Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VR_46

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε τυποι επειδη δε το ξερω το αθλημα χωρις ειρωνια ρωταω.
δλδ θα κατεβουν οι υπογραφες να σταματησουν τις μπουλντοζες??
ειδαμε κ το χριστοδουλο π ειχε μαζεψει 2 εκατομυρια τι εγινε!

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
καμια επιχειρηματικοτητα δεν θελω να εμποδισω και πανω απ όλα δεν είμαι αριστρομπαχαλο αλλα πες μου που ένα πλανο... Πως το φανταζεσαι επιχειρηματικα;; Ότι θα αναπτυχθεί ο τουρισμος και θα εχει πελατες το κάθε πενταστερο επειδή θα δεσμευσει μια παραλια;;; Ρωτα την grecotel τι τραβαει στο Σουνιο... Η ρωτα το cape sounio το ιδιο με τα 20€ την ξαπλωστρα... Από τις ξαπλωστρες και τα συνεδρια ζει αν ζει γιατι παιζουν κατι φεσια με δυο φουντες...
Ελα ρε φιλε που κάθε αρπα κολα ξεπουλημα το βγαζουμε επιχειρηματικοτητα...
Aπόλυτα σωστός. Κανένας τουρισμος δεν αναπτύσεται από τους Αραβες αριστοκράτες του κόλου . Κομπλεξικοί είναι καί τίποτε άλλο. Τους ζήσαμε παλιά καί τους μάθαμε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Τόσο αριστοκράτες είναι που πλένανε τα σταφύλια στον.................μπιντέ.

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Μα υπάρχει ήδη, ρε συ, στο Χίλτον. Το αποκάλυψε ο Σακελλαρίδης στο debate των δημάρχων. Αλλά είπαμε άμα είναι για τους σείχηδες δεν πειράζει.
Να αναμένω αγωνιωδώς την παρέμβαση των καραφλώνε για το τζαμί-σκάνδαλο δηλαδή,η δεν προλαβαίνω σε αυτή τη ζωή?

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Πες μου μόνο οτι το πέταξε κανας Γιανναράς να ξεροχύσω.

Τσου άλλος.
Είσαι έτοιμος??

Παίκτη αν ο έλληνας δεν ήταν κατεξοχήν μεταναστευτικός λαός δεν θα υπόρχε Μίλητος, Εφεσσος, Συρακούσες κλπ….

Αυτό που έχασε ο έλληνας είναι το πνεύμα του Οδυσσέα που είχε μέσα του.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αφου εχει τοσους vip στην Αθηνα γιατι δεν τολμάει το grand resort να το κανει μονο για πελατες παρα βαζει εισιτηριο;; Αν εισαι επιχειρηματιας με αρχιδια δεν βαζεις εισιτηριο και πασο με 100€ την σεζον... Κανεις ένα μερος της παραλιας σου για ολους τους πελατες του ξενοδοχείου σου και ένα για τους vip με σεκιουριταδες, καρτες, κλειστο με σημαδούρες κλπ  κλπ.
Ετσι ξερω εγω ότι γινονται δουλειες όχι δωσε ένα κατοσταρικο το τριμηνο  και πετα τα τσοκαρα στα μουτρα του αλλου που πληρωνει 700€ τη νυχτα (στην καλυτερη) για την presidential suite  ;)

αμα εχεις παιδικες αποριες δε μπορουμε να συζηταμε σοβαρα. επειδη ειναι αιγιαλος και δεν εχει δικαιωμα απαγορευσης της προσβασης. εχει δικαιωμα εισπραξης αντιτιμου ομως λογω επιχειρηματικης εκμεταλλευσης και χρησης των παροχων του. γιαυτο ασε τα αρχιδια κατα μερος.
α και δεν παει για σενα το ανεργος, χαρη κουβεντας μιλαω στο δευτερο προσωπο.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Αποκλείεται να το σκέφτηκε μόνος του ο γεροξούρας.

Γούγλισα και μου βγήκε Πυργιώτη.

αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Χειρότερα δλδ. Μαλάκα, πάω να κάνω καμιά 10αριά χλμ ποδηλατάδα να ξεθυμάνω.
Πόσο μαλάκας έχω πιαστεί που έχω αφήσει τον εαυτό μου κάποιες φορές να τσαντιστεί με τέτοιν βλάκα??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για κάτι δήμαρχους-νταβατζήδες ΚΑΙ των παραλιών εδω και δεκαετίες, που απλά για να έχει πρόσβαση μόνο για μπάνιο μια οικογένεια πρέπει να πληρώσει ενα μεροκάματο, έχουμε ακούσει τίποτα;

ξεχασες να μας πεις τι πληρωνουν οι δημοτες και τι πληρωνουν οι μη δημοτες ετσι για να εχουμε μια εικονα.

Επισκέπτης
Η μεγάλη κάβλα θα ήταν να έφτιαχνε κανας σουπερ ντουπερ μεγαλοξενοδόχος κανα τζαμί πράηβετ κι έτσι για το κελεμπιοτζετσετ...

Τι απόδοση θα έδινε σε αυτή την περίπτωση το"οι κθούλχου θα κάναν τουμπέκα καθότι φαν της επιχειρηματικότητος"?0,00001 λέει?
να σου πω βεβαια ότι στο καραβελ υπηρχε τζαμι μεχρι πριν κανα δυο χρονια...
Μαλακα...

Επισκέπτης
αμα εχεις παιδικες αποριες δε μπορουμε να συζηταμε σοβαρα. επειδη ειναι αιγιαλος και δεν εχει δικαιωμα απαγορευσης της προσβασης. εχει δικαιωμα εισπραξης αντιτιμου ομως λογω επιχειρηματικης εκμεταλλευσης και χρησης των παροχων του. γιαυτο ασε τα αρχιδια κατα μερος.
α και δεν παει για σενα το ανεργος, χαρη κουβεντας μιλαω στο δευτερο προσωπο.
φανταζομαι μια χαρα καταλαβες τι θελω να σου πω... Μην πλατιαζουμε και δικαιωμα να ειχε δεν θα το εκανε γιατι η παραλια θα ειχε 20 επισκεπτες την ημερα το μεγιστο. Ενώ από τα 15αρια + τα ποτα βγαζει τα εξοδα προσωπικου.

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
να σου πω βεβαια ότι στο καραβελ υπηρχε τζαμι μεχρι πριν κανα δυο χρονια...
Μαλακα...
Δεν μας κάνουν αυτά,είναι light...εμείς θέλουμε με μιναρέδες και τον χότζα να ψέλνει αλαχουάκμπαρ κιέτσι...

Επισκέπτης
Να αναμένω αγωνιωδώς την παρέμβαση των καραφλώνε για το τζαμί-σκάνδαλο δηλαδή,η δεν προλαβαίνω σε αυτή τη ζωή?
αν είναι για μουσουλμάνους που ερχονται πληρωνουν σαν επισκεπτες και φευγουν δεν υπαρχει κανενα θεμα.

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
αν είναι για μουσουλμάνους που ερχονται πληρωνουν σαν επισκεπτες και φευγουν δεν υπαρχει κανενα θεμα.
Τα 'παμε αυτά...μπροστά στα γκαφρά να πα να γαμηθούνε και οι σημαίες και οι παραλίες και οι κυρα μαρίες...

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
βασικα βιτσα, πουτσα και στρατιωτικο περιπατο θελετε...
Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια αίλυνα...αυτά συμβαίνουν όμως όταν απο τη μια παίζει ελλαδεμπόριο και απο την άλλη κάνεις τα ούρα των σεΐχηδων γαργάρα για τα ευρώπουλα...

Επισκέπτης
Τα 'παμε αυτά...μπροστά στα γκαφρά να πα να γαμηθούνε και οι σημαίες και οι παραλίες και οι κυρα μαρίες...
Μιλουσα συγκεκριμενα για τζαμι που εξηπηρετει τους πελατες καποιου ξενοδοχείου που ερχονται, πληρωνουν και φευγουν
:grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom