Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
δεν τους ενδιαφερει να ανοιξουν δουλειες. τους ενδιαφερει να εχουν χρονο ελευθερο σαν ανεργοι και χωρο ελευθερο για ηλιοθεραπεια και χεσιμο στις παραλιες-γουρνες.
ρε φιλε τι σκαλωμα εχετε φαει με τα σκουπιδια????
δεν ξερω πως ειναι οι παραλιες στην μπουρδελοπρωτευουσα,αλλα στην επαρχια και σε τουριστικα μερη που εχω παει μια χαρα καθαρες ειναι οι παραλιες....

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
δε σου υπαγορευει κανεις να νοικιασεις ξαπλωστρα μπορεις να στρωσεις πετσετα παραπερα. ουτε σου υπαγορευει κανεις να παρεις καφε και μπυρα. αλλα θες τσαμπα εκει που γουσταρεις και εχει τζερτζελο, θες να τα κανεις σκουπιδαριο και να μη σου λεει κανεις τιποτα θες και μουσικουλα θες και ταρχιδια μου. τα τελευταια παρτα και τραβα στις γουρνες που πανε και οι υπολοιποι ομοιοι. οι καθαροι με τους καθαρους και τα γουρουνια με τα γουρουνια.  

Σιγά, Αρχιδούκα... Για ανθρώπους μιλάς, όχι για ζώα. Κι όχι τίποτα άλλο μετά θα κατηγορείς και την Έρι ως ρατσίστρια επειδή θα σου θυμίσει ότι από πανεπιστήμιο δεν πέρασες ούτε απ' έξω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε φιλε τι σκαλωμα εχετε φαει με τα σκουπιδια????
δεν ξερω πως ειναι οι παραλιες στην μπουρδελοπρωτευουσα,αλλα στην επαρχια και σε τουριστικα μερη που εχω παει μια χαρα καθαρες ειναι οι παραλιες....

εδω και στη πλειοψηφια παντου ειναι μπουρδελο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η διαφωνια μας δεν είναι σε αυτό ρε τυπε.
Μιλαμε για πριβε παραλιες σε ξενοδοχεια που η ΔΕΝ θα μπαινεις η θα πληρωνεις εισοδο

αν αυτοί που θα τις εκμεταλλεύονται πληρώνουν πολλά ας τις κάνουν μερικές πριβέ δεν τρέχει και τίποτα, αρκεί όμως να πληρώνουν πολλά και τα έσοδα να διατίθενται σε άλλες παροχές, βέβαια αμφιβάλλω και για τα δύο παραπάνω οπότε μια μέση λύση θα ήταν να νοικιάζονται τμήματα παραλίας και όχι πχ μια ολόκληρη πλαζ (εδώ βέβαια υπάρχει το θέμα ότι ακόμα και φράχτες να έμπαιναν στις παραλίες ο άλλος μέσω θαλάσσης θα μπορούσε να πετάγεται στην πριβέ :think: )

Επισκέπτης
αυτό είναι ακόμα καλύτερο ρε φιλαράκι.
Έλεος δηλ. Να εμποδίζει την επιχειρηματικοτητα ένα τσούρμο αριστερομπάχαλα με συνθηματα τύπου "ίδια είναι τα αφεντικά κτλ κτλ
Πού ζούμε????
καμια επιχειρηματικοτητα δεν θελω να εμποδισω και πανω απ όλα δεν είμαι αριστρομπαχαλο αλλα πες μου που ένα πλανο... Πως το φανταζεσαι επιχειρηματικα;; Ότι θα αναπτυχθεί ο τουρισμος και θα εχει πελατες το κάθε πενταστερο επειδή θα δεσμευσει μια παραλια;;; Ρωτα την grecotel τι τραβαει στο Σουνιο... Η ρωτα το cape sounio το ιδιο με τα 20€ την ξαπλωστρα... Από τις ξαπλωστρες και τα συνεδρια ζει αν ζει γιατι παιζουν κατι φεσια με δυο φουντες...
Ελα ρε φιλε που κάθε αρπα κολα ξεπουλημα το βγαζουμε επιχειρηματικοτητα...

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
ποσο τις πουλανε να παρω κανα δυο..?

Επισκέπτης
αν αυτοί που θα τις εκμεταλλεύονται πληρώνουν πολλά ας τις κάνουν μερικές πριβέ δεν τρέχει και τίποτα, αρκεί όμως να πληρώνουν πολλά και τα έσοδα να διατίθενται σε άλλες παροχές, βέβαια αμφιβάλλω και για τα δύο παραπάνω οπότε μια μέση λύση θα ήταν να νοικιάζονται τμήματα παραλίας και όχι πχ μια ολόκληρη πλαζ (εδώ βέβαια υπάρχει το θέμα ότι ακόμα και φράχτες να έμπαιναν στις παραλίες ο άλλος μέσω θαλάσσης θα μπορούσε να πετάγεται στην πριβέ :think: )
δεν θα γινει ετσι όμως... Κάθε βραδυ ο κάθε "επιχειρηματιας" θα πεταει σκουπίδια στην διπλα παραλια για να αρπαξει κανα 10αρικο

Επισκέπτης
Για να το καταλαβετε πιο απλα η Αθηνα δεν πασχει από Ξενοδοχεια, από τουρίστες πασχει.
Δυο μηνες τον χρονο γεμιζει... Τον Μαιο και τον Σεπτεμβριο που εχει συνεδρια. Ε εκει δεν κοιτανε παραλιες... Κοιτουν τα αστερια την προσφορα και τα ποσοστα του νταλαβεριτζη της εταιριας που οργανωνει το συνεδριο.
Συνελθετε και μην λετε παπαριες.

Επισκέπτης
δεν τους ενδιαφερει να ανοιξουν δουλειες. τους ενδιαφερει να εχουν χρονο ελευθερο σαν ανεργοι και χωρο ελευθερο για ηλιοθεραπεια και χεσιμο στις παραλιες-γουρνες.
Από που καταλαβες ότι είμαι ανεργος τυπε;;
Αφου εχει τοσους vip στην Αθηνα γιατι δεν τολμάει το grand resort να το κανει μονο για πελατες παρα βαζει εισιτηριο;; Αν εισαι επιχειρηματιας με αρχιδια δεν βαζεις εισιτηριο και πασο με 100€ την σεζον... Κανεις ένα μερος της παραλιας σου για ολους τους πελατες του ξενοδοχείου σου και ένα για τους vip με σεκιουριταδες, καρτες, κλειστο με σημαδούρες κλπ  κλπ.
Ετσι ξερω εγω ότι γινονται δουλειες όχι δωσε ένα κατοσταρικο το τριμηνο  και πετα τα τσοκαρα στα μουτρα του αλλου που πληρωνει 700€ τη νυχτα (στην καλυτερη) για την presidential suite  ;)

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Από που καταλαβες ότι είμαι ανεργος τυπε;;
Αφου εχει τοσους vip στην Αθηνα γιατι δεν τολμάει το grand resort να το κανει μονο για πελατες παρα βαζει εισιτηριο;; Αν εισαι επιχειρηματιας με αρχιδια δεν βαζεις εισιτηριο και πασο με 100€ την σεζον... Κανεις ένα μερος της παραλιας σου για ολους τους πελατες του ξενοδοχείου σου και ένα για τους vip με σεκιουριταδες, καρτες, κλειστο με σημαδούρες κλπ  κλπ.
Ετσι ξερω εγω ότι γινονται δουλειες όχι δωσε ένα κατοσταρικο το τριμηνο  και πετα τα τσοκαρα στα μουτρα του αλλου που πληρωνει 700€ τη νυχτα (στην καλυτερη) για την presidential suite  ;)
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες...αν έχουν φράγκα οφκορς...

Αλλιώς σάλτα γαμήσου κυρά μαρία με τα ταπεράκια σου να περάσει ο πρίγκηψ του Τσάκα κι έτσι ναουμ...

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
motivatorc057eabb33c5228c82555d6488f4e810e020ebaf.jpg
Αυτό.

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Άμα είναι κατουρλιά κανενός σεϊχη, ευχαρίστως τα καταπίνουν οι τραβατρομποστέκες..
Ίσα ρε ανθέλληνα ναουμ,που δεν αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της θυσίας των τραβατρομποστέκων και λοιπών εθνικώς ανησυχούντων κι έτσι...

Για το καλό του έθνους τα πίνουνε ρε.

Επισκέπτης
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες...αν έχουν φράγκα οφκορς...

Αλλιώς σάλτα γαμήσου κυρά μαρία με τα ταπεράκια σου να περάσει ο πρίγκηψ του Τσάκα κι έτσι ναουμ...
Ειπα ρε μεγαλε είμαι κατά για ΟΛΟΥΣ. Ετσι και αλλιως ο πριγκηψ σε πισινα θα κανει μπανιο για να τον προσεχουν.
Αριστα πενταστερα με πεντε αστερων προδιαγραφες δεν χρειαζονται παραλιες για να φτιαχτουν, χρειαζονται επιχειρηματιες με αρχιδια.

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ειπα ρε μεγαλε είμαι κατά για ΟΛΟΥΣ. Ετσι και αλλιως ο πριγκηψ σε πισινα θα κανει μπανιο για να τον προσεχουν.
Αριστα πενταστερα με πεντε αστερων προδιαγραφες δεν χρειαζονται παραλιες για να φτιαχτουν, χρειαζονται επιχειρηματιες με αρχιδια.
Η μεγάλη κάβλα θα ήταν να έφτιαχνε κανας σουπερ ντουπερ μεγαλοξενοδόχος κανα τζαμί πράηβετ κι έτσι για το κελεμπιοτζετσετ...

Τι απόδοση θα έδινε σε αυτή την περίπτωση το"οι κθούλχου θα κάναν τουμπέκα καθότι φαν της επιχειρηματικότητος"?0,00001 λέει?

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Για κάτι δήμαρχους-νταβατζήδες ΚΑΙ των παραλιών εδω και δεκαετίες, που απλά για να έχει πρόσβαση μόνο για μπάνιο μια οικογένεια πρέπει να πληρώσει ενα μεροκάματο, έχουμε ακούσει τίποτα;

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Οι ελεύθερες παραλίες προϋποθέτουν και τους κατάλληλος χρήστες. Σήμερα η κάθε ελεύθερη παραλία είναι ένας σκουπιδότοπος. Να θυμήσω μάλιστα ότι αυτός που έσκιζε τα καλτσόν ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των παραλιών με σύνθημα "η θάλασσα ανήκει στο λαό", ήταν ο δήμαρχος Ελληνικού (με την γνωστή υπόθεσή του λούνα πάρκ με το νεκρό παιδάκι.
Νεκρό παιδάκι σε λούνα παρκ=δήμαρχε,λες μαλακίες για τις παραλίες.

Μόνο ο εγκέφαλος ενος φιλελέ(η ενός ακροδεξιού,που είναι το ίδιο ακριβώς)θα μπορούσε να κάνει τον συσχετισμό και να τον θεωρεί και λογικό.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Η μεγάλη κάβλα θα ήταν να έφτιαχνε κανας σουπερ ντουπερ μεγαλοξενοδόχος κανα τζαμί πράηβετ κι έτσι για το κελεμπιοτζετσετ...

Τι απόδοση θα έδινε σε αυτή την περίπτωση το"οι κθούλχου θα κάναν τουμπέκα καθότι φαν της επιχειρηματικότητος"?0,00001 λέει?

Μα υπάρχει ήδη, ρε συ, στο Χίλτον. Το αποκάλυψε ο Σακελλαρίδης στο debate των δημάρχων. Αλλά είπαμε άμα είναι για τους σείχηδες δεν πειράζει.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Ίσα ρε ανθέλληνα ναουμ,που δεν αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της θυσίας των τραβατρομποστέκων και λοιπών εθνικώς ανησυχούντων κι έτσι...

Για το καλό του έθνους τα πίνουνε ρε.

Είναι που έχω χάσει το πνεύμα του Οδυσσέα ρε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom