geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.863
- Πόντοι
- 34.478
εγω δεν μετραω ρεΠήγαινε... Δέν τά'χω...
ειμαι προμοτορας
αφου το λεει ο φιλος σου ο πουρνας
εγω δεν μετραω ρεΠήγαινε... Δέν τά'χω...
εγω δεν μετραω ρε
ειμαι προμοτορας
αφου το λεει ο φιλος σου ο πουρνας
ειρωνευομουνΠάλι τά μπέρδεψες! Πόσες φορές δέν ἁρπαχθήκαμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ὁ ποῦρνας καί ἐγώ; Ἄσε ποὺ αὐτός καί ἐγώ ἔχουμε ἄλλες ἀντιλἠψεις καί ἄλλα γοῦστα... Καμμία σχέση!
Δεν σου λεμεΤελικά ειναι η Ρωμανου ?
Η ρωμανου δεν έχει στήθος πιο δυνατό?
Αυτή έχει μικρό κ την βγάζει στα πλειμειτ Βουλγαρίας στο YouTube.
Πάντως αγαπητέ Χόρνι, δεν φαίνεται εμφανισιακά να είναι η Ρωμανού! Εκτός των άλλων, επειδή την παρακολουθώ στα σοσιαλ, δεν φαίνεται να είναι στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο !Μήν ἀνησυχῆς: ξέρουμε τί λέμε... Εἶναι ἡ Ρωμανοῦ... Καί τό ξέρουμε 1000%...
Φίλε Σπύρε, την είχα πάρει ως Σάλυ κάποτε την προπροηγούμενη δεκαετία (κάπου στο 2006-07-08, δεν θυμάμαι ποτέ) και τότε…δεν τρελάθηκα! Όμορφη πολύ, νεαρή κιόλας τότε όποτε φαντάζεσαι τι κορμί είχε…αλλά δεν μου έβγαλε αυτό το κάτι που θα μου έμενε αξέχαστη! Έχει κ πολύ βαριά φωνή…ήταν κάπως !Την Ρωμανου παντως την εχω απωθημενο!απλα στο λεω
Πάντως αγαπητέ Χόρνι, δεν φαίνεται εμφανισιακά να είναι η Ρωμανού! Εκτός των άλλων, επειδή την παρακολουθώ στα σοσιαλ, δεν φαίνεται να είναι στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο !
Φίλε Σπύρε, την είχα πάρει ως Σάλυ κάποτε την προπροηγούμενη δεκαετία (κάπου στο 2006-07-08, δεν θυμάμαι ποτέ) και τότε…δεν τρελάθηκα! Όμορφη πολύ, νεαρή κιόλας τότε όποτε φαντάζεσαι τι κορμί είχε…αλλά δεν μου έβγαλε αυτό το κάτι που θα μου έμενε αξέχαστη! Έχει κ πολύ βαριά φωνή…ήταν κάπως !
Τώρα βέβαια μπορεί να έχει βελτιωθεί στην συμμετοχή, παρόλο που πιστεύω ότι λόγω «διασημότητας» μπορεί να είναι κ χειρότερα, πιο μπλαζέ αλλά σίγουρα ΤΟ ΚΟΡΜΙ που είδα τότε…δεν παίζει να το συναντήσεις!!
Αυτά …
μπορει να μην ειναι κατι σουπερ η ρωμανου αλλα ειναι ξηγημενηΠάντως αγαπητέ Χόρνι, δεν φαίνεται εμφανισιακά να είναι η Ρωμανού! Εκτός των άλλων, επειδή την παρακολουθώ στα σοσιαλ, δεν φαίνεται να είναι στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο !
Φίλε Σπύρε, την είχα πάρει ως Σάλυ κάποτε την προπροηγούμενη δεκαετία (κάπου στο 2006-07-08, δεν θυμάμαι ποτέ) και τότε…δεν τρελάθηκα! Όμορφη πολύ, νεαρή κιόλας τότε όποτε φαντάζεσαι τι κορμί είχε…αλλά δεν μου έβγαλε αυτό το κάτι που θα μου έμενε αξέχαστη! Έχει κ πολύ βαριά φωνή…ήταν κάπως !
Τώρα βέβαια μπορεί να έχει βελτιωθεί στην συμμετοχή, παρόλο που πιστεύω ότι λόγω «διασημότητας» μπορεί να είναι κ χειρότερα, πιο μπλαζέ αλλά σίγουρα ΤΟ ΚΟΡΜΙ που είδα τότε…δεν παίζει να το συναντήσεις!!
Αυτά …
Δεν έχω λόγο ούτε να το αμφισβητήσω ούτε να διαφωνήσω! Και τότε που την συνάντησα εγώ, μια χαρά παιδί ήταν!!!! Είπα μόνο για το πως βίωσα το ερωτικο κομμάτι…μπορει να μην ειναι κατι σουπερ η ρωμανου αλλα ειναι ξηγημενη
εχω να δοκιμασω πανω απο 10 χρονια και εγωΔεν έχω λόγο ούτε να το αμφισβητήσω ούτε να διαφωνήσω! Και τότε που την συνάντησα εγώ, μια χαρά παιδί ήταν!!!! Είπα μόνο για το πως βίωσα το ερωτικο κομμάτι…
Κάτι το οποίο μπορεί να έχει αλλάξει προς το καλύτερο!
Άλλο ένα νεαρό άγουρο «πιτσιρίκι» και άλλο μια έμπειρη 35+ γυναίκα!
Μπορεί πλέον να είναι ηφαίστειο, μακαρι δλδ αλλά δεν έχω άποψη!
Όταν την δοκιμάσαμε…δεν γράφαμε καν στο σάιτ!!εχω να δοκιμασω πανω απο 10 χρονια και εγω
Φιλε james εξακολουθώ να σε ζηλευω!αν κ μου το χαλασε που εκοψε τοσο πολυ τα μαλλιά τηςΠάντως αγαπητέ Χόρνι, δεν φαίνεται εμφανισιακά να είναι η Ρωμανού! Εκτός των άλλων, επειδή την παρακολουθώ στα σοσιαλ, δεν φαίνεται να είναι στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο !
Αυτά …
Κι εμενα δεν μου αρέσει με κοντό μαλλί!Φιλε james εξακολουθώ να σε ζηλευω!αν κ μου το χαλασε που εκοψε τοσο πολυ τα μαλλιά της
προσφέρουμε στο τοπικ μας και μαθηματα γραμματικής? Ειμαστε το ποιο προχό γραφείο εβερΚι εμενα δεν μου αρέσει με κοντό μαλλί!
Με ζηλεύεις για την Ρωμανού…οκ το καταλαβαίνω αλλά γιατί λες «εξακολουθείς»;
Με ζηλεύεις καιρό τώρα;
Για ποια ρε Σπυράρα;;;
Για την ρωμανου εννοω!παρ οτι δεν ειχες τις καλυτερες εντυπωσεις!σαν παρουσία μου αρεσει αρκετα!Κι εμενα δεν μου αρέσει με κοντό μαλλί!
Με ζηλεύεις για την Ρωμανού…οκ το καταλαβαίνω αλλά γιατί λες «εξακολουθείς»;
Με ζηλεύεις καιρό τώρα;
Για ποια ρε Σπυράρα;;;
Οσοι ειναι ακομα μπερδεμένοι αν η Νικολ και η Ρωμανου ειναι το ιδιο πρόσωπο να ανατρέξουν εδώ.Νικολέτα Ρωμανου
Νικολ
Αφου αναφέρατε τα σόσιαλ
χαχαχαχα καλα δε σε πιστευουν τα μαστορια ?Νικολέτα Ρωμανου
Νικολ
Αφου αναφέρατε τα σόσιαλ