Νέα

Υφισταται τελικα σχέση ζωης/σοβαρη με ΓΥΝΑΙΚΑ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα haistas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
σοβαρη σχεση δεν υφισταται για το 99% των ελληνιδων.γαμιουνται ολες αριστερα και δεξια και το μονο που ξερουν να κανουν είναι να βαφονται να ντυνονται και να ναι ολη μερα στα μπουζούκια και να κανουν αρπαχτες.για όλα αυτά ευθυνεται η αλλαγη κουλτουρας και η λεγομενη ισοτητα των φυλων.το παιζουν ανεξάρτητες και ωραιες και γαμιουνται με αλβανους και γυφτους
Eιναι κι αυτο το τιμημα της συγχρονης εποχης.Διοτι εχουν ανεξαρτητοποιηθει πλεον,βγηκαν στην αγορα,δουλευουν κ φερνουν με την σειρα τους χρηματα σπιτι. Δεν μπορουμε να τις κραταμε κουκουλωμενες κ κλεισμενες σπιτι,σαν αβουλα οντα.Δεν εχουμε το δικαιωμα αλλωστε.

partizanos50

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες η γυναίκα σήμερα έχει αποκτήσει νοοτροπία και συμπεριφορά άνδρα δεκαετίας 70-80.Δεν τις νοιάζει τίποτα.Τον τρώνε όπου βρούνε και απο εκεί και πέρα αν δεν βρίσκουν κάτι ουσιαστικό στον άνδρα (κυρίως χρήματα),τον έχουνε χεσμενο.

Anjelina2008

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Εγώ πάνω σε αυτό το θέμα των σχέσεων θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής και να μου πείτε τη γνώμη σας. Θα κάνατε σχέση με μια όμορφη κοπέλα ή θα προτιμούσατε μια που είναι άσχημη και μια όμορφη μόνο για σεξ επειδή νομίζετε ότι από την ωραία θα φάτε κέρατο??

OP
OP
H

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ πάνω σε αυτό το θέμα των σχέσεων θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής και να μου πείτε τη γνώμη σας. Θα κάνατε σχέση με μια όμορφη κοπέλα ή θα προτιμούσατε μια που είναι άσχημη και μια όμορφη μόνο για σεξ επειδή νομίζετε ότι από την ωραία θα φάτε κέρατο??
τυπε οι μετριες ειναι πιο επιφοβες .θελουν επιβεβαιωση και γαμιουνται αβερτα. οι πραγματικα μουναρες τις περισοτερες φορες δεν καιγονται γτ ξερουν οτιανετα εχουν οποιον θελουν.απο την εμπειρια μου μαλλον λειτουργει αναποδα

Kwstasss123

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
0
Καλυτερα να τρως μελι καθε μερα μαζι με αλλους.... παρα φακιες καθε μερα μονος σου!!! :P
Επισης κ η ομορφη κ η ασχημη..θα το φανε το κερατο τους ετσι κ αλλιως!!! :grin:

Anjelina2008

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
6
Πόντοι
0
τυπε οι μετριες ειναι πιο επιφοβες .θελουν επιβεβαιωση και γαμιουνται αβερτα. οι πραγματικα μουναρες τις περισοτερες φορες δεν καιγονται γτ ξερουν οτιανετα εχουν οποιον θελουν.απο την εμπειρια μου μαλλον λειτουργει αναποδα

ναι αυτό πιστεύωκι εγώ απλά είχα μια διαφωνία σε μια συζήτηση και ήθελα να το διασταυρώσω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.984
Πόντοι
2.606
ναι αυτό πιστεύωκι εγώ απλά είχα μια διαφωνία σε μια συζήτηση και ήθελα να το διασταυρώσω
να σου πω εχουμε εναν  σε ενα θρεντ που μαζευει ολο γερους πουτανες β διαλογης γεροντοκορες και αγαμητες δεν περνας μια βολτα και πες οτι σ εστειλα εγω εκει θα σου λυθουν ολες οι αποριες  :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
προφανως υποστηριζες οτι οι αντρες απατανε με πιο ασχημες,και αυτο χαλαει τις γκομενες. :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.096
Πόντοι
5.506
να σου πω εχουμε εναν  σε ενα θρεντ που μαζευει ολο γερους πουτανες β διαλογης γεροντοκορες και αγαμητες δεν περνας μια βολτα και πες οτι σ εστειλα εγω εκει θα σου λυθουν ολες οι αποριες   :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anjelina2008

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
6
Πόντοι
0
να σου πω εχουμε εναν  σε ενα θρεντ που μαζευει ολο γερους πουτανες β διαλογης γεροντοκορες και αγαμητες δεν περνας μια βολτα και πες οτι σ εστειλα εγω εκει θα σου λυθουν ολες οι αποριες   :grin:

τι εννοεις?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
μηπως να παει στον νομο του Πικερ :think:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
καμία σχέση απλά ήταν ένας τύπος που μίλαγε με μια κοπέλα και είχε φωτο προφίλ μια ασχημη με ακμή και της έλεγε ότι είναι μια χαρά και τα σπυράκια φεύγουν , κιόταν έβαλε την αληθινή της φωτό που ήταν καλή την έχεσε και δε της μίλαγε
μπορει να ηθελε να ξεφορτωσει στην μαπα της για να φυγουν τα σπυρακια και οταν ειδε οτι δεν υπηρχαν πια,ξενερωσε,δεν υπηρχε πλεον κινητρο :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Stories

Νέο!