Yourlust.gr
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 3.290
Καλημέρα μωράκια μου!! Σε λίγο σας ενημερώνω για τα κορίτσια μας που είναι διαθέσιμα σήμερα!
χαχαχαχα καλα δε σε πιστευουν τα μαστορια ?
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΦΙΛ !!!
κατιαααααααααααααααααααααααααα δωσε μου μου το ινστα σου, να σου στειλω μηνυμα λατρειας και ασ'τους αυτους.
ναι... οκ καταλαβαίνω τι λες... αλλά η πίπα ρε παιδί μου δεν παιζόταν, τον εξαφάνιζε σε dt...Πάντως αγαπητέ Χόρνι, δεν φαίνεται εμφανισιακά να είναι η Ρωμανού! Εκτός των άλλων, επειδή την παρακολουθώ στα σοσιαλ, δεν φαίνεται να είναι στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο !
Φίλε Σπύρε, την είχα πάρει ως Σάλυ κάποτε την προπροηγούμενη δεκαετία (κάπου στο 2006-07-08, δεν θυμάμαι ποτέ) και τότε…δεν τρελάθηκα! Όμορφη πολύ, νεαρή κιόλας τότε όποτε φαντάζεσαι τι κορμί είχε…αλλά δεν μου έβγαλε αυτό το κάτι που θα μου έμενε αξέχαστη! Έχει κ πολύ βαριά φωνή…ήταν κάπως !
Τώρα βέβαια μπορεί να έχει βελτιωθεί στην συμμετοχή, παρόλο που πιστεύω ότι λόγω «διασημότητας» μπορεί να είναι κ χειρότερα, πιο μπλαζέ αλλά σίγουρα ΤΟ ΚΟΡΜΙ που είδα τότε…δεν παίζει να το συναντήσεις!!
Αυτά …
Εγώ πάντως δεν πρόκειται να πηδήσω την Ρωμανού ούτε την άλλη που λένε οτι δέν είναι η ΡωμανούΔιασταυρωμένο 1000% ΑΠΟ ΑΛΑΘΗΤΗ ΠΗΓΗ καί ἀπό μένα ὅτι εἶναι... Πίστεψέ με... ΥΓ: Ὡραῖα κατέβασε τὴν τιμή, ἔ καί;
ρε συ η Νικολέττα δεν είχε ένα ταττου στην πλάτη σαν τα κορδόνια ενός κορσέ?Ἴδιες εἶναι οἱ φωτογραφίες... Ἁπλῶς ἔχει πέσει λίγη ἐπεξεργασία... Καί τό προφίλ τῆς Νικόλ εἶναι τό 2ο τῆς Νικολέττας...
ρε συ η Νικολέττα δεν είχε ένα ταττου στην πλάτη σαν τα κορδόνια ενός κορσέ?
από τις φωτό πάντως δεν φαίνεται να είναι το ίδιο πρόσωπο...Τό πρῶτο ἤ τὸ τελευταῖο τατουάζ εἶναι ποὺ διαγράφεται; Ἐδῶ διαγράφονται ταπετσαρίες ἀπό τατουάζ...
από τις φωτό πάντως δεν φαίνεται να είναι το ίδιο πρόσωπο...
τώρα αν κλείσεις Νικόλ και σκάσει Νικολέττα... άλλου παπά ευαγγέλιο
H κοπέλα ειναι φυσικότατη , μην λες σε παρακαλώ οτι ναναιὍπως καί νά'χη πολύ πλαστικό, ρέ φίλε... Καί ἐγώ εἶμαι τῆς λογικῆς, "ὄχι πλαστικά σέ θάλασσες καί ἀκτές"....
H κοπέλα ειναι φυσικότατη , μην λες σε παρακαλώ οτι ναναι
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... μου τη λες στην κατια μας ?????Πρῶτον δέ μέ πείθεις καί δεύτερον ΔΕΝ εἶναι ἀνάγκη νά σχολιάζης καί ν'ἀπαντᾶς σέ ΟΛΑ ὅσα λέμε: μήν εἶσαι ἕτοιμος/-η γιά καβγᾶ!
Δυστυχώς δεν θυμάμαι!ναι... οκ καταλαβαίνω τι λες... αλλά η πίπα ρε παιδί μου δεν παιζόταν, τον εξαφάνιζε σε dt...
κυριε χορνυ μας, με απογητευης.Ἴδιες εἶναι οἱ φωτογραφίες... Ἁπλῶς ἔχει πέσει λίγη ἐπεξεργασία... Καί τό προφίλ τῆς Νικόλ εἶναι τό 2ο τῆς Νικολέττας...
Να ρωτήσω επειδή βλέπω οτι το ψάχνετε πολύ το θέμα με τα κορίτσια και έχετε κονέ.Καλημέρα μωράκια μου!! Σε λίγο σας ενημερώνω για τα κορίτσια μας που είναι διαθέσιμα σήμερα!