Stephan782014
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Υφισταται τελικα σχέση ζωης/σοβαρη με ΓΥΝΑΙΚΑ ?
Αν είσαι σοβαρός ναι.
Αν είσαι "καραγκιόζης" όχι.
Τόσο απλά...
Συμφωνω απολυτα εισαι σωστος φιλε
Υφισταται τελικα σχέση ζωης/σοβαρη με ΓΥΝΑΙΚΑ ?
Αν είσαι σοβαρός ναι.
Αν είσαι "καραγκιόζης" όχι.
Τόσο απλά...
Eιναι κι αυτο το τιμημα της συγχρονης εποχης.Διοτι εχουν ανεξαρτητοποιηθει πλεον,βγηκαν στην αγορα,δουλευουν κ φερνουν με την σειρα τους χρηματα σπιτι. Δεν μπορουμε να τις κραταμε κουκουλωμενες κ κλεισμενες σπιτι,σαν αβουλα οντα.Δεν εχουμε το δικαιωμα αλλωστε.σοβαρη σχεση δεν υφισταται για το 99% των ελληνιδων.γαμιουνται ολες αριστερα και δεξια και το μονο που ξερουν να κανουν είναι να βαφονται να ντυνονται και να ναι ολη μερα στα μπουζούκια και να κανουν αρπαχτες.για όλα αυτά ευθυνεται η αλλαγη κουλτουρας και η λεγομενη ισοτητα των φυλων.το παιζουν ανεξάρτητες και ωραιες και γαμιουνται με αλβανους και γυφτους
τυπε οι μετριες ειναι πιο επιφοβες .θελουν επιβεβαιωση και γαμιουνται αβερτα. οι πραγματικα μουναρες τις περισοτερες φορες δεν καιγονται γτ ξερουν οτιανετα εχουν οποιον θελουν.απο την εμπειρια μου μαλλον λειτουργει αναποδαΕγώ πάνω σε αυτό το θέμα των σχέσεων θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής και να μου πείτε τη γνώμη σας. Θα κάνατε σχέση με μια όμορφη κοπέλα ή θα προτιμούσατε μια που είναι άσχημη και μια όμορφη μόνο για σεξ επειδή νομίζετε ότι από την ωραία θα φάτε κέρατο??
Καλυτερα να τρως μελι καθε μερα μαζι με αλλους.... παρα φακιες καθε μερα μονος σου!!!Εγώ πάνω σε αυτό το θέμα των σχέσεων θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής και να μου πείτε τη γνώμη σας. Θα κάνατε σχέση με μια όμορφη κοπέλα ή θα προτιμούσατε μια που είναι άσχημη και μια όμορφη μόνο για σεξ επειδή νομίζετε ότι από την ωραία θα φάτε κέρατο??
τυπε οι μετριες ειναι πιο επιφοβες .θελουν επιβεβαιωση και γαμιουνται αβερτα. οι πραγματικα μουναρες τις περισοτερες φορες δεν καιγονται γτ ξερουν οτιανετα εχουν οποιον θελουν.απο την εμπειρια μου μαλλον λειτουργει αναποδα
να σου πω εχουμε εναν σε ενα θρεντ που μαζευει ολο γερους πουτανες β διαλογης γεροντοκορες και αγαμητες δεν περνας μια βολτα και πες οτι σ εστειλα εγω εκει θα σου λυθουν ολες οι αποριεςναι αυτό πιστεύωκι εγώ απλά είχα μια διαφωνία σε μια συζήτηση και ήθελα να το διασταυρώσω
προφανως υποστηριζες οτι οι αντρες απατανε με πιο ασχημες,και αυτο χαλαει τις γκομενες. :S :S :Sναι αυτό πιστεύωκι εγώ απλά είχα μια διαφωνία σε μια συζήτηση και ήθελα να το διασταυρώσω
να σου πω εχουμε εναν σε ενα θρεντ που μαζευει ολο γερους πουτανες β διαλογης γεροντοκορες και αγαμητες δεν περνας μια βολτα και πες οτι σ εστειλα εγω εκει θα σου λυθουν ολες οι αποριες
πες στην λεγαμενη οτι ειμαστε ειδικοι επι παντος επιστητου
να σου πω εχουμε εναν σε ενα θρεντ που μαζευει ολο γερους πουτανες β διαλογης γεροντοκορες και αγαμητες δεν περνας μια βολτα και πες οτι σ εστειλα εγω εκει θα σου λυθουν ολες οι αποριες
μηπως να παει στον νομο του Πικερνα σου πω εχουμε εναν σε ενα θρεντ που μαζευει ολο γερους πουτανες β διαλογης γεροντοκορες και αγαμητες δεν περνας μια βολτα και πες οτι σ εστειλα εγω εκει θα σου λυθουν ολες οι αποριες
τι εννοεις?
μπορει να ηθελε να ξεφορτωσει στην μαπα της για να φυγουν τα σπυρακια και οταν ειδε οτι δεν υπηρχαν πια,ξενερωσε,δεν υπηρχε πλεον κινητρο :S :S :Sκαμία σχέση απλά ήταν ένας τύπος που μίλαγε με μια κοπέλα και είχε φωτο προφίλ μια ασχημη με ακμή και της έλεγε ότι είναι μια χαρά και τα σπυράκια φεύγουν , κιόταν έβαλε την αληθινή της φωτό που ήταν καλή την έχεσε και δε της μίλαγε
ανωμαλια το χυσιμο στην μαπαανωμαλια θες να πεις αυτός ενδιαφερόταν, νοιαζόταν της έστελνε όταν ήταν στη δουλειά δεν έμοιαζε τέτοια ανωμαλία
ανωμαλια το χυσιμο στην μαπα
καλυτερα καταποση,ε?εμ τι ειναι εσύ το έχεις για νορμαλ??
καλυτερα καταποση,ε?