Νέα

Ξυπνάτε ρε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αστον πάντα έτσι λέει "δυσκολεύομαι να καταλάβω", είναι προφανώς μειωμένης αντίληψης.

Κατά τα άλλα, "να μην το γαμήσουμε το θρεντ" λες στην αρχή.
Λαμπρά.
Και -κυρίως- με συνέπεια.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
να σας πω ρε παιδια την αποψη μου και αν κανω λαθος διορθωστε με. Αγαπω την χωρα μου και ΜΟΝΟ!
ειναι η κυπρος Ελλαδα; εχουμε κοινη σημαια; ενα κωλοενιαιο αμυντικο δογμα εχουμε. απ οτι ξερω οι κυπριοι δεν μας πανε μια επισης οταν καποτε Ελλαδα και Γαλλια πιεζαν την κυπρο να αγορασει Mirage 2000 δεν θελανε γιατι ειχανε εμας. κριμα για τον Ισαακ και τον Σολωμο και τις οικογενειες τους αλλα ρωταω αν μπαινανε τουρκοι στα δικα μας μερη η τουρκος πηγαινε να κατεβασει την Ελληνικη σημαια τι θα λεγαμε;μην ειμαστε τοσο απολυτοι προσωπικα δεν με αφορα το θεμα. με πειραζει παρα πολυ και θλιβομαι για τα 3 παλικαρια στο ελικοπτερο στα Ιμια εκει ναι αυτοι ειναι ηρωες

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Κατά τα άλλα, "να μην το γαμήσουμε το θρεντ" λες στην αρχή.
Λαμπρά.
Και -κυρίως- με συνέπεια.
Φίλε fethry άστο, εσύ άρχισες τα φιλολογικά, θα σου εξηγήσω μια άλλη φορά θα έχω και εικονίτσες να καταλάβεις καλύτερα, αστο μην το παλεύεις.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι ετσι ολοι οι τουρκοι ειναι κακοι οχι οι κωλοκυβερνησεις που τα κανουν ολα και δημιουργουν και τα προβληματα και τα μιση.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
..αλλα ρωταω αν μπαινανε τουρκοι στα δικα μας μερη η τουρκος πηγαινε να κατεβασει την Ελληνικη σημαια τι θα λεγαμε;

Θα ζήταγε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας συγγνώμη, γιατί θα σκίζαμε το πατζάκι του Τούρκου για να τον κατεβάσουμε και θα πληρώναμε και τα ραφτικά απο πάνω.  :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδή έγινα μιούτ γι αυτόν ακριβώς το λόγο.
Επειδή δεν πρόλαβα να βάλω το ποστ που παραθέτω σήμερα
Επειδή το τραγούδι το έχει μελοποιήσει αριστερός
Επειδή ο θάνατος των δύο αυτών παλλικαριών έχει σημαδέψει τη ζωή μου.
Λύνω τη σιωπή μου μόνο για να παραθέσω αυτούς τους στίχους και επιστρέφω πίσω στη νεκρή μου ζώνη.

Πάντα γελαστοί

Στίχοι: Άλκης Αλκαίος
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Ερμηνευτές: Δημήτρης Μητροπάνος

Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι
θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι
σε τόπους τριγυρίζουνε σβησμένους απ' το χάρτη
για μια σταγόνα ουρανό για μιαν αγάπη σκάρτη

Όσοι με το Χάρο γίναν φίλοι
με τσιγάρο φεύγουνε στα χείλη
στα τρελά τους όνειρα δοσμένοι
πάντα γελαστοί, πάντα γελαστοί
πάντα γελαστοί και γελασμένοι

Τα νιάτα μας διαδρομή Αθήνα - Σαλονίκη
μια πόλη χτίσαμε μαζί κι ακόμα ζω στο νοίκι
έπεσα να σ' ονειρευτώ σε ψάθα από φιλύρα
κι είδα πως βγάζει η νύχτα φως και τ' όστρακο πορφύρα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρωταει κατι ρε συ ιορδανη.
δεν εχει νοημα να βριζουμε ολη την ωρα εναν .
την αποψη του εκφραζει. :)
Αστον πάντα έτσι λέει "δυσκολεύομαι να καταλάβω", είναι προφανώς μειωμένης αντίληψης.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ο ηρωισμός που είναι;
Τι το ηρωικό έκανε;
Ποιο είναι το ανδραγάθημα;
Εγώ σαν Έλληνας το έζησα ως ήτα.
Φυσικά και τον σκότωσε ο Τούρκος στρατιώτης. Πιστεύω ότι η πράξη του γέμισε περηφάνια τους Τούρκους. Μακάρι και εμείς να ήμασταν σε θέση να καταρρίπτουμε όποιον Τούρκο ή τουρκικό αεροπλάνο προσβάλει τα υδάτινα, χερσαία ή εναέρια σύνορά μας ή έστω η σημαία μας. Αυτό θα με έκανε περήφανο.

Καλησπέρα σας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.524
Πόντοι
42.697
Επειδή έγινα μιούτ γι αυτόν ακριβώς το λόγο.
Επειδή δεν πρόλαβα να βάλω το ποστ που παραθέτω σήμερα
Επειδή το τραγούδι το έχει μελοποιήσει αριστερός
Επειδή ο θάνατος των δύο αυτών παλλικαριών έχει σημαδέψει τη ζωή μου.
Λύνω τη σιωπή μου μόνο για να παραθέσω αυτούς τους στίχους και επιστρέφω πίσω στη νεκρή μου ζώνη.

Πάντα γελαστοί

Στίχοι: Άλκης Αλκαίος
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Ερμηνευτές: Δημήτρης Μητροπάνος

Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι
θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι
σε τόπους τριγυρίζουνε σβησμένους απ' το χάρτη
για μια σταγόνα ουρανό για μιαν αγάπη σκάρτη

Τα νιάτα μας διαδρομή Αθήνα - Σαλονίκη
μια πόλη χτίσαμε μαζί κι ακόμα ζω στο νοίκι
έπεσα να σ' ονειρευτώ σε ψάθα από φιλύρα
κι είδα πως βγάζει η νύχτα φως και τ' όστρακο πορφύρα

πολύ όμορφο τραγούδι και φοβερή η ερμηνεία του Μητροπάνου...

RESPECT

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ετσι ετσι ολοι οι τουρκοι ειναι κακοι οχι οι κωλοκυβερνησεις που τα κανουν ολα και δημιουργουν και τα προβληματα και τα μιση.

+1
αν νομιζετε οτι με το μισος θα παμε μπροστα κ θα ξυπνησουμε... πουθενα θετικα δεν βγαζει ο φανατισμος

βαλεντινε ροσσι λες πραγματα που μονο ανιστορητοι θα ελεγαν
ναι δεν ειμαστε το ιδιο κρατος (επειδη ποτε δεν δεχτηκαν την ενωση οι ελληνικες κυβερνησεις) αλλα ανηκουμε στο ιδιο εθνος κ εννοειται οτι ως ελληνας πρεπει να σε θλιβει κ εθνικα το θεμα με τον ισαακ κ σολωμου κ οχι μονο επειδη ηταν 2 ατομα που σκοτωθηκαν

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
να πολεμησω για μενα για την οικογενεια μου ναι
για τον iblis για jules_jordan ολους τους υπολοιπους και τις οικογενειες σας ναι
ειτε με τουρκους ειτε με ελβετους ειτε με αυστραλους
οχι ομως για ξενο κρατος!
τι με νοιαζει αν ενας Αυστριακος καθαρισει εναν Γερμανο για εθνικο λογο;
7 μηνες στα συνορα ενας τουρκος δεν εβρισε ποτε την χωρα μου οπως κανουν
ασυστολα και χωρις ντροπη τα αδερφια σας οι κυπριοι εχω αρπαχτει απειρες φορες μαζι τους

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
+1
αν νομιζετε οτι με το μισος θα παμε μπροστα κ θα ξυπνησουμε... πουθενα θετικα δεν βγαζει ο φανατισμος

βαλεντινε ροσσι λες πραγματα που μονο ανιστορητοι θα ελεγαν
ναι δεν ειμαστε το ιδιο κρατος (επειδη ποτε δεν δεχτηκαν την ενωση οι ελληνικες κυβερνησεις) αλλα ανηκουμε στο ιδιο εθνος κ εννοειται οτι ως ελληνας πρεπει να σε θλιβει κ εθνικα το θεμα με τον ισαακ κ σολωμου κ οχι μονο επειδη ηταν 2 ατομα που σκοτωθηκαν
οκ αυτη ειναι η ανιστορικη αποψη μου περιμενε να βρεις μπεσα απο κυπριο να σε στιριξει, πανε κατω να δεις πως φεροντε τους φανταρους μας και ελα να με πεις μετα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ατυχής ο τίτλος

Να ξυπνήσουμε (ΡΕ) απο τι ακριβώς;

Γιατί πως μπορούμε να μιλάμε για εξωτερικό εχθρό όταν αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος εχθρός είναι εσωτερικός

Πείτε μου σε ποιά πολιτισμένη χώρα θα μπορουσε να γινει αυτό που έγινε με τη Siemens. Σε ποια άλλη πολιτισμένη χώρα ο λαός θα έτρωγε τέτοια σκατα στη μούρη;

Ειναι τόσο δύσκολο τελικά να αποδεχθεί κανεις ότι δε φταίνε πάντα οι άλλοι;

Ουτε περιούσιος λαός είμαστε, ούτε μας ζηλεύουν. Εμείς οι ιδιοι φταίμε που δε μπορούμε να δούμε την καμπούρα μας.

Αντε να κάψουμε τα πάντα, να καταστρέψουμε το μέλλον μπας και βγάλουμε κανα (ματωμένο) φράγκο.

Αποσύρομαι και εγω σιγα-σιγα, ίσως τελικά να έχει κλείσει ο κύκλος για μένα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεύτερος που ζητάει διευκρινίσεις για το αρχικό ερώτημα του θρεντ λοιπόν.....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Enforcer και ομως μετα απο ολα αυτα τα σκατα που λες τα 2 κομματα ειναι παλι πρωτα στις δημοσκοπησεις. τετοιος μαζοχισμος αυτοι που φωναζουν τωρα αυριο θα τους δωσουνε το χερι θα μαλωσουν με τον αλλον και φυσικα θα τους ψηφισουνε. ε τοτε καλα κανουν και μας πηδανε! ενας θεμος ενας τσουκατος ενας ζαχοπουλος και μερικοι ακομα βρωμιαριδες μας κανανε ανω κατω

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρωταει κατι ρε συ ιορδανη.
δεν εχει νοημα να βριζουμε ολη την ωρα εναν .
την αποψη του εκφραζει. :)

το καταλαβαμε και το δικο σου το παιχνιδι....
για πες σε ολους ποιος εισαι..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οκ αυτη ειναι η ανιστορικη αποψη μου περιμενε να βρεις μπεσα απο κυπριο να σε στιριξει, πανε κατω να δεις πως φεροντε τους φανταρους μας και ελα να με πεις μετα

απο κυπρο ειμαι λες να μην ξερω? μηπως εχεις γνωρισει ολους τους κυπριους κ εβγαλες τετοια συμπερασματα? δεν νομιζω..
τους δικους μας που εχουν παρομοιες αποψεις, κ που βριζουν την ελλαδα, εκτος απο ανιστορητους τους θεωρω κ ηλιθιους ανεγκεφαλους
αλλα αυτο δεν λεει κατι.. το τι πιστευει ο καθενας προσωπικα δεν λεει τπτ, τα γεγονοτα κ η ιστορια μετραει.. ολα τ αλλα ειναι υποκειμενικες προσωπικες αποψεις που δεν στηριζονται πουθενα
τεσπα

Επισκέπτης
απο κυπρο ειμαι λες να μην ξερω? μηπως εχεις γνωρισει ολους τους κυπριους κ εβγαλες τετοια συμπερασματα? δεν νομιζω..
τους δικους μας που εχουν παρομοιες αποψεις, κ που βριζουν την ελλαδα, εκτος απο ανιστορητους τους θεωρω κ ηλιθιους ανεγκεφαλους
αλλα αυτο δεν λεει κατι.. το τι πιστευει ο καθενας προσωπικα δεν λεει τπτ, τα γεγονοτα κ η ιστορια μετραει.. ολα τ αλλα ειναι υποκειμενικες προσωπικες αποψεις που δεν στηριζονται πουθενα
τεσπα

Valentino εχει υπηρετησει κυπρο και ξερεις?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ενας θεμος ενας τσουκατος ενας ζαχοπουλος και μερικοι ακομα βρωμιαριδες μας κανανε ανω κατω

Ενας τσιτουρίδης, ένας μαγγίνας..ούτε που θυμάμαι πια. Τόσοι πολλοί. Και τοσο ασήμαντοι. Τυχάρπαστα τυπάκια, φτωχομπινέδες, μικροαπατεώνες πολιτικάντηδες, αποτυχημένοι, λαμόγια της κακιας ώρας. Σε λίγα χρόνια κανεις δε θα τους θυμάται πια. 

Μετά απο όλα αυτά, και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, οταν τίποτα δεν αλλάζει αλλα τα πρόβατα συνεχίζουν να πηδάνε στο γκρεμό, δικαιούμαστε ακόμα να μιλάμε για εξωτερικό εχθρό;

Προφανώς ο ελληνικός λαός έχει τους πολιτικούς που της αξίζουν. Ουτε οι κύπριοι φταίνε, ουτε οι τούρκοι, ούτε οι σκοπιανοί, ούτε οι εξωγήινοι.

Ξυπνάτε ΡΕ...ίσως σωστός τίτλος αλλα για άλλο θέμα

Αν θέλουμε να δούμε ποιος φταίει, και ποιος θα συνεχίσει να ειναι ο παρίας της ευρώπης, ας κοιτάξει στον καθρέφτη. Τα χειρότερα ειναι μπροστά μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom