Νέα

Yπαρχει ζωη μετα τη Ferrari?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RickDick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
axaxaxaxaxaxaaxxaxa

Κυρίες στους μπατίρηδες, χυσοδοχεία σε χρόνο ντε τε στους φραγκάτους.

Τυπε αυτος τις φορτωνει χωρις να μιλησει καν. :S :S :S

Και μετα σου λεει αν δεν εχεις μπλα μπλα δεν γαμας.  :S :S :S

κλαιω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
τι ειμαι? ταξιτζης? να σταματαω στο δρομο και να βαζω μεσα στο αμαξι κοπελες? Ή ο Αγιος Βασιλης των ναυαγιων? Οποια θελει να  απολαυσει οτι εχω και δεν εχω πρεπει να ξερει οτι ΕΓΩ ειμαι ο απαραιτητος παραγοντας της εξισωσης, χωρις να εχω πρωτα εγω οτι θελω καμια δεν παιρνει τιποτα, ετσι παιζεται το παιχνιδι.

Τύπε όλες οι γκόμενες είναι ναυάγια σίγουρα.
Εσύ κοίτα να το απολαύσεις και να ψωνίσεις από σβέρκο που λέμε.
Μην ψάχνεις πολλά.
Όλες πλέον θέλουν να καλύψουν το κενό και τη ματαιοδοξία τους πουλώντας μούρη μέσω ενός "πλούσιου" boyfriend.
Αν καταφέρεις και βρεις πάντως μια αξιόλογη γυναίκα που να ΜΗΝ ψάχνει μόνο την επιφάνεια αλλά και την ουσία τότε μαγκιά σου  :thumbsup:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16

Τύπε έξω γαμάς πολύ πιο εύκολα.
Σκέψου να έχεις και lamborghini φυσικά.
Απλά τους κάνεις νόημα και σκάνε σαν τη μύγα στο σκατό.  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχχαα

Απίστευτος ο τύπος.  :kneel:

Πουτάνες μέχρι το τελευταίο κύτταρο. Η ομορφιά είναι ότι για κάθε πουτανάκι απ' αυτά, υπάρχει ένας αγαπούλης ή και περισσότεροι που σέρνονται από πίσω.  :vomit:

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
χα χα σοβαρα τωρα, Τεταρτη 6 το απογευμα και εσυ εχεις παει ηδη σπιτι σου, (αν δουλευεις κι ολας και δε σε  χαρτζηλικωνει η γιαγια) εχεις κανει το μπανακι σου, εφαγες το φαγακι που σου εφιαξε η μαμα σου που μενετε μαζι, αυριο θα απεργησεις προφανως , και θεωρεις οτι εσυ εισαι το μετρο συγκρισης που πανω του θα πρεπει να προσαρμοσω εγω τη ζωη μου? χα χα χα χα τι πινετε ρε?

Riky δεν εχω παει ηδη σπιτι μου διοτι δεν ειχα φυγει ακομα βλεπεις παληκαρι μου εγω δουλευω 6 μηνες και τους υπολοιπους 6 αραζω.
Αυτο απο επιλογη μου και οχι απο αναγκη, δεν μενω με την  μαμα μου και ειχα παει για καφεδακι με τα ποδια οπως και εσυ αλλωστε.
Η διαφορα ειναι οτι δεν εχω αναγκη να το παιξω καποιος.
Ακομα περιμενουμε την φωτο με την bentley αλλα δεν πειραζη μας διασκεδαζεις και μπορεις να συνεχεισεις.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
2 γκαραζ ζηλεύει ο Ronaldo. Του RickDick και του Ironman. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος βέβαια.

Διαβάζω τον τίτλο "Υπάρχει ζωή μετά τη ferrari?" λέω από μέσα μου κανένας καψούρης θα είναι που χει απωθημένο να πηδήσει (ή πήδησε κάποια στιγμή) καμιά πορνοστάρ Nicky Ferrari, Claudia Ferrari και πάει λέγοντας... Διαβάζω μετά τις διαγαλαξιακές υπερ-μαλακίες και ψάχνω στο καπάκι να βρω τα σχόλια του manasou..

Ε ναι ρε φίλε γι' αυτό αξίζουν αυτά τα thread  :2funny: :2funny: :2funny:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
Riky δεν εχω παει ηδη σπιτι μου διοτι δεν ειχα φυγει ακομα βλεπεις παληκαρι μου εγω δουλευω 6 μηνες και τους υπολοιπους 6 αραζω.
Αυτο απο επιλογη μου και οχι απο αναγκη, δεν μενω με την  μαμα μου και ειχα παει για καφεδακι με τα ποδια οπως και εσυ αλλωστε.
Η διαφορα ειναι οτι δεν εχω αναγκη να το παιξω καποιος.
Ακομα περιμενουμε την φωτο με την bentley αλλα δεν πειραζη μας διασκεδαζεις και μπορεις να συνεχεισεις.

Και εσυ ψαρωνεις κατευθειαν και του απαντας σοβαρα. Καλα δε βλεπετε πως καθε του ποστ κραυγαζει για λίγη προσοχη; Ενας θεος ξερει τι τραβαει στη ζωη του.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.952
Πόντοι
1.756

Αν την εχεις παλαμαρι...
τι την θελεις την Φερραρι...
Αμα εχεις ψωλη σαϊνι...
τι την θες την Λαμποργκινι....

infernus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
oχι, δεν κανω σε κανεναν κατι που δεν θα ηθελα να μου κανουν κι εμενα, απολαμβανω ομως πολυ τα βλεμματα και τη γλωσσα του σωματος που αλλαζει (ιδιως σε γυναικες) προσπαθωντας να δειξουν ακομη πιο θελκτικες και διαθεσιμες χωρις ομως να το πουν στα ισια  :cheesy:  ε μη τις πουνε και πουτανες  :cheesy:
τι ειμαι? ταξιτζης? να σταματαω στο δρομο και να βαζω μεσα στο αμαξι κοπελες? Ή ο Αγιος Βασιλης των ναυαγιων? Οποια θελει να  απολαυσει οτι εχω και δεν εχω πρεπει να ξερει οτι [size=15pt]ΕΓΩ[/size] ειμαι ο απαραιτητος παραγοντας της εξισωσης, χωρις να εχω πρωτα εγω οτι θελω καμια δεν παιρνει τιποτα, ετσι παιζεται το παιχνιδι.

Ειναι και ναρκισσος ο γκαζμας.....

Και το παιζει και ηθικολογος το μακελειο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
oχι, δεν κανω σε κανεναν κατι που δεν θα ηθελα να μου κανουν κι εμενα, απολαμβανω ομως πολυ τα βλεμματα και τη γλωσσα του σωματος που αλλαζει (ιδιως σε γυναικες) προσπαθωντας να δειξουν ακομη πιο θελκτικες και διαθεσιμες χωρις ομως να το πουν στα ισια  :cheesy:  ε μη τις πουνε και πουτανες  :cheesy:
φιλος λουγκρα εισαι?λεγκολας κι ετσι??? :grin:
τιμπησε κανενας στο μυθιστορημα σου??? ;)

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
τι ειμαι? ταξιτζης? να σταματαω στο δρομο και να βαζω μεσα στο αμαξι κοπελες? Ή ο Αγιος Βασιλης των ναυαγιων? Οποια θελει να  απολαυσει οτι εχω και δεν εχω πρεπει να ξερει οτι ΕΓΩ ειμαι ο απαραιτητος παραγοντας της εξισωσης, χωρις να εχω πρωτα εγω οτι θελω καμια δεν παιρνει τιποτα, ετσι παιζεται το παιχνιδι.
φιλαρακι, καλογαματη η χουφτα σου!!!!! ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις γαμησει ΠΟΤΕ και οτι τρεχεις στις εκκλησιες ψαχνοντας που γινοντε βαφτισια μηπως και τυχεις σε βαφτιση κοριτσιου για να δεις πως ειναι το μουνι.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
φιλαρακι, καλογαματη η χουφτα σου!!!!! ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις γαμησει ΠΟΤΕ και οτι τρεχεις στις εκκλησιες ψαχνοντας που γινοντε βαφτισια μηπως και τυχεις σε βαφτιση κοριτσιου για να δεις πως ειναι το μουνι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6

