Αστον πάντα έτσι λέει "δυσκολεύομαι να καταλάβω", είναι προφανώς μειωμένης αντίληψης.
Κατά τα άλλα, "να μην το γαμήσουμε το θρεντ" λες στην αρχή.
Λαμπρά.
Και -κυρίως- με συνέπεια.
Αστον πάντα έτσι λέει "δυσκολεύομαι να καταλάβω", είναι προφανώς μειωμένης αντίληψης.
Φίλε fethry άστο, εσύ άρχισες τα φιλολογικά, θα σου εξηγήσω μια άλλη φορά θα έχω και εικονίτσες να καταλάβεις καλύτερα, αστο μην το παλεύεις.Κατά τα άλλα, "να μην το γαμήσουμε το θρεντ" λες στην αρχή.
Λαμπρά.
Και -κυρίως- με συνέπεια.
..αλλα ρωταω αν μπαινανε τουρκοι στα δικα μας μερη η τουρκος πηγαινε να κατεβασει την Ελληνικη σημαια τι θα λεγαμε;
Επειδή έγινα μιούτ γι αυτόν ακριβώς το λόγο.
Επειδή δεν πρόλαβα να βάλω το ποστ που παραθέτω σήμερα
Επειδή το τραγούδι το έχει μελοποιήσει αριστερός
Επειδή ο θάνατος των δύο αυτών παλλικαριών έχει σημαδέψει τη ζωή μου.
Λύνω τη σιωπή μου μόνο για να παραθέσω αυτούς τους στίχους και επιστρέφω πίσω στη νεκρή μου ζώνη.
Πάντα γελαστοί
Στίχοι: Άλκης Αλκαίος
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Ερμηνευτές: Δημήτρης Μητροπάνος
Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι
θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι
σε τόπους τριγυρίζουνε σβησμένους απ' το χάρτη
για μια σταγόνα ουρανό για μιαν αγάπη σκάρτη
Όσοι με το Χάρο γίναν φίλοι
με τσιγάρο φεύγουνε στα χείλη
στα τρελά τους όνειρα δοσμένοι
πάντα γελαστοί, πάντα γελαστοί
πάντα γελαστοί και γελασμένοι
Τα νιάτα μας διαδρομή Αθήνα - Σαλονίκη
μια πόλη χτίσαμε μαζί κι ακόμα ζω στο νοίκι
έπεσα να σ' ονειρευτώ σε ψάθα από φιλύρα
κι είδα πως βγάζει η νύχτα φως και τ' όστρακο πορφύρα
Ετσι ετσι ολοι οι τουρκοι ειναι κακοι οχι οι κωλοκυβερνησεις που τα κανουν ολα και δημιουργουν και τα προβληματα και τα μιση.
οκ αυτη ειναι η ανιστορικη αποψη μου περιμενε να βρεις μπεσα απο κυπριο να σε στιριξει, πανε κατω να δεις πως φεροντε τους φανταρους μας και ελα να με πεις μετα+1
αν νομιζετε οτι με το μισος θα παμε μπροστα κ θα ξυπνησουμε... πουθενα θετικα δεν βγαζει ο φανατισμος
βαλεντινε ροσσι λες πραγματα που μονο ανιστορητοι θα ελεγαν
ναι δεν ειμαστε το ιδιο κρατος (επειδη ποτε δεν δεχτηκαν την ενωση οι ελληνικες κυβερνησεις) αλλα ανηκουμε στο ιδιο εθνος κ εννοειται οτι ως ελληνας πρεπει να σε θλιβει κ εθνικα το θεμα με τον ισαακ κ σολωμου κ οχι μονο επειδη ηταν 2 ατομα που σκοτωθηκαν
ρωταει κατι ρε συ ιορδανη.
δεν εχει νοημα να βριζουμε ολη την ωρα εναν .
την αποψη του εκφραζει.
οκ αυτη ειναι η ανιστορικη αποψη μου περιμενε να βρεις μπεσα απο κυπριο να σε στιριξει, πανε κατω να δεις πως φεροντε τους φανταρους μας και ελα να με πεις μετα
απο κυπρο ειμαι λες να μην ξερω? μηπως εχεις γνωρισει ολους τους κυπριους κ εβγαλες τετοια συμπερασματα? δεν νομιζω..
τους δικους μας που εχουν παρομοιες αποψεις, κ που βριζουν την ελλαδα, εκτος απο ανιστορητους τους θεωρω κ ηλιθιους ανεγκεφαλους
αλλα αυτο δεν λεει κατι.. το τι πιστευει ο καθενας προσωπικα δεν λεει τπτ, τα γεγονοτα κ η ιστορια μετραει.. ολα τ αλλα ειναι υποκειμενικες προσωπικες αποψεις που δεν στηριζονται πουθενα
τεσπα
το καταλαβαμε και το δικο σου το παιχνιδι....
για πες σε ολους ποιος εισαι..
ενας θεμος ενας τσουκατος ενας ζαχοπουλος και μερικοι ακομα βρωμιαριδες μας κανανε ανω κατω