Νέα

ξυρισμα ευαισθητης περιοχης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.938
Πόντοι
206
έχει trimmer από τη μία πλευρά, και ξυριστική με σβουράκια και σίτα με διπλά trimmerάκια
Τα πάντα, και περιμετρικά της κολοτρυπήδας για όσους τους αρέσει η κολογλυφάδα
μετά στάξτε λίγο οινόπνευμα

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
καλο ειναι να τα κανεις ολα με μια μηχανη ... αρκει να τα κανεις πλυμενος μην αρχισει η μουρη και βρωμαει μασχαλιλα αρχιδιλα .... :P

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ρε μαγκες επειδη ειμαι γενικοτερα αχαρος ανθρωπος και εχω τραυματιστει ελαφρως στο παρελθον,υπαρχει κανα τιπ για την εν λογω εργασια?εχω δοκιμασει και με μηχανη και παλι τα ιδια...
αναβεις το γκαζιερακι και αρχιζεις και καις ολες τις πουτσοτριχες,οπως κανουν και στα κοτοπουλαδικα τις κοτες.προσοχη να μην καψεις κανενα αρχιδι μονο.

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Εμενα μια πρωην γκομενα. Μου κανε αποτριχωση με κρεμα veet κ απο τοτε το κανω κ γω καθε 20 μερες

Μη κανεις τετοια παλληκαρι μου και τα καταστρεψεις...........
Ασε που το φιλαρακι που ζηταει συμβουλη δηλωνει αχαρος και βλεπω να του φευγει η κρεμα σε καμμια κωλοτρυπιδα και να ακουγεται το ουρλιαχτο απ' το τσουξιμο καμμια δεκαρια τετραγωνα πιο περα............  :2funny: :2funny: :2funny:

Με την ευκαιρια........... καλως σας βρηκα ...ειμαι νεο μελος (διαβαζω καιρο αλλα τωρα εκανα εγγραφη) :)

Επισκέπτης
Ναι καλα....ξέρεις πως πονάει με κερί;;;γι αυτό εσείς μη μιλάτε καθόλου :)τσακ τσακ τελειώνετε χωρίς πόνο! :)
Πρωτη φορα ακουω «αποτριχωση με κερι».
Περιγραψετε αυτη την διαδικασια γυναικειας αποτριχωσης αν εχετε την καλοσυνη.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Με μια απλη ξυριστικη παιρνω τα "πολλα" αν και καθε 20 μερες περιπου ξυριζω πουτσα :)
μετα απο την ξυριστθκη, αρκετο αφρο ξυρισματος και ενα ξυραφακι σιγα σιγα και χωρις πολυ δυναμη παιρνω οτι εχει μεινει μεχρι να ειναι γλομπος γυαλισμενος...
λιγη υπομονη θελει για τους πρωταρηδες, μετα ειναι θεμα συνηθειας ... εγω πλεον δεν μπορω να με φανταστω με τριχα στον πουτσο...
Ασε που τον ευχαριστιουνται και οι γυναικες καλυτερα, βαση εμπειριας μου απλα οι γυναικες τρελενονται για ξυρισμενο πουτσο...

Dildo Baggins

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Κριτικές
27
Like
1.338
Πόντοι
2.391
μαγκες καλημερα...ξυριζω τη περιοχη αυστηρα με ξυραφακι χωρις τραυματισμους..παρ ολα αυτα μετα πο λιγες μερες νιωθω φοβερη φαγουρα και εμφανιζονται πολλα σπυρακια ενω βαζω after shave..για πειτε κανα μυστικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom