Νέα

Yπαρχει ζωη μετα τη Ferrari?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RickDick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Εγώ πάντως το έχω πει ότι λεφτά θα κάνω σίγουρα.
Και μυαλωμένος είμαι και επί πτωμάτων άμα λάχει πατάω και εννοείται πως δεν με λες και άσχημο.
Απλά ψάχνω την ιδέα , την καινοτομία που λέμε για να "χτυπήσω" αιφνιδίως.  :hi:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ πάντως το έχω πει ότι λεφτά θα κάνω σίγουρα.
Και μυαλωμένος είμαι και επί πτωμάτων άμα λάχει πατάω και εννοείται πως δεν με λες και άσχημο.
Απλά ψάχνω την ιδέα , την καινοτομία που λέμε για να "χτυπήσω" αιφνιδίως.  :hi:
:2funny:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Θα ρίξω ιδέα στην clan και θα χεστείτε επάνω σας μαν.
Βασικά μπορεί να χρειαστώ και ένα μικρό κεφάλαιο για το ξεκίνημα και στην πορεία το κάνουμε απόσβεση.
Θα σας πω από κει.
υπαρχει εσπα μην σκας

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
Ρε riky γιατι δεν εισαι στο δρομο με το εργαλειο μονο καθεσε και γραφεις μαλακιες?
Βγες αγορι μου να προαυλιστεις καλο θα σου κανει και ασε την θεωριτικη αναλυση περι κοινωνικων ταξεων για εκεινους που δεν τους εχει φαει η μαλακια.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ρε RickDick, ασε μας κουκλιτσα μου με τι καθε παπαρια που γράφεις. Ελεος δηλαδη με τον καθε τρολαρη εδω μεσα.

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Ρε riky γιατι δεν εισαι στο δρομο με το εργαλειο μονο καθεσε και γραφεις μαλακιες?
Βγες αγορι μου να προαυλιστεις καλο θα σου κανει και ασε την θεωριτικη αναλυση περι κοινωνικων ταξεων για εκεινους που δεν τους εχει φαει η μαλακια.
χα χα σοβαρα τωρα, Τεταρτη 6 το απογευμα και εσυ εχεις παει ηδη σπιτι σου, (αν δουλευεις κι ολας και δε σε  χαρτζηλικωνει η γιαγια) εχεις κανει το μπανακι σου, εφαγες το φαγακι που σου εφιαξε η μαμα σου που μενετε μαζι, αυριο θα απεργησεις προφανως , και θεωρεις οτι εσυ εισαι το μετρο συγκρισης που πανω του θα πρεπει να προσαρμοσω εγω τη ζωη μου? χα χα χα χα τι πινετε ρε?

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
χα χα σοβαρα τωρα, Τεταρτη 6 το απογευμα και εσυ εχεις παει ηδη σπιτι σου, (αν δουλευεις κι ολας και δε σε  χαρτζηλικωνει η γιαγια) εχεις κανει το μπανακι σου, εφαγες το φαγακι που σου εφιαξε η μαμα σου που μενετε μαζι, αυριο θα απεργησεις προφανως , και θεωρεις οτι εσυ εισαι το μετρο συγκρισης που πανω του θα πρεπει να προσαρμοσω εγω τη ζωη μου? χα χα χα χα τι πινετε ρε?

Ε ναι εσύ Τετάρτη 6 το απόγευμα σκας στη Φυλής με την Ferrari εεε την Bentley ήθελα να πω.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Φιλε Rick the dick αμα δεν βαλεις γλομπεοπροφιλ απο το φανταστικο σου iphone 7 (μην μου πεις δεν το χεις!!)  διπλα στην Bentley δυσκολα θα βρεθεί κάποιος να σε πιστέψει. .

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Φιλε Rick the dick αμα δεν βαλεις γλομπεοπροφιλ απο το φανταστικο σου iphone 7 (μην μου πεις δεν το χεις!!)  διπλα στην Bentley δυσκολα θα βρεθεί κάποιος να σε πιστέψει. .

2 γκαραζ ζηλεύει ο Ronaldo. Του RickDick και του Ironman. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος βέβαια.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
υπάρχει και καλύτερο, που η κοπέλα παρατά εν ψυχρώ τον αγαπητικό της σκουπιδιάρη και παει για sex με τον ιδιοκτήτη της bugatti οχι απλα μπροστα στα ματια του, αλλα καμαρώνει κι όλας το ναυάγιο. Αυτο το βίντεο μπορεί να εξηγήσει πολλές απο τις κομπλεξικές συμπεριφορές που δεχθηκα τις τελευταίες ημέρες, δυστυχως οπως λεει και ο Bill Gates, ολα οσα μαθαινετε στο "κουμουνιστικό" σας σχολειο περι ισοτητας των ανθρώπων κλπ, ειναι ρομαντικα παραμυθια που δεν ισχυουν στην πραγματικη ζωη, Οσο το συντομοτερο ξυπνησετε απο τον σοσιαλιστικο υπνο τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχετε να κανετε κατι σοβαρο στη ζωη σας.

τυπε εσυ φορτωσες στην ψύχρα πουτανακια που συνοδεύονταν μονο και μονο επειδη τρελαθηκαν με την φεραρι?  :think:

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
τυπε εσυ φορτωσες στην ψύχρα πουτανακια που συνοδεύονταν μονο και μονο επειδη τρελαθηκαν με την φεραρι?  :think:
oχι, δεν κανω σε κανεναν κατι που δεν θα ηθελα να μου κανουν κι εμενα, απολαμβανω ομως πολυ τα βλεμματα και τη γλωσσα του σωματος που αλλαζει (ιδιως σε γυναικες) προσπαθωντας να δειξουν ακομη πιο θελκτικες και διαθεσιμες χωρις ομως να το πουν στα ισια  :cheesy:  ε μη τις πουνε και πουτανες  :cheesy:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
oχι, δεν κανω σε κανεναν κατι που δεν θα ηθελα να μου κανουν κι εμενα, απολαμβανω ομως πολυ τα βλεμματα και τη γλωσσα του σωματος που αλλαζει (ιδιως σε γυναικες) προσπαθωντας να δειξουν ακομη πιο θελκτικες και διαθεσιμες χωρις ομως να το πουν στα ισια  :cheesy:  ε μη τις πουνε και πουτανες  :cheesy:

Βέβαια η ουσία του όλου εγχειρήματος τύπε είναι να φορτώσεις όσα περισσότερα μουνάκια ψαρώσουν..

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
oχι δεν εχω iphone, εχω LG G4. Τα υπολοιπα που λες ειναι μια αργκω που δεν την γνωριζω, τι ειναι το γλομπεοπροφιλ?

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Βέβαια η ουσία του όλου εγχειρήματος τύπε είναι να φορτώσεις όσα περισσότερα μουνάκια ψαρώσουν..
τι ειμαι? ταξιτζης? να σταματαω στο δρομο και να βαζω μεσα στο αμαξι κοπελες? Ή ο Αγιος Βασιλης των ναυαγιων? Οποια θελει να  απολαυσει οτι εχω και δεν εχω πρεπει να ξερει οτι ΕΓΩ ειμαι ο απαραιτητος παραγοντας της εξισωσης, χωρις να εχω πρωτα εγω οτι θελω καμια δεν παιρνει τιποτα, ετσι παιζεται το παιχνιδι.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
υπάρχει και καλύτερο, που η κοπέλα παρατά εν ψυχρώ τον αγαπητικό της σκουπιδιάρη και παει για sex με τον ιδιοκτήτη της bugatti οχι απλα μπροστα στα ματια του, αλλα καμαρώνει κι όλας το ναυάγιο. Αυτο το βίντεο μπορεί να εξηγήσει πολλές απο τις κομπλεξικές συμπεριφορές που δεχθηκα τις τελευταίες ημέρες, δυστυχως οπως λεει και ο Bill Gates, ολα οσα μαθαινετε στο "κουμουνιστικό" σας σχολειο περι ισοτητας των ανθρώπων κλπ, ειναι ρομαντικα παραμυθια που δεν ισχυουν στην πραγματικη ζωη, Οσο το συντομοτερο ξυπνησετε απο τον σοσιαλιστικο υπνο τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχετε να κανετε κατι σοβαρο στη ζωη σας.

axaxaxaxaxaxaaxxaxa

Κυρίες στους μπατίρηδες, χυσοδοχεία σε χρόνο ντε τε στους φραγκάτους.

skoupas

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τη σαιτ ειναι αυτο? Μην δειτε μαλακα αμεσως να κραξετε ...
Μεγάλη αλήθεια.  :thumbsup:
Ένας άνθρωπος σοβαρός, μορφωμένος, πλούσιος, βρέθηκε να μοιραστεί τις υπαρξιακές του ανησυχίες, τα προβλήματα του, το άγχος του να συνεχίζει να ζει χωρίς τη ferrari του, που ένα χρόνο μετά από το φανταστικό τριήμερο που πέρασε με τον παχύ σκελετό ( ) έτρεξε να σας ενημερώσει, και αντί να τον εξυμνείτε, τον περιγελάτε.
Αίσχος
:headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom