pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Γιατί να μην το κάνει,θα πέσει ξύλο;;;βόλβο μου ξύνεσαι λιγάκι ε?
δεν σού χω πει να μην το κάνεις?
Γιατί να μην το κάνει,θα πέσει ξύλο;;;βόλβο μου ξύνεσαι λιγάκι ε?
βόλβο μου ξύνεσαι λιγάκι ε?
οχι απλά δεν γουστάρω και της τό΄χω πει.Γιατί να μην το κάνει,θα πέσει ξύλο;;;
Εεεμ βέβαια εσύ μόνο τον μάστερ ΠΠ γουστάρεις!!!οχι απλά δεν γουστάρω και της τό΄χω πει.
αν έχει αυτοεκτίμηση θα το σεβαστεί.
αν όχι θα συνεχίσει να ξύνεται εκεί που τη φτύνουν. ;)
Ναι είναι η είδηση.τελικα τον εδειραν ρε αλανια?????
Ε γιατι να μη συμφωνω με ορισμενες και συγκεκριμενες πολιτικες θεσεις?
Επειδη δεν εντασσομαι στον γενικοτερο χωρο απο τον οποιο βγαινουν αυτες οι θεσεις?
Μην περιμενεις να σου αναλυσω κατι.
Ειναι πολλα τα λαθη των κομματων και των τροπων με τους οποιους επιλεγουν να λενε την γνωμη τους ολοι αυτοι που οσο δικιο και να υπαρχει σε μια τους θεση αυτοματα ακυρωνεται επειδη εξαρχης σκοπευει στην δημιουργια εντυπωσεων.
Εχετε μπλεξει τα κομματα με την πολιτικη, αυτο ειναι το κακο. Για αυτο δεν μπορειτε ευκολα να αντιληφθειτε κατι το οποιο δεν εντασσεται σε εναν συγκεκριμενο χωρο οπως ειπα και πριν.
δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με όλα όσα λες.
η κρίση της πολιτικής οδηγεί μοιραία σε πολιτική αποχή.
όμως όσο και να θέλουμε να το αποφύγουμε πολιτική=κόμματα.
έτσι εκφράζεται.
αλλιώς πώς?
δεν βρίσκω άλλον τρόπο.
ή αποχή ή κάποια κομματική προτίμηση.
εγώ πχ δηλώνω δεξιός, χωρίς όμως να βρίσκω το χώρο που να με εκφράζει 100%
πολλές θέσεις κάποιων δεξιών κομμάτων μου φαίνονται σωστές, πολλές όχι.
αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα βρίσκω κάτι που να συμφωνώ.
όμως σε περίπτωση εκλογών θα ψήφιζα ΝΔ μπας και φύγει το ΠΑΣΟΚ που πιστεύω (και θα συμνφωνήσεις σ αυτό) έκανε πολύ περισσότερο κακό απ ότι η ΝΔ.
Αυτάαααα.
ο ΠάΠιος έχει να πει και κάτι τουλάχιστον.Εεεμ βέβαια εσύ μόνο τον μάστερ ΠΠ γουστάρεις!!!
Ερωτιάρη!!!
μα η πολιτική φίλε μου εκφράζεται πλέον με τα πολιτικά κόμματα.Εισαι 100% λαθος.
Αυτο-οργανωση και συμμετοχη στα κοινα ακομα και απο τον τελευταιο πολιτη. Υποχρεωτικη. Να δεις για ποτε σταματανε κλεψιες, φωτιες, αισχροκερδεια και αλλες μαλακιες.
Ποιος σου ειπε οτι πολιτικη = κομματα? απο που και ως που?
Μην ακουω μαλακιες.
μα η πολιτική φίλε μου εκφράζεται πλέον με τα πολιτικά κόμματα.
αν δεν υπάρχουν θα πρέπει να υπάρξει κάτι άλλο στη θέση τους.
Να συναποφασίζουνε για όλα 10εκ κ να ελέγχουνε τα πάντα πρακτικά δεν γίνεται,είμαστε πολλοί...Οπως το ειπες. ΠΛΕΟΝ.
Δεν σημαινει οτι αυτο ειναι σωστο.
Καποιος εθνικοφρων, θα τον ξερεις αν μελετας, ελεγε πως οποιος επιλεγει να ψηφιζει αντιπροσωπους για να τον εκπροσωπησουν, ειναι με λιγα λογια για τον πουτσο.
Σου εχουν δωσει 10 λεπτα ελευθεριας καθε 4 χρονια, και εσυ καθ'ολη την διαρκεια αυτων των χρονων καθεσαι και τρωγεσαι με τον δηθεν αντιπαλο σου τον αριστερο, για ψυλου πηδημα αντι να δεις το πραγματικο προβλημα.
Να συναποφασίζουνε για όλα 10εκ κ να ελέγχουνε τα πάντα πρακτικά δεν γίνεται,είμαστε πολλοί...
Στις πόλεις-κράτη γινότανε άμεση δημοκρατία λόγω μικρού πληθυσμού.
Ναι αλλά λειτουργείς ως κράτος κοινό στα περισσότερα.Σε καθε πολη που ζεις να εισαι ενεργο μελος στα κοινα φιλε.
Δεν ειναι δυσκολο. Ισα ισα, νοιαζεσαι για τον τοπο στον οποιο αφηνεις τα λεφτα σου.
Και 10 και 500 εκατομυρια. Μια χαρα γινεται.
Αυτο που εχουμε κανει με το υπαρχον δηθεν πολιτικο συστημα ειναι να τους δινουμε το δικαιωμα να κανουν ο,τι θελουν και να μην μπορουμε να πουμε τιποτα εμεις που τους εκλεξαμε.
Ναι αλλά λειτουργείς ως κράτος κοινό στα περισσότερα.
Δεν λειτουργεί κάθε πόλη αυτόνομα...
Οπως το ειπες. ΠΛΕΟΝ.
Δεν σημαινει οτι αυτο ειναι σωστο.
Καποιος εθνικοφρων, θα τον ξερεις αν μελετας, ελεγε πως οποιος επιλεγει να ψηφιζει αντιπροσωπους για να τον εκπροσωπησουν, ειναι με λιγα λογια για τον πουτσο.
Σου εχουν δωσει 10 λεπτα ελευθεριας καθε 4 χρονια, και εσυ καθ'ολη την διαρκεια αυτων των χρονων καθεσαι και τρωγεσαι με τον δηθεν αντιπαλο σου τον αριστερο, για ψυλου πηδημα αντι να δεις το πραγματικο προβλημα.
πρακτικά και συγκεκριμένα:
τι προτείνεις?
Αυτο συνεπάγεται 2 πράγματα(εκδοχές):Οτι ειναι λαθος να λες οτι ασχολεισαι με την πολιτικη αλλα στην ουσια να καθεσαι να γραφεις για αυτην στο μπουρδελα.κομ ( και σε οποιοδηποτε χωρο αντιστοιχο, εικονικο η πραγματικο ) και να μην συμμετεχεις ενεργα συνεισφεροντας στον τοπο σου, ανεπηρεαστος απο κομματικα κριτηρια αλλα βασιζομενος στο κοινο καλο.
Πιο απλα δεν γινεται να το πω.
λαμπρά.Οτι ειναι λαθος να λες οτι ασχολεισαι με την πολιτικη αλλα στην ουσια να καθεσαι να γραφεις για αυτην στο μπουρδελα.κομ ( και σε οποιοδηποτε χωρο αντιστοιχο, εικονικο η πραγματικο ) και να μην συμμετεχεις ενεργα συνεισφεροντας στον τοπο σου, ανεπηρεαστος απο κομματικα κριτηρια αλλα βασιζομενος στο κοινο καλο.
Πιο απλα δεν γινεται να το πω.
βόλβο μου ξύνεσαι λιγάκι ε?
λαμπρά.
κι εσύ ας πούμε (που συμμετέχεις βέβαια στο μπουρδέλα.κομ) με ποιον τρόπο συμμετεχεις ενεργα συνεισφεροντας στον τοπο σου, ανεπηρεαστος απο κομματικα κριτηρια?
δε σε ειρωνεύομαι.