Είσαι κομπλεξικό, ναυάγιο, άφραγκος που ζηλεύεις την επιτυχία του RickDick. Βέβαια ο μεγαλοδύναμος ακα rickdick σε συγχωρεί γιατί κατανοεί πως οι απλοί θνητοί θα ήθελαν να ήταν στην θέση του, και όταν λέμε στην θέση του, δεν είναι άλλη από την dragons chair αξίας 27 εκατομμυρίων. Έτσι είναι αυτά, άλλοι γεννιούνται γαμάτοι και γεμάτοι swag και άλλοι φτωχομπινέδες ελληνάρες.

Και μιας και υμνούμε τον θεό της κάβλας των χρημάτων και της αυτοκίνησης RickDick ας του αφιερώσουμε ένα ποιηματάκι.

Στο φανάρι με τη Ferrari, το γκομενάκι γουστάρει...
Δεν κρατιέται κοζάρει, πούτσο θέλει να πάρει...
Οι φτωχομπινεδες ζηλεύουν, τη δόξα, το χρήμα, το δικο του παπάρι...
RickDick ρε μουνιά, σας πήρε χαμπάρι, δεν σας κάνει την χάρη...
Σας έχει σταμπάρει, πατάει το γκάζι γαζώνει, γκαζώνει, σκοτώνει...
Δεν κάνει πλάκα σας γαμάει ρε μαλάκα, είναι ο Tony...
Ο Tony montana, σας γαμάει την μάνα σας κάνει πουτάνα...
Τα σπάει στο Βέρτη με την Τζούλια, δυο Ρουμάνες και τη Βάνα...
Το forum δική του αλάνα σας γαμάει μ'ένα click..
Ricks is giving you dick, he's stealing ur chick...
He is a legend here, not just another random nick.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.801
Πόντοι
216
Καμια φωτο απο το καινούργιο εργαλείο θα βάλεις ρικδικ ?

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Καμια φωτο απο το καινούργιο εργαλείο θα βάλεις ρικδικ ?

Για τους άπιστους:

maxresdefault.jpg

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
oχι δεν εχω iphone, εχω LG G4. Τα υπολοιπα που λες ειναι μια αργκω που δεν την γνωριζω, τι ειναι το γλομπεοπροφιλ?
Γλομπεοπροφιλ ειναι η σελιδα που σου εμφανιζει οταν πατησεις πανω στη λεξη προφιλ(πανω αριστερά ).

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το παιδί την είχε βάλει στο νήμα με το τύπο που ρωτούσε τι μηχανή να πάρει.
Αμέσως να αμφισβητήσετε τον άνθρωπο..

Συνημμένα

• Brabus_Classic_01.jpg
    Brabus_Classic_01.jpg
    53,5 KB · Εμφανίσεις: 56
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πόσο φθονούμε την επιτυχία, το χρήμα του άλλου.    :'(
Τι σκατόψυχοι που είμαστε ΟΛΟΙ μας.   :vomit:    :grin:
Ρίκι δεν σε χωράει όλη η Γη.    :kneel:

[size=10pt]RIKI IS RIDING ON THE WIND[/size]

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πόσο φθονούμε την επιτυχία, το χρήμα του άλλου.    :'(
Τι σκατόψυχοι που είμαστε ΟΛΟΙ μας.   :vomit:    :grin:
Ρίκι δεν σε χωράει όλη η Γη.    :kneel:

[size=10pt]RIKI IS RIDING ON THE WIND[/size]

ενα μνμ που λεει εσεις οι ελληνες το δες?εσεις χαλασατε την κοινωνια?μηπως δ εχουμε το ελληνικο γονιδιο?το αυθεντικο?μηπως αυτος ειναι ελληνας κ οχι εμεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom