Νέα

Ξυπνάτε ρε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά μάλλον το ξυπνήστε απευθύνεται προς τον κάθε ένα που σέβεται κατ αρχήν τον εαυτό του αλλά και την δημοκρατία στο να απέχει από συζητήσεις αυτού του περιεχομένου και απλά αυτές ξεκινάνε από άτομα τα οποία καμιά σχέση δεν έχουν με την δημοκρατία και απλά προκαλούν για να λύσουν προσωπικά υπαρξιακά τους προβλήματα.....
καλώ τον κάθε δημοκράτη να απέχει από αυτές της συζητήσεις και να απομονώσει το κάθε φασιστοειδές..

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
ΚΥΡΙΟΙ η ελλαδα δε εχει λυσει ακομα τα δικα της ζητηματα

και εσεις ασχολεισται ακομα με την κυπρο! αυτοι ρε ειναι σε

ΠΟΛΥ καλυτερη θεση απο εμας σε παρα πολλα ζητηματα δεν τους πειραζει κανενας εμας εχουν για τ' αρχιδια τους

εχετε διανοηθει τι ποσοστο ανεργιας εχει αυτη την στιγμη η κυπρος???

εκει ΜΟΝΟ αν θελεις δεν δουλευεις,φραγκα ατελειωτα,ολοι φορτωμενοι ειναι

μας πουλανε και μας αγοραζουν οποτε θελουν παρτε το χαμπαρι...........

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Διαίρει και Βασίλευε-Μήλον της Έριδος και Δούρειος Ίππος.
Οι τρεις αρχέγονες τακτικές για την Νίκη.
Αντε να δουμε πως εμείς που τις αναδείξαμε θα αρχίσουμε και να της εφαρμόζουμε και να σταματήσουμε τα μνημόσυνα.
Ισχύς εν τη Ενώσει

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Valentino εχει υπηρετησει κυπρο και ξερεις?
πολλοι φιλοι και πολλοι φανταροι που ειμασταν μαζι ΕΛΔΥΚ και μας λεγανε πολλα. λες ολοι να πουλουσανε παπα; τι θα κερδιζανε αραγε;

απο κυπρο ειμαι λες να μην ξερω? μηπως εχεις γνωρισει ολους τους κυπριους κ εβγαλες τετοια συμπερασματα? δεν νομιζω..
τους δικους μας που εχουν παρομοιες αποψεις, κ που βριζουν την ελλαδα, εκτος απο ανιστορητους τους θεωρω κ ηλιθιους ανεγκεφαλους
αλλα αυτο δεν λεει κατι.. το τι πιστευει ο καθενας προσωπικα δεν λεει τπτ, τα γεγονοτα κ η ιστορια μετραει.. ολα τ αλλα ειναι υποκειμενικες προσωπικες αποψεις που δεν στηριζονται πουθενα
τεσπα
η πλειοψηφια σας δεν μας παει μια λογο του 74 σε κατι που δεν φταιγαμε. τεσπα δεν θα μου αλλαξεις γνωμη αυτες ειναι οι αποψεις μου και τελος.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πω ρε φιλε ποσα deja vu ακομα θα υποστουμε... :headbang: :headbang:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Διαίρει και Βασίλευε-Μήλον της Έριδος και Δούρειος Ίππος.
Οι τρεις αρχέγονες τακτικές για την Νίκη.
Αντε να δουμε πως εμείς που τις αναδείξαμε θα αρχίσουμε και να της εφαρμόζουμε και να σταματήσουμε τα μνημόσυνα.
Ισχύς εν τη Ενώσει

Πολυ δυσκολο Φιλε....

Και εχουμε χασει την Αρχη....γενικως

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Τελικά μάλλον το ξυπνήστε απευθύνεται προς τον κάθε ένα που σέβεται κατ αρχήν τον εαυτό του αλλά και την δημοκρατία στο να απέχει από συζητήσεις αυτού του περιεχομένου και απλά αυτές ξεκινάνε από άτομα τα οποία καμιά σχέση δεν έχουν με την δημοκρατία και απλά προκαλούν για να λύσουν προσωπικά υπαρξιακά τους προβλήματα.....
καλώ τον κάθε δημοκράτη να απέχει από αυτές της συζητήσεις και να απομονώσει το κάθε φασιστοειδές..
αυτο μονο εδω συμβαινει αν αγαπας την πατριδα σου εισαι φασιστας ειναι κακο που αγαπαω την Ελλαδα; καλυτερα να ειμαι και να αγαπω την χωρα μου και ΜΟΝΟ αυτη παρα να επικρωτω η να μενω απραγος οταν καινε την σημαια μου ο καθε αναρχοαλβανοξεκαρφωτος. πανε καψε και σε αλλη χωρα την σημαια τους να δεις τι παθαινεις

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από τι να ξυπνήσουμε ρε μάγκες?Εμείς θα αποφασίσουμε αν θα γίνει πόλεμος?Αν θέλανε κάποιοι αυτό θα είχε γίνει τη νύχτα των Ιμίων!!!
Αλλού πρέπει να ξυπνήσουμε εμείς όπως τονίσανε κι άλλοι φίλοι πιο πριν!Σε ζητήματα της καθημερινότητας που μας αφορούν άμεσα!Αλλά δυστυχώς εκεί ακόμα  :sleeping:  !

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεύτερος που ζητάει διευκρινίσεις για το αρχικό ερώτημα του θρεντ λοιπόν.....

Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλει να πει ο αγαπητός συναγωνιστής. Αν θεωρεί ότι ο ίδιος είναι "ξύπνιος" ενώ εμείς κοιμόμαστε, ας μας πει, ας μας δώσει έστω ένα clue για το τι να κάνουμε ώστε να ξυπνήσουμε κι εμείς οι ταλαίπωροι.

Πάντως, τα λόγια εδώ μέσα δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα. Το θέμα είναι τι κάνουμε στην πράξη.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αυτο μονο εδω συμβαινει αν αγαπας την πατριδα σου εισαι φασιστας ειναι κακο που αγαπαω την Ελλαδα; καλυτερα να ειμαι και να αγαπω την χωρα μου και ΜΟΝΟ αυτη παρα να επικρωτω η να μενω απραγος οταν καινε την σημαια μου ο καθε αναρχοαλβανοξεκαρφωτος. πανε καψε και σε αλλη χωρα την σημαια τους να δεις τι παθαινεις

Αν δεν κάνω λάθος, δεν μιλάμε για κανέναν που προσπάθησε να κάψει ελληνική σημαία και μάλιστα επι ελληνικού εδάφους.

Και έχω επίσης την εντύπωση πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να αγαπά κανείς την πατρίδα του. Όχι όμως κατ' ανάγκην μισώντας όλους τους άλλους.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Από τι να ξυπνήσουμε ρε μάγκες?Εμείς θα αποφασίσουμε αν θα γίνει πόλεμος?Αν θέλανε κάποιοι αυτό θα είχε γίνει τη νύχτα των Ιμίων!!!
Αλλού πρέπει να ξυπνήσουμε εμείς όπως τονίσανε κι άλλοι φίλοι πιο πριν!Σε ζητήματα της καθημερινότητας που μας αφορούν άμεσα!Αλλά δυστυχώς εκεί ακόμα  :sleeping:  !

Σε πληροφορώ ότι τη νύχτα των Ιμίων, πολλοί "πατριώτες του καναπέ" ετοίμαζαν τις βαλίτσες τους να την κάνουν για Ιταλία μεριά. Είμαστε ξεβράκωτοι και ενώ είμαστε ξεβράκωτοι λέμε και μαλακίες.

Κατά τα άλλα, συμφωνώ.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
δεν μισω κανεναν απλα αδιαφορω
Σε πληροφορώ ότι τη νύχτα των Ιμίων, πολλοί "πατριώτες του καναπέ" ετοίμαζαν τις βαλίτσες τους να την κάνουν για Ιταλία μεριά. Είμαστε ξεβράκωτοι και ενώ είμαστε ξεβράκωτοι λέμε και μαλακίες.

Κατά τα άλλα, συμφωνώ.
εκεινη την νυχτα ανακαλεστηκαν ολες οι αδειες στρατιωτικων οι οποιοι φοβοντουσαν να πανε στις μοναδες τους και δεν παρουσιαστηκαν!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χωρίς να απευθύνομε σε εσένα αλλά σε αυτούς που ξέρουν ποιοι είναι πχ δεν μπορούν οι χρυαυγίτες και τα λοιπά φασιστοειδεί τα οποία είναι η συνέχεια ττης χούντας η οποία ξεπούλησε την Κύπρο και αφού την ξεπούλησε τώρα μιλάνε για αδικοχαμένα παλικάρια ποια αυτά που οι ίδιοι όπλισαν τα χέρια των δολοφόνων τους..

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ατυχής ο τίτλος

Να ξυπνήσουμε (ΡΕ) απο τι ακριβώς;

Γιατί πως μπορούμε να μιλάμε για εξωτερικό εχθρό όταν αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος εχθρός είναι εσωτερικός

Πείτε μου σε ποιά πολιτισμένη χώρα θα μπορουσε να γινει αυτό που έγινε με τη Siemens. Σε ποια άλλη πολιτισμένη χώρα ο λαός θα έτρωγε τέτοια σκατα στη μούρη;

Ειναι τόσο δύσκολο τελικά να αποδεχθεί κανεις ότι δε φταίνε πάντα οι άλλοι;

Ουτε περιούσιος λαός είμαστε, ούτε μας ζηλεύουν. Εμείς οι ιδιοι φταίμε που δε μπορούμε να δούμε την καμπούρα μας.

Αντε να κάψουμε τα πάντα, να καταστρέψουμε το μέλλον μπας και βγάλουμε κανα (ματωμένο) φράγκο.

Αποσύρομαι και εγω σιγα-σιγα, ίσως τελικά να έχει κλείσει ο κύκλος για μένα

...ασε ρε μαγκα , μην το ψαχνεις....βλεπεις και σε αυτο το θεμα οτι υπαρχουν σκατομυαλοι και εδω που εξισωνονται με τον τελευταιο Γκριζο Λυκο....νομιζουν οτι απειλουμαστε απο 70 εκατομμυρια εξαθλιωμενους Τουρκους και δεν τους πειραζει που ο Πρωθυπουργος καταντησε να εκβιαζεται απο υποκειμενα τυπου Θεμου που κυκλοφορουν ακομα ελευθερα....δεν τους πειραζει η ανυπαρκτη αστυνομια , ο στρατος του κωλου ,  το οτι οι μαθητες δεν ξερουν ποιος ειναι ο Οδυσσεας Ανδρουτσος , το πλιατσικο που γινεται στα Δημοσια Ταμεια , οι ξεπουλημενοι Δικαστες και Εισαγγελεις κλπ κλπ.....ειπες ομως μια σοφη κουβεντα ρε μαγκα..."ο εχθρος ειναι εσωτερικος"

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Iblis

Ενεργό Μέλος