Νέα

Yπαρχει ζωη μετα τη Ferrari?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RickDick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ενα μνμ που λεει εσεις οι ελληνες το δες?εσεις χαλασατε την κοινωνια?μηπως δ εχουμε το ελληνικο γονιδιο?το αυθεντικο?μηπως αυτος ειναι ελληνας κ οχι εμεις?

Ο ριντικ είναι υπεράνω πατρίδων.
Υπεράνω πλανήτη.
Είναι διαγαλαξιακός τύπος

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ενα μνμ που λεει εσεις οι ελληνες το δες?εσεις χαλασατε την κοινωνια?μηπως δ εχουμε το ελληνικο γονιδιο?το αυθεντικο?μηπως αυτος ειναι ελληνας κ οχι εμεις?

Ρε ρουφιάνε,    :grin:   με μπριζώνεις τώρα.
Δεν το 'χω δει.
Κάνε μια παράθεση να απολαύσω τον απόγονο του Αλκιβιάδη    :effemine:   τον Ρικιπέο ...

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
εγω δεν ξερω αρα να μη μιλαω, αλλα εσυ προφανως με ξερεις και εχεις πληρη αποψη  :jerking: :jerking: :jerking: κλασσικο δειγμα ξερολα ελληναρα, εσεις την καταστρεψατε την Ελλαδα, καλα να παθετε, μακαρι να σας κοψουν τελειως τα λεφτα οι τραπεζες να ψοφησετε να ησυχασουμε. φτωχομπινεδες εξυπνακιδες

αντε αυτοκτονα τωρα και καλο υπολοιπο της βραδιας πισω απο την οθονη σου, εγω παω να παρω τη γκομενα μου και τις φιλες της να τις παω Βερτη.
palouki look at it

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
ευχαριστω για το ενδιαφερον για το νεο μου αποκτημα, οπως εχω πει το βρηκα στο εξωτερικο και λογο φορτου εργασιας (δε δουλευουν ολοι οκταωρο με τς μισες ωρες να ξυνονται) θα το παραλαβω στα χερια μου το Σαββατο το συντομοτερο. Εννοειται οτι γραφω στα παπαρια μου τα ναυαγια που με προκαλουν για φωτο κλπ, αυτο ελλειπε να απολογουμαι και να πρεπει να αποδειξω το οτιδηποτε σε μηδενικα του πληκτρολογιου και της πραγματικης ζωης. Η δικια σας ζωη εχει αξια μονο στο διαδικτυο γιατι ειστε μονο ενα προφιλ και τιποτε παραπανω, η δικια μου εχει πολυ μεγαλη διαφορα και ποιοτητα γιατι ειναι πραγματικη εξω απο τα πληκτρολογια και τις οθονες των υπολογιστων. Σκουξτε οσο θελετε. Πρωτα θα βαλετε εσεις αληθινες φωτογραφιες απο τη ζωη σας , τα αμαξια σας και τις γκομενες σας και αν κρινω οτι αξιζει η αντιπαραθεση και δεν εχω να κανω με τρολλακια θα βαλω κι εγω. Αυτοι ειναι οι κανονες, αμα δε σας αρεσουν i could not care less

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ευχαριστω για το ενδιαφερον για το νεο μου αποκτημα, οπως εχω πει το βρηκα στο εξωτερικο και λογο φορτου εργασιας (δε δουλευουν ολοι οκταωρο με τς μισες ωρες να ξυνονται) θα το παραλαβω στα χερια μου το Σαββατο το συντομοτερο. Εννοειται οτι γραφω στα παπαρια μου τα ναυαγια που με προκαλουν για φωτο κλπ, αυτο ελλειπε να απολογουμαι και να πρεπει να αποδειξω το οτιδηποτε σε μηδενικα του πληκτρολογιου και της πραγματικης ζωης. Η δικια σας ζωη εχει αξια μονο στο διαδικτυο γιατι ειστε μονο ενα προφιλ και τιποτε παραπανω, η δικια μου εχει πολυ μεγαλη διαφορα και ποιοτητα γιατι ειναι πραγματικη εξω απο τα πληκτρολογια και τις οθονες των υπολογιστων. Σκουξτε οσο θελετε. Πρωτα θα βαλετε εσεις αληθινες φωτογραφιες απο τη ζωη σας , τα αμαξια σας και τις γκομενες σας και αν κρινω οτι αξιζει η αντιπαραθεση και δεν εχω να κανω με τρολλακια θα βαλω κι εγω. Αυτοι ειναι οι κανονες, αμα δε σας αρεσουν i could not care less

Να το προσέχεις γιατί τυφλώνει :wanker:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
ποιο πηρες τλκ?

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
Ρε μαλακες, ελεος. Προσπαθω να ειμαι ψυχραιμος, αλλα μπαινω και διαβαζω τις μαλακιες του καθε κομπλεξικου ρικοπαπαρα και εσας απο κάτω να του δινετε αξια. Για συνελθετε. Αστε τον να γραφει τι αγορασε, ενας θεος ξερει τι μιζερια θα ειναι στη ζωη του. Εστω και για να τον τρολάρετε, γιατι κρατατε ζωντανο ενα τετοιο μαλακισμενο νημα;

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Ρε μαλακες, ελεος. Προσπαθω να ειμαι ψυχραιμος, αλλα μπαινω και διαβαζω τις μαλακιες του καθε κομπλεξικου ρικοπαπαρα και εσας απο κάτω να του δινετε αξια. Για συνελθετε. Αστε τον να γραφει τι αγορασε, ενας θεος ξερει τι μιζερια θα ειναι στη ζωη του. Εστω και για να τον τρολάρετε, γιατι κρατατε ζωντανο ενα τετοιο μαλακισμενο νημα;
δε σε κρατα κανεις με το ζορι στο θεμα μου, αμα δε σου αρεσει ξεκουβαλα

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
Το εχω κανει ηδη report, ελπιζω να βρεθει καποιος λογικος admin να ληξει αυτη τη φαρσοκωμωδια και εσενα μαζι κακομοιρη.

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Το εχω κανει ηδη report, ελπιζω να βρεθει καποιος λογικος admin να ληξει αυτη τη φαρσοκωμωδια και εσενα μαζι κακομοιρη.
και χωρις να εκανες τον ρουφιανο, το ιδιο κομπλεξικος θα ησουν. Μιας και εισαι και νομοταγης, μπορεις να μου πεις ποιον απο τους κανονες του φορουμ παραβιασα για να με καταγγειλεις?  Αλλιως θα πρεπει να διαγραψουν εσενα ως κακεντρεχη και προβληματικο μελος ενος δημοσιου φορουμ

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Bentley continental GT σε χρωμα cardinal red  :)

δλδ αυτο:
http://[URL unfurl="true"]www.moibbk.com/images/bentley-red-1.jpg[/img[/URL]]

(η φωτο ειναι ενδεικτικη)
[/quote]

Και πήγες εξωτερικό?
Εδώ λογικά θα το έβρισκες σε καλύτερη τιμή.
Τα πολλά κυβικά τα σκοτώνουν εδώ.
Εκτός εάν δεν σκέφτεσαι να το εκτελωνίσεις :police:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Bentley continental GT σε χρωμα cardinal red  :)

δλδ αυτο:
http://[URL unfurl="true"]www.moibbk.com/images/bentley-red-1.jpg[/img[/URL]]

(η φωτο ειναι ενδεικτικη)
[/quote]γεια σου ρε λουγκρα ματσωμενε .
.με χαρτπετσετες.. ;D ;D ;D

γιατι δεν εβαλες την δικια σου κι εβαλες την ενδιεκτικη?  ;D ;D ;D

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
180 χιλιαρικάκια είναι αυτά..
Εν Ελλαδι γνωστος μου, κατοχος πανακριβου και σπανιου supercar (δεν αναφερω το ονομα του γιατι κυκλοφορει μολις ενα στην Ελλαδα και θα ειναι σαν να τον "καρφωνω"), το πηγε για το πρωτο service και του ζητησαν 6Κ  :- τον ακουσε ολη η κηφισια. Δεν πληρωσε μια. Δεν ειναι οτι δεν εχει να τα δωσει, γιαυτον τα 6κ ειναι λιγοτερο απο 0,60 σεντς για εναν μεσο ανθρωπο οταν κυκλοφορει αυτοκινητο over 1M,αλλα κανεις δεν ανεχεται την αλητεια και την χυδαια αποπειρα εκμεταλλευσης μολις σε "κοψει" ο καθε παπαρας οτι τα εχεις.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Εν Ελλαδι γνωστος μου, κατοχος πανακριβου και σπανιου supercar (δεν αναφερω το ονομα του γιατι κυκλοφορει μολις ενα στην Ελλαδα και θα ειναι σαν να τον "καρφωνω"), το πηγε για το πρωτο service και του ζητησαν 6Κ  :- τον ακουσε ολη η κηφισια. Δεν πληρωσε μια. Δεν ειναι οτι δεν εχει να τα δωσει, γιαυτον τα 6κ ειναι λιγοτερο απο 0,60 σεντς για εναν μεσο ανθρωπο οταν κυκλοφορει αυτοκινητο over 1M,αλλα κανεις δεν ανεχεται την αλητεια και την χυδαια αποπειρα εκμεταλλευσης μολις σε "κοψει" ο καθε παπαρας οτι τα εχεις.

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom