Νέα

Υπάρχουν Ελληνίδες ct;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CHEYENNE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
πηγαινε  σε μερικες  παρουσιασεις..πασαρελες..καποιων...επωνυμων σχεδιαστων...

δεν ειναι δυσκολο......

δειξε πως δεν εχεις προβλημα...να παρεις..ενα φορεμα...2.500-3.000..(στην δικια σου...)

και εκει...θα τη βρεις την ακρη....

ειμαστε και σε οικονομικη κριση...μην το ξεχνας..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πως νομίζεις αγοράζουν σαλέ στην Αράχωβα? Με τον ιδρώτα του μουνιού τους τα κάνουν!

Τώρα παντρεύτηκε νοικοκυρεύτηκε!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: Πονηρούλη....... ή είσαι πολύ έξυπνος και κατάλαβες ποιά εννοούσα, ή την έχεις πάρει....... :think: ;)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
:2funny: Πονηρούλη....... ή είσαι πολύ έξυπνος και κατάλαβες ποιά εννοούσα, ή την έχεις πάρει....... :think: ;)

όχι δεν έχω πάρει αυτή τη συγκεκριμένη ξέρω άλλον που την έχει πάρει

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Mην ειστε αδικοι παιδια,εγω ξερω κοπελα που αγορασε σαλε στην Αραχωβα κανοντας γυμναστικες επιδειξεις στα πρωιναδικα..

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Mην ειστε αδικοι παιδια,εγω ξερω κοπελα που αγορασε σαλε στην Αραχωβα κανοντας γυμναστικες επιδειξεις στα πρωιναδικα..

...και βίζιτες σε επαύλεις και κότερα, μετά τη δύση του Ήλιου :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Μωρέ είναι και άλλες που επί δραχμών τότε πέρναν 1 εκατομμύριο!!!! τη βραδιά  :headbang: :headbang:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ποια πρωιναδικα ? εκει που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να κανουν γυμναστικη ????

FlyingLicker

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Η συγκεκριμενη , δεν εχει 1 αλλα 6 σαλε  στον επταλοφο της αραχωβας , ολα φτιαγμενα απο τα βαπορια που εσερνε κατα καιρους. Τωρα εγινε κυρια .... :tickedoff:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ήξερα μια Ελληνίδα, πολύ ωραία κοπέλα, μορφωμένη και πολύ καλλιεργημένη. Ως γνήσιο ct, έκανε tour σε διάφορες Ευρωπα'ι'κές πόλεις. Η έδρα της ήταν φυσικά στην Αθήνα. Είχε και δικιά της ιστοσελίδα με βιογραφικό, τιμές και φωτό με καλυμένο πρόσωπο. Εγώ επειδή μένω εκτός Αθηνών δεν πρόλαβα να την πάρω, απλά μιλούσαμε στο τηλ και μπορώ να παραδεχτώ ότι χαιρόσουν να μιλάς μαζί της. Είχαμε γίνει κατά κάποιο τρόπο φιλαράκια. Έμεινε λίγα χρόνια στο επάγγελμα, το πολύ 2, μετά αποσύρθηκε, βρήκε πρωινή δουλειά και σταδιακά ακύρωσε το αριθμό του κινητού που είχε ως ct. Να είναι καλά η κοπέλα ό,τι κι αν κάνει. Οι "αρχαίοι" του site πιθανότατα να τη θυμούνται. Πάντως όταν εργαζόταν ως ct το bourdela δεν υπήρχε ακόμα.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Μωρέ είναι και άλλες που επί δραχμών τότε πέρναν 1 εκατομμύριο!!!! τη βραδιά  :headbang: :headbang:

εχεις δικιο ξερω μια που ηταν ετσι. Επερνε 200.000δρχ για ξεπετα και 1μυριο για  διανηκτερευση... αστα να πανε!!!

Παντος μην ψαχντετε μακρυα ..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αισθάνομαι ότι η κουβέντα γίνεται για κάτι άποιαστο για εμάς! Όπως πχ σαν να μιλάγαμε για τα ufo, να λέμε ναι υπάρχουν αλλα δεν τα έχουμε δεί!!

FlyingLicker

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Aρκεί να μην είσαι αμυντικός!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και οι ομαδες στις αποστολες μονο 16παικτες εχουν... τυφλα να χει ο αλλος του Ολυμπιακου που του φωναζαν
...με το κερατο - με το κερατο... (no hard feelings για το γαυρο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom