρα είναι καταρχήν το πρόσωπο. Εκεί παίρνεις μία συνολικότερη αντίληψη της συνολικής της ομορφιάς. Και η ομορφιά είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει, διότι όμορφο σημαίνει αναλογικό, το δεξί μέρος με το αριστερό, και τα διάφορα σημεία μεταξύ τους. Όμορφη γυναίκα λοιπόν σημαίνει ότι αναπτύχθηκε σε υγειές ορμονικό περιβάλλον, με καλές συνθήκες, καλή διατροφή και καλά γονίδια.
Άρα καλή περίπτωση για αναπαραγωγή.
Δεύτερο πιο σημαντικό είναι το στήθος. Από τότε που αποκτήσαμε την όρθια στάση (Homo Erectus) το στήθος είναι το πρώτο που βλέπουμε μετά το πρόσωπο. Το σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας της γυναίκας. Η λεκάνη και ο κώλος ήταν στη πρώτη θέση όσο περπατήσαμε στα τέσσερα, σιγά-σιγά πήραν τη δεύτερη θέση δίνοντας τα σκήπτρα στο στήθος.

Ένα σωρό άλλα σημάδια έλκουν το άντρα και είναι όλα αντικειμενικά, όχι υποκειμενικά. Ακόμα και ο τόνος της φωνής της, το πόσο διαθέσιμη ή υποτακτική δείχνει με το στυλ της και τη συμπεριφορά της, και άλλα πολλά.

Και όσων αφορά τα υπερτιμημένα μάτια και βλέμματα.
Τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής. Και στην ερωτική έλξη η ψυχή είναι το λιγότερο σημαντικό.
Άρα μη γελιέστε, τα μάτια είναι αυτό που μετράει λιγότερο στις επιλογές μας, είναι το πιο ασήμαντο, και ας νομίζουμε το αντίθετο.

Φίλε Νέαρχε μου αρέσει το γράψιμο σου.

Θα διαφωνήσω στο θέμα των ματιών. Στα 40τόσο μου (όντας ξενυχτάκιας) έχω κάτσει δεκάδες χιλιάδες φορές σε μπάρα pub, bar (σε Ελλάδα και έξω) με άγνωστες γυναίκες δίπλα μου. Συχνά οι γυναίκες αυτές ήταν σε προφίλ όπως τις κοίταγα, τα λέγανε μεταξύ τους κ.λ.π. Οι περισσότερες μου ήταν σχετικά ουδέτερες από πρόσωπο, σώμα κ.λ.π. Ώσπου πιάναμε συμπτωματικά κουβέντα και μπορώ να σε πληροφορήσω ότι τότε ΠΟΛΛΕΣ από αυτές που θεωρούσα ψιλο-αδιάφορες δίπλα μου πριν, κοιτώντας τες τώρα από κοντά στα μάτια ΑΛΛΑΖΑΝ ΡΙΖΙΚΑ για μένα, είχαν μάτια που για μένα ακαριαία τις μετέτρεπαν σε τρομακτικά ελκυστικές! Οι ψιλο-αδιάφορες αυτές γυναίκες πριν, όσο δεν τις είχα κοιτάξει καλά στα μάτια, ανέδιδαν τώρα ένα πρωτοφανή ερωτισμό, ζεστασιά, καύλα, μου άνοιγαν κυριολεκτικά καινούργιους κόσμους - και όλα αυτά μόνο και μόνο από τα μάτια τους! Τα μάτια παίζουν τεράστιο ρόλο στο να "τρελαθείς" με μία γυναίκα....

Επιπλέον, όταν λέω γυναίκα με "αρχίδια" σαφώς και δεν εννοώ την επιθετική γυναίκα γαμίκουλα που πάει να μας επιβάλει το marketing της εποχής μας (και που "ανιχνεύω" π.χ. στην υπογραφή της Loukritia: "Δεν αγαπάμε απαραίτητα ότι πηδάμε" ή κάπως έτσι....)

Για μένα γυναίκα με αρχίδια είναι αυτή που έχει τα κότσια να γεφύγει από την "πεπατημένη", από το κοπάδι, από την παντοδύναμη στην Ελλάδα κλίκα - που επιβάλει κάθετα τις απόψεις της ειδικά στις γυναίκες!

Ένα παράδειγμα: επειδή η "πεπατημένη" σήμερα είναι να θεωρείται σπουδαία η "ανεξάρτητη" γυναίκα που γαμάει ανηλέητα τους άντρες και τους αλλάζει σαν πουκάμισα για μένα γυναίκα με "αρχίδια" είναι αυτή που θα έχει το θάρρος να εκθέσει την ψυχή της, να βροντοφωνάξει το πόσο δυνατά θέλει να αγαπηθεί και να αγαπήσει - χωρίς να τη νοιάζει αν θα γίνει αντικείμενο χλευασμού από τον περίγυρο της, που θα γράψει στο μουνί της το τι της λένε η κλίκα  και οι "κολητές" της! Αυτή είναι μία γυναίκα με "αρχίδια" για μένα!

OP
OP
B

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
συγκεκριμένα αυτό ήταν απλά ένας αλγόριθμος που θα μπορούσε κανείς να ακολουθήσει σε μια γενική περίπτωση.

από την άλλη η τελευταία φόλα που έφαγα, την χόνεψα μετά από 1 χρόνο και κάτι μήνες.... στην κυριολεξία, αλλά ποτέ δεν λέω όχι  :sunglasses:

βαση αυτων που λες κ το πως θα καταλαβαινες το πως ειμαστε
αν διαβασεις αυτα που γραφω πχ στις συλλογες κ τα παρεις ολα στα σοβαρα θα με θεωρησεις τρελλα κομπλεξο κακασχημη κακιασμενη κ αλλα ομορφα
αν διαβαζεις πισω απ τις λεξεις μπορει πραγματικα να καταλαβεις μερικα πραγματα αληθινα για τον αλλο/αλλη
αλλα ποσοι το κανουν αυτο? οι περισσοτεροι μενουν στην επιφανεια.. αλλωστε ιτ ις ονλυ ε φορουμ

αν θεωρουσαμε πραγματικα οτι ειναι ολες καλες
δεν θα καναμε διαιτες (εστω προσπαθειες χαχα)
δεν θα πηγαιναμε γυμναστηρια
δεν θα προσεχαμε την εμφανιση μας καθολου
θα κυκλοφορουσαμε ολη μερα με τις φορμες κ σ οποιον αρεσουμε
εγω δεχομαι... αλλα μετα θα μεινουμε εγω εσυ κ το ραφι μας να κανουμε παρεα αχαχαχα

προς το τελος βλεπω μιλησαμε κ λιγο με ειλικρινεια.. γιατι στην αρχη δεν μας αναγνωριζα εδω μεσα *P

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
βαση αυτων που λες κ το πως θα καταλαβαινες το πως ειμαστε
αν διαβασεις αυτα που γραφω πχ στις συλλογες κ τα παρεις ολα στα σοβαρα θα με θεωρησεις τρελλα κομπλεξο κακασχημη κακιασμενη κ αλλα ομορφα
αν διαβαζεις πισω απ τις λεξεις μπορει πραγματικα να καταλαβεις μερικα πραγματα αληθινα για τον αλλο/αλλη
αλλα ποσοι το κανουν αυτο? οι περισσοτεροι μενουν στην επιφανεια.. αλλωστε ιτ ις ονλυ ε φορουμ
ναι αλλά
αυτος που είναι έξω καρδιά, καθόλου καχύποπτος, κάπως ανεκτικός με τους άλλους, και γενικότερα πιο κοινωνικός φαίνεται. αυτοί ποτέ δεν μένουν στην επιφάνεια, ξέρουν να εντάσσονται σε κοινωνικές ομάδες-παρέες ακόμα και μέσω των σάιτ.
αυτοί μας νοιάζουν, και για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα, αυτοί είναι που συμπληρώνουν εσωτερικά χαρ/κά που ελκύουν τους άλλους.
οι υπόλοιποι δεν μας νοιάζουν  ;)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Θα διαφωνήσω στο θέμα των ματιών. Στα 40τόσο μου (όντας ξενυχτάκιας) έχω κάτσει δεκάδες χιλιάδες φορές σε μπάρα pub, bar (σε Ελλάδα και έξω) με άγνωστες γυναίκες δίπλα μου.

Πσσσςςςςςςςς.
Για να δούμε, για να δούμε.
Πες πως είσαι 45 και πως άρχισες να βγαίνεις από το 15. Δηλαδή 30 χρόνια.

Και κάθε βράδυ να έβγαινες, αλλά κάθε βράδυ, πάλι λίγο πάνω από 10 χιλιάδες νύχτες είναι (άντε να βάλουμε και τα δίσεκτα έτη).

Βέβαια αναρωτιέμαι γιατί εφόσον με το έμπειρο μάτι σου τα πιάνεις όλα, τις διαβάζεις όλες από τα μάτια, αλλά σε φτύνουν, εσύ επιμένεις να βγαίνεις.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πσσσςςςςςςςς.
Για να δούμε, για να δούμε.
Πες πως είσαι 45 και πως άρχισες να βγαίνεις από το 15. Δηλαδή 30 χρόνια.

Και κάθε βράδυ να έβγαινες, αλλά κάθε βράδυ, πάλι λίγο πάνω από 10 χιλιάδες νύχτες είναι (άντε να βάλουμε και τα δίσεκτα έτη).

Βέβαια αναρωτιέμαι γιατί εφόσον με το έμπειρο μάτι σου τα πιάνεις όλα, τις διαβάζεις όλες από τα μάτια, αλλά σε φτύνουν, εσύ επιμένεις να βγαίνεις.

Μικρό ανθρωπάκι πότε θα βγάλεις αυτή τη χολή από την ψυχή σου; Ζήσε σαν άνθρωπος ρε φουκαρά μου...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μικρό ανθρωπάκι πότε θα βγάλεις αυτή τη χολή από την ψυχή σου; Ζήσε σαν άνθρωπος ρε φουκαρά μου...

Μάθε με, μάθε με, πως να ζήσω σαν άνθρωπος.
Αν αρχίσω να πηγαίνω στα προχωρημένα bar της Αθήνας θα έχω ελπίδα;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εδω ειμαι παιδακια!!!απλα που και που παριστανω οτι δουλευω....
ποιος ζητησε καρδουλες?! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ποιος ζητησε πμ?! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λοιπον...τι λεγαμε;!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έλα ρε - που είσαι? :grin:

Εδώ γινεται της Π.... Πόπης για πάρτη σου... :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Η πεθερά μου - δεν είδες φωτο πιο πάνω? :happy:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μάθε με, μάθε με, πως να ζήσω σαν άνθρωπος.
Αν αρχίσω να πηγαίνω στα προχωρημένα bar της Αθήνας θα έχω ελπίδα;

Με τη χολή που έχεις στην ψυχή σου το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σε πλησιάσει γυναίκα παρά μόνο για να σου φάει λεφτά...

Πόσο να βοηθήσω ο άνθρωπος....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ ρε τούρμπο - όχι εσύ! :boobies:

Ντόινγκκκκ..... :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δηλ άμα στην έπεφτε κανα πουρό, δεν.... :rolleyes:

Την έπεσε στεγνά σε μία συνάδελφο μία πουράκλα, αν δεν ήμουν μπροστά δε θα το πίστευα.

Στο Deals στο Ψυχικό. Φραγκάτη και στην τρίχα - προφανώς θα είχε βαρεθεί το μπαζοκοιλιά μέσα-έξω 20+ χρόνια και ψαχνότανε.

Τεσπα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom