Νέα

Υπάρχουν Ελληνίδες ct;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CHEYENNE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Και οι ομαδες στις αποστολες μονο 16παικτες εχουν... τυφλα να χει ο αλλος του Ολυμπιακου που του φωναζαν
...με το κερατο - με το κερατο... (no hard feelings για το γαυρο)

πιπέρι στο στόμα! (στο στρόμα κατά τα cosmogirls!  :cheesy:)! Respect στον Βας Βας!!

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ασφαλώς υπήρχαν και υπάρχουν, πέρα από τις συγκεκριμένες που αναφέρετε και πριν λίγα χρόνια, κοπέλλες που ήταν στα πρωϊνάδικα και σε κάποιες άλλες εκπομπές το τιμούσαν το άθλημα. Και τώρα προφανώς θα το τιμούν οι αντίστοιχες. Λοιπόν, πριν κάποια χρόνια ένας γνωστός μου επιχειρηματίας ρούχων (υπόψιν μικρομεσαίος, όχι μεγάλος) είχε καλέσει κάποια μοντέλα για επίδειξη (τα περισσότερα ήταν άγνωστα, πλην μιας που ήταν πολύ γνωστή, αν έγραφα το όνομα θα τη θυμόσαστε, τώρα είναι κι αυτή παντρεμένη και έχει και παιδιά, δεν κάνει να το γράψουμε). Στο τέλος, ζήτησε από τη γνωστή μοντέλα αν θέλει να πάνε για σεξ κι αυτή του απάντησε ότι δεν ασκεί, πλέον, το άθλημα γιατί έχει σοβαρή σχέση κλπ., παλιά πάντως το έκανε. Του σύστησε, όμως, δυο άλλες κοπέλλες- μοντέλες που ήταν στην επίδειξη και το έκαναν. Ο γνωστός μου δεν τις πήρε.Τότε, ήταν δραχμές και του είχε πει ότι το ποσό ήταν 100 ή 150.000 δρχ.Πάντως, τη γνωστή μοντέλα την είχα πετύχει στο δρόμο,στην Κανάρη, περπατούσε με τόση τσαχπινιά και είχε και λίγο πρόστυχο ύφος, που σίγουρα έλεγες μέσα σου: τόχει η κοπέλλα.

TSAPOU

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους σας παιδια αν θελετε ελληνιδα ct ξερω μια αλλα χριαζετε facebook για να την δειτε

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
φιλε τσαπου καλημερα..σου εστειλα ενα πμ αν θελεις απαντησε..ευχαριστω..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
καλημερα σε ολους σας παιδια αν θελετε ελληνιδα ct ξερω μια αλλα χριαζετε facebook για να την δειτε

Ευκαιρία να κάνουμε άλλο ένα add λοιπόν!
Στείλε το λινκ με πμ (μη μας τρέχουν και για συκοφαντικές δυσφημίσεις πρωινιάτικα! )

Όσον αφορά στο θέμα των επωνύμων βιζιτούδων, είμαι υπέρ των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας ανεξαρτήτως καταγωγής, πχ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η κάθε κοντοστούπα που έκανε μερικές φωτογραφήσεις σε lifestyle έντυπα και εμφανίστηκε τυχόν στην εκπομπή γνωστού μεταφορέα ψηφιακών μέσων αποθήκευσης, είναι ομορφότερη από κάποια τσέχα, λιθουανή, σλοβάκα, πολωνή ή ρωσίδα αλόγα και πρέπει να την πληρώσω 5 φορές απάνω και να επιστρατεύσω κονέ στην ΕΥΠ για να βρω τηλέφωνο, όταν τις άλλες τις βρίσκω με ένα e- mail;

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
ελπιζω μονο να μην ειναι το φαισμπουκ καμιας πρωην γιατι τη βαψαμε..σωστα τσαπου?

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν, θέμα στο θέμα, φτάσαμε και στις φωτογραφίσεις στα "γνωστά" περιοδικά. Ρωσίδα cg, που λειτουργεί πριβέ και ενίοτε κάνει και το μοντέλο, αλλά ήταν και στρίπερ (έτσι τουλάχιστον μου λέει), μου είπε για κάποιες κοπέλλες (δουλεύουν στρίπερ στην Ελλάδα ) από ανατολικό μπλοκ που έκαναν γυμνές φωτογραφίσεις (εμφανίζονται με κοινότυπα ελληνικά ονόματα) και ανεβάζουν το κασέ τους στις βίζιτες. Και γιατί να μην το ανεβάσουν άλλωστε, αν δεις τις ελληνίδες των πρωϊνάδικων (τις δείχνει το STAR το βράδυ), άστα καλύτερα...

TSAPOU

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες την κοπελα κατα τυχη την γνορισα και μου εδοσε το φεισμπουκ τις για να δω φοτο της αλλα και τισ τιμες τησ δυστηχος μενει θεσσαλονικη
οποτε λιγο δυσκολο για αθηνα εκτος αν πληροθουν τα εισητηρια της

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Παιδες την κοπελα κατα τυχη την γνορισα και μου εδοσε το φεισμπουκ τις για να δω φοτο της αλλα και τισ τιμες τησ δυστηχος μενει θεσσαλονικη

για στείλε pm

OP
OP
CHEYENNE

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Μπορεις να στειλεις pm με τα στοιχιεα,παρακαλω???

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

δε στελνεις διευθυνση...

TSAPOU

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιδες ηρεμια μετα πμ ολοι θα παρετε.Αν ξερει και κανεισ αλλος καμια ελληνιδα του επαγγελματοσ και εχει τηλ παρακαλω ας μου στηλει πμ.

TSAPOU

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φωτο της κοπελας

Συνημμένα

• n774594014_1268069_6649.jpg
    n774594014_1268069_6649.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • s774594014_1313217_4559.jpg
    s774594014_1313217_4559.jpg
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 34

TSAPOU

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
About Her:
    I'm a passionate young lady with full energy, likes to please and tease. The time you spend with me, will be unforgettable
    Services:
    Kissing with tongue, Sex in different positions, Oral Without Condom, Cum on body, Cum in mouth, Cum in face, Golden Shower, Erotic massage, Erotic Teasing, Masturbation, Vibrator, 69 position,Foot fetish, Lesbian show
    Local Rates :
    1 Hours 250 €
    2 Hours 400 €
    3 Hours 550 €
    Travel Rates:
    12 Hours 1450 €
    24 Hours 1950 €

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
250 μπατσες ισως, 250 ευρο λιγο δυσκολο για μια ωρα!!
τι θελει να τις πληρωσεις τα αεροπορικα εισητηρια? το ξενοδοχειο που διαμενει? και γραφω μονο δυο βασικα παραγματακια.
και δεν παιρνω καλυτερα ενα local με τα μισα λεφτα που ξερω οτι θα περασω σιγουρα καλα?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
250 μπατσες ισως, 250 ευρο λιγο δυσκολο για μια ωρα!!
τι θελει να τις πληρωσεις τα αεροπορικα εισητηρια? το ξενοδοχειο που διαμενει? και γραφω μονο δυο βασικα παραγματακια.
και δεν παιρνω καλυτερα ενα local με τα μισα λεφτα που ξερω οτι θα περασω σιγουρα καλα?

και για κουλούρι ούτε λόγος!! Ουστ....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ομολογω οτι δεν ο χωρος των ct δεν ειναι ο χωρος που "παιζω μπαλλα"

Θα ηθελα να μαθω απο τους εμπειροτερους, υπαρχουν ελληνιδες ct???

Ενδεχομενως οχι καποια μοντελλα οχι τοσο, καποιες παρακμαζμενες ηθοποιοι.....

Αν ναι πως μπορουμε να τις βρουμε? Υπαρχει καποιο πρακτροειο (π.χ. κατι αναλογο οπως το Zuzzana????)

CT σημαίνει όπως ξέρουμε  city tours...οι εν λόγω πού κάνουν tour; Στα Φάρσαλα και στη Λαμία;
Εκτός κι αν εννοείτε ότι κάνουν tour εκτός Ελλάδος....
Όπως και νά' χει το πράγμα, ο χώρος καλύπτεται μια χαρά από αλλοδαπά κορίτσια κάθε εμφανισιακού γούστου και με ποικιλία υπηρεσιών...

Ευκαιρία να κάνουμε άλλο ένα add λοιπόν!
Στείλε το λινκ με πμ (μη μας τρέχουν και για συκοφαντικές δυσφημίσεις πρωινιάτικα! )

Όσον αφορά στο θέμα των επωνύμων βιζιτούδων, είμαι υπέρ των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας ανεξαρτήτως καταγωγής, πχ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η κάθε κοντοστούπα που έκανε μερικές φωτογραφήσεις σε lifestyle έντυπα και εμφανίστηκε τυχόν στην εκπομπή γνωστού μεταφορέα ψηφιακών μέσων αποθήκευσης, είναι ομορφότερη από κάποια τσέχα, λιθουανή, σλοβάκα, πολωνή ή ρωσίδα αλόγα και πρέπει να την πληρώσω 5 φορές απάνω και να επιστρατεύσω κονέ στην ΕΥΠ για να βρω τηλέφωνο, όταν τις άλλες τις βρίσκω με ένα e- mail;

Α, γειά σου!!!
Γιατί να πληρώσεις Ελληνίδα;
Λίγες βρίσκεις να γαμήσεις τσάμπα;

TSAPOU

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια τη περημενατε να δουλευει σαν ct αλλα να πληρωνετε σαν που..να μπουρδελου?δεν λεω πολλα τα λεφτα(ΑΡΗ)αλλα ολες τοσα ζητανε και μην κσεχνατε κουλουρι δεν δινουν οι περισοτερες.παντος αν ερθει Αθηνα εγω θα την τιμησω.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
About Her:
    I'm a passionate young lady with full energy, likes to please and tease. The time you spend with me, will be unforgettable
    Services:
    Kissing with tongue, Sex in different positions, Oral Without Condom, Cum on body, Cum in mouth, Cum in face, Golden Shower, Erotic massage, Erotic Teasing, Masturbation, Vibrator, 69 position,Foot fetish, Lesbian show
    Local Rates :
    1 Hours 250 €
    2 Hours 400 €
    3 Hours 550 €
    Travel Rates:
    12 Hours 1450 €
    24 Hours 1950 €
Το προφίλ της το βλέπουμε μόνο αν μπούμε στη λίστα των φίλων της? Τι τηλέφωνο έχει? Μπορείς να μου το στείλεις με pm?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom