Νέα

Υπαρχει ελπιδα για υγιη σεξουαλικη ζωη στο γαμο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οχι εριτέτοια.

Δεν το δέχομαι με ευχαρίστηση.

Απλά έχω άλλη άποψη για το τι είναι και τι δεν είναι κέρατο.

Τελος πάντων δεν θα το συζητήσω με γυναίκα το θέμα !!!
αχαχαχαχαα για λυπηση..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η έννοια του κέρατου είναι ανόητη αστική προκατάληψη! Τουλάχιστον για το σεξ από μόνο του.

Δηλαδή αν η γυναίκα μου πάει με άλλον για μια ώρα και γυρίσει σπίτι της θα πάθω εγώ κάτι; Το κακό είναι ότι οι γυναίκες συχνά μπλέκουν το σεξ με τον έρωτα, όχι πως δεν το κάνουν κι οι άντρες απλά οι γυναίκες το κάνουν πιο εύκολα.
Γκαβουλιακα εμενα δεν μου πέφτει λόγος αν καποιος θελει να κανει οικογενεια και να γαμιεται απο εδω και απο εκει. Αν το δεχονται και οι δυο και ειναι ξεκαθαρισμενη η φαση μεσα. Εγω απλα δεν θα το επελεγα. απλα πραγματα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.984
Πόντοι
2.606
Η έννοια του κέρατου είναι ανόητη αστική προκατάληψη! Τουλάχιστον για το σεξ από μόνο του.

Δηλαδή αν η γυναίκα μου πάει με άλλον για μια ώρα και γυρίσει σπίτι της θα πάθω εγώ κάτι; Το κακό είναι ότι οι γυναίκες συχνά μπλέκουν το σεξ με τον έρωτα, όχι πως δεν το κάνουν κι οι άντρες απλά οι γυναίκες το κάνουν πιο εύκολα.
γιατρε μου αν ειναι η κυρα  ειναι συνομηλικη  σου  φυγει αλλα δεν γυρισει σπιτι  μαλλον θ αναστηθεις   :grin:

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
και εννοω με τη γυναικα σου...όχι με άλλες...

απαξ και παντρευτείς είναι ζητημα χρονου ποτε το σεξ θα γινει μια αγγαρεια?

να απαντησουν καλυτερα οι παντρεμένοι...(μονο αντρες παρακαλω)

ακομα κι αν παντρευτείς καποια που το σεξ μαζι της είναι τελειο στην αρχη,αργα ή γρηγορα θα τη βαρεθείς ή τοτε υπαρχει ελπιδα?

είναι θεμα ανθρωπου ισως?

είμαι 31 και εχω αρχισει να σκέφτομαι πως να ρυθμισω το θεμα του ερωτικου κομματιου... :think: :orchestra: :S
Ναι τυπε υπάρχει η Ελπίδα και πολλά αλλά πουτανάκια που θα σε κάνουν να ξεπεράσεις τον μονότονο έγγαμο βίο  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
γιατρε μου αν ειναι η κυρα  ειναι συνομηλικη  σου  φυγει αλλα δεν γυρισει σπιτι  μαλλον θ αναστηθεις   :grin:

Η γυναίκα σου μετά από τόσα χρόνια και συνομήλικη να είναι (εμένα είναι 9 χρόνια πιο μικρή) αν φύγει δεν θα σου λείψει για το σεξ, θα σου λείψει για άλλα πράγματα αν έχετε καταφέρει να συνεννοηθείτε στο μεταξύ βέβαια...

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
για ολα Υπαρχει ελπιδα,μαρια,ελενη,αλικη,εβελινα,ατζελλα.......και πολλεςςςςςςςςςς αλλες
ααααααα και μαριαννα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
νομιζω καποια στιγμη θα βαρεθεις ακομη  κ αν εχεις την ποιο σεξυ γκομενα
Συμφωνω απολυτα! Μπορει να μην ειμαι παντρεμενος αλλα το παθαινω αυτο με ολες μου τις γκομενες! Κ μετα βαριεμαι και θελω να πηδαω οτι βρω μπροστα μου!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Συμφωνω απολυτα! Μπορει να μην ειμαι παντρεμενος αλλα το παθαινω αυτο με ολες μου τις γκομενες! Κ μετα βαριεμαι και θελω να πηδαω οτι βρω μπροστα μου!

katsikia san to dimitraki type?  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γκαβουλιακα εμενα δεν μου πέφτει λόγος αν καποιος θελει να κανει οικογενεια και να γαμιεται απο εδω και απο εκει. Αν το δεχονται και οι δυο και ειναι ξεκαθαρισμενη η φαση μεσα. Εγω απλα δεν θα το επελεγα. απλα πραγματα

εσενα δεν προκειται να σε παρει κανενας,αντε συρε αυτοκτονα τωρα

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Η ανανεωση σεξουαλικα του ανδρα εντος του γαμου μεσω πορνιδιων πληρωτεων και μη αυξανει την διαρκεια του εγγαμου βιου και σταθεροποιει την αναγκη του ανδρος να εχει τη γυναικουλα του διπλα του σαν στυλοβατη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.411
Πόντοι
2.356
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ναι υπάρχει ελπίδα αλλά όλα είναι ζήτημα χειρισμού.

Απαιτεί πολύ σωστό χειρισμό και απο τον άντρα και απο τη γυναίκα αυτό το θέμα.

Αν η γυναίκα αφεθεί και γίνει σαν κουβάρι μετά τι περιμένει απο τον άντρα της, για να πούμε τα απλά.

Πάμε τώρα στα σύνθετα

Για τις γυναίκες γάμος = μονογαμία και τελειώσαμε.Οτιδήποτε ξεφεύγει απο αυτό το στερεότυπο οι γυναίκες το θεωρούν απάτη. Ετσι έχει σφηνωθεί μέσα στο κεφάλι τους και δεν τους το βγάζεις ούτε με σκαρπέλο. Tα περισσότερα αρσενικά ανώτερα θηλαστικά στα οποία συγκαταλέγεται και ο άνθρωπος είναι πολυγαμικά. Εχουν δηλαδή στη φύση τους τη ενστικτώδη τάση να πηγαίνουν με πολλά θυληκά. Η μονογαμία επιβλήθηκε μέσα απο θρησκευτικά πλαίσια στη χριστιανική δύση ανώ σε διάφορες άλλες θρησκείες η πολυγαμία είναι θεσμοθετημένη τόσο ηθικά όσο και νομικά.

Βλέπω πολλούς άνδρες παντρεμένους η σε σοβαρή σχέση και με ''ομαλή εξέλιξη σχέσης'' να πηγαίνουν ταχτικά με πουτάνες και βλέπω ότι πολλές φορές αυτό είναι ανεξάρτητο από την εμφάνιση της γυναίκας/γκόμενάς τους. Το κάνουν λοιπόν γιατί το ενστικτό τους τους υπαγορεύει να το κάνουν.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο άντρας δεν πρέπει να πηγαίνει ενάντια στα ένστικτά του, Ομως ο άτρας επειδή είναι άνθρωπος και δεν είναι μόνο ζώο δεν μπορεί να  κυβερναται μόνο από   ένστικτα - ορμές του. Χρειάζεται μια μέση οδός ένα συμβιβασμός, ανάμεσα στην ικανοποίηση των ενστίκτων και την εναρμόνισή του ώς ατόμου μέσα στη κοινωνία που ζείς.

Αν προσωπικά έβρισκα μια γυναίκα που πέρα από καλό σεξ είχα και κάποιο είδος ψυχικής επαφής μαζί της τότε δεν θα την άφηνα. Και αυτού του είδους η επαφή πιστοποιείται εύκολα. Πως νοιώθεις με ένα άντρα φίλο σου να κάθεστε και να λέτε μαλακίες, να σε ενδιαφέρει η γνώμη του για καποια θέματα που σε απασχολούν, να έπιζητείς τη παρέα του. Αυτό γίνεται γιατί σαν άνθρωπος σου αρέσει και τον εκτιμάς.Είναι σπάνιο να βρείς μια γυναίκα που σου αρέσει σεξουαλικά και να γίνει ταυτόχρονα και το φιλαράκι σου. Να την εκτιμάς να τη παραδέχεσαι σαν επαγγελματία, να αλληλοσυμπληρώνεστε, να χαίρεσαι να είσαι μαζί της. Αν όμως το βρείς αυτό, βρήκες σύντροφο. Και κατά τη γνώμη μου είναι βλακώδες να το χάσεις γιατί είναι σπάνιο.

Τώρα αν πρέπει που και που να ξεχαρμανιάζεις την ανάγκη πολυγαμικότητας που χαρακτηρίζει όλα τα αρσενικά ανώτερα  θηλαστικά, τότε κάνε το και αυτό με τις πουτάνες. Αλλά πρώτον μη το παραγαμάς κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Δεύτερον μη διακυνδινεύεις την υγεία σου ( και της συντρόφου σου ) . Τρίτον και κυριώτερον μην προσπαθήσεις να το εξηγήσεις στη σύντροφό σου. Δεν θα καταλάβει.

Οι πολύ έξυπνες και ψαγμένες γυναίκες αντί να εστιάζουν τη προσπάθειά τους στο να αποκλείσουν τον άντρα τους απο το να ξενογαμήσει κάνουν κάτι άλλο. Του δίνουν σιωπηρώς και κάνοντας τις χαζές, την ευχέρεια να ξεκαβλώσει με πουτάνες, αλλά ελέγχουν αυστηρά το κατά πόσο έχει μπλέξει σε πλήρη σχέση με γκόμενα. Ξέρουν δηλαδή την αντρική φύση και ξερουν και απο τι πρέπει να προφυλάξουν το γάμο τους.

Οι κατίνες αντιθέτως οργανώνουν επιτελικά σχέδια παρακολούθησης, και καταλήγουν σε συλήψεις επ ' αυτοφόρω, ξεκατινιάσματα, και τελικά διαζύγια.

Συμπερασματικώς εξαρτάται και απο τους δυο αν μπορεί  να υπάρξει υγιής σεξουαλικότητα μετά τον γάμο

Πιστεύω να βοήθησα.

Στο κόκκινο σου έχω βάλει τα μπράβο και στο πράσινο μια παρατήρηση.

Γενικά πολύ καλή άποψη! Ωραίος!

Respect

Και βιολογικά θα έλεγα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.411
Πόντοι
2.356
Πάντως παιδιά κακά τα ψέματα ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ παντρεμένοι έχουν σεξουαλική ζωή. Το 85% δεν έχει.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
νομιζω καποια στιγμη θα βαρεθεις ακομη  κ αν εχεις την ποιο σεξυ γκομενα

Λογικό είναι! Τί δεν βαριέσαι δηλαδή; Το πιο ωραίο σπίτι να έχεις, το πιο ωραίο αυτοκίνητο, δεν θα τα βαρεθείς;

Κι όλοι οι άλλοι να ξερογλύφονται με την δικιά σου εσύ κάποτε θα την βαρεθείς.
Εδώ ο Καρεμπέ, που είναι σαν ουρακοτάγκος, κεράτωνε την Σκλεναρίκοβα!

Άλλο η αγάπη λέμε, αυτή μπορεί να μείνει για πάντα. Το πάθος μοιραία θα φθίνει...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.411
Πόντοι
2.356
Λογικό είναι! Τί δεν βαριέσαι δηλαδή; Το πιο ωραίο σπίτι να έχεις, το πιο ωραίο αυτοκίνητο, δεν θα τα βαρεθείς;

Άλλο η αγάπη λέμε, αυτή μπορεί να μείνει για πάντα. Το πάθος μοιραία θα φθίνει...

Ε ναι έτσι είναι, η ολη "καύλα" είναι ο "αγώνας" να το αποκτήσεις και οι πρώτες μέρες ή μήνες ή ο πρώτος καιρός. Μετά θέλει τρικ και συνέχεια προσπάθεια για να είναι δεμένο το γλυκό.

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Τα πράγματα είναι απλά, οι άνδρες είμαστε κυρίως οπτικοί τύποι, δηλαδή αν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε σηκώνεται και γαμάμε. Εάν είσαι με την γυναίκα σου εκεί λίγο αλλάζει, μπαίνει στην μέση και η ''αγάπη'' τα συναισθήματα πές το όπως θέλεις και πάλι γίνεται η δουλειά.. Δυστυχώς όμως μέσα στο γάμο και σε μια 5ετια τα συναισθήματα όσο νάνε φθίνουν και δεν αρκούν οπότε μένει η εμφάνιση, ε τώρα άμα μέσα στην 5ετια η γυναίκα σου έχει βάλει και 15-20 κιλά γάμισετα δεν σώζεται η κατάσταση. Μιλάω για ζευγάρια που την καραπατήσαν και προσωπικές απόψεις των συζύγων.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :hi: :hi:

:hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom