Νέα

Υπάρχει τελικά αξιόπιστο dating app στην Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos neapolitis38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
Πιο παλια πληρωνα κανα φραγκο και εμπαινα στο blindchat. Απο εκει εχω βγει με ωραια γκομενα, εχω πηδηξει milf, εχω καυλαντισει κι εχω πεσει και σε φολες. Τον τελευταιο καιρο ξαναμπηκα τρεις τεσσερις φορες σε μακρινα χρονικα διαστηματα μεταξυ τους αλλα τιποτα. Σαν να εχει αλλαξει εντελως η δεξαμενη γυναικων που μπαινουν εκει.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.648
Πόντοι
25.165
εγω απο fb dating εβγαλα γκομενα αλλα δεν τραβηξε και πολυ. απο tinder εχω παρει insta η fb απο γκομενες και εχω γαμησει. απλα εχω παρατηρησει οτι στο τιντερ κατι παιζει με τον αλγοριθμο του σαιτ, αμα πληρωσεις με το μηνα σου κανουν ματς πιο πολλες γκομενες και βρισκεις πιο ευκολα, αυτο εχω καταλαβει.

krait

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
73
Πόντοι
0
Γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με Tinder ή Bumble. Το bumble btw το θεωρώ καλύτερο, γιατί αν κάνετε match με την άλλη πρέπει να σου στείλει αυτή πρώτη (δεν μπορείς να στείλεις εσύ) οπότε, αν σου στείλει σημαίνει ότι μάλλον ψήνεται

Το badoo για μένα ήταν το πιο σάπιο ?

Tweety77

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Κανένα. Το tinder δεν είναι ψεύτικο, αλλά δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε: λίγες ωραίες φωτογραφίες που μπορεί να είναι από άλλη γυναίκα και πολλές γυναίκες που θέλουν μόνο να μιλούν μέσω της εφαρμογής. Οι σελίδες που είναι με coins είναι ακριβώς όπως τα ροζ τηλέφωνα. Όλα τα προφίλ είναι ψεύτικα και σου πιάνουν την κουβέντα για να πληρώνεις, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα για συνάντηση.

GiannisHer97

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Το τιντερ κάνει δουλειά. Σίγουρα βοηθάει η πληρωμή καθώς έχει Mode που φαίνεσαι πιο άμεσα και έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες για match. To badoo, κατά την γνώμη μου πάντα, έχει χειρότερο κόσμο, αλλά πιο ανοιχτό σε ons.

Diaz_Ca

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
2.056
Πόντοι
446
Το tinder μια χαρά είναι. Αρκεί να βλέπεσαι... και να μην είσαι μαλάκας!

Το tinder μια χαρά είναι. Αρκεί να βλέπεσαι... και να μην είσαι μαλάκας! :grin:
νομιζω ειναι με πληρωμη για περισσοτερα..

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.471
Πόντοι
456
Εγώ το έχω πει. Να κάνουμε ένα brainstorm να εξελίξουμε δίκο μας app :sunglasses:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.240
Πόντοι
12.756
Εγώ το έχω πει. Να κάνουμε ένα brainstorm να εξελίξουμε δίκο μας app :sunglasses:
Τι να πρώτοκανουμε εδώ μέσα τυπε , μια να βάλουμε συνδρομή μια το app τώρα .. εδώ για να αλλάξει το φορούμ τους πήρε 4 χρόνια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με Tinder ή Bumble. Το bumble btw το θεωρώ καλύτερο, γιατί αν κάνετε match με την άλλη πρέπει να σου στείλει αυτή πρώτη (δεν μπορείς να στείλεις εσύ) οπότε, αν σου στείλει σημαίνει ότι μάλλον ψήνεται

Το badoo για μένα ήταν το πιο σάπιο ?
Το badoo είναι μπουρδελο φίλε. Σκέτη φυλής

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Κανένα δεν είναι να βασιστείς... Όσα δεν είναι ψεύτικα δεν δουλεύουν ή δουλεύουν πολύ δύσκολα..

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Το πρόβλημα δεν είναι πώς να φτιάξεις ένα dating app, αλλά το πώς να προσελκύσεις γυναίκες.
Και συγκεκριμένα τις κατάλληλες γυναίκες..
Που δεν θα ψάχνουν γαμπρό.. αμα έψαχνα νύφη θα δεχομουν τα προξενιά της γιαγιάς μου.. δεν θα την έψαχνα στο τιντερ , το μπαντου κ πάει λέγοντας...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Linkedin

Περα απ την πλακα, νομιζω πως το face2face ειναι αναντικαταστατο, ειδικα για οσους βαριουνται τα πολλα-πολλα
Τι πιο σιγουρη δεξαμενη γυναικων απο μια νυχτερινη πιατσα με μαγαζια Σαββατοβραδο (μπουρναζι, γκαζι, λαδαδικα, κλπ) γεματη με κοριτσια που περασαν τη μιση τους μερα σε κομμωτηρια και σοπινγκ για να ειναι ομορφες το βραδυ, και ετοιμες να περασουν αξεχαστες νυχτες;

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Και συγκεκριμένα τις κατάλληλες γυναίκες..
Που δεν θα ψάχνουν γαμπρό.. αμα έψαχνα νύφη θα δεχομουν τα προξενιά της γιαγιάς μου.. δεν θα την έψαχνα στο τιντερ , το μπαντου κ πάει λέγοντας...
Το ιντερνέτ άλλαξε τα πράγματα. Και για αυτήν που ενδιαφέρεται να βρει γαμπρό, το προξενιό της γιαγιάς δεν είναι η καλύτερη μέθοδος πια, λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων που μπορεί να γνωρίσει έτσι, οπότε κι αυτή θα βγει στο ιντερνέτ.

Υπάρχουν dating sites για όλα τα target groups, ιδίως ξένα, αλλά δεν είναι και πολύ γνωστά. Οπότε και μία που ψάχνει να βρει γαμπρό ή τέλος πάντων σοβαρή σχέση μπορεί να μην τα ξέρει και να τη βρεις στα γενικά sites. Τα γενικά μαζεύουν για όλα τα γούστα και για αυτό είναι και πιο δύσκολο το παιχνίδι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Το ιντερνέτ άλλαξε τα πράγματα. Και για αυτήν που ενδιαφέρεται να βρει γαμπρό, το προξενιό της γιαγιάς δεν είναι η καλύτερη μέθοδος πια, λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων που μπορεί να γνωρίσει έτσι, οπότε κι αυτή θα βγει στο ιντερνέτ.

Υπάρχουν dating sites για όλα τα target groups, ιδίως ξένα, αλλά δεν είναι και πολύ γνωστά. Οπότε και μία που ψάχνει να βρει γαμπρό ή τέλος πάντων σοβαρή σχέση μπορεί να μην τα ξέρει και να τη βρεις στα γενικά sites. Τα γενικά μαζεύουν για όλα τα γούστα και για αυτό είναι και πιο δύσκολο το παιχνίδι.
@Kalogero για το https://www.elitesingles.com/ τι αποψη εχεις; Φαινεται αρκετα σοβαρο. Απατη κι αυτο;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816

Ας μπουν στο ψάχνω γαμπρό.. όχι στο τιντερ..
Βέβαια φταίνε κ τα app που ψάχνουν κόσμο οπότε κουτσοί στραβοί όλοι καλοδεχούμενοι..

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
@Kalogero για το https://www.elitesingles.com/ τι αποψη εχεις; Φαινεται αρκετα σοβαρο. Απατη κι αυτο;
Η γαλλική του έκδοση EliteRencontre είναι top. Το ξέρω γιατί είχα λογαριασμό κι έβγαλα δύο γκόμενες. Οι περισσότερες ήθελαν σοβαρή σχέση και ήταν μορφωμένες. Μπορείς να γίνεις verified ανεβάζοντας ακόμη και πτυχίο (οι πτυχιούχοι είναι το target group). Είχε 20€/μήνα συνδρομή, αλλά κατά εποχές έκανε κι εκπτώσεις και τις κατέβασε στα 9,99€. Εφόσον είναι το ίδιο επιχειρηματικό group υποθέτω ότι κι αυτό που ανέβασες θα είναι ποιοτικό. Πάμε σε vip καταστάσεις όμως.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Περα απ την πλακα, νομιζω πως το face2face ειναι αναντικαταστατο, ειδικα για οσους βαριουνται τα πολλα-πολλα
Τι πιο σιγουρη δεξαμενη γυναικων απο μια νυχτερινη πιατσα με μαγαζια Σαββατοβραδο (μπουρναζι, γκαζι, λαδαδικα, κλπ) γεματη με κοριτσια που περασαν τη μιση τους μερα σε κομμωτηρια και σοπινγκ για να ειναι ομορφες το βραδυ, και ετοιμες να περασουν αξεχαστες νυχτες;
:think:
Είναι περιορισμένος ο αριθμός γυναικών σε σχέση με τα apps, καμμία προεργασία όπως πχ ένα τσατ και δυσκολότερη η διαχείριση της απόρριψης. Και το καμάκι σε τέτοιους χώρους είναι για μικρές ηλικίες, όχι για 40+.
Μόνο αν μία έξοδος είναι οργανωμένη από dating site ή social group, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Στο εξωτερικό πχ η AttractiveWorld το κάνει, για Ελλάδα δεν ξέρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom