You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Yπαρχει ζωη μετα τη Ferrari?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα RickDick
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 587
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάντως το έχω πει ότι λεφτά θα κάνω σίγουρα.
Και μυαλωμένος είμαι και επί πτωμάτων άμα λάχει πατάω και εννοείται πως δεν με λες και άσχημο.
Απλά ψάχνω την ιδέα , την καινοτομία που λέμε για να "χτυπήσω" αιφνιδίως.
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
Θα ρίξω ιδέα στην clan και θα χεστείτε επάνω σας μαν.
Βασικά μπορεί να χρειαστώ και ένα μικρό κεφάλαιο για το ξεκίνημα και στην πορεία το κάνουμε απόσβεση.
Θα σας πω από κει.
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
υπαρχει εσπα μην σκαςΘα ρίξω ιδέα στην clan και θα χεστείτε επάνω σας μαν.
Βασικά μπορεί να χρειαστώ και ένα μικρό κεφάλαιο για το ξεκίνημα και στην πορεία το κάνουμε απόσβεση.
Θα σας πω από κει.
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
υπαρχει εσπα μην σκας
Πρέπει να έχεις ένα μικρό κεφάλαιο απαραιτήτως.
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Ρε RickDick, ασε μας κουκλιτσα μου με τι καθε παπαρια που γράφεις. Ελεος δηλαδη με τον καθε τρολαρη εδω μεσα.
RickDick
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
χα χα σοβαρα τωρα, Τεταρτη 6 το απογευμα και εσυ εχεις παει ηδη σπιτι σου, (αν δουλευεις κι ολας και δε σε χαρτζηλικωνει η γιαγια) εχεις κανει το μπανακι σου, εφαγες το φαγακι που σου εφιαξε η μαμα σου που μενετε μαζι, αυριο θα απεργησεις προφανως , και θεωρεις οτι εσυ εισαι το μετρο συγκρισης που πανω του θα πρεπει να προσαρμοσω εγω τη ζωη μου? χα χα χα χα τι πινετε ρε?Ρε riky γιατι δεν εισαι στο δρομο με το εργαλειο μονο καθεσε και γραφεις μαλακιες?
Βγες αγορι μου να προαυλιστεις καλο θα σου κανει και ασε την θεωριτικη αναλυση περι κοινωνικων ταξεων για εκεινους που δεν τους εχει φαει η μαλακια.
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
χα χα σοβαρα τωρα, Τεταρτη 6 το απογευμα και εσυ εχεις παει ηδη σπιτι σου, (αν δουλευεις κι ολας και δε σε χαρτζηλικωνει η γιαγια) εχεις κανει το μπανακι σου, εφαγες το φαγακι που σου εφιαξε η μαμα σου που μενετε μαζι, αυριο θα απεργησεις προφανως , και θεωρεις οτι εσυ εισαι το μετρο συγκρισης που πανω του θα πρεπει να προσαρμοσω εγω τη ζωη μου? χα χα χα χα τι πινετε ρε?
Ε ναι εσύ Τετάρτη 6 το απόγευμα σκας στη Φυλής με την Ferrari εεε την Bentley ήθελα να πω.
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
Φιλε Rick the dick αμα δεν βαλεις γλομπεοπροφιλ απο το φανταστικο σου iphone 7 (μην μου πεις δεν το χεις!!) διπλα στην Bentley δυσκολα θα βρεθεί κάποιος να σε πιστέψει. .
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Ελα αφιερωμενο
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Φιλε Rick the dick αμα δεν βαλεις γλομπεοπροφιλ απο το φανταστικο σου iphone 7 (μην μου πεις δεν το χεις!!) διπλα στην Bentley δυσκολα θα βρεθεί κάποιος να σε πιστέψει. .
2 γκαραζ ζηλεύει ο Ronaldo. Του RickDick και του Ironman. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος βέβαια.
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Πολιυ καταπληκτικο θρεντ κι αυτο
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
υπάρχει και καλύτερο, που η κοπέλα παρατά εν ψυχρώ τον αγαπητικό της σκουπιδιάρη και παει για sex με τον ιδιοκτήτη της bugatti οχι απλα μπροστα στα ματια του, αλλα καμαρώνει κι όλας το ναυάγιο. Αυτο το βίντεο μπορεί να εξηγήσει πολλές απο τις κομπλεξικές συμπεριφορές που δεχθηκα τις τελευταίες ημέρες, δυστυχως οπως λεει και ο Bill Gates, ολα οσα μαθαινετε στο "κουμουνιστικό" σας σχολειο περι ισοτητας των ανθρώπων κλπ, ειναι ρομαντικα παραμυθια που δεν ισχυουν στην πραγματικη ζωη, Οσο το συντομοτερο ξυπνησετε απο τον σοσιαλιστικο υπνο τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχετε να κανετε κατι σοβαρο στη ζωη σας.
τυπε εσυ φορτωσες στην ψύχρα πουτανακια που συνοδεύονταν μονο και μονο επειδη τρελαθηκαν με την φεραρι?
RickDick
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
oχι, δεν κανω σε κανεναν κατι που δεν θα ηθελα να μου κανουν κι εμενα, απολαμβανω ομως πολυ τα βλεμματα και τη γλωσσα του σωματος που αλλαζει (ιδιως σε γυναικες) προσπαθωντας να δειξουν ακομη πιο θελκτικες και διαθεσιμες χωρις ομως να το πουν στα ισια ε μη τις πουνε και πουτανεςτυπε εσυ φορτωσες στην ψύχρα πουτανακια που συνοδεύονταν μονο και μονο επειδη τρελαθηκαν με την φεραρι?
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
oχι, δεν κανω σε κανεναν κατι που δεν θα ηθελα να μου κανουν κι εμενα, απολαμβανω ομως πολυ τα βλεμματα και τη γλωσσα του σωματος που αλλαζει (ιδιως σε γυναικες) προσπαθωντας να δειξουν ακομη πιο θελκτικες και διαθεσιμες χωρις ομως να το πουν στα ισια ε μη τις πουνε και πουτανες
Βέβαια η ουσία του όλου εγχειρήματος τύπε είναι να φορτώσεις όσα περισσότερα μουνάκια ψαρώσουν..
RickDick
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
oχι δεν εχω iphone, εχω LG G4. Τα υπολοιπα που λες ειναι μια αργκω που δεν την γνωριζω, τι ειναι το γλομπεοπροφιλ?Φιλε Rick the dick αμα δεν βαλεις γλομπεοπροφιλ απο το φανταστικο σου iphone 7 (μην μου πεις δεν το χεις!!) διπλα στην Bentley δυσκολα θα βρεθεί κάποιος να σε πιστέψει. .
RickDick
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
τι ειμαι? ταξιτζης? να σταματαω στο δρομο και να βαζω μεσα στο αμαξι κοπελες? Ή ο Αγιος Βασιλης των ναυαγιων? Οποια θελει να απολαυσει οτι εχω και δεν εχω πρεπει να ξερει οτι ΕΓΩ ειμαι ο απαραιτητος παραγοντας της εξισωσης, χωρις να εχω πρωτα εγω οτι θελω καμια δεν παιρνει τιποτα, ετσι παιζεται το παιχνιδι.Βέβαια η ουσία του όλου εγχειρήματος τύπε είναι να φορτώσεις όσα περισσότερα μουνάκια ψαρώσουν..
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
υπάρχει και καλύτερο, που η κοπέλα παρατά εν ψυχρώ τον αγαπητικό της σκουπιδιάρη και παει για sex με τον ιδιοκτήτη της bugatti οχι απλα μπροστα στα ματια του, αλλα καμαρώνει κι όλας το ναυάγιο. Αυτο το βίντεο μπορεί να εξηγήσει πολλές απο τις κομπλεξικές συμπεριφορές που δεχθηκα τις τελευταίες ημέρες, δυστυχως οπως λεει και ο Bill Gates, ολα οσα μαθαινετε στο "κουμουνιστικό" σας σχολειο περι ισοτητας των ανθρώπων κλπ, ειναι ρομαντικα παραμυθια που δεν ισχυουν στην πραγματικη ζωη, Οσο το συντομοτερο ξυπνησετε απο τον σοσιαλιστικο υπνο τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχετε να κανετε κατι σοβαρο στη ζωη σας.
axaxaxaxaxaxaaxxaxa
Κυρίες στους μπατίρηδες, χυσοδοχεία σε χρόνο ντε τε στους φραγκάτους.
Μεγάλη αλήθεια.Ρε τη σαιτ ειναι αυτο? Μην δειτε μαλακα αμεσως να κραξετε ...
Ένας άνθρωπος σοβαρός, μορφωμένος, πλούσιος, βρέθηκε να μοιραστεί τις υπαρξιακές του ανησυχίες, τα προβλήματα του, το άγχος του να συνεχίζει να ζει χωρίς τη ferrari του, που ένα χρόνο μετά από το φανταστικό τριήμερο που πέρασε με τον παχύ σκελετό ( ) έτρεξε να σας ενημερώσει, και αντί να τον εξυμνείτε, τον περιγελάτε.
Αίσχος