Νέα

Xύνουν(squirting) οι γυναικες,οι γκομενες ή και οι πουτανες που γαματε ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Σας εχει τυχει να χυσει με τον τροπο αυτο δηλαδη με squirting  ( να πεταγονται τα χυσια της  με δυναμη σαν συντριβανι )  καμμια φορα ή αν εχετε γκομενα ή γυναικα που το κανει συνεχεια αυτο και ποσο συχνο ειναι ? Υπαρχουν στο internet διαφορα videakia αλλα με επαγγελματιες και δεν ξερω αν ειναι πραγματι αληθινα χυσια ...........Σε μενα συνεβει μια φορα με μια Αγγλιδα προ το 1992 αλλα τα ειχα παρει ασχημα γιατι νομιζα οτι με κατουρησε ...Αυτη προσπαθουσε να μου εξηγησει αλλα εγω δεν ειχα ιδεα τοτε και νομιζα οτι το μιλφακι που γαμουσα επασχε απο ακρατεια και τις εδωσα απολυτηριο το ιδιο βραδυ ........ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ  ΜΑΛΑΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ............

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Για το θεμα αυτο μπηκα στην πριζα να το ανεβασω , ορμωμενος  απο το θεμα του  σεβαστου streetwalker

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Eγώ είχα πάθει το αντίθετο.Είχα πάει με μία Αγγλίδα και εκεί που την είχα φέρει σε οργασμό αρχίζει να βγάζει κάτι υγρά σαν συντριβάνι και νόμιζα οτί τελείωνε και χάρηκα.Αλλά στο τέλος κατάλαβα οτί με είχε κατουρίσει...

Επισκέπτης
Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι καλα κανω και δεν παω με Αγγλιδες. Φανταστητε να τις γαμαγατε κι απ΄τον κωλο τι θα γινοταν.

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πολλες φορες μου εχει τυχει με 2 διαφορετικες ειδικα η μια του εδινε και καταλαβαινε. καλη φαση, καταλαβαινεις οτι γαμησες και ξεμουνιασες...

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Eγώ είχα πάθει το αντίθετο.Είχα πάει με μία Αγγλίδα και εκεί που την είχα φέρει σε οργασμό αρχίζει να βγάζει κάτι υγρά σαν συντριβάνι και νόμιζα οτί τελείωνε και χάρηκα.Αλλά στο τέλος κατάλαβα οτί με είχε κατουρίσει...
πινον πολύ οι αγγλίδες γι'αυτο!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε χαζοβιόληδες το σκουίρτινγκ ΠΑΝΤΑ κάτουρο είναι! Τί άλλο υγρό να υπάρχει στην περιοχή σε τέτοια ποσότητα;

Απλά, υποτίθεται πως η γυναίκα βγάζει τα ούρα μαζί με κολπικά υγρά στα πλαίσια μεγάλης ερωτικής διέγερσης και όχι γιατί κατουριέται.

Εμένα μου έχει τύχει δυο φορές. Και οι δυό γυναίκες είχαν επίγνωση του τί είδους ακριβώς ήταν το υγρό αυτό, αλλά πραγματικά το έβγαζαν από ευχαρίστηση. Θυμάμαι η μία που φώναζε. "Θα χύσω! Θα χύσω και θα κατουρήσω μαζί!"...

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Ρε χαζοβιόληδες το σκουίρτινγκ ΠΑΝΤΑ κάτουρο είναι! Τί άλλο υγρό να υπάρχει στην περιοχή σε τέτοια ποσότητα;

Απλά, υποτίθεται πως η γυναίκα βγάζει τα ούρα μαζί με κολπικά υγρά στα πλαίσια μεγάλης ερωτικής διέγερσης και όχι γιατί κατουριέται.

Εμένα μου έχει τύχει δυο φορές. Και οι δυό γυναίκες είχαν επίγνωση του τί είδους ακριβώς ήταν το υγρό αυτό, αλλά πραγματικά το έβγαζαν από ευχαρίστηση. Θυμάμαι η μία που φώναζε. "Θα χύσω! Θα χύσω και θα κατουρήσω μαζί!"...

Ρε φιλε με συγχωρης κιολας γιατι αυφου σου εχει τυχει πιο πολλες φορεσ θα ξερεις καλυτερα ,αλλα νομιζω οτι ειναι αχρωμα υγρα τουλαχιστον απο οτι βλεπω στα βιντεακια και οχι ουρα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε φιλε με συγχωρης κιολας γιατι αυφου σου εχει τυχει πιο πολλες φορεσ θα ξερεις καλυτερα ,αλλα νομιζω οτι ειναι αχρωμα υγρα τουλαχιστον απο οτι βλεπω στα βιντεακια και οχι ουρα

Στα βιντεάκια τις έχουν βάλει να πιουν 1,5 λίτρο νερό πριν γυρίσουν την σκηνή, οπότε φυσικά άχρωμο είναι. Πιες κι εσύ 1,5 λίτρο και δες σε ένα τέταρτο αν θα έχουν χρώμα τα ούρα σου.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν βγαίνουν όχι για "φιγούρα", αλλά από πραγματική καύλα, η ποσότητα των ούρων που θα υπάρχει στην κύστη έχει σημασία για την ευκολία, αλλά και για το "θεαματικό" του αποτελέσματος.
Οπότε η όποια γυναίκα σκουιρτάρει πραγματικά από καύλα πιο εύκολα το κάνει αν έχει πριν πιει πολλά υγρά, άρα συνήθως ανοιχτόχρωμα θα είναι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Με απογοητευεις  >:(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οταν γαμας μονο πουτανες αυτα παθαινεις. χαζευεις και βλακολογεις αν και γιατρος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ειναι αχρωμο το υγρο που βγαζει η γυναικα.Αυτο που βλεπετε στις τσοντες ειναι τεχνιτο squirting,στην ουσια κατουρημα ειναι.Ειναι προς το ασπρο το υγρο και μοιαζει λιγο με το σπερμα.

Επισκέπτης
Αλλη μια πολυ ενδιαφερουσα αντιπαραθεση axaxouxa και ektor lopez.
Την παρακολουθουμε με αγωνια μαγκες,συνεχιστε :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom