Νέα

Υγεία/υγιεινή και αγοραίος έρωτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demian123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

demian123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
1.239
Πόντοι
201

Ο προβληματισμός είναι ο εξής:

Κατά τη συνάντηση με κάποια εκδιδόμενη, τί πρέπει να αποφεύγεται για είναι ασφαλής η συνεύρεση; Από τί κινδυνεύουμε περισσότερο και ποιά είναι τα πιο συχνά προβλήματα; Το προφυλακτικό το θεωρώ δεδομένο στο γαμήσι. πχ τί ισχύει για φιλιά; γαμήσι; ακάπωτη πίπα; ακόμα και γλειφομούνι/κώλι;

Επίσης υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις αμέσως μετά τη συνάντηση για να είσαι "ok"? πχ. στοματικό διάλυμα ή κάποια κρέμα τοπικά ή οτιδήποτε άλλο;

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
385
Πόντοι
36

Κατά τη συνάντηση με κάποια εκδιδόμενη, τί πρέπει να αποφεύγεται για είναι ασφαλής η συνεύρεση; Από τί κινδυνεύουμε περισσότερο και ποιά είναι τα πιο συχνά προβλήματα; Το προφυλακτικό το θεωρώ δεδομένο στο γαμήσι. πχ τί ισχύει για φιλιά; γαμήσι; ακάπωτη πίπα; ακόμα και γλειφομούνι/κώλι;

Επίσης υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις αμέσως μετά τη συνάντηση για να είσαι "ok"? πχ. στοματικό διάλυμα ή κάποια κρέμα τοπικά ή οτιδήποτε άλλο;
όλα αυτά έχουν συζητηθεί πολύ σε άλλα νήματα.. οτιδήποτε ακάποτο εμπεριέχει κάποιο κίνδυνο, σαφώς βέβαια μικρότερο από το ακάποτο σεξ.,

OP
OP
demian123

demian123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
1.239
Πόντοι
201
ναι αλλά είναι σκόρπια. εγώ το άνοιξα για να συγκεντρωθούν εδώ χωρίς να χρειάζεται να ψάξει κανείς 40 νήματα με εκατοντάδες σελίδες.

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96

Συνημμένα

• fanta.jpg
    fanta.jpg
    75,3 KB · Εμφανίσεις: 85

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.322
Πόντοι
2.606

φαντα με ανθρακικό τυπε μετά το γαμησι το απόλυτο αντισηπτικό

OP
OP
demian123

demian123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
1.239
Πόντοι
201
οκ. εκτος απο φαντα κατι? αυτή π έβαλες είναι χωρίς ανθρακικό. δεν κάνει?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να πω και εγω την επιστημονικη μου αποψη.

οινόπνευμα πχ προκαλει κυτταρικη αποπτωση οποτε μεγαλυτερη διοδο για να μπουν πχ ιοι που δεν καταστρέφονται με το οινόπνευμα.

για βακτηρια δουλεια κανει το ιωδιο το οποιο δεν ανοιγει και πληγες σαν το οινόπνευμα που εγραψα πριν.

γενικα αν μπουν πχ μουνοζουμα ή σαλια της γκόμενας στο στομα σου, είναι καλυτερα να τα καταπιεις γρηγορα, για να παει στο γαστρικο υγρο του στομαχιου που εχει πολύ υδροχλωρικο οξυ και καταστρεφει πολλα από τα επικινδυνα, παρα να χασεις χρονο να πας να ξεπληθεις σε κουζινα ή τουαλετα ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗ ΒΟΥΡΤΣΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ουτε ωρες πριν ουτε ωρες μετα γιατι ανοιγουν ερεθισμοι στο στομα που δεν φαινονται με το ματι και από εκει παλι μπορουν να μπουκαρουν μικροβια.

για βακτηρια γενικα δουλεια κανει το ιωδιο betadine , για μυκητιάσεις αλλα και βακτηρια καλη κρεμα είναι η kenakomb,

οι ιοι θελουν καλο ξέπλυμα γιατι είναι πολύ πιο μικρα σωματιδια και πολλοι περισσοτεροι επομένως σε πληθος, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΙΒΗ Ή ΟΥΣΙΑ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΗ σαν το οινοπνευμα,

υπαρχει ενας γενικος κανονας ότι οσο πιο επικίνδυνος είναι ενας μικροοργανισμος τοσο πιο δυσκολα μεταδίδεται ενώ μικροβια που δεν κανουν μπαμ τα εχει ο μισος πληθυσμος πχ απλος ερπης, ηπατιτιδα Α, πολλα στελεχη HPV-θηλώματα.

υγ. βιολόγος είμαι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
Που ναι ο Σπιρτούλης?

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.487
Πόντοι
10.690

οινόπνευμα πχ προκαλει κυτταρικη αποπτωση οποτε μεγαλυτερη διοδο για να μπουν πχ ιοι που δεν καταστρέφονται με το οινόπνευμα.

για βακτηρια δουλεια κανει το ιωδιο το οποιο δεν ανοιγει και πληγες σαν το οινόπνευμα που εγραψα πριν.

γενικα αν μπουν πχ μουνοζουμα ή σαλια της γκόμενας στο στομα σου, είναι καλυτερα να τα καταπιεις γρηγορα, για να παει στο γαστρικο υγρο του στομαχιου που εχει πολύ υδροχλωρικο οξυ και καταστρεφει πολλα από τα επικινδυνα, παρα να χασεις χρονο να πας να ξεπληθεις σε κουζινα ή τουαλετα ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗ ΒΟΥΡΤΣΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ουτε ωρες πριν ουτε ωρες μετα γιατι ανοιγουν ερεθισμοι στο στομα που δεν φαινονται με το ματι και από εκει παλι μπορουν να μπουκαρουν μικροβια.

για βακτηρια γενικα δουλεια κανει το ιωδιο betadine , για μυκητιάσεις αλλα και βακτηρια καλη κρεμα είναι η kenakomb,

οι ιοι θελουν καλο ξέπλυμα γιατι είναι πολύ πιο μικρα σωματιδια και πολλοι περισσοτεροι επομένως σε πληθος, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΙΒΗ Ή ΟΥΣΙΑ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΗ σαν το οινοπνευμα,

υπαρχει ενας γενικος κανονας ότι οσο πιο επικίνδυνος είναι ενας μικροοργανισμος τοσο πιο δυσκολα μεταδίδεται ενώ μικροβια που δεν κανουν μπαμ τα εχει ο μισος πληθυσμος πχ απλος ερπης, ηπατιτιδα Α, πολλα στελεχη HPV-θηλώματα.

υγ. βιολόγος είμαι.

Λιτός και περιεκτικός. Δίνεις ελπίδες σε εμάς τους αμετανόητους που πίνουμε μονόζουμο.

• Like
Αντιδράσεις: Inf0

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.462
Πόντοι
2.487

Τι ηλικια εχεις;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656

υγ. βιολόγος είμαι.

Ευχαριστούμε για όλες τις συμβουλές, και νομίζω ότι η πιο πολύτιμη είναι αυτή που εξηγεί ότι το βούρτσισμα στα δόντια μπορεί να μας κάνει ζημιά. Από συνήθεια / κεκτημένοι ταχύτητα πολλοί παρασύρονται και το κάνουν, ειδικά μετά τη συνεύρεση

giorgosftw

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες αυτο με το βουρτσισμα ισχυει?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.346
Πόντοι
2.356
Παιδες αυτο με το βουρτσισμα ισχυει?
επειδη ματωνουν ευκολα τα ουλα μου με το βουρτσισμα, αν εκεινη τη στιγμη εχω κατι στο στομα μου ως παρασημο εσυ τι λες να το σκοτωσει η οδοντοκρεμα που ειναι ουδετερο πεχα?

πρωτα στοματικο διαλυμα τυπου χεξαλεν για τουλαχιστον 2 λεπτα και μετα γαργαρες και επειτα βουρτσισμα μετα απο αρκετη ωρα φυσικα... το υγρο θα παει ουτως η αλλως οπου πηγαν και τα αλλα υγρα στο στομα σου χωρις "ξυσιματα"
για τον ιδιο λογο δε βουρτιζω ουτε εγω σχολαστικα τα δοντια πριν την συνευρεση παρα μονο ως φρεσκαρισμα (αποφευγω να βρω ουλα δηλαδη για να μην εχω ανοιχτη πληγη και μεταδωσω η λαβω παρασημο τα οποια ευτυχως δεν ειχα μεχρι στιγμης πλην μιας φορας)

για τους ακαποτους το χαπι prep που ειναι κατα του aids (αλλα οχι για αλλα παρασημα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom