Νέα

Ξύρισμα αρχιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?

• Ξυρισμένα

Ψήφοι: 396 76,4%
  • Aξούριστα

Ψήφοι: 122 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    518

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
μαξ 5  λεπτα η κρεμα πανω παιδιΑ
κ μετα πλυσιμο κ talk johnson
κ οχι κινησεις μετα
καλυτερα πριν τον υπνο
αμα μεινετε μοναρχιδες η παθετε κανα καρκινο μην απορειτε τι πηγε στραβα!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καλα ρε τυποι, μετα οταν ξαναβγαινουν οι τριχες δεν ειναι σκληρες ...σαν τα γενια??? καθε ποτε τα ξυριζεται????

Λογικα οπως και οι μουνοτριχες που ξυριζονται

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Με την κουρευτική μηχανη μαγκες.

Δεν τα παιρνει όλα, ουτε μοιαζει με ξυρισμα κόντρα, αλλα δεν υπαρχει κανενας φοβος ή ερεθσμος...πολύ σπανια κανα μικρό κοψιμο στα μπαλακια...

menis_64

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
μια κουρετικη μηχανη για τα μαλλια της κεφαλης, και μια δευτερη κουρετικη μηχανη για τα μαλλια της κατω κεφαλης!! και ειαμστε κομπλε ετοιμοι για μαμησια!!

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
μια κουρετικη μηχανη για τα μαλλια της κεφαλης, και μια δευτερη κουρετικη μηχανη για τα μαλλια της κατω κεφαλης!! και ειαμστε κομπλε ετοιμοι για μαμησια!!

την ίδια και στις 2 κεφαλές τύπε, δεν είμαστε για έξοδα

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Καλημέρα
Κανείς? ?

Μια μαλακια και μιση ειναι. Ουτε κοβει και τις τραβαει κιολας τις τρίχες...
την πηρα για να κοψω λιγο την φλοκάτη στην πλάτη μου  :)

Θα σου την εδινα αλλα την πεταξα στα σκουπιδια...

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Μια μαλακια και μιση ειναι. Ουτε κοβει και τις τραβαει κιολας τις τρίχες...
την πηρα για να κοψω λιγο την φλοκάτη στην πλάτη μου  :)

Θα σου την εδινα αλλα την πεταξα στα σκουπιδια...
ειναι η πρώτη κακη κριτική που διαβάζω στο skroutz αν μπεις εχει σχετικά μονο καλες..αλλα ειπα να ρωτήσω εδω γιατι δεν την θελω για σωμα.. για κατω την θελω..και εχω αμφιβολίες. Ευχαριστώ man !

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
Καλημέρα
Κανείς? ?

μαν τη μηχανή που έβαλες την έχω αρκετά χρόνια. Καλή μηχανή για σώμα κ η μπαταρία δεν έχει πάθει τπτ απολύτως. Αλλά στην επίμαχη περιοχή δεν κάνει γιατι τραβάει και πονάει μέχρι που ματώνει το δέρμα. Γενικά έχω δοκιμάσει αρκετές μηχανές και όλες έχουν το ίδιο θέμα δλδ πονάνε κ ματώνουν το δέρμα εκεί. Κατα τ άλλα είναι εκπληκτική στο γκρουμινγκ για σώμα

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
μαν τη μηχανή που έβαλες την έχω αρκετά χρόνια. Καλή μηχανή για σώμα κ η μπαταρία δεν έχει πάθει τπτ απολύτως. Αλλά στην επίμαχη περιοχή δεν κάνει γιατι τραβάει και πονάει μέχρι που ματώνει το δέρμα. Γενικά έχω δοκιμάσει αρκετές μηχανές και όλες έχουν το ίδιο θέμα δλδ πονάνε κ ματώνουν το δέρμα εκεί. Κατα τ άλλα είναι εκπληκτική στο γκρουμινγκ για σώμα
Ευχαριστώ πολυ για την ανάλυση! Αρα...δεν παίζει καμμια μηχανή για Την επίμαχη περιοχή? Εστω και για τριμαρισμα.. οχι εντελώς

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ευχαριστώ πολυ για την ανάλυση! Αρα...δεν παίζει καμμια μηχανή για Την επίμαχη περιοχή? Εστω και για τριμαρισμα.. οχι εντελώς
για το σωμα ειναι καλη μεχρι κ το εφηβαιο
στα αρχιδια για να την χρησιμοποιησεις θελει με το ενα χερι να τεντωνεις το δερμα στα αρχιδια κ με το αλλο απαλα να χρησιμοποιεις την μηχανη ...οποτε θελει προσοχη εκει
το καλο με την συγκεκριμενη ειναι οτι αμα παει να πιασει δερμα σταματαει μονη της αυτοματα
το κακο ειναι οι πολλες ωρες φορτισης της μηχανης για να φτασει η μπαταρια στο 100%

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Λογικα οπως και οι μουνοτριχες που ξυριζονται

Έχω ένα φίλο Γερμανό (straight), εννοείται σεξομανή, που κάθε τόσο κάνει αποτρίχωση με κερί. Εγώ τον θαυμάζω πάντως γιατί πρέπει να πονάει πολύ.

Δυστυχώς οι περισσότεροι άντρες απλά κάνουν ένα κουρεματάκι, ενώ η αίσθηση είναι 1000 φορές καλύτερη όταν είναι ξυρισμένα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Έχετε να προτείνετε κάποια καλή μηχανή που δοκιμάσατε;Και για τ'αρχίδια και για το υπόλοιπο σώμα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ είστε ρε και ξυρίζετε τ' αρχίδια σας???
ενα πραγμα λεει ο λαος μαγκες..
κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες..
σαν προεκταση αυτου να συμπληρωσω τους μποντιμπιλντεραδες που ξυριζουν στηθος-πλατη-ποδια,τα πουστακια που ξυριζουν κωλοτριπιδες..

Ποσο αλλαξαμε μεσα σε 10 χρονια... Παρε τα πανω σου ρε Ελληνα! Γινε ξανα αντρας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom