Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Χειρότερα δλδ. Μαλάκα, πάω να κάνω καμιά 10αριά χλμ ποδηλατάδα να ξεθυμάνω.
Πόσο μαλάκας έχω πιαστεί που έχω αφήσει τον εαυτό μου κάποιες φορές να τσαντιστεί με τέτοιν βλάκα??
Υπάρχει και το άλλο όμως:σκέψου να μην είχες φάει στη μάπα τη λίγδα του μπου...παίζει να νόμιζες ακόμη οτι μαλάκες σαν τον τραβατρόμπα και τον στέκα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

Επισκέπτης
Και εγώ για αυτό μίλησα και μιλάω.
ναι τι;; ποιος σου ειπε ότι εχω πρόβλημα με αυτους που αφηνουν και φευγουν; το πρόβλημα είναι με αυτους που αρπαζουν, μενουν και φερνουν και δικους τους επειδή λεει βρηκαν ωραια κωλαρακια σαν το δικο σου... Και τζαμπα

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
ναι τι;; ποιος σου ειπε ότι εχω πρόβλημα με αυτους που αφηνουν και φευγουν; το πρόβλημα είναι με αυτους που αρπαζουν, μενουν και φερνουν και δικους τους επειδή λεει βρηκαν ωραια κωλαρακια σαν το δικο σου... Και τζαμπα
Κατάλαβες κύριε?Γαμώ τα πάκια στα βενζινάδικα και τις λαϊκές μέσα ναούμ...ενώ αν η Ελλάδα ήταν απλά κέντρο διερχομένων για όλο μα όλο το κελεμπιοτζετσετ δεν θα έτρεχε μία...

Εντάξει,θα υπήρχε ένα ζήτημα με κάτι τόνους σεϊχοούρα την ημέρα αλλά τι στον μπούτσο,μισό μύριο ψηφαλάκια πήραν οι αίλλυνες...Χαλαρά θα τα είχανε σε λέω...

Επισκέπτης
Κατάλαβες κύριε?Γαμώ τα πάκια στα βενζινάδικα και τις λαϊκές μέσα ναούμ...ενώ αν η Ελλάδα ήταν απλά κέντρο διερχομένων για όλο μα όλο το κελεμπιοτζετσετ δεν θα έτρεχε μία...

Εντάξει,θα υπήρχε ένα ζήτημα με κάτι τόνους σεϊχοούρα την ημέρα αλλά τι στον μπούτσο,μισό μύριο ψηφαλάκια πήραν οι αίλλυνες...Χαλαρά θα τα είχανε σε λέω...
δειξε μας λιγο ακομα ποσο μαλακας + εξτρα ρατσιστης εισαι...
Οι ανθρωποι είναι επισκεπτες- φιλοξενούμενοι καμια σχεση με τους εισβολεις αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορα υπαρχουν τα ψυχοφάρμακα η ακομα και η αυτοκτονια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μάλιστα, από τις παραλίες στα ξενοδοχεία και στα τσαμιά.

Τα 'παμε αυτά...μπροστά στα γκαφρά να πα να γαμηθούνε και οι σημαίες και οι παραλίες και οι κυρα μαρίες...
είναι γνωστό τοις πάσι και μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι μπροστά στο χρήμα, αριστεροί δεξιοί και κεντρώοι περπατάνε στον ίδιο προορισμό.(αυτή η αργκό του κώλου με τα κιετς και τα κιουτς και τα γκαικαγγλικά με έχει τσακίσει, κοντεύουν να μου φυτρώσουν αιμορροΐδες στα μάτια.)

αν είναι για μουσουλμάνους που ερχονται πληρωνουν σαν επισκεπτες και φευγουν δεν υπαρχει κανενα θεμα.
να το βγάλουμε και σε app να το προωθήσουμε ως portableτζαμί.
τώρα επι του οφ-τόπικ, είναι απαράδεκτο καταρχήν να χτίζει το κράτος εκκλησίες και τζαμιά.
το κόμπλεξ αριστερών και δεξιών με τους μουσουλμάνους βέβαια είναι γνωστό, διότι στην ελλάδα υπάρχουν για παράδειγμα χώροι συνάντησης ιεχωβάδων για θρησκευτικούς λόγους και δεν τρέχει κάστανο, τώρα οι μεν αριστεροί είναι ανεξάρτητοι των θρησκειών αλλά είναι "ιν" o αντιχριστιανισμός, οι δε υποστηρικτές του χριστιανισμού είναι της άποψης 2 μέτρα και 2 σταθμά.
βέβαια ποιος αποφασίζει από ποιο ποσοστό του πληθυσμού και μετά θεωρείται μία άλλη θρησκεία επίσης ως επίσημη;
γιατί οι κάποιοι φώναζαν για τη μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες και τώρα οι ίδιοι ασχολούνται με τους θρήσκους ξαφνικά; πάνω σε ποια αξιόπιστη μέτρηση θα βασιστούμε, στους συριζαίους που μετράνε τους χριστιανούς γύφτους ως τούρκου(και μουσουλμάνους; )
(ξέχασα ότι η αναγραφή του θρησκεύματος είναι φακέλωμα, άλλωστε αυτοί που είναι ενάντια στο φακέλωμα μίλαγαν για "πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων", η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο)

αυτές οι πολιτικές ιδεολογίες της πούτσας μας έχουν ζαλίσει τ' αρχίδια, κάθε 10 χρόνια αλλάζουν πλευρό και σκούζουν για αυτά που υποστήριζαν την προηγούμενη δεκαετία.
για να μην κάνετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι, βάλτε την κωλοτρυπίδα σας να αποφασίσει τι θέλει και πείτε και σε εμάς.

Επισκέπτης
μάλιστα, από τις παραλίες στα ξενοδοχεία και στα τσαμιά.
είναι γνωστό τοις πάσι και μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι μπροστά στο χρήμα, αριστεροί δεξιοί και κεντρώοι περπατάνε στον ίδιο προορισμό.(αυτή η αργκό του κώλου με τα κιετς και τα κιουτς και τα γκαικαγγλικά με έχει τσακίσει, κοντεύουν να μου φυτρώσουν αιμορροΐδες στα μάτια.)
να το βγάλουμε και σε app να το προωθήσουμε ως portableτζαμί.
τώρα επι του οφ-τόπικ, είναι απαράδεκτο καταρχήν να χτίζει το κράτος εκκλησίες και τζαμιά.
το κόμπλεξ αριστερών και δεξιών με τους μουσουλμάνους βέβαια είναι γνωστό, διότι στην ελλάδα υπάρχουν για παράδειγμα χώροι συνάντησης ιεχωβάδων για θρησκευτικούς λόγους και δεν τρέχει κάστανο, τώρα οι μεν αριστεροί είναι ανεξάρτητοι των θρησκειών αλλά είναι "ιν" o αντιχριστιανισμός, οι δε υποστηρικτές του χριστιανισμού είναι της άποψης 2 μέτρα και 2 σταθμά.
βέβαια ποιος αποφασίζει από ποιο ποσοστό του πληθυσμού και μετά θεωρείται μία άλλη θρησκεία επίσης ως επίσημη;
γιατί οι κάποιοι φώναζαν για τη μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες και τώρα οι ίδιοι ασχολούνται με τους θρήσκους ξαφνικά; πάνω σε ποια αξιόπιστη μέτρηση θα βασιστούμε, στους συριζαίους που μετράνε τους χριστιανούς γύφτους ως τούρκου(και μουσουλμάνους; )
(ξέχασα ότι η αναγραφή του θρησκεύματος είναι φακέλωμα, άλλωστε αυτοί που είναι ενάντια στο φακέλωμα μίλαγαν για "πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων", η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο)

αυτές οι πολιτικές ιδεολογίες της πούτσας μας έχουν ζαλίσει τ' αρχίδια, κάθε 10 χρόνια αλλάζουν πλευρό και σκούζουν για αυτά που υποστήριζαν την προηγούμενη δεκαετία.
για να μην κάνετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι, βάλτε την κωλοτρυπίδα σας να αποφασίσει τι θέλει και πείτε και σε εμάς.
εισαι σιγουρος ότι απευθυνεσαι σε μενα τυπε; :think: :think: :think:
Οσο και να το διαβαζω δν βρισκω κατι να απαντησω  :S

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ανάπτυξη ιδεών έκανα με αφορμή την ανάρτησή σου,
αν δεν υπάρχει κάτι που να ξέχασα, τότε δε νομίζω ότι παίρνει περισσότερης ανάλυσης το θέμα της θρησκείας, τα πράγματα είναι τετριμένα, απλά αυτοί που γαυγίζουν, δεν ξέρουν τι θέλουν και άρα δεν πρόκειται να καταλήξει η κοινωνία σε κάποια μέση λύση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απλά αυτοί που γαυγίζουν, δεν ξέρουν τι θέλουν και άρα δεν πρόκειται να καταλήξει η κοινωνία σε κάποια μέση λύση.

πως δε ξερουν ρε. θελουν λεφτα απο το μαγικο καπελο χωρις να δουλευουν χωρις επιχειρηματιες χωρις επενδυση χωρις ελεγχο  και ολα τσαμπα να τρωνε να πινουν και λογαριασμο να μη δινουν. πασοκικο δημοσιο στον αιωνα τον απαντα.

Επισκέπτης
ανάπτυξη ιδεών έκανα με αφορμή την ανάρτησή σου,
αν δεν υπάρχει κάτι που να ξέχασα, τότε δε νομίζω ότι παίρνει περισσότερης ανάλυσης το θέμα της θρησκείας, τα πράγματα είναι τετριμένα, απλά αυτοί που γαυγίζουν, δεν ξέρουν τι θέλουν και άρα δεν πρόκειται να καταλήξει η κοινωνία σε κάποια μέση λύση.
Ολο και κατι θα εχεις χασει... Εδώ εχω κανει ολοκληρη τουριστικη αναλυση του θεματος :grin:
Γενικα είμαι φιλόξενος ανθρωπος μεχρι να καταχραστουν την φιλοξενια μου. Αρα ένα τζαμι σε ένα ξνοδοχειο μου είναι από αδιαφορο μεχρι ευπροσδεκτο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
υπαρχουν ενα σκασμο παραλιες δε θα κλεισουν ολες ειναι φυση αδυνατον οποτε τι αγχωνεσαι. να πηγαινετε παρεα με τους λεχριτες. αλλα δε σαρεσει ε

Εισαι ηλίθιος τελικα με βουλα. Δεν ξέρεις μέρη που έχουν κλείσει όλες οι παραλίες και δυσκολεύεσαι να βρεις κάποια να κάνεις μπάνιο σαν άνθρωπος. Και όταν βρίσκεις αυτή ειναι βρωμικη απο τα λύματα απο τα κοτερα;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Υπάρχει και το άλλο όμως:σκέψου να μην είχες φάει στη μάπα τη λίγδα του μπου...παίζει να νόμιζες ακόμη οτι μαλάκες σαν τον τραβατρόμπα και τον στέκα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μιλανε για λίγδα οι αναρχοάπλυτοι? Αυτοί που το σαπούνι το βάζουν στον κώλο?

Τι αλλό θα ακούσουμε????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εισαι ηλίθιος τελικα με βουλα. Δεν ξέρεις μέρη που έχουν κλείσει όλες οι παραλίες και δυσκολεύεσαι να βρεις κάποια να κάνεις μπάνιο σαν άνθρωπος. Και όταν βρίσκεις αυτή ειναι βρωμικη απο τα λύματα απο τα κοτερα;

-δεν υπαρχει κανενα μερος που εχουνε κλεισει ολες οι παραλιες ζωο
-παραλιες που κανεις μπανιο σαν ανθρωπος δεν σε αφορουν
-ποια ειναι βρωμικη απο τα λυματα απο τα κοτερα ρε ζωο δωσε μας παραδειγμα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ας ηταν και αυτοι πλουσιοι να πηγαιναν στις αλλες, ντε...
Ποιος τους ειπε να ειναι φτωχοι;
Ακου να θελουν και παραλια. Η μπανιερα δεν τους φτανει να κανουν μπανιο;

κανα συγκεκριμενο παραδειγμα εχεις ή θα πυροβολας μαλακιες και συ παρεα με τα λεσια

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πως δε ξερουν ρε. θελουν λεφτα απο το μαγικο καπελο χωρις να δουλευουν χωρις επιχειρηματιες χωρις επενδυση χωρις ελεγχο  και ολα τσαμπα να τρωνε να πινουν και λογαριασμο να μη δινουν. πασοκικο δημοσιο στον αιωνα τον απαντα.
γι' αυτό και οι άλλοι από την άλλη μεριά μας έχουν γαμήσει πλαγίως.
δεν υπάρχει αντιπολίτευση, δεν υπάρχει αριστερά, άρα γάμα τους τη μάνα με τον καπιταλισμό.
υπερχρεώνουν τη δεή για να τη φουντάρουν, όπως έκαναν με τόσες άλλες επιχειρήσεις του κράτους,
γιατί δεν έχουν πως αλλιώς να βρουν λεφτά τα γαλάζια παιδιά και να δείξουν ότι πάει καλά η οικονομία.
ο αντίλογος; ο αντίλογος είναι ο περιφεριάρχης του σύριζα στη λάρισα που είπε ότι θα παλέψει για την εκτρωπή του αχελώου, ή οποία έχει 15 αποφάσεις να μην γίνει. με αυτά ασχολείται ο θεόκλαστος τσίπρας και η ομήγυρης του.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Ο φτωχος δεν δικαιούται μπανιερα, Ειναι αριστερός και δικαιούται θάνατο. Μιλάμε για πατριωτισμό . Ο πλουσιος όμως δεν πα να μας γαμησει και το σοι, να μας αγορασει καθε κομματι γης, να μας υποδουλωσει, να του πληρωνουμε φορους. ειναι πλουσιος οποτε και καλος. Μιλαμε για διανόηση στην οποία δεν φτάνει το μικρο μου μυαλο. Εντωμεταξύ ολοι αυτοι που τα λενε αυτα ειναι μπατηρια..

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τωρα εχω γκόμενο χθες ημουν αγαμητη και αυριο κατι αλλο. Εσυ παντα ενα τιποτα

Αγορασες γκόμενο κανά πακι?

Γαμημένη ή αγάμητη είσαι τελειώμενη...εντελώς όμως....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
-δεν υπαρχει κανενα μερος που εχουνε κλεισει ολες οι παραλιες ζωο
-παραλιες που κανεις μπανιο σαν ανθρωπος δεν σε αφορουν
-ποια ειναι βρωμικη απο τα λυματα απο τα κοτερα ρε ζωο δωσε μας παραδειγμα

Οπότε είσαι απλά άσχετος. Λογικό γιαυτό απο προχθες έχεις ξεκινήσει να λες μπουρδες.Δεν κάνω διάλογο πλέον μαζί σου δεν εχει κανένα νόημα  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom