Νέα

Υπάρχει τελικά αξιόπιστο dating app στην Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos neapolitis38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οι περισσοτερες ψάχνουν να γαμηθουν και για να μη φανούν πουτανες θα σου πετάξουν το προσχημα της σχέσης
Εκεί είναι η διπλωματία, μαν. Να πεις κάτι με διπλή ερμηνεία. Δεν λες για σχέση, λες για κάτι σοβαρό και στο μυαλό της θα περάσει για σχέση (ή δυνατότητα να εξελιχθεί σε σχέση). Δες πώς το έγραψα:
«ενδιαφέρομαι για κάτι σοβαρό, όσο τα βρίσκουμε, το προχωράμε»

Το πρώτο σκέλος την καθησυχάζει (χωρίς να της τάζεις σχέση), το δεύτερο σκέλος σου δίνει δυνατότητα διαφυγής (όσο τα βρίσκουμε, που δεν σημαίνει ότι θα τα βρούμε αναγκαστικά). Κι επιπλέον φαίνεσαι και λογικός. Αν τα βρίσκετε το προχωράτε, δεν της τάζεις κάτι χωρίς να την ξέρεις ακόμα, πράγμα που θα φαινότανε απάτη.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εκεί είναι η διπλωματία, μαν. Να πεις κάτι με διπλή ερμηνεία. Δεν λες για σχέση, λες για κάτι σοβαρό και στο μυαλό της θα περάσει για σχέση (ή δυνατότητα να εξελιχθεί σε σχέση). Δες πώς το έγραψα:
«ενδιαφέρομαι για κάτι σοβαρό, όσο τα βρίσκουμε, το προχωράμε»

Το πρώτο σκέλος την καθησυχάζει (χωρίς να της τάζεις σχέση), το δεύτερο σκέλος σου δίνει δυνατότητα διαφυγής (όσο τα βρίσκουμε, που δεν σημαίνει ότι θα τα βρούμε αναγκαστικά). Κι επιπλέον φαίνεσαι και λογικός. Αν τα βρίσκετε το προχωράτε, δεν της τάζεις κάτι χωρίς να την ξέρεις ακόμα, πράγμα που θα φαινότανε απάτη.
Και τα δύο διπλωματικα είναι

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.760
Πόντοι
456
Εάν δεν πληρώσετε προκοπή μην περιμένετε! Ψάχτε, υπάρχουν site επι πληρωμη (οχι 2ευρα) που κάνεις σίγουρα δουλεια!
πες μας φιλε μου ειτε δημοσια, ειτε με ΠΜ. ευχαριστω.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το "ξεκινάμε σοβαρά και βλέπουμε" Ίσως να μην αρέσει σε αυτές που θέλουν όντως μόνο πουτσα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τίποτα ψάχνω μόνο να γνωρίσω. Αυτό λέω. Μ'αρέσουν οι γνωριμίες λέω. Πάμε να γνωριστουμε. Τι πιο απλό? Τι μπορεί να καταλάβει η άλλη αν πω αυτό? (Καλά ασε τις ξέρουν βαθιά μέσα τους)
Ότι πας μόνο για σέξ. Καραμπάμ κάνει. Γράφεσαι δηλ σε ένα site γνωριμιών, έτσι επειδή γενικά σου αρέσουν οι γνωριμίες; Γραφόμαστε για ένα στόχο κι αν αυτός ο στόχος δεν διαφαίνεται, ισχύει το by default δηλ. σεξ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ότι πας μόνο για σέξ. Καραμπάμ κάνει. Γράφεσαι δηλ σε ένα site γνωριμιών, έτσι επειδή γενικά σου αρέσουν οι γνωριμίες; Γραφόμαστε για ένα στόχο κι αν αυτός ο στόχος δεν διαφαίνεται, ισχύει το by default δηλ. σεξ.
Δεν επιμένω

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το "ξεκινάμε σοβαρά και βλέπουμε" Ίσως να μην αρέσει σε αυτές που θέλουν όντως μόνο πουτσα
Στον @Nerochitis είχα αρχικά απαντήσει που έλεγε ότι θα έπρεπε να λέει ότι ψάχνει λιμανάκι κλπ για να επιτύχει το στόχο του και δεν του έβγαινε. Οι περισσότερες είναι στη φάση όπου το τοπίο είναι κάπως θολό και πας και συ με μία στρατηγική «σοβαρό μεν, αλλά συζητήσιμο» για να καλύψεις όσο περισσότερο μέρος του φάσματος.

Αυτές που πάνε κατευθείαν για σεξ φαίνονται πιο εύκολα ή όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο και τις καταλάβεις διορθώνεις τη στρατηγική αναλόγως. Θέλει εμπειρία να αποκωδικοποιείς το προφίλ (μήνυμα, φώτος) και τη φρασεολογία στο τσατ.

Τώρα για Γαλλία που έχω περισσότερη εμπειρία, αν μου πει η άλλη «δαγκώνω τη ζωή» πάει 100% για άγριο σεξ. Αν πει «να κάνουμε λίγο δρόμο μαζί» παναπεί σοβαρή σχέση και ό,τι προκύψει (από πλευράς δέσμευσης). Αν δεις στο προφιλ «χωρίς σπαζοκεφαλιές» είναι κυρίως για ευκαιριακές σχέσεις. Υπάρχει σχεδόν ορολογία. Με τις ελληνίδες δεν έχω αρκετή εμπειρία για να καταλαβαίνω από τη φρασεολογία.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Στον @Nerochitis είχα αρχικά απαντήσει που έλεγε ότι θα έπρεπε να λέει ότι ψάχνει λιμανάκι κλπ για να επιτύχει το στόχο του και δεν του έβγαινε. Οι περισσότερες είναι στη φάση όπου το τοπίο είναι κάπως θολό και πας και συ με μία στρατηγική «σοβαρό μεν, αλλά συζητήσιμο» για να καλύψεις όσο περισσότερο μέρος του φάσματος.

Αυτές που πάνε κατευθείαν για σεξ φαίνονται πιο εύκολα ή όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο και τις καταλάβεις διορθώνεις τη στρατηγική αναλόγως. Θέλει εμπειρία να αποκωδικοποιείς το προφίλ (μήνυμα, φώτος) και τη φρασεολογία στο τσατ.

Τώρα για Γαλλία που έχω περισσότερη εμπειρία, αν μου πει η άλλη «δαγκώνω τη ζωή» πάει 100% για άγριο σεξ. Αν πει «να κάνουμε λίγο δρόμο μαζί» παναπεί σοβαρή σχέση και ό,τι προκύψει (από πλευράς δέσμευσης). Αν δεις στο προφιλ «χωρίς σπαζοκεφαλιές» είναι κυρίως για ευκαιριακές σχέσεις. Υπάρχει σχεδόν ορολογία. Με τις ελληνίδες δεν έχω αρκετή εμπειρία για να καταλαβαίνω από τη φρασεολογία.
Όποιος έχει τριφτει με Ελληνίδα έχει πιασει ολο το φάσμα μαλακινσης των γυναικών σε παγκόσμια κλίμακα. Με τις ξένες είναι πιο ξεκάθαρη η κατάσταση.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και να επισημάνω μια λεπτομέρεια. Τώρα βέβαια.. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Υπάρχει διαφορά από site γνωριμιών σε site γνωριμιών και μιλαω για της ίδιες γυναίκες που μπορεί κάποια να την δεις στο badoo και στο Facebook dating μαζί. Αλλιώς το παιζουν στο ένα και αλλιώς στο άλλο.

sebue

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
18
Πόντοι
0
Θελω τα φωτα των πιο εμπειρων.
Αν και μαλλον ξερω που επεσα
Εκανα ταιρι στο facebook με αλλοδαπο. Το προφιλ δεν ειναι απο αυτα τα κραυγαλεα βιζιτο απατεωνιστικα
Αλλα με το καλησπερα μου λεει να τα πουμε στο whatsup και μου εδωσε τγλεφωνο εξωτερικου
Φολα?

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Εκανα ταιρι στο facebook με αλλοδαπο. Το προφιλ δεν ειναι απο αυτα τα κραυγαλεα βιζιτο απατεωνιστικα
Αλλα με το καλησπερα μου λεει να τα πουμε στο whatsup και μου εδωσε τγλεφωνο εξωτερικου
Φολα?

Ναι,φολα.Οσες μετα απο 3-4 μηνυματα σου λενε να τα πειτε μεσω whatsapp ειναι scam.Μολις μιλησετε στο whatsapp,μετα απο μερικα μηνυματα θα σου πει οτι ασχολειται με cryptocurrency και παπαριες.Μην ασχολεισαι.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Φολα?
Πες μου ότι της έστειλες μήνυμα απ' το what's app σου...
Μην το κάνεις.. είναι scam

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

sebue

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
18
Πόντοι
0
Οχι δεν εκανα τιποτα. Εστειλα ενα ακαταληπτο μηνυμα στο FB dating και καταλαβα απο την απαντηση ότι οι απαντησεις ειναι generic
Ειπα απλα να το διπλοτσεκαρω και εδω
θενκς

przelwaski

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
0
Θα πρότεινα να δοκιμάσετε και το tagged.com. Με λίγο υπομονή θα σας κάτσει κάποιο καλό κομμάτι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
το twoo ειχα παλια (πολυ παλια) αλλα ειχα βγαλει μονο μια καλη απο εκει.Γενικως εχει πολλα μπαζα και πολλες πουτανες

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Θα πρότεινα να δοκιμάσετε και το tagged.com. Με λίγο υπομονή θα σας κάτσει κάποιο καλό κομμάτι.
Έχει μερικές καλές, αλλά το όλο concept είναι τελείως ξενέρωτο. Δεν μπορώ να μείνω πάνω από 5 λεπτά εκεί μέσα.

Nyesy

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
5
Πόντοι
0
Από εμπειρία δική μου και φίλων στις μεγάλες πόλεις το tinder είναι decent!

Elenaa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Like
3
Πόντοι
0
Σε τέτοια site το πρόβλημα είναι 1) η αξιοπιστία (αν όντως υπάρχει αυτό που βλέπεις και αν όντως ψάχνει αυτό που ζητάει) 2) η ζήτηση και η προσφορά κ 3) η εχεμύθεια.
Θεωρητικά θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα app/site που να τα λύσει αυτά τα προβλήματα. Ας πούμε το bou κάνει το bou+ για γνωριμίες το πρώτο που θα πρέπει να κάνει είναι να ζητάει στοιχεία που ζητάνε για να ανοίξει ένας τραπεζικός λογαριασμός τύπου revolut. Εννοείται ότι θα πρέπει να υπάρχει αυστηρή πολιτική ως προς τα προσωπικά δεδομένα για ευνόητους λόγους. Δεύτερον θα πρέπει να υπάρχει μια στρόφιγγα που να απαγορεύει προσωρινά τις εγγραφές αν ένα φύλο πάει να ξεφύγει απότομα ώστε να υπάρχει balance. Τρίτον να υπάρχουν 2 τουλ αλγόριθμοι like airbnb, όσο αφορά το κομμάτι ξεπέτα να υπάρχει αξιολόγηση μετά και αυτομάτος το άτομο που παραβίασε τους κανονισμούς να διαγράφεται μόνιμα, όσο αφορά το κομμάτι των σχέσεων και γενικότερα καλό θα ήταν ο αλγόριθμος να προτείνει μόνο άτομα ίδιας εμφάνησης πχ οχι έναν ασχημο κ μια όμορφη, ώστε να μη γεμίζει μηνύματα ένα άτομο μόνο απο λιγούρια που στην τελική δεν θα κάνει τπτ μαζί τους και ψωνίζεται. Τέλος το θέμα της εχεμύθειας πάλι θα έχει να κάνει με αξιολόγηση τύπου blockchain. Αυτά ελπίζω να μην κούρασα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ας πούμε το bou κάνει το bou+ για γνωριμίες το πρώτο που θα πρέπει να κάνει είναι να ζητάει στοιχεία που ζητάνε για να ανοίξει ένας τραπεζικός λογαριασμός τύπου revolut.
:think:

Τρίτον να υπάρχουν 2 τουλ αλγόριθμοι like airbnb,

όσο αφορά το κομμάτι ξεπέτα να υπάρχει αξιολόγηση μετά και αυτομάτος το άτομο που παραβίασε τους κανονισμούς να διαγράφεται μόνιμα,
Αξιολόγηση ξεπέτας σε απλούς χρήστες;

όσο αφορά το κομμάτι των σχέσεων και γενικότερα καλό θα ήταν ο αλγόριθμος να προτείνει μόνο άτομα ίδιας εμφάνησης πχ οχι έναν ασχημο κ μια όμορφη, ώστε να μη γεμίζει μηνύματα ένα άτομο μόνο απο λιγούρια που στην τελική δεν θα κάνει τπτ μαζί τους και ψωνίζεται.
Μη ρεαλιστικό. Αυτά είναι γούστα.

Τέλος το θέμα της εχεμύθειας πάλι θα έχει να κάνει με αξιολόγηση τύπου blockchain. Αυτά ελπίζω να μην κούρασα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Σε τέτοια site το πρόβλημα είναι 1) η αξιοπιστία (αν όντως υπάρχει αυτό που βλέπεις και αν όντως ψάχνει αυτό που ζητάει) 2) η ζήτηση και η προσφορά κ 3) η εχεμύθεια.
Θεωρητικά θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα app/site που να τα λύσει αυτά τα προβλήματα. Ας πούμε το bou κάνει το bou+ για γνωριμίες το πρώτο που θα πρέπει να κάνει είναι να ζητάει στοιχεία που ζητάνε για να ανοίξει ένας τραπεζικός λογαριασμός τύπου revolut. Εννοείται ότι θα πρέπει να υπάρχει αυστηρή πολιτική ως προς τα προσωπικά δεδομένα για ευνόητους λόγους. Δεύτερον θα πρέπει να υπάρχει μια στρόφιγγα που να απαγορεύει προσωρινά τις εγγραφές αν ένα φύλο πάει να ξεφύγει απότομα ώστε να υπάρχει balance. Τρίτον να υπάρχουν 2 τουλ αλγόριθμοι like airbnb, όσο αφορά το κομμάτι ξεπέτα να υπάρχει αξιολόγηση μετά και αυτομάτος το άτομο που παραβίασε τους κανονισμούς να διαγράφεται μόνιμα, όσο αφορά το κομμάτι των σχέσεων και γενικότερα καλό θα ήταν ο αλγόριθμος να προτείνει μόνο άτομα ίδιας εμφάνησης πχ οχι έναν ασχημο κ μια όμορφη, ώστε να μη γεμίζει μηνύματα ένα άτομο μόνο απο λιγούρια που στην τελική δεν θα κάνει τπτ μαζί τους και ψωνίζεται. Τέλος το θέμα της εχεμύθειας πάλι θα έχει να κάνει με αξιολόγηση τύπου blockchain. Αυτά ελπίζω να μην κούρασα.
Πολυ ρομαντικο πλανο για εναν χωρο αρκετα "βρωμικο" γεματο με σκαμερς και απατεωνες-απατεωνισες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom