mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
θέλει τσατσά στο δωμάτιο και όχι τον Κο Χάρη.
Μα,
Το ίδιο είναι.
θέλει τσατσά στο δωμάτιο και όχι τον Κο Χάρη.
Τα τραβελαδικα ειναι φουλ καμερες και καταγραφικα.
Ο κλασσικος πουστοτσατσος λαλάκης στο θησείο.Ειχε μπει στο δωματιο σε φιλο και ηθελε να του χαιδεψει τα παπαρια.Επισης κι εγω εχω δει καμερες σε δωματιο σε στουντιο στο νεο κοσμο.
γενικά από ότι καταλαβαίνω κάποιες τσατσάδες κάθονται, έχω πετύχει ένα δυο καυλομούνες που θέλω να αλλά δεν έχω κάνει κίνηση..
γενικά από ότι καταλαβαίνω κάποιες τσατσάδες κάθονται, έχω πετύχει ένα δυο καυλομούνες που θέλω να αλλά δεν έχω κάνει κίνηση..
Αν θες συναγωνιστη ενημερωσε μας σε ποιο στουντιο στο νεο κοσμο εχεις δει τις καμερες να μην ξαναπατησουμε δεν πανε να γαμηθουν
που θα μας βαλουν και καμερες τα μουνοπανα αρκετα μας τα εχουν ζαλιζει δεν φτανει που δεν κατεβαζουν τις τιμες δεν φτανει που
δεν μας καθονται οι δικες μας οι σαυρες θα μας εχουν και καμερες εκει που βρισκουμε λιγο σεξ που το χρησοπληρωνουμε κιολας
Μπες διαβασε τακμαν. Θα σου λυθουν ολες οι αποριες.τελικά υπάρχει κανα μπουρδελάκι με καμια τσατσά για μάτι?
πως θα τον βρω αυτον τον τακμαν?
θυμαμαι ο Θεος τσατσος χαρης στο Δευκα63... να ανοιγει την διπλη συρομενη πορτα οσο γαμουσα την Σαρα...να στελνει μεσα κ την μελαχρινουλα που ειχε καβλωσει οπως ελεγε απο τις φωνες τις συναδελφισσας της... Δωρο απο εμενα η παρτουζα φωναξε ο πορνοτσατσος...αν αφησεις ανοιχτη την πορτα να περνουμε κ εμεις ματι.... μεσα του ειπα...και γαμηθηκαν και οι δυο, μπροστα στα ματια του Χαρη κ της τριτης εταιρας
αργοτερα εδωσε κ παγωτο σοκολατα...να μου αλοιψει το παπαρι η Σαρα ...οπερ κ εγενετω
αξεχαστο καλτ σκηνικο..... καλοκαιρινου μεσημεριου....2011