Νέα

Υπάρχει τελικά αξιόπιστο dating app στην Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos neapolitis38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Περα απ την πλακα, νομιζω πως το face2face ειναι αναντικαταστατο, ειδικα για οσους βαριουνται τα πολλα-πολλα
Τι πιο σιγουρη δεξαμενη γυναικων απο μια νυχτερινη πιατσα με μαγαζια Σαββατοβραδο (μπουρναζι, γκαζι, λαδαδικα, κλπ) γεματη με κοριτσια που περασαν τη μιση τους μερα σε κομμωτηρια και σοπινγκ για να ειναι ομορφες το βραδυ, και ετοιμες να περασουν αξεχαστες νυχτες;
Εν τω μεταξύ, σήμερα πέρασα από FNAC (βιβλιοπωλείο) και βλέπω στο business section κυρία με ταγεράκι και γυαλάκι (ο τύπος μου) γύρω στα 45 να ξεφυλλίζει βιβλίο για creative economy και της πιάνω κουβέντα. Πούλησα λίγη παπάτζα για αυτό το είδος economy και μετά της προτείνω καφεδάκι στο mall αλλά δεν είχε χρόνο. Της δίνω κάρτα και μου είπε θα με πάρει εντός των ημερών να τα πούμε.
Οπότε δεν απορρίπτω το face2face, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν προυποθέσεις για να πιάσει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και συγκεκριμένα τις κατάλληλες γυναίκες..
Που δεν θα ψάχνουν γαμπρό.. αμα έψαχνα νύφη θα δεχομουν τα προξενιά της γιαγιάς μου.. δεν θα την έψαχνα στο τιντερ , το μπαντου κ πάει λέγοντας...
Κάνε εσυ τη δουλειά σου και άσε την άλλη να νομίζει ότι θα πας με βέρα στο ραντεβού. Από την αρχή φαίνονται αυτές απλά πρεπει να το παιξεις κατάλληλα. Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Κάνε εσυ τη δουλειά σου και άσε την άλλη να νομίζει ότι θα πας με βέρα στο ραντεβού. Από την αρχή φαίνονται αυτές απλά πρεπει να το παιξεις κατάλληλα. Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει.
Στο φλου πάω αλλά μάλλον με ψυχολογουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Στο φλου πάω αλλά μάλλον με ψυχολογουν
Εννοείς ότι σε περνούν χαμπάρι ότι πας βουρ για πουτσα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εντωμεταξύ κάθε φορά που σε βλεπω να γράφεις θυμάμαι ότι πρέπει να κάνω ανακαίνιση στη κουζίνα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Εννοείς ότι σε περνούν χαμπάρι ότι πας βουρ για πουτσα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εντωμεταξύ κάθε φορά που σε βλεπω να γράφεις θυμάμαι ότι πρέπει να κάνω ανακαίνιση στη κουζίνα
Κάπως έτσι.. ότι δεν είμαι για πολλά μέχρι κ αυτό που λες ίσως..
Μπορεί να φταίω κ γω.. αφού είναι φλου αυτός μάλλον θέλει πούτσα μονο κ δεν το λέει.. πρέπει να λέω παπαριές ότι θέλω να βρω το λιμάνι μου.. αλλά δεν μου πάει να λέω παπατζες..

Εγώ είμαι για γκρέμισμα μόνο.. για ανακαίνιση πρέπει να απευθυνθείς αλλού..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.684
Πόντοι
3.656
Τι πιο σιγουρη δεξαμενη γυναικων απο μια νυχτερινη πιατσα με μαγαζια Σαββατοβραδο (μπουρναζι, γκαζι, λαδαδικα, κλπ) γεματη με κοριτσια που περασαν τη μιση τους μερα σε κομμωτηρια και σοπινγκ για να ειναι ομορφες το βραδυ, και ετοιμες να περασουν αξεχαστες νυχτες;

Αν είσαι καγκουροφοιτητής,μπορεί

Μεγαλύτερος πας κατευθείαν Μύλο ή Φυλής

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μπορεί να φταίω κ γω.. αφού είναι φλου αυτός μάλλον θέλει πούτσα μονο κ δεν το λέει.. πρέπει να λέω παπαριές ότι θέλω να βρω το λιμάνι μου.. αλλά δεν μου πάει να λέω παπατζες..
Ακούγεται κάπως...
Πες «ενδιαφέρομαι για κάτι σοβαρό, όσο τα βρίσκουμε, το προχωράμε»

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κάπως έτσι.. ότι δεν είμαι για πολλά μέχρι κ αυτό που λες ίσως..

Εγώ είμαι για γκρέμισμα μόνο.. για ανακαίνιση πρέπει να απευθυνθείς αλλού..
Όλες εκεί μέσα ξέρουν ότι οι άντρες πανε για πουτσα. Το θέμα είναι να τους χρυσώσει το χάπι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ακούγεται κάπως...
Πες «ενδιαφέρομαι για κάτι σοβαρό, όσο τα βρίσκουμε, το προχωράμε»
"Δε ψάχνω κάτι συγκεκριμένο. Πάμε για ένα καφέ να σε γνωρίσω πρωτα και κάνουμε από κοντά αυτή τη κουβέντα"

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και από κοντά βουρ για πουτσα.. Αφου γαμησεις (αν γαμησεις) τότε βλέπεις το πως και τι. Και αυτές γουστάρουν να γαμηθουν ασε τι λένε για σχέσεις γάμους και μαλακιες.Να ρίξουν άδεια για να πιασουν γεμάτα πανε και αυτές.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πριν κανα μηνα ειχα φέρει μια σπίτι.. Έξω από τη πολυκατοικια μου λέει "δεν θέλω να ερθω θα με δεις μόνο για σεξ" Τις λέω παμε πανω και το κουβεντιαζουμε δε θα κάνουμε κάτι. (Πίπες) πανω άρχισε να μου ξανά λέει τα ίδια... Τις λέω γιατί να μη θέλω σχέση αν κάνουμε σεξ? Πως θα δουμε αν ταιριάζουμε? Τέλος παντων υστερα απο λιγο τη γάμησα αλλά πρέπει να πηγαινεις βήμα βήμα νσ τους βγάζεις τον φόβο. Βγάζοντας τον φόβο τις φτάνεις και σπίτι.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
"Δε ψάχνω κάτι συγκεκριμένο. Πάμε για ένα καφέ να σε γνωρίσω πρωτα και κάνουμε από κοντά αυτή τη κουβέντα"
Το μπολνταρισμένο δεν θα το έλεγα. Είναι σαν να λες «γράφτηκα στο site κι ό,τι κάτσει».
Για την πρόταση για καφέ και συζήτηση συμφωνώ, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να προηγηθεί κάτι που να την καθησυχάσει. Για αυτό εγώ πρώτα βάζω κάτι σχετικό με «σοβαρότητα».

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το μπολνταρισμένο δεν θα το έλεγα. Είναι σαν να λες «γράφτηκα στο site κι ό,τι κάτσει».
Για την πρόταση για καφέ και συζήτηση συμφωνώ, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να προηγηθεί κάτι που να την καθησυχάσει. Για αυτό εγώ πρώτα βάζω κάτι σχετικό με «σοβαρότητα».
Τίποτα ψάχνω μόνο να γνωρίσω. Αυτό λέω. Μ'αρέσουν οι γνωριμίες λέω. Πάμε να γνωριστουμε. Τι πιο απλό? Τι μπορεί να καταλάβει η άλλη αν πω αυτό? (Καλά ασε τις ξέρουν βαθιά μέσα τους)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πριν κανα μηνα ειχα φέρει μια σπίτι.. Έξω από τη πολυκατοικια μου λέει "δεν θέλω να ερθω θα με δεις μόνο για σεξ" Τις λέω παμε πανω και το κουβεντιαζουμε δε θα κάνουμε κάτι. (Πίπες) πανω άρχισε να μου ξανά λέει τα ίδια... Τις λέω γιατί να μη θέλω σχέση αν κάνουμε σεξ? Πως θα δουμε αν ταιριάζουμε? Τέλος παντων υστερα απο λιγο τη γάμησα αλλά πρέπει να πηγαινεις βήμα βήμα νσ τους βγάζεις τον φόβο. Βγάζοντας τον φόβο τις φτάνεις και σπίτι.
Είδες, τι σου λέω; Για αυτό πρέπει να πεις κάτι «σοβαρό» από την αρχή. Αυτή όπως τα λες ήταν βουρ για γαμήσι κι έψαχνε ένα πρόσχημα σοβαρότητας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εν ανάγκη αν σου βάλει το μαχαίρι στο λαιμό η άλλη για σχέση ενώ έχεις τη πουτσα σου έξω από το μουνι, πες ναι και τελειώνει εκεί (μου έχει τυχει)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Είδες, τι σου λέω; Για αυτό πρέπει να πεις κάτι «σοβαρό» από την αρχή. Αυτή όπως τα λες ήταν βουρ για γαμήσι κι έψαχνε ένα πρόσχημα σοβαρότητας.
Οι περισσοτερες ψάχνουν να γαμηθουν και για να μη φανούν πουτανες θα σου πετάξουν το προσχημα της σχέσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom