Kyrios Hou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 496
- Πόντοι
- 291
Δώστε μας τα φώτα σας..έχω ψήσει ένα μωρακι να πάμε μαζί..
Δεν υπάρχει τύπε μου. Μπορείτε άνετα να πάτε με ένα φιλικό σας ζευγάρι σε ξενοδοχείο αλλά μέχρις εκεί.Δώστε μας τα φώτα σας..έχω ψήσει ένα μωρακι να πάμε μαζί..
Από Χανιά είμαστε.... Ναι ενδιαφέρομαιΕάν κάποιος είναι από Κρήτη και ενδιαφέρεται υπάρχει στα Χανιά ένα ξενοδοχείο για swingers
Στη Χώρα Σφακίων;Καλησπέρα αν θυμάμαι καλά πρέπει να λέγετε βριτομαρτης γκουγκλαρε το όνομα και θα σου βγάλει στοιχεία και τηλέφωνο.. Είχα πάει πριν δύο τρία χρόνια... Αν θυμάμαι καλά οι τιμές που γράφει στο site είναι ανά άτομο
Μη γράφετε παλαβομάρες. Ο Βριτόμαρτις είναι καθιερωμένο ξενοδοχείο γυμνιστών, με άδεια του κράτους και η παραλία που είναι κοντά του, η Φυλακή, είναι επίσης επίσημη παραλία γυμνιστών. Είναι γνωστό πανευρωπαϊκώς και μαζεύει φυσιολάτρες από όλο τον κόσμο. Καμία σχέση με swinging.Καλησπέρα αν θυμάμαι καλά πρέπει να λέγετε βριτομαρτης γκουγκλαρε το όνομα και θα σου βγάλει στοιχεία και τηλέφωνο.. Είχα πάει πριν δύο τρία χρόνια... Αν θυμάμαι καλά οι τιμές που γράφει στο site είναι ανά άτομο
Συμφωνώ.Μη γράφετε παλαβομάρες. Ο Βριτόμαρτις είναι καθιερωμένο ξενοδοχείο γυμνιστών, με άδεια του κράτους και η παραλία που είναι κοντά του, η Φυλακή, είναι επίσης επίσημη παραλία γυμνιστών. Είναι γνωστό πανευρωπαϊκώς και μαζεύει φυσιολάτρες από όλο τον κόσμο. Καμία σχέση με swinging.
Eννοείται. Στο δωμάτιο και διακριτικά μπορούν να κάνουν κάτι. Αλλά αυτό μπορούν να το κάνουν σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο. Το Βριτόμαρτις είναι ελεγχόμενο από Διεθνείς Οργανώσεις Φυσιολατρών. Αν παραβεί τους ορους του παίρνουν την αδειοδότηση. Δεν παίζει με αυτά. Και είναι γνωστό. Είναι ένα πολύ σοβαρό ξενοδοχείο φυσιολατρών-γυμνιστών.Συμφωνώ.
Οι όροι εναι ότι δεν παίζει swinging.
Τώρα αν τα βρει κανένα ζευγάρι και το κάνουν στο δωμάτιο μεταξύ τους, σαφώς και έχει πιθανότητες.
Και στην Κεφαλλονιά έχω πάει σε ένα αντίστοιχο (πολύ πιο μικρό), στο οποίο επίσης είναι γυμνιστών αλλά σου λενε εξαρχής δεν είναι swing club.
Το Βριτόμαρτις; Που; Για βάλε το λινκ γιατί εντύπωση μου κάνει αυτό που λες.Γράφει ότι κάνει πάρτι με swingers
Ίσα ίσα που το βριτομαρτις λέει στους κανόνες ότι ο γυμνισμός επιτρέπεται μέχρι τη Δύση του ήλιου.Το Βριτόμαρτις; Που; Για βάλε το λινκ γιατί εντύπωση μου κάνει αυτό που λες.
Και ότι στους εσωτερικούς χώρους απαγορεύεται να κυκλοφορείς γυμνός. Είναι οικογενειακό ξενοδοχείο και πάνε πάρα πολλές οικογένειες γυμνιστών. Έχω δει 3 γενιες μαζί. Παππού-γιαγια, γονείς, παιδιά. Πολλές φορές.Ίσα ίσα που το βριτομαρτις λέει στους κανόνες ότι ο γυμνισμός επιτρέπεται μέχρι τη Δύση του ήλιου.
Πόντιοι! ξεβράκωτοι την μέρα, ντυμένοι τη νύχτα......Ίσα ίσα που το βριτομαρτις λέει στους κανόνες ότι ο γυμνισμός επιτρέπεται μέχρι τη Δύση του ήλιου.
Σε όλες τις εγκαταστάσεις γυμνιστών είναι κανόνας αυτός.Πόντιοι! ξεβράκωτοι την μέρα, ντυμένοι τη νύχτα......
Ακριβώς. Οικογενειακό ξενοδοχείο και γενικά δεν παιζει κάτι τέτοιο κατά κανόνα. Τώρα, ιδιωτικά και όταν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον αλλάζει. Αλλά και παλι πολυ διακριτικα.Και ότι στους εσωτερικούς χώρους απαγορεύεται να κυκλοφορείς γυμνός. Είναι οικογενειακό ξενοδοχείο και πάνε πάρα πολλές οικογένειες γυμνιστών. Έχω δει 3 γενιες μαζί. Παππού-γιαγια, γονείς, παιδιά. Πολλές φορές